Založ si blog

Zaručená výhra v očkovacej kampani

To nemá bežný smrteľník, ktorý sa prihlási do očkovacej lotérie. To má len odborník ako zarobiť na očkovacej kampani pre farmafirmy:

 

„Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu od firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.

 

Tak povedzte, neoplatí sa takým odborníkom naháňať ľudí na očkovanie, keď predaj hrncov tak dobre platí? Keby sa dali len zaočkovať, tak majú minimálnu šancu, že vyhrajú hoci len 10 000 eur. Ale ako odborníci dostanú za predaj vakcín pre farmafirmy akokeby vyhrali očkovaciu lotériu! Ako sa v nej hovorí, to sú obrovské peniaze, čo vám úplne zmenia život!!! A ako sa pýtajú: S kým zdieľate tú neuveriteľnú radosť? Chceme počuť to výskanie, lebo to sa len tak nestane, aby mal niekto také neuveriteľné šťastie, aké majú zaručené odborníci pre farmafirmy. Nepotrebujú sa ani registrovať, ani točiť v bubne, stačí predávať odborne vakcíny a výhru máte zaručenú, čo vám tak neuveriteľne a naprosto zmení život, že sa z lekára stanete odborníkom aj pre médiá!!!

 

Mesík 6.10.:

 

„1. októbra uverejnilo – tak ako mu ukladá zákon – Národné centrum zdravotníckych informácií správu o finančných tokoch od farmakofiriem k lekárom, zdravotným zariadeniam a univerzitám v prvom polroku 2021. Akú časť finančných tokov zachytávajú nevieme, možno je to len povestná špička ľadovca – ale aj tá je zaujímavá.
V linku nájdete aj správy za predošlé obdobia, vždy po polroku. Z linku sa dá excelový súbor stiahnuť a potom už len vyhľadávate kto dal komu toľko a „za čo“ (či prednáška, alebo „prieskum trhu“ alebo „výskum“ alebo výlet na konferenciu). Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.
Keď si do vyhľadávania hodíte priezvisko lekára, ktorý vás zaujíma, môžete nájsť aj veľmi zaujímavé čísla. U mnohých tam nájdete centové položky, ale niektorým, zvlášť ak majú profesorské tituly, sa darí vynikajúco. Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu of firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.
Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.
V demokratickej spoločnosti so slobodnými masmédiami by táto správa NCZI a jej predchodkyne boli mediálnymi bombami: naše vládou kúpené čivavy demokracie a boja s korupciou budú ďalej tíško mlčať. Zvyknite si – na Slovensku je to tak.

 

 

 

Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.“

 

 

„Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.“

 

Tuto určite naráža na Sabaku, že Sabaka dostal výhru 28 000 eur a ani nemuseli losovať. Bolo to jasné, že komu a za čo. To smrteľník nezažije, že má v očkovacej kampani tak zaručené peniaze ako zaplatený odborník na predaj.

Naši odborníci sú proste biznismeni a kto nie je, nie je odborník ale šarlatán!

 

 

Najviac ma na tom štve, že on nemusel celému Slovensku v médiách ukazovať, ako doma s manželkou vrieskajú, ako im to celkom zmení život! To bude asi preto, že títo odborníci to majú zaručené a niekoho by mohlo naštvať, že nemusia sa zúčastniť ani losovania, ktoré by už nevyhrali.

Zaručene teda vyhrávajú len odborníci!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547382x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie