Založ si blog

Možno bude vakcína sloboda pre štvoročkovancov?

Bukovský – doktor oriešok

 

Nemôžem už komentovať politiku, lebo by ma šľahlo o zem venovať sa zaostalosti dnešných novinárov na SME napríklad. Ale nedá mi vyjadriť sa k vysmievaniu Bukovského, že je doktor oriešok, ako sa z neho títo hlupáci vysmievajú.

 

Ja najlepšie môžem svedčiť, ako má a mal pravdu hádam vo všetkom doradu, pretože ja som bola jeho kritik a nikto nemôže povedať, že ja som ho žrala s topánkami ako socka a dezolát. Som priam ukážka, ako som mu nič neverila len tak bez veľmi kritického myslenia. Prinášala som kritiku naňho a kde mu kto čo vyvrátil, aby sme teraz videli v čom všetkom mal pravdu!

V tomto jeho poslednom videu to máte pekne zhrnuté, v čom všetkom bojoval boj s novinármi, odborníkmi a politikmi, čo tvrdili, že to tak nie je, ani s D-vitamínom (Sabaka), ani s obezitou atď.

Dnes môžete vidieť, ako za ním platení odborníci a novinári zaostávali v informáciách celé mesiace, pokým mali potvrdené, že to tak je.

 

Takže, mne ešte môžete hovoriť ako je len doktor oriešok a nemá pravdu, keď všetko doradu tvrdil o celé mesiace skôr!

 

Ak chcete vedieť, kto je tu lúza a to platená lúza a dezoláti, musíte čítať mainstream a počúvať tých kvázi odborníkov zapredancov, čo za klamstvá berú dotácie.

To je lúza intelektuálov a morálni dezoláti. Nepísať o politike je ako odpľuť si, že by vám uškodilo sa nimi zaoberať.

 

Tak máte pravdu ako o Iraku, keď ste klamali každý deň a potom zmazali tie diskusie, kde sa ľuďom ich zmanipulované ovce vysmievali, že nerozumejú ako hlupáci veľkolepým vojenským zásahom. Tiež to chápala len inteligentná lúza, ako všetko, za čo sú dotácie. Ste odpad spoločnosti a nie intelektuáli. A morálni dezoláti, akurát len socky nie, lebo priživovať na klamstvách sa viete.

 

 

 

Bukovský:

 

 

Aj dnes by som vedela písať v čom všetkom s ním nesúhlasím, ale týka sa to skôr spôsobu boja, ako vždy, a oproti zapredanosti novinárov to nie je nič. Tento doktor oriešok je stále človek a nie morálna handra. Lúza obsadila redakcie a vysielanie, lebo najväčšia lúza je za to platená. Akýkoľvek chudák na ulici má od vás väčšiu morálku, lebo nestihol by toľko zla a podvodov ani keby chcel.

 

 

 

česká alternatíva:

 

Podle ministra o očkování rozhoduje de facto Pfizer a další farma firmy

 

„Ministr Lengvarský narovinu řekl, že když Pfizer pošle informaci, že je možné očkovat děti 12+ a seniory, tak prostě stát začne očkovat děti nad 12 let a seniory. Když farma firmy řeknou, že se můžou očkovat mladší děti, slovenská vláda začne očkovat mladší děti. Cokoliv tedy řekne Pfizer a potažmo jakákoliv farma firma, tak vláda se tím bude řídit a nikdo toto doporučení nejen nezpochybňuje, ale dokonce ani neprověřuje.

Až dosud si lidé mysleli, že bezpečnost vakcín nejen na Slovensku, ale i v ČR a v jiných zemí, kontrolují a prověřují tzv. Státní ústavy pro kontrolu léčiv. Jenže, jak se ukazuje z výroků ministra zdravotnictví SR, takhle to vůbec nefunguje. O tom, pro koho je bezpečné použít vakcíny, nerozhoduje ani slovenský, ani český SÚKL, ale rozhodují o tom sami výrobci vakcín, a to podle toho, jaké doporučení pošlou vládám. Organizace jako SÚKL do toho paradoxně a překvapivě vůbec nevstupují.

Slovenský ministr zdravotnictví Vladimír Lengvarský již minulý čtvrtek poskytl rozhovor slovenskému deníku Pravda a v tomto rozhovoru zazněly dvě neuvěřitelné informace, které nyní začaly rezonovat na slovenských alternativních platformách. Ministr totiž moderátorce Márii Hlucháňové narovinu přiznal, že očkování občanů na Slovensku, a v podstatě nejen tam, je politickou otázkou. Nejde tedy o otázku zdravotní péče a ochrany zdraví, ale plošné očkování obyvatelstva je otázkou politickou.

A to nebylo všechno. O pár minut později moderátorce přiznal, že o tom, kdy se bude očkovat, kdo a která skupina obyvatelstva, a kdy k tomu dojde, rozhoduje Pfizer a ostatní farmaceutické společnosti. Nerozhodují o tom tak slovenští odborníci z oboru imunologie, jak by se dalo očekávat, ale rozhodují o tom prostě farma firmy, jaké pošlou instrukce a doporučení.“

 

Ministr zdravotnictví SR prohlásil, že očkování je politická otázka řízená doporučením farma firem!

 

https://rumble.com/vm4kox-ministr-zdravotnictv-sr-prohlsil-e-okovn-je-politick-otzka-zen-doporuenm-fa.html

 

 

Mesík posledné dni:

 

 

„Najvyšší očkovač Izraela Salman Zarka oznámil, že vývoj smeruje k podávaniu 4. dávky. A to máme za sebou ešte len 8 mesiacov roka

a 2,5 milióna Izraelcov má už v sebe troch Pfizerov !

 

Do panoptika bizarností na tému „Vakcína je sloboda“ (a Bratislava karibský ostrov 😕) prispela 2.9. vláda Švédska, keď s platnosťou do 31.10. 21 zakázala vstup do Švédska občanom USA a Izraela.
V USA pritom majú cez 61% jednoočkovancov (a cez 52% dvojočkovancov) a v Izraeli cez 68% jednoočkovancov, 62,6% dvojočkovancov a už aj kvantum trojočkovancov.
Možno bude vakcína sloboda pre štvoročkovancov? Nádej zomiera posledná!
Vlastne výraz „plne očkovaní“ používam nezodpovedne: dnes už vieme, že plní očkovanci sú momentálne tí, čo dostali 3 resp. 4 dávky S-proteín kódujúcej mRNA v nanolipidovom obale.
Kanadská profesorka etiky hovorí výborne a veľmi zrozumiteľne o prebiehajúcej tretej fáze testovania vakcín a o totálnej absencii informovaného súhlasu pri masových očkovačkách.
Keby hovorila o právach Rómov alebo GLBT ľudí (práva oboch týchto skupín ja osobne ctím), tak z nej v našej kontrahovanej tlači urobia hviezdu 😊
5 minútové video v angličtine.
.
.
.
Boj proti generickému liečivu za pár centov je boj o miliardové zisky pre pár farmakofiriem vyrábajúcich vakcíny. Dezinformácie sú bežnou súčasťou takého boja. Pred pár dňami uverejnil jeden z portálov správu o tom, ako ľudia, ktorí sa „otrávili odčervovačom pre kone“ (čím myslia IVM) zaplavili nemocnice v Oklahome, aj so sugestívnou fotografiou ľudí čakajúcich na ošetrenie. „Správu“ hneď prebrali rôzne iné dezinformačné média.
Na druhom obrázku je oficiálna správa nemocnice o ktorú malo ísť, v ktorej vedenie konštatuje, že nemocnica neliečila žiadnych ľudí predávkovaných IVM a lekár, na ktorého sa dezinformácia odvoláva v nej už nejaký čas nepracuje.
Asi tak s tým „liekom pre kone“, ktorý doteraz bezpečne užili skoro 4 miliardy ľudí, vrátane detí od 4 kg váhy a tehotných žien.
Čakám, kedy sa v kontrahovanej tlači dozvieme viac o gigantických rizikách vitamínu D!
.
.
.
Do konca roka budú mať bohaté krajiny (USA, EU a pár ďalších) zásobu okolo 1,2 miliardy dávok S-proteín kódujúciej mRNA – nakúpenej za peniaze daňových poplatníkov.
Čo z toho vyplýva pre nasledujúce mesiace:
– Maximum bude treba minúť – vlády preto budú stupňovať všemožný nátlak na aplikáciu mRNA čo najviac ďalším ľuďom – teda deťom, mladým ľuďom, ľuďom bez rizikových faktorov atď.
– Tým, čo vieru v Sv. Pfizera už prijali budú podané tretia, štvrtá (najprv Izrael, neskôr ďalší) a potom, keď na scénu vstúpi po delte nejaká ďalšia varianta, možno aj ďalšie dávky.
– To čo sa napriek všetkému vystupňovanému tlaku nepodarí občanom bohatých krajín nanútiť bude dodané ako „rozvojová pomoc“ do krajín Afriky a iným chudobným krajinám.
Tam sa časť použije a zvyšok vyhodí do odpadu – ale v účtovných knihách západných vlád to už bude „použité“, nie vyhodené. Navyše nám odpadnú náklady na ich odbornú likvidáciu ako biologicky nebezpečného odpadu. Bohaté krajiny vykážu aj úžasný vzostup rozvojovej pomoci chudobným krajinám. Ich občania síce potrebujú pitnú vodu, jedlo, elektrinu, vzdelanie atď. – ale namiesto toho dostanú mRNA. A naše vlády budú hrdé na svoju štedrosť a vysokú morálnosť 😕
 
Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo, alebo darmo je, vládny kontrakt na Pfizer propagandu je vládny kontrakt – a ich čitatelia aj tak uveria hocičomu 🙂
27. 8. vyšla v Lancete štúdia porovnávajúca okrem iného hospitalizácie neočkovaných a očkovancov pri alfa a delta variante covidu v marci až máji 2021. Výsledky sú v tabuľke zo štúdie:
Nevakcinovaných skončilo v nemocnici 1,9% pri alfa variante, 2,2% pri delte.
Vakcinovaných (21 dní po prvej dávke + dvojočkovanci) skončilo v nemocnici 3,4% pri alfa variante a 2,3% pri delte.
Nuž a čo z tej štúdie vyvodili v kontrahovanej tlači? Toto, citujem:
“ 14:31 – Britská štúdia naznačuje, že delta variant môže u nezaočkovaných zdvojnásobiť riziko hospitalizácie. Ohniská delta variantu v málo zaočkovaných oblastiach tak môžu počas nasledujúcej vlny pandémie výrazne zaťažiť zdravotníctvo.“
Blahoslavení chudobní duchom a všetkého schopní, lebo ich budú kontrakty KP vlády 🙂
Celá štúdia tu…“
.
.
.
.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547331x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie