Založ si blog

Dajte si ho povinne až keď určíte, kto je za to zodpovedný!

To je základný znak rozoznávania podvodov, že keď raz nenájdete, kto je za to zodpovedný, ide o podvod!

 

A to nie je moja myšlienka, ale základné školenie Denníka N o podvodoch a hoaxoch, ktoré šírili v rámci boja proti podvodom a hoaxom.

Teraz sa ukazuje, či rozumejú vlastným slovám a argumentom, keby sa ich slov všetci držali a len netrepali, čo sa im kedy hodí. Zatiaľ sa ukazuje len to, že konšpirátori majú pravdu skoro vo všetkom doradu (A to som sa s nimi v mnohých veciach hádala, že nemajú pravdu a preháňajú!). Napríklad, že bude povinné očkovanie, to bol hoax a ako hoax to vyvracalo aj české ministerstvo zdravotníctva, čo už teraz vymazali, preventívne. Tiež som neverila, že progresívci budú doslova až ako nacisti.

Je to naozaj vtipné, že oni iných volajú „dezoláti“, keď sú naivní ako prví komunisti. Súkromne ich teraz volám arogantní hajzli, ale hovorím si, že ber ohľad na nich, že sú len zmanipulovaní ako prví komunisti. V podstate to nie sú zlí ľudia, len celkom naivné ovce, ktoré by v socializme kričali aby obesili Horákovú. Ale tam ich myslenie nesiaha, aby chápali, že v novej dobe sú nové ovce novej propagandy. Darmo si myslíte, že skončia v pekle, rozhodujúci je zámer a nie to, čo človek urobí, ale s akým zámerom. A ich zámer nie je zlý. Nechcú škodiť ľuďom, sú to len nové ovce. Navyše presvedčené, že konajú voľačo dobré, ako si aj v socializme mysleli, že obesením Horákovej sa len bojuje proti imperialistom. Že ich to tiež zomelie, to nás už nemusí zaujímať, keď to bude už neskoro. Ale odpúšťam vám, arogantní hajzli v cukrovej vate vašej naivity o krásnom svete „ala Persil vakcína“ v reklamách. Veď aj komunistov sme ľutovali, čomu naleteli. Aj keď na tom tí boli lepšie než budete vy.

 

Ešte k Sabakovi chcem dodať, že keby naozaj chcel s niekym diskutovať a nielen on, tak by boli v televízii diskusie ich s iným odborníkmi a inými názormi a štúdiami. Ale také sa nestalo, že by také diskusie dopustili a zvládli, čiže je to len arogantná fraška na akože ochotu diskutovať. Najlepšie s nejakým nezdatným úbožiačikom na ulici, aby nemal argumenty ako odborníci.

 

Mesík 11.augusta:

 

„Problém, ktorý majú slušní ľudia s tým, aby pochopili, čo sa stalo je v tom, že majú problém: sú slušní (decent)“ – hovori Dr. Zelenko v tomto skvelom rozhovore (či skôr monológu, lebo otázky sú písané).
Inými slovami, slušní ľudia si nevedia predstaviť, že by bol niekto schopný urobiť niečo tak obludné, ako napríklad prikázať lekárom v nemenovanej krajine aby svojich pacientov opustili, neliečili ich hoci to je možné, a až dusiacich ich lifrovali do nemocníc.
Ak chcete pochopiť celú genézu tragédie, v ktorej u nás zahynulo 17 a pol tisíc ľudí, ale v EÚ oficiálne cez 746 000, v USA oficiálne cez 617 000 a v UK ďalších najmenej 130 000, potom investujte hodinu svojho času a vypočujte si jeho rozprávanie.
Napríklad o tom, ako úrady v USA efektívne zakázali veľmi účinnú liečbu covidu hydroxychlorochínom (HCQ) a zinkom (kombinácia HCQ a Zn je kľúčová – HCQ je ionofor zinku, teda „pištoľ“, zinok je náboj – sami o sebe nefungujú).
Ako prestížny lekársky časopis The Lancet uverejnil podvodnú štúdiu (ktorú síce potom stiahol, ale na jej základe HCQ v USA a následne aj vo WHO vyradili z hry).
Ako boli uverejnené iné štúdie, kde podávali HCQ zomierajúcim pacientom na ventilácii, aby dokázali že „je neúčinný“.
Ako ho podávali v inej štúdii v toxických dávkach, s tým istým cieľom.
Ako médiá šírili strach z podávania 65 rokov známeho vysoko bezpečného lieku, lebo kdesi vyšla „štúdia“ že na EKG predlžuje QT interval – čo je rovnako strašidelné, ako neskôr „zvýšené hepatálne testy“ pri IVM.
Ako sa z účinného lieku – HCQ + Zn – stal toxický predmet predvolebného boja amerických Demokratov a Republikánov, ktorý úplne zmazal akúkoľvek racionálnu snahu o záchranu stoviek tisíc životov.
Dr. Zelenko na základe svojej skúsenosti s liečbou 6000 pacientov v New Yorku odhaduje, že nasadenie HCQ + Zn pri včasnej liečbe covidu by v USA zachránilo zhruba 510 000 životov… Dnes je k dispozícii 274 publikovaných štúdií (viď https://c19hcq.com/ ), ktoré účinnosť HCQ vo včasnej liečbe covidu jasne dokumentujú ( a to bola časť bez podávania zinku – HCQ pri nich využíval len jeho bežné zásoby v organizme)
Celé to malo jediný cieľ: umožniť „emergency“ autorizáciu remdesiviru ako „jediného lieku“ na covid v USA. Autorizácia sa opierala o 4 štúdie: tri dokazovali, že pri covide nepomáha vôbec, štvrtá, že skracuje čas v nemocnici – ale pri rovnakom počte mŕtvych ako kontrolná skupina… Po autorizácii v USA sa remdesivir stal „liekom na covid“ po celom svete, vrátane EU a Slovenska – a Gilead, ktorý ho vyrába ( a sponzoroval kvantum aj slovenských lekárov vrátane „vládnych pandemických expertov“) zarobil miliardy.
Ten istý príbeh neskôr samozrejme prebehol neskôr aj pri IVM – najúčinnejšom, lacnom a vysoko bezpečnom lieku na covid. Ten ste mnohí na Slovensku mohli sledovať v priamom prenose.
To sa už ale dláždila cesta pre masové vakcinácie „proti smrteľnej a neliečiteľnej chorobe“ experimentálnymi mRNA vakcínami a zisky ich výrobcov sa už počítajú v stovkách miliárd dolárov, nie v miliardách ako pri Gileade.
Ak viete anglicky a chcete lepšie porozumieť tomu, čo sa stalo, vypočujte si ho.“

 

https://rumble.com/vkfzi9-dr.-zelenko-discusses-his-affordable-covid-treatment-and-the-censorship-tha.html?fbclid=IwAR3CbcMN7OJfLb3COn5UiY9dcO4bGys2nV33c1SJp9R_cytkR9uI5Q6yqIg

 

 

Na záver dodávam, že žijem v rozbiehajúcej sa totalite. Tiež sme museli roky čakať, aby sa o tom mohlo písať v médiách!

 

Mediokracie – vláda médií


„Klíčové slovo je mediokracie, tedy vláda médií. Až dosud se vedly úvahy, že největší profit z pandemie mají farmaceutické firmy. Anebo vládní politici, kteří se v nouzovém stavu cítí jako ryba ve vodě. Anebo skupina epidemiologů a expertů, vyhřívající se na výsluní zájmu. Avšak hlavní hybnou silou se stala většinová média. Právě ona mají největší zájem na šíření strachu. Proto chrlí nonstop covidové zpravodajství a plní koordinační úlohu.

To není útok na média. To je fakt, který se netýká menšiny médií, informujících vyváženě. Nicméně většinová média po Listopadu ’89 ještě nikdy:

• nezamlčovala záměrně fakta a neprováděla cenzuru;
• neočerňovala názorové oponenty;
• nebyla strůjcem stádnosti a praktik vymývání mozků;
• nezneužila své výsadní postavení a svou informační roli.“

 

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=40460

 

 

A zas všetci musíme byť ticho. V 68 bolo obdobie, keď sa ešte všeličo mohlo písať a preto ľudia neverili, čo prichádza. Ovce neverili ani potom, lebo veď inak by už napríklad nepracovali v médiách. Je to úplne rovnaké, len to bude ešte horšia totalita, čo už zasahuje do tiel ľudí ako u dobytka.

Voľakedy sa ľudia viac zabíjali vo vojnách a ako veda pokročila, nemusia pri tom ničiť budovy. Je mi ľúto všetkých lekárov, ako voľakedy Nemcov. V dnešnej dobe by som nechcela mať povolanie vrahov z prinútenia. Ešte pred polrokom som to považovala za hoax a prehnané, keď mi priateľka zdravotná sestra povedala, že dáva výpoveď a končí aj jej lekárka, lebo sa na tom nechcú podieľať. Neviem, či by som zvládla ja na ich mieste dať výpoveď a preto lekárov neodsudzujem ale ľutujem. Menej novinárov, lebo tí priamo rozoštvávajú ľudí a budú mať na následujúcej totalite najväčší podiel. Ale tých asi zaujímajú ich deti a aby im mali dať čo jesť a kde by zohnali prácu? V zahraničí, keď sa to rozmáha po celom svete?

 

S pozdravom pre náš štát nielen dezolát ale len dobytok

 

 

 

 

.

 

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554237x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie