Založ si blog

Ako precitajú ľudia do totality

Už pred mesiacmi som písala, že všetci, ktorí pomáhajú vytvárať tlak na neočkovaných a to povinným očkovaním a bez diskusií, si vôbec neuvedomujú, že to zomelie aj ich, a aj ich budú celkom rovnako nútiť, vydierať a donucovať k pravidelnému preočkovávaniu. A teraz to pomáhajú vytvárať a presadiť ako povinnosť!

Písala som, že dvojočkovanci neveria, že ich budú nútiť a vydierať do tretej dávky, myslia si, že tým, že sa dali zaočkovať, stali sa už dosmrtne akousi šľachtou a rozumnými vyvolenými nad dezolátmi.

Teraz zažívajú, že sa postupne stávajú dezolátmi tiež a veľmi sú z toho prekvapení. Už boli také prekvapené komentáre na SME, že toto nečakali, toto je zrada a klamstvo a medializovalo sa niečo celkom iné. Dnes na Postoji vyšla takáto výpoveď:

 Postoj dnes – výpoveď v článku:

 

„Ja som jedným z nich. Druhú dávku som dostal 24. júla.

1. februára sa premením zo zodpovedného očkovanca na nezodpovedného, ktorý podľa slov francúzskeho prezidenta už „nemá občianske práva“ a podľa slov slovenského ministra obrany sa mením na „opicu“. Skrátka na dezoláta.

Čítam u antivaxerov, že „radi vo svojich ra­doch privítame aj opi­chan­cov bez plusky“. Teda prijali by ma medzi seba aj s mojimi dvoma dávkami. To je od nich milé, cel­kom som sa však ešte nevcítil do takej úlohy.

Nikdy som an­tivaxerom ne­bol, pred covidom som ani nikoho takého nepoznal, antivaxerstvo je pre mňa čis­tá exo­tika. Na jar minulého roka som sa do očkovania doslova hrnul.

No ja nešťastník som poslovenčeným Rakúšanom, mám teda tú smolu, že som vydaný na milosť dvom vládam, ktoré sa v týchto mesiacoch opustili zo všetkých európskych najviac.

Na jar a v lete som to ešte nevidel, ale teraz mám čoraz viac dojem, že naše vlády sa správajú ako obchodní zástupcovia Pfizeru. Aj pre toto prestávam tej firme veriť.

No začal som byť podozrievavý. Mám päť-šesť dôvodov, prečo som prestal Pfizeru a jeho zástupcom veriť, nabudúce to možno vysvetlím podrobnejšie.

Je to nadlho, ten čas teraz nemám, musím vyriešiť akútny problém, že sa medzi 21. januárom a 1. februárom stanem v Rakúsku úradne certifikovaným dezolátom.

Urobil som rozhodnutie: na tretiu dávku nejdem. Nehnevajte sa, Pfizerovci, permanentku zruším. Nehrali ste fér.

Ďalej som sa rozhodol, že prejdem k inému poskytovateľovi. Ten sa volá omikron.

Priznám sa, som z toho v strese. Mám už len zopár dní.“

https://www.postoj.sk/96888/ako-za-par-dni-urobili-zo-zodpovedneho-ockovanca-de-zolat-a

z komentárov:

„Že „neočakávaný“ problém :D. Kto by to bol povedal, však? Pred pár mesiacmi iba nejakí konšpirátori.

Prečo sa ostentatívne a dopredu vyviňujete z antivaxerstva? Toto nie je antivaxerstvo, ale zdravý rozum. Po roku je jasné, že tieto látky nemajú so slušnými vakcínami veľa spoločného ani čo sa týka bezpečnostného profilu ani čo sa týka účinnosti.

Inak zase trefa do čierneho. Páči sa mi váš britký humor aj nadhľad.“

„Nuz mily pan Leidenfrost, nebudete v tom sam. Tiez sa o dva mesiace, po skrateni doby covid pasov, stanem dezolatom, alebo teda opicou bez obcianskych prav :)) a je mi to uplne jedno.“

„Očkovanie sa uberá cestou k väčším ziskom. Začína to byť príliš okaté. Po troch dávkach naozaj už nevidím zmysel na ďalšie. Stane sa aj zo mňa antivaxer….“

Vtipné, že z očkovancov budú antivaxeri!

Čo som už písala a stále viac ľudí si to uvedomuje, keď už prídu po nich:

 

A tomuto očkovanci absolútne neverili, že bojom za povinné očkovanie bojujú za povinné preočkovávanie každých 4-6 mesiacov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A povedzme si niečo k slovám „na určitý čas zakotvená povinnosť“!

 

To rozhodne nebude len určitý čas, ale keď sa raz toto podarí tým „odborníkom“ zaviesť ako povinnosť, nebude to tak dočasne, ale už nastálo, lebo to už bude ukotvené ako povinnosť!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Len očkovaní a naivní dezoláti si myslia, že keď raz vybojujú túto očkovaciu povinnosť, tak to tak nebude stále! Človek, ktorý rozmýšľa, vie, že čo sa raz ukotví ako povinnosť, tak to aj tak zostane a preočkovávanie bude povinné nie nejakú dobu, ale mnoho rokov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Už sa o tom vyjadril aj šéf Pfizeru, že preočkovávanie bude bežať mnoho rokov každých 4-6 mesiacov, čiže asi 2x každý rok ak nie častejšie!

 

A keďže vieme, že očkovanie je aj riziko následkov až po možné úmrtia, túto ruletu budú povinne všetci riskovať 2x za rok!

 

Teraz sa ešte vytešujú, že po dvoch dávkach sa im nič nestalo, ale vedia, ako obstoja po 20 dávkach za 10 rokov? Veď keby to bolo bezpečné, tak za to niekto zodpovedá. No preto za úmrtia nezodpovedá nikto, lebo sa boja, že by ich mohlo byť veľa!

 

Keby si mysleli, že málo, to by uplatili aj s odškodným, nebáli by sa pri predpoklade, že tých ľudí bude málo. Ale keď sa boja, že by na odškodné nemali, rozhodne neočakávajú, že to bude málo ľudí!  Málo ľuďom sa vždy vyplatí odškodné, lebo je ich naozaj málo!

 

Ďakujem tým odborníkom, čo ma pravdivo informovali o tom, že očkovanie nebude stačiť len 2-3x, ale ktorí upozorňovali už dopredu na to, že potom bude sústavné a mnoho rokov. A rozhodne si neželám, aby za pravdivé správy boli trestne stíhaní a mali by ich stíhať tí klamári, čo o tom doteraz písali nepravdy a pravdy vyhlasovali za hoaxy. To by museli trestne stíhať mediálne pretláčaných odborníkov, médiá aj prezidentku za šírenie klamstiev a zavádzaní, že to tak nie je.

Ak by bolo preočkovávanie povinné len 1x do roka, aj tak budú každý rok hrať ruletu o zdravotné následky a stratu imunity. 

Dobrý článok k tejto téme som opäť našla na Postoji, lebo je takpovediac neutrálny a diplomaticky napísaný pre obidve strany:

Neuroimunológ Žilka

Nemôžeme ľudí každé štyri mesiace očkovať tou istou vakcínou, nemá to logiku

https://www.postoj.sk/96724/nemozeme-ludi-kazde-styri-mesiace-ockovat-tym-istym-nema-to-logiku

 

Norbert Žilka je riaditeľom Neuroimunologického ústavu SAV a vedeckým riaditeľom biotechnologickej spoločnosti Axon Neuroscience. V nej sa venuje vývoju imunoterapeutík i vakcíne proti Alzheimerovej chorobe, ktorá má za sebou už druhú fázu klinického skúšania.

 

„Nemôžeme ľuďom každé tri-štyri mesiace podávať to isté, keď stále nevieme, či nám takýmto spôsobom nebude pribúdať u očkovaných počet nežiaducich reakcií. Hoci po prvej ani druhej dávke nemuseli mať žiadne problémy, nevieme, či po tretej a štvrtej sa niečo nezačne objavovať, keďže v tejto schéme neboli vakcíny testované.

Vy ste už boli na tretej dávke?

Vzhľadom na to, že dlhodobo sledujem vlastnú imunitnú odpoveď, tak čas pred treťou vakcináciou naťahujem. Počkám až do deviateho mesiaca od môjho druhého očkovania mRNA vakcínou, kým si dám podať tretiu dávku.

 

Platí nepísané pravidlo, že čím väčšmi toto obdobie predĺžim, o to viac mi boostrovacia dávka natiahne ochranu do budúcna. Vidíme, že čím viac sú intervaly očkovania bližšie k sebe, pre dlhodobú imunitnú ochranu to nie je výhodné.

No podľa niektorých odborníkov je to nevyhnutné, lebo vakcína neposkytuje dlhodobo dostatočnú ochranu.

Áno, ale najnovšie informácie z imunologických štúdií jasne hovoria, že čím viac oddialime podanie druhej dávky od prvej, a to aj na viac ako desať týždňov, tým lepšie pre človeka, lebo si predlžuje životnosť protilátok. Keď to už vieme, mali by sme tomu prispôsobiť aj očkovaciu schému, aby sme u ľudí dlhšie udržali ochrannú hladinu protilátok.

Pokladáte podobné tvrdenia ako niektorí automaticky za hoaxy?

Hoci neviem o dôkazoch či štúdiách, ktoré by ich potvrdzovali, veda je čarovná v tom, že dnes si niečo myslíme, ale už zajtra to vieme vyvrátiť inými dátami. Z vedeckého dogmatizmu v akomkoľvek smere som už vyrástol. Už som prežil niekoľko úmrtí dogiem, o ktorých sme si mysleli, že sú nevyvrátiteľné. Myseľ vedca musí byť vždy otvorená novým veciam.“

 

z komentárov:

 

„“Áno, ale najnovšie informácie z imunologických štúdií jasne hovoria, že čím viac oddialime podanie druhej dávky od prvej, a to aj na viac ako desať týždňov, tým lepšie pre človeka, lebo si predlžuje životnosť protilátok.“

Čiže po podaní prvej dávky sa má ísť na druhú ideálne o 3 mesiace. Výborne. To bol celosvetový očkovací fail. Druhú dávku pchali už po 4 týždňoch.“

 

najlepší komentár:

 

„Pán imunológ rozpráva celkom rozumne, ale i tak sa u neho prejavuje určité zablokovanie myslenia. On je ochotný veľkoryso uznať, že mRNA vakcíny majú negatívne vedľajšie účinky, keď o tom bude mať dostatok preukázaných faktov. No to je skutočne potešujúce ! Takýto názor pána imunológa by bol na mieste, keby sa mRNA vakcíny teraz testovali na dvetisíc dobrovoľníkoch, ktorí vedeli do čoho idú. A nie v súčasnej situácii, keď vakcíny majú v sebe dve miliardy ľudí, z ktorých veľká časť bola do vakcinácie viac-menej vmanipulovaná. Keď sa zistí, že povedzme päť percent z nich (čiže sto miliónov ľudí) má kvôli vakcinácii vážne negatívne následky, a poskytnú o tom aj dôkazy, tak pán Žilka im potom tie negatívne následky ochotne uzná. To je naozaj zodpovedný prístup vedca… To sa tých stomiliónov postihnutých ľudí iste poteší, keď sa dožijú uznania od pána Žilku… :-(“

 

 

Ale dôležité je, že ani pán vedec imunológ nebol na tretej dávke a bude sa to snažiť naťahovať:

tak čas pred treťou vakcináciou naťahujem. Počkám až do deviateho mesiaca od môjho druhého očkovania mRNA vakcínou, kým si dám podať tretiu dávku.“

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556252x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie