Založ si blog

Čo máte k dispozícii v politikoch a v sebe!

Hlas ma ako politikov zradcov, co sa priživovali na Smere a teraz sa chcú priživovať na progresívcoch. Sú to len lokaji a bezcharakterní ľudia, boli by schopní robiť čokoľvek, čo by od nich chceli. Sú presne tým, čo Blaha volá pudlíci. Ale sprostým ľuďom sa na nich páči to, že pôsobia seriózne. Pre takých sprostých ľudí stačí, keď má politik kravatu, oblek a pôsobí to múdro, čo rozpráva. Že tí ľudia vôbec nemajú morálku, to už nevidia. Hlavne, že sa smejú z tých, čo volili Čaputovú, ale sú celkom rovnako sprostí.

Samotného Pellegriniho opisuje Michelko tak, že v podstate nikdy nič nerobil, len nebol konfliktný a tak len rokmi plával, až sa doplavil ako brvno na ich Olymp.

 

 

PS má ako politikov len takzvaných liberálov, ale sú to dnešní novodobí komunisti, ktorých zaujíma len politická kariéra, inak by videli, čomu slúžia. Ale sami medzi sebou sa oblbujú, že sú vraj nejakí bojovníci za slobodu. Škoda reči nad takými fanatikmi, vtipné je na tom len to, že oni sa smejú z náboženských fanatikov, pričom sú 10x nebezpečnejší a práve ako fanatici!

Ako ľudia vystupujú ako sedláci, tiež svojim hovorovým jazykom a psychopatickými nápadmi, ktoré u seba volajú spontánne prejavy ľudskosti.

 

 

Za ľudí, to je to isté čo PS.

 

SaS to je to isté, čo PS a Za ľudí.

 

 

Smer má za sebou korupčné kauzy, ale ako voličov naivných ľudí, čo doteraz veria v ich absolútnu nevinu, takže to nemá žiadny zmysel riešiť. Im proste zosadili anjelov s nejakými chybami, ale keď konkrétne, tak už žiadnymi. To, že vždy niečo iné hovorili doma a niečo iné robili v Bruseli, to sa ich voliči nikdy pre svoju hlúposť nedozvedeli. Ale keď robili pudlíkov, tak museli, lebo „nedá sa šťať proti vetru!“ To má vedieť len Matovič a OĽaNO!

A vôbec, všetko, čo im nevybojoval Smer, im má za nich vybojovať Matovič a OĽaNO a keď to neurobili, čo nevie ani Smer, tak chyba len OĽaNO!

 

 

Iné straničky:

ĽSNS je najhoršia zaostalými náboženskými fanatikmi.

Michelko je kariérista, lebo celé dni rozoberá len kto, kde, čo a s kým. Darmo je inteligentný a sčítaný, takú krtkovskú morálku, kde sa asi s týmto preryje, nezaprie.

Všetky tie malé straničky vynikajú konzervatívnou zaostalosťou a sústavným rozoberaním niečim od veci, ako sú rúška, respirátory a podobne.

 

 

OĽaNO sú pozberanci z ulice a taktiež prevažne konzervatívne zaostalí ale majú aj pár progresívnych pudlíkov, ktorých si volajú liberáli alebo dobrí kamaráti. Nikdy by sa nedostali do vlády, keby bolo koho proti progresívnej koalícii voliť!

Ale keďže sú tam, ako naši zamestnanci, budem sa ku svojim zamestnancom správať slušne, lebo to ich v pracovnej morálke podporí. 

Musíme ich kontrolovať a vyžadovať od nich, aby pracovali a to nemusia 24 hodín a 7 dní v týždni, ale musia splniť požiadavky ľudí, ktorým slúžia, lebo to majú zaplatené!

 

A preto sa obraciam na verejnosť, aké majú požiadavky okrem nekonštruktívnych návrhov!

 

 

 

Upozorňujem, že nekonštruktívne je spomínať nejakú serióznosť, lebo tu serióznych politikov nemáme žiadnych! A upozorňujem, že je nekonštruktívne spomínať kto je psychopat, lebo psychopati sú všetci! (Inak by neboli mesiace ticho o včasnej liečbe!) A upozorňujem, že venujte sa niečomu podstatnému, čo by ľudí zachraňovalo a ekonomiku zachraňovalo. Ak neviete vysvetliť ako konkrétne a prečo, len nadávať a vykrikovať, kto je psychopat, ste už z pandemickej únavy psychopati aj vy!

 

 

A keď chcete riešiť, kto by mal byť premiérom, kto by mal byť ministrom…, tak zastavte, lebo takého ste nezvolili! Takže to riešte nie v ďalších voľbách, ale až keď takého budete schopní vidieť, keď ho budete mať pred nosom!

 

 

 

Znovu zopakujem, že súčasných politikov, či v koalícii, či v opozícii ospravedlňuje, že nevedeli o žiadnej včasnej liečbe lacnými liekmi to, že boli vedcami a lekármi odborníkmi celé mesiace klamaní, že žiadna včasná liečba neexistuje! Nemohli presadzovať to, o čom nevedeli a k čomu ešte v lete minulého roku nebolo toľko štúdií. Takže absolútne nemali predstavu, že našu ekonomiku sme mohli zachraňovať aj bez lockdownov, núdzového stavu a všetkých oveľa nákladnejších opatrení. Taktiež ako oklamaní nemali predstavu, že sme vôbec nemuseli mať toľko obetí, keby boli mali včasnú liečbu lacnými liekmi.

Prekvapený bol iste aj Matovič, aj Sulík, aj Blaha, aj Soták a hlavne Soták, keď sa dozvedel, že naše firmy a podnikatelia vôbec nemuseli krachovať, keby sme ľudí len liečili lacnými liekmi.

Od novembra a decembra sa to už viac šíri verejnosťou napriek tomu, že naši odborníci a lekári aktívne bojujú proti včasnej liečbe ivermektínom! Čo vám už zdravý rozum musí povedať, že ako sú na tom zainteresovaní, hoci postihli týmto celý štát, že sme na to doplácali lockdownami, núdzovým stavom, obmedzovaním slobody, zatváraním škôl, okrem tých, čo to zaplatili aj životmi.

Od januára sa už nikto nemôže vyhovárať, že o tom nevie! Takže, každý jeden politik odvtedy je už zodpovedný za to, či lacné riešenie našej krízy podporuje alebo o ňom len mlčí alebo proti nemu ešte aktívne bojuje napriek finančným škodám a ďalším životom! A rovnako sú za to zodpovedné svojim prístupom aj médiá, či o lacnom riešení informujú, mlčia o ňom alebo ešte aktívne proti nemu bojujú.

 

 

Vypočujte si Sotáka k tomu od 55 min (len 5 minút!):

 

 

 

https://www.ta3.com/clanok/1205791/vlada-predlzila-nudzovy-stav-priemysel-odmieta-lockdown.html

 

 

 

Nevyhovárajte sa, že na kovidové balíčky nemáte, lebo v rôznych krajinách neboli zadarmo, ale si ich mohli ľudia kúpiť!

A môžu si u nás ľudia kúpiť ivermektín a také balíčky?

Keď ich vie zabezpečiť Soták, tak za riadnu cenu, lebo nie sú drahé, si ich môžu kúpiť iní, keby mali kde! Ak už teda lekári nechcú liečiť a ľudia si majú pomôcť sami!

 

 

 

Ako ste mohli vidieť v tej diskusii ich to nezaujímalo riešiť! A mňa tiež zaujíma ako Sotáka, že kedy už ich bude zaujímať to lacné riešenie tejto krízy miesto drahých a neúčinných???

 

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518950x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie