Založ si blog

Ako intelektuálna elita dokáže terorizovať štát

O tom, či nás terorizuje masa ľudí alebo len skupina ľudí.

 

Na SME ľudia šalejú pod Djokovičom a aj pod inými článkami. A jeden im tam veľmi trefne napísal:

„Treba dodrziavat pravidla tu vacsina pise. Ziadne zamyslenie, ci su rozumne a spravne. Teda kazda revolucia bola zla, lebo sa nedodrzali pravidla. Vsetci disidenti boli zli, lebo nedodrziavali pravidla. Dodrzujte pravidla ovecky, a nezamyslajte sa nad nimi. Ziadne zamyslenie diskutujucich, aky ma vyznam vo vlne omikronu sa ockovat starou vakcinou.
A ten dovod, ze pretoze nepozname jeho nazor na ockovanie a mohol by vyvolat nepokoje, je velmi podobny tomu, co sme zazili: aky mate nazor na socializmus, na prazsku jar – ste za nu, tak budete robit v kotolni. Protisocialisticke zivly by mohli ohrozit budovanie socializmu, teraz staci vymenit slovo a je to to iste. Sme na zaciatku 50. rokov, ked sa socializmus budoval s nadsenim mas, nadsene masy likvidovali mensinu odporcov. Az postupom casu masy zmenili nazor a nadsenie bolo uz len hrane. A samozrejme, aj vlada za socializmu bola zvolena volbami.“

 

iný:

„mnohi z vas ktori tu napadate noleho mu nesiahate ani po paty.ten chlapec od 5 rokov tvrdo drel a pracoval na!sebe aby dosiahol to co dosiahol napriek tomu ze pochadzal z vychodnej europy .kazdy kto robil nejaky sport vie kolko driny a potu ho to stalo .je to inteligentny muz ktory rozprava 5 jazykmia urobil velmi vela pre svoju krajinu a svet na rozdiel od vas ktori nemate ani odvahu sa svojim menom podpisat a len primitivne utocit. to za australia uz 2 roky terorizuje svojich obyvatelov vytvara covidovy teror vsm nevadi? je to cista politika ktora nema so sportom a s mediciinou absolutne nic spolocne. zdravy sportovec ktory nema ziadne klinicke priznaky prisiel obhajovat titul a covidovi fanatici napriek vedeckym faktom mu v tom zabranili ….“

 

 

Chcete vidieť takých dezolátov a ovce? Tu si prečítajte ako nadšená masa likviduje menšinu odporcov:

https://sportnet.sme.sk/diskusia/tenis-novak-djokovic-rozhodnutie-sud-deportacia-australian-open-2022/

 

 

A takto sa likvidujú navzájom. Rovnako budú likvidovať a masovo naháňať tých, čo si dovolili porušiť pravidlá a nedali sa preočkovať 3x, 6x, 20x, veď porušili pravidlá. A to sa títo ľudia smiali, že ľudia v socializme boli ovce! Teraz sa pozrite na šialené ovce. My sme také šialené zo začiatku 50.rokov nezažili, lebo sme sa narodili do obdobia, keď už ľudia pomerne vytriezveli a nikto s takým nadšením nebudoval totalitu. Žiadny straník si nedovolil súkromne rečniť politické žvásty, tak ľudia vedeli, že sú to len politické žvásty!

 

No pozrite sa dnes, akí sú dnešní mladí ľudia a tí, čo si socializmus nepamätajú, lebo boli malé deti. Teraz vidíte ľudskú hlúposť z 50. rokov. Keby ich hodili do tých rokov, robia presne to isté! Nadšene by prenasledovali protisocialistické živly, ktoré by mohli ohroziť budovanie socializmu. Vidíme takú ľudskú blbosť, akú sme ani v socializme nezažili a nikde nevideli. Nemala som ani jediného učiteľa, ani jediného šéfa, čo by bol takým fanatikom a nielen ja! Takí fanatici s prenasledovaním iných ako dav odsudzujúcich ľudí pre nedodržiavanie pravidiel – neexistoval!

 

Tým nechcem povedať, že sme nevideli a nezažili, čo dokáže dav ľudí, čo niečo odsudzuje! Ale určite to nebolo pre pravidla socialistického štátu! Toľko ľudia chápali, že to sú len politické klamstvá, nútená propaganda a len žvásty. 

 

Prečo dnešní mladí ľudia a stredná generácia tak zdegenerovali? A je to naozaj tak, že všetci? Je to všade? Robia to tak všetci mladí a stredná generácia všade?

 

Aby ste si na to odpovedali, musíte sa pozrieť, kde sú takí ľudia? Poznáte ich z rodiny, z práce, stretávate ich na ulici? Kde ste sa o takých dozvedeli?

 

A mám aj odpoveď. Nenájdete ich nikde inde, len pod článkami SME, Denníka N a na FB „intelektuálnej elity“. Sú to novodobí komsomolci prevychovávaní novinármi SME a Denníka N, ktoré pravidelne čítajú a toto je dôsledok ich novej politickej výchovy novinármi a mimovládkami. A hlavne „intelektuálnou elitou“, ktorej veria. Vyrastá nám tu extrémistická skupina politicky prevychovávaná na to zaplatenými novinármi a progresívnymi lokajmi novej propagandy a totality.

 

Tým, že pravidelne každý deň čítajú SME a Denník N a FB svojej „intelektuálnej elity“, majú pravidelné politické preškoľovanie a výchovu ako v 50. rokoch v socializme len s inými nepriateľmi. Ich mimovládky sú ako brigády socialistickej práce, čo sa ochotne nechávajú preškoľovať na novodobú totalitu. 

 

Čo tým chcem povedať? Že je to práca na to aj platených novinárov v týchto denníkoch a všelijakých politicky prevychovaných „inteligentov“, čo do nich ako autori prispievajú. Sú to novodobí komunisti novej totality.

 

Zadania majú politické a ich úlohou je čitateľov politicky prevychovávať na ten výsledok, čo vidíte a čo sa nijako nelíši od 50.rokov. Rovnako postupovali aj komunisti. A tiež sa im to najviac darilo pri mladších a inteligentnejších, keď nechceli prísť o prácu a kariéru, často práve v umeleckej sfére. Všade tam, kde sa bez nadšeného uvedomelého politického postoja neuplatníte!

 

Vždy ich bolo málo oproti celej spoločnosti, ale politické kádre obsadzovali kľúčové miesta v novinách a v spoločnosti a tá menšina z davu – politicky prevychovaná elita, potom terorizovala celý štát udavačstvom a vnucovaním uvedomelého politického postoja všetkým. Ako v Orwellovi tá vybraná „elita“ oproti primitívom, ktorým „väčšiu slobodu“ aj závideli. Najviac sa zomleli medzi sebou. A to ich čaká aj teraz.

 

Tá realita sa opakuje, lebo fungovala a vždy nové a nové elity sa dajú celkom rovnako a najľahšie vydierať, inak by sa neuplatnili ani v práci, ani v kariére.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554255x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie