Založ si blog

Všetkým, ktorí schvaľujú zákrok v Piešťanoch

Videli ste svoju budúcnosť, keby ste sa nechceli dať každý rok očkovať a preočkovávať do nekonečna!

Žiadnym tretím očkovaním to nekončí a všetci poslušní tomu razia cestu, že najprv sa takto vysporiadajú s dezolátmi, čo by nechceli mať rúško, potom s tými dezolátmi, čo by chceli bez očkovania do obchodov a potom s tými, čo im očkovanie vypršalo!!!

 

Že máte rozum ako húsenica – do lehoty po budúce očkovanie, to je priam detská naivita u dospelých, ktorí už videli všetky klamstvá, ako má jedno očkovanie stačiť na slobodu. Na slobodu budete musieť túto ruletu so zdravím hrať pravidelne po niekoľkých mesiacoch. A nielen vy, ale aj vaše deti. Nikoho nebude zaujímať, že s ďalším očkovaním nesúhlasíte, lebo ani vás nezaujímalo, keď s niečim nesúhlasili tí pred vami. Nájdu sa len takí istí ľudia ako vy, ktorí budú volať po tom, aby vás vyhodili z práce, keď nesúhlasíte s ďalším a ďalším očkovaním. Umlčia a vytlačia vás celkom rovnakí spoluobčania, akými ste boli vy doteraz pre iných. Vy ste súhlasili a teraz budú súhlasiť ďalší, že každý rok a aj vaše deti!

 

Niekto sa môže čudovať, že to píšem ja, čo som tomu verejnému tlaku podľahla. Áno, som ľahká obeť pre vydieranie a donucovanie, lebo veľmi ťažko psychicky znášam nátlak spoluobčanov, keď vás ľudia k niečomu nútia násilím a vydieraním. Preto aj viem, o čom píšem, keď vám pripomínam, že to isté ČAKÁ aj VÁS!!!

 

Presne, ako ste iných nechali nútiť a vydierať a ešte ste sa na tom podieľali, aby ich mohli vydierať a stresovať neprežitím a nedostupnou zdravotnou starostlivosťou, toto isté čaká aj vás, keď si zmyslíte, že štvrtú, piatu alebo šiestu vakcínu už nechcete, lebo máte po nej zdravotné následky. Rovnako to iných nebude zaujímať a rovnako vám povedia, že si to len vymýšľate! Oni tú ruletu budú chcieť hrať!

 

Kto sa vás potom zastane???

Kde potom nájdete ľudí, ktorí sa zastanú vás, že štvrtú, deviatu dávku už nechcem? Kam ich pôjdete hľadať, keď už budú umlčaní a sami ste pomáhali, aby sa takí volali len dezoláti? 

Potom si na nich spomeňte, že ste sa sami podieľali na tom, aby takí stratili prácu a neprežili, keď nebudú súhlasiť!

 

Keď prišli po Fera, bolo ti to jedno. Keď prišli… zakaždým ti to bolo v tvojej naivite, že stačí… jedno! Viete, ako takých neprispôsobivých volali v socializme? Nevolali ich dezoláti, čo si primitívne myslia, že je tu vraj totalita, ale volali ich neprispôsobivými primitívmi! To skutočne len primitívny dezolát niekde šiel vylepovať plagát, že socializmus je totalita. Normálny človek by nikde nešiel lepiť plagáty ako chuligán alebo primitívna opica. Ľudia sa z toho smiali, že to robia len sprostí ľudia, čo sú neprispôsobiví a leniví. Inak by mali prácu a nevystrájali by ako chuligáni. Teraz vidím len to isté. Inteligenti vždy vedeli, že takto primitívne sa nebojuje – plagátmi alebo v obchodoch niečo vykrikovať! Inteligentní vždy vedeli držať hubu! A hlavne, správať sa inteligentne prispôsobivo!

 

Že niekoho oskalpovali na hraniciach? Také somariny predsa nikto nepočul a v tej dobe sa to len nevolalo hoax! Nikto takému niečomu neveril, lebo také nevidel!

A keby videl, tak to šíri len ako neprispôsobivý! Len človek, čo nerozumie, komu vďačíme za slobodu a nerozumejúci tomu, čo je aj preňho najlepšie, keby teda mal rozum ako iní!

 

Viete, čo je smutné? Že si uvedomujem, že aj moje dve deti, keby žili v socializme, tak tiež je im jedno, že prenasledujú moju mamu, keby to bola cudzia mama a tiež by mi v čase odsunu Židov povedali nech nešírim hoaxy o nejakom likvidovaní Židov.

 

Hovorí sa, že dobrá pomoc je včasná pomoc a najčastejšie by vám pomohli ľudia, keby to vedeli pred 10 rokmi, čo sa vám stalo voľakedy. Väčšinou v prítomnosti nefungujú a nepôsobia. A múdrosť je nie teraz vedieť o totalite, čo bola v socializme, to ste mali vedieť vtedy! A múdrosť je nie klásť vence po desaťročiach, ale neobetovať teraz žijúcich spoluobčanov. Keď vidíte nebezpečenstvá teraz a nie o dvadsať rokov, keď vám to už napíšu v médiách, že teraz sa už o tom hovoriť môže.

Ste rovnakí, celkom rovnakí ako ľudia za socializmu a za odsunu Židov. Vždy to boli len nepravdivé správy, že sú nejaké obete. Vždy hovorili, že sú to hoaxy.

 

Nemám nič proti normálnemu očkovaniu po ktorom nie sú úmrtia. Nemám nič proti očkovaniu za ktoré niekto zodpovedá. Som proti povinnému očkovaniu len experimentálnymi vakcínami za ktoré nikto nenesie zodpovednosť. A hlavne som proti povinnému preočkovávaniu každý rok a to vakcínami po ktorých sú úmrtia. 

A keď zlikvidujete všetkých, čo sa búria, len toto vás čaká! 

 

Ruleta o život pravidelne každý rok!

 

A vakcíny od miliardárov, ktorí vedia, že najviac planétu zachráni úbytok ľudí.

Podvod vždy spoznáte podľa toho, že za odporúčania nikto nezodpovedá! 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5562959x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie