Založ si blog

„Potrebovali sme vás len do volieb a teraz, hlupáci, držte hubu! „

„Matovič rozčúlenému Kollárovi: Peniaze za očkovanie, ktoré som poslal zosnulej svokre, zdedíte!“

 

A my po vás zdedíme Američanov na večné veky!

 

I. Matovič: Precitol som, sklamal som, ľudia rozhodnú

 

Precitol som, keby som s tým mohol vyvreskovať na ulici aj s polu s Naďom o vlastizrade Pellegriniho. Ale keďže sme nečakane zvíťazili vo voľbách, už sa nám to precitnutie nehodí a ľudia už o ničom nebudú rozhodovať!

 

A to boli naše peniaze, ktoré on zdedil a je to náš majetok, čo tu chcete odkázať Američanom!

 

Treba napísať občanom a svojim voličom:

 

„Potrebovali sme vás len do volieb a teraz, hlupáci, držte hubu!“ 

 

Koľko voličov OĽaNO s tým súhlasí? Tiež dvaja z 1500?

 

Čo sa tak spýtať aspoň svojich fanúšikov na FB, že koľko je tých hlupákov?

 

Však, pochváľte sa, že koľkí na to pošlú srdiečka a božteky. Alebo strach, že by medzi nimi boli hlupáci?

 

Ukážte národu ten príklad svojich nehlupákov, radi sa všetci pozrú!

 

 

 

„Nakoniec tak najväčšiu nádej môžu odporcovia DCA vkladať to krajne labilnej povahy predsedu najsilnejšej koaličnej strany OĽANO Igora Matoviča. V súčasnosti jeho subjekt OĽANO atakuje historický najnižšie úrovne preferencií – tesne nad šiestimi percentami. Uvedomujúc si, že gro jeho voličov je hodnotovo nevyhranených a skôr čerpá z rezervoára protestných voličov, je možne, že prípadné prijatie tejto zmluvy pošle preferenciu OĽANO pod päť percent. V takom prípade sa možno staneme svedkami Matovičovho precitnutia číslo dva, keď zásadne a radikálne zmení svoje geopolitické preferencie a proces ratifikácie zastaví. Samozrejme, predikovať reakcie lídra OĽANO nie je celkom možné, takže táto alternatíva je ťažko odhadnuteľná.

Každopádne, nevypočítateľnosť sa stala integrálnou súčasťou jeho osoby a je možné, že sa prejaví aj v tejto kauze. Ak však koalícia nakoniec presadí ratifikačný proces hrubou politickou silou, bude ju to stáť nemalé „náklady“. Najviac na to doplatia koaličné strany so silne protestným elektorátom, teda OĽANO a SME RODINA, na strane druhej presadenie takéhoto nepopulárneho kroku spôsobí silnú mobilizáciu aj u opozičných voličov. Presadenie zmluvy DCA sa tak pre koalíciu môže stať povestným Pyrrhovým víťazstvom.“

Roman Michelko

 

 

 

A teraz sa ukáže, ako rozmýšľajú kresťania vo vláde. Či si spočítajú, že lepšie je zarobiť na poslaneckých platoch s doživotnou hanbou, že patrili k zradcom Slovenska alebo sa to za tie platy neoplatí a len Naďovi a Korčokovi, keďže oni už viac pomastené nedostanú.

 

Čo by ste urobili vy za také platy? Nie za Naďovu odmenu a Korčokovu, lebo to by ste hneď neboli kresťania, ale len za dočasný poslanecký plat s hanbou. To bude zaujímavá vzorka kresťanov. 

 

Musím si spomenúť, že koľkí si v socializme mysleli, že ich hanba nedobehne a dožili sme sa. Teraz sa všetko zrýchľuje, dožijeme sa rýchlejšie.

A zvlášť, keď EÚ sa rada prezentuje ako lepšia od vlád. Najprv na niečo vlády naláka a potom ich predhodí občanom. My sme neboli na vine, to vaše skorumpované vlády! 

Ak by sa ukázali zdravotné následky po očkovaní, predhodia ľuďom ako vinníkov – vlády jednotlivých štátov! Zdanlivo to nesúvisí s vojenskou zmluvou!

Ale keď raz tie vlády predhodia, budú rozzúrení občania riešiť aj ich vojenské zmluvy a nebudú vlastizradci len za jednu vec! Zosype sa potom na nich aj vojenská zmluva. 

 

Dúfajme, že kresťania majú aspoň pud sebazáchovy, že radových poslancov USA zachraňovať nebude!

 

Radových poslancov nechajú ľuďom napospas! Zachránia maximálne Naďa a Korčoka, nejakí poslanci im za to nestoja. A tých predhodia ako vinníkov, že mali vedieť, čo odsúhlasili!

Tak to vždy je, šéf sa z toho vyzuje, ale hodí sa to na hlavu nižšie postaveným – poslancom, čo to len odsúhlasili!

 

Ak chcete byť nacistami napríklad, musíte byť veľmi vysoko postavenými nacistami, aby vás niekto zachraňoval pred dôsledkami. Byť len radovým poslancom, znamená počítať s tým, že vás predhodia, aby niekoho predhodili. V 68 tiež predhadzovali len radových a najvyššie postavení sa vzájomne ochránili.

 

Keď nie si Naďom alebo Korčokom, máš sa čoho báť. Len keď si Naďom, tak môžeš robiť čo chceš! Alebo aj teba pozvú do USA?

Máš niekde farmu? Ak nie, rátaj, že si dole.

 

Ako USA zachraňovalo svojich v Afganistane?

 

Vôbec vám nezávidím. Nastavovať krk za Naďa a Korčoka a len za poslanecký plat? Tiež si za to kúpite farmu?

 

Ja vám dobre radím, hoďte to na hlavy ďalším, ako predchádzajúci hodili vám. Vy za to odmenu mať nebudete, vy za to budete mať dôsledky! Nie ste dosť vysoko, aby ste nemali. Toto ste potrebovali? Použijú vás a obetujú!

 

A je to aj zákon návratnosti – použili ste voličov a potom ich obetovali, že už sú hlupáci, čo nás po nich. To bude aj váš osud!

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556140x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie