Založ si blog

Vydieranie s pokusmi na ľuďoch

Mňa teraz zaujíma len to, že ked sa budem musieť dať povinne zaočkovať s vyhrážaním sa, že inak prídem o prácu, čo sa bude diať, keď odmietnem podpísať súhlas. Potom nech ho nevyžadujú a nerobia divadlo na súhlas!

Ja tam napíšem – Som vydieraná, inak by som prišla o prácu. Neskutočne ma poburuje vydieranie, že mám napísať súhlasím, keď som vydieraná!

 

Ja chápem, že mnohí majú na mňa ťažké srdce, že som volila túto vládu, ale to je vaša naivnosť, že mohla byť lepšia! Už len horšia, ako vzdychol Denník N, že pri inej vláde (ich vláde) by už boli viacerí zaočkovaní. Verím tomu, že boli, že bola by to vláda ešte uvedomelejších lokajov.

Tešia sa z Lengvarského, lebo ten počúva ako vojak a nerozmýšľa pri plnení rozkazov. Nemyslela som si, že toto bude dobrá vláda. Vždy som písala – len žuvačka na zapchatie miest pred snaživými lokajmi, ktorí sú už nastúpení a čakajú na svoju príležitosť „ala Čaputová“. Zradili aj pozberanci z ulice, tiež si spočítali ako poslúchať za čias nastupujúcej totality.

Nemáte tu ani tanky, ale poslúchate! To je charakter dnešných mladých!

My, „dezoláti“, čo sa nechceme dať experimentálne očkovať, sme to už zažili, aj keď tank som nevidela žiaden a dnešné vydieranie vidíme všetci.

Moja mama nadávala v socializme: „Svine!“ a to s nami nerobili pokusy na našich telách!

Uvedomila som si, že moju mierumilovnosť, že nikdy nikoho nepôjdem zabiť, zaručuje nie trestný poriadok, ale moja duchovná viera, že žiaden čin nezostane nepotrestaný, ani pomsta! Inak by mi tiež hrozilo, že bez viery by smrť môjho dieťaťa po očkovaní zaplatil životom niektorý mediálny lokaj. Toľko ochraniek by nemali, ale chápem, že to nemá význam.

Doradu sa ukazuje, v čom všetkom mali takz. „konšpirátori“ pravdu a že dnešné médiá „ala Irak“ pretromfli aj lokajstvo v socializme.

Všetci by mali mať na hrobe vytesané a zvlášť novinári:

„Nedalo sa inak… inak by som nemohol… (ako sa bránili potom)

Pokiaľ žil, dostal misku šošovice.“

 

Najprv nás rozoštvali, aby sa nenávideli národy a to vnucovaním a vydieraním. A teraz dokázali rozoštvať aj vlastných občanov medzi sebou, aby sa nenávideli aj v rodinách. A 100% to nie sú liberáli ale totaliťáci s novou a teraz vidno, že vražednou ideológiou, pre ktorú si ukradli nálepku, čo znamená slobodu!

Hlboko si vážim Mesíka, ako hlavnú postavu boja za liečbu. Vážim si ľudí ako Štubniak, Baránek, Harabin, Blaha, Bukovský… a všetkých, čo som ich aj kritizovala a nejakým spôsobom bojujú proti totalite. Pre mňa sú dnes určite viac než Kryl, v novej dobe totality.

Keď nás umlčia, určite nie ste sami!!!

 

 

Stále je to o nich, aj keď majú vražednejšiu tému, ako ešte viac rozoštvať ľudí:

https://www.youtube.com/watch?v=kW9I0mtKsL8&list=PLV19lM2abOJoifOGwLlcgqifdEVyyY1BD&index=7

Dnes už pre nich nie ste len nacista, keď neposlúchate, pýtate sa, nesúhlasíte. Dnes ste pre nich antivaxer, aj keby ste mali všetky normálne očkovania.

Dnes stačí, že nesúhlasíte s tým, aby ste boli osoba na pokusy. A dnes chcú vlastniť aj vaše telo! Nielen slobodu, ale aj vaše telo!

 

 

Ich jednoduché propagované myslenie:

1. Nesúhlasíš s riadením migračnej krízy, čo je dôsledok vojen, ktoré podporovali  –  Nenávidís migrantov!

Pritom práve oni majú ich životy na svedomí podporovaním vojenských zásahov!

2. Nesúhlasíš s lekárskymi pokusmi na vlastnom tele – Nesúhlasíš so žiadnym očkovaním!

Pritom práve oni majú ich životy na svedomí bojom proti liečbe!

 

A tak to robia všetci násilníci, že obviňujú z násilia svoje obete.

 

Daniš 23.7.

 

kapitola pandemického absolutizmu

„Covid pas má byť ďalším nástrojom, ktorým si budú „autority“ vynucovať podriadenosť spoločnosti, disciplínu a kontrolu pohybu. Bude symbolom éry kontroly. Alebo éry posthumanizmu, kedy človek degraduje na „zariadenie“, pri ktorom sa bude pod hrozbou nevoľníctva vyžadovať pravidelný update systému (aktualizácia softvéru).

O covid pas sa budeme musieť pravidelne starať. Buď sústavným (každoročným) očkovaním novou mRNA či GMO vakcínou, alebo testovaním. Alebo aktuálnym potvrdením o prekonaní covidu. Kto zaváha, ten bude „autoritami“ exkomunikovaný. Skončí v kliatbe. Až dovtedy, kým sa opäť nepodvolí.

Ak by sa tieto bezprecedentné zásahy diali v záujme verejného zdravia, bolo by to pochopiteľné. Lenže – o to nejde. Tieto prelomové zmeny prichádzajú v čase, keď je pandémia na ústupe. A keď nový koronavírus zmutoval do podoby, v ktorej je infekčnejší, no pravdepodobne aj oveľa menej nebezpečný (smrtnosť klesá aj medzi nazaočkovanými a prejavy ochorenia sú väčšinou menej dramatické).

Napokon, ani samotný predkladateľ zákona, minister zdravotníctva, sa netají tým, že mu nejde o izoláciu infekčných, ale len o zvýšenie miery očkovanosti.“

 

Stačilo vidieť ich boj proti liečbe! Darmo Matovič minie štyri milióny na propagačnú kampaň pokusov na ľuďoch. Stačilo vidieť ich boj proti liečbe a mnohým z nás je jasné, že o zdravie alebo životy tu vôbec nejde!

Zas sa niekto len chce na reklame nabaliť, ako na tých pokusoch s ľuďmi. A všade nezabudnú opakovať, že ľudí je priveľa. Vy si kľudne myslite, že svetové elity nechcú ľudí preriediť, ale sú lepšie než naši politici. Im už záleží na ľuďoch a ich zdraví a vašej smiešnej logike, že si po toľkých vojenských zásahoch vážia životy ľudí a vôbec im nejde o obchody. To len na Slovensku.

.

 

 

 

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509978x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie