Založ si blog

Ako má vyzerať boj za slobodu

Žiadny boj nemá význam, keď je hlúpy a všetky straty v ňom budú neefektívne. Preto zhodnotím, kde celkom zbytočne naši občania strácali sily a čas na zbytočný boj a čo mali robiť, aby mali slobodu.

 

V prvom rade platí pravidlo, že nebojuje sa proti niečomu ale za niečo, čo si veľa ľudí neuvedomuje, aký je to podstatný rozdiel pre úspech.

Keď bojujete proti niečomu, tak vás označia za deštruktívnych a preto porazia takú silu. Ale keď bojujete za niečo a na čo máte plné právo, ťažie sa dokazuje, že nemáte.

Najväčšou chybou bolo to, že všetku svoju silu občania investovali na boj proti rúškam (alebo testom), lebo na tomto poli, že bojujete proti ochrane, vás ľahko porazia. A už nemali žiadne sily a čas na podstatný boj za liečenie a liečbu.

Ľudia nemuseli dávať výpoveď, keď je ich veľa, stačia aj len podpisy za dovolávanie sa liekov a liečby, na čo máte plné právo. Keby sa našlo aspoň 100 000 podpisov, čo by stálo bojujúcich len 1 minútu, tak tu dodnes máte schválený ivermektín a máte tú liečbu, čo prináša slobodu. No našlo sa len asi 4 000 ľudí, čo bojovali efektívne ako Mesík. Ostatní strácali čas bojom proti rúškam, čo žiadnu liečbu neprinesie a teda ani slobodu.

 

Ak by ste okolo seba mali aspoň 100 000 občanov, ktorí aspoň minútou svojho záujmu bojujú podpisom za liečbu, v takej spoločnosti sa môže vystupňovať boj, že ľudia budú dávať aj výpovede, keď žijú v krajine neľahostajných!

Ale keď máte krajinu, kde si len 4000 ľudí našlo čas na podpis za liečenie, taká ľahostajnosť okolo vás k liečbe a slobode vás nechá skapať, keby ste dali výpoveď.

 

O tom, či teraz budú ľudia bojovať, sa rozhodlo od januára do marca, to bol ten čas boja za liečbu, keď sa ľudia dozvedeli o lacných liekoch. Vtedy mohli zabrániť tisíckam úmrtí, keby si boli tisíce našli 1 minútu na podpis, ale nenašli! Vtedy sa to rozhodlo, životnosť lacných liekov a liečenie a sloboda. Ľahostajných ľudí nikto nebude liečiť, keď sa toho ani nedožadujú!

 

Rovnako ste o vláde rozhodli pred voľbami, keď ste dali Socialistom 1 % vo voľbách a bolo celkom jasné už pred voľbami, že nič normálne nemá šancu lebo ľudí nezaujíma politika. To sa rozhodlo pred voľbami.

 

Keby sa bola dostala k moci plánovaná progresívna koalícia Pellegriniho s progresívcami, nemáte lacné lieky ani len pol roka, čo sa pri Matovičovej vláde ešte dalo, ale pri progresívnej by nešlo vôbec. Matovičova vláda nástup ešte tvrdších progresívnych totalistov len spomalila a zabrzdila, ale len dočasne. Keďže sú plánovaní ako bola Čaputová, je otázkou času, kedy bude tento druh ľudí všetko ovládať.

 

Vďaka tomu, že táto vláda schválila lacné lieky aspoň na krátky čas, sa zachránilo mnoho ľudí, čo si ich zohnali a ľahšie vedeli zohnať a urobili si nejaké zásoby, pokým sa k moci derú (medzi nimi) ešte väčšie svine.

 

 

Záver: Stratili ste čas na rúška, teraz strácate na lotériu a iné blbosti. Stratili ste čas na boj za liečbu, kde ste mali bojovať a stačilo len podpisom, ale ľudia na boj sa nenašli, čo by ráčili 1 minútu tomu venovať. A teraz títo somári chcú od tých, čo pracujú, aby nejakí jednotlivci dali výpoveď. Keď dá pár jedincov a samozrejme nie vy, výpoveď, to už tú masu ľahostajných, čo boj za liečbu prešvihli, nijako nezachráni! Teraz už môžete len partizánčiť, keď máte z čoho prežiť.

Bojuje sa v krajine neľahostajných! V krajine ľahostajných sa tiež postarajte o svoje prežitie, lebo za boj vám ešte napíšu – Tak ti treba, že si stratil prácu!

 

Ako vidíte, vždy o tom rozhoduje masa ľudí a nie výpovede jednotlivcov. Keď sa ich nájde veľa, stačí im aj minúta! A tí si potom zaslúžia aj výpovede jednotlivcov a všetkých.

 

Ešte by sa dalo aj teraz. Aj dnes sa môže nájsť 100 000 ľudí, čo sa bude písomne dožadovať liečby. Nemusia dať výpovede, zas im stačí 1 minúta.

Ale tá masa odporcov si na nič účinné 1 minútu nenájde! Miesto toho sa hŕstka ľudí bude hádať s inou hŕstkou ľudí, kto mal dať výpoveď medzi nimi. A tak v krajine ľahostajných k liečbe zájdu na totalitu všetci. Článok by sa mal volať – Jedna minúta, ktorá sa nenašla. Ale nevedeli by ste z nadpisu, o čom bude.

Ľudí pred totalitou mohla a môže zachrániť len liečba a nič iné! Kde nie sú pacienti, nemôžu byť lockdowny.

 

Hlúpym bojovníkom odkazujem, že som vždy bojovala efektívne a nie hlúpo a podľa ich hlúpych a neefektívnych predstáv, ktorými nič nevybojujú a na boj len doplatia. V každom boji ste zodpovední aj za následky, ktoré váš boj prinesie vám a vašim blízkym. Stačí veľa ľudí a nemusíte sa ničoho veľkého vzdať! Efektívny boj nepotrebuje veľa obetí, len veľa bojovníkov, čo aj svoju malú silu len spoja.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5552923x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie