Založ si blog

Neznášam monarchistickú rodinu prezidentky

Najprv mi bola celkom ľahostajná, pokiaľ ju nezačali médiá vnucovať ľuďom ako kŕmnym kačiciam. Chápem, že o prezidentovi sa musí niečo aj písať, ale k nej sa médiá nesprávali ako k prezidentovi, ale ako k žene celkom zaostalým a stereotypným spôsobom – aké má vlasy, aké má šaty, kto je jej milenec, všetko len ako o herečkách, politika oproti tomu nič. Čudovala som sa, že to takz. liberálom nevadí, že ju takto ponižujú na len jej pohlavie, keď o mužovi prezidentovi by nikdy takto nepísali, že aké má vlasy, akú mal kravatu, ako sedí na koberci, s kým spáva atď. To bolo len ďalšie potvrdenie, že tu nemáme liberálov, čo by nejako aj naozaj rozumeli zastaralým stereotypom takto urážať ženu len ako nositeľkú ofiny a šiat miesto svojej práce. Bola pre nich zjavne len reprezentatívna torta ako posledným zaostalým konzervatívcom.

 

Ja som ju nikdy nesledovala, čo si pamätám len 2x, keď sa riešilo jej brucho v šatách a potom keď všetci boli nadšení, že povedala to, čo od iných bolo nehorázne. Ale keď to už povedala ona, tak tomu museli všetci tlieskať. To sa mi vtedy páčilo, o tom som písala. Inak nemám televízor a patrí pre mňa k ľuďom, o ktorých sa nezaujímam. No presne ako nahotinky, vždy na mňa vybiehali reklamy a články, čo zas mala oblečené a čo jej milenec, ale viem z toho len nadpisy, lebo zas som nečítala.

 

No aj kŕmna kačica má niekedy dosť a médiá mi z nej vyrobili už načisto odpornú osobu a rodinu, o ktorej sa píše ako o monarchistickej, že plánujú si dieťa, možno potratila, kráľovná Alžbeta atď. Meghan ma nahnevať nevie, lebo celkom nevytlačí domácu politiku, či potratila alebo nie. Ale módne prehliadky jej dcér už mi vadili, že vytláčajú normálne médiá. Však nech si robia obchody v módnom biznise, keď už raz jej dcéra môže využiť, že môže robiť čokoľvek a vždy je to lacnejšie než keby si zmyslela, že chce byť aj kozmonautkou. Ale prečo tým obťažujú ľudí? Je mi už odporná táto nanucovaná kráľovská rodina, ktorú aj tak vnímam len ako parazitov na dnešnej propagande. Prezidentka parazituje na propagande, jej dcéra na matke prezidentke a nestačí im rodinný biznis ale otravujú tým médiá aj verejnosť. Asi nikto nikdy nevidel ofinu a propagandu od propagandistov. Vždy pre mňa bude len šľahačková torta, ale to, čo už dnes o nich píšu, to akokeby šľahačkové torty stále lietali.

 

Budem rada, keď prezidentom bude konečne muž, lebo takéto niečo z muža nikdy nevyrobia, aby sa médiá premenili na bulvár. Potom sa nebude riešiť kravata a brucho ale konečne len politika a ako poslúcha aj bez reklamných účesov.

 

K módnym prehliadkam. Nikdy som nevidela nič odpornejšie v súvislosti so ženami, ako sú rôzne módne prehliadky a nejaké plesy a vraj v opere. To je zmes väčšinou absurdít holých tiel a nejakého nevkusného zdrapu. Úplne najhoršie, keď sa to volá plesové šaty! To vždy vnímam ako keby som navštívila čínsky obchod na zlatú bižutériu. Darmo je to drahé, je to všetko katastrofálne nevkusné a vždy pôsobia ako cukrové figúrky na torty. Ale bohužiaľ, taký majú ľudia vkus a preto si aj vybrali prezidentku pre účes. Plešina by ich nezaujímala.

 

Takže dať na hlavné stránky módne móla s kráľovskou rodinou Čaputových, bol pre mňa posledný klinec, prečo ich už mám pokrk. Dúfam, že už čím skôr zmiznú a drahú zábavu si budú realizovať už v sukromí alebo v rubrike bulvár.

Nezdieľam výsmech konzervatívcov zo všelijakých transvestitov, ale jeho vetu ja vnímam ako upozornenie na zneužívanie protežovania detičiek boháčov priživujúcich sa na propagande. A to nemá nič s transvestitmi, homosexuálmi, módou alebo krásou. Je to vždy o tom, že kto je pri moci vďaka svojej úbohej morálke, zneužije to pre svoju rodinu, ale bežne ju aspoň nepretŕča a nikto nám nevnucuje, že nesmiete sa k ich kráľovským rodinám vyjadriť, lebo idú Alžbety, Meghan v jednom prúde a máme tu monarchiu. Týmto sa stali odporné! Aj mne, čo sa o také tajtrlíčky nezaujímam, keď ich médiá nevnucujú, lebo sú aspoň v šuplíku bulvár!

 

Neznášam túto kráľovskú rodinu a nevnucujte ju ľuďom. Čo robia ich operence na móle alebo v politike, to našu krajinu vyjde len draho. Už nechcem mať za prezidentku ženu, lebo zas z nej vyrobia len šľahačkovú tortu a v kombinácii s propagandou vám z toho bude len nevoľno.

 

 

Ale Nicholsonová a títo propagandisti z toho vyrobili nenávisť k inakosti:

 

„Zaradila som sa medzi všetkých, ktorí inakosťou vytŕčali z radu. Slovenská nenávisť na sociálnych sieťach, ale aj v realite, tá naša povestná nenávisť voči inakosti, už vyhnala mnohých za hranice.“

https://blog.sme.sk/nicholsonova/spolocnost/emme

 

No táto Ema rozhodne nevytŕča z radu tým, že je iná, ale tým že je dcérou prezidentky a preto je na prvých stránkach médií vnucovaná ľuďom. 

 

Keby bola Rómka, tak by zas z toho vyrobili rasizmus! Takz. liberáli zneužívajú na obhajobu svojej zaplatenej propagandy inakosť a rasizmus aj tam, kde nie je príčinou!  

 

Ja sama som dlhé roky venovala obhajobe inakosti, homosexuálov a akýchkoľvek odlišných skupín. Mne dlhé roky za to nadávali, že sa ich zastávam. Rovnako som sa a nie jedenkrát zastávala Nicholsonovej, keď jej nadávali. A veľmi dobre viem rozlíšiť príčinu, či dôvodom kritiky je rasizmus alebo inakosť alebo inakosť v protežovaní a vnucovaní cez médiá, keď sa dotyčný človek nemôže kritizovať!

 

Je mi odporné, čo teraz médiá robia včetne takz. liberálov a to som zástancom inakosti vo všetkom!

 

Príčina je protežované dieťa, zneužívanie moci prezidentky, vnucovanie priam kráľovskej rodiny cez médiá a jej nekritizovateľnosť! Že sa na to nabalia aj primitívni ľudia, to sa deje vždy a pre ktorúkoľvek stranu!

 

 

Za hlavného vinníka tejto kauzy preto považujem práve mainstreamové médiá a takz. liberálov propagandistov, čo toto „dieťa“ zneužili na svoj politický boj proti Tarabovi. To sú skutoční vinníci! Nie primitívi, lebo tých neodstránite v žiadnej krajine a budú ich mať vždy obidve strany! Ale novinári nemajú zneužívať rasizmus a inakosť na len politický boj!!!

 

Neznášam monarchistickú rodinu prezidentky a médiá mi nebudú diktovať, že Matovičovu rodinu môžem neznášať a týchto propagandistov musím znášať a nesmiem kritizovať! Ja sama viem, koho neznášam a prečo a nič to nemá s inakosťou! Inakosť v protežovaní a nekritizovateľnosti do liberálnej agendy nepatrí!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518682x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie