Založ si blog

Kto je Matovičova úderka?

Medzi tými konzultantmi sú najznámejší Sabaka a Jarčuška!

 

Títo dvaja ľudia okrem ďalších tam vymenovaných konzultantov, čo tvoria spolu „autorský kolektív“, sú zodpovední za neliečenie pacientov na Slovensku včasnou liečbou a za toľko úmrtí. (následkom toho aj za stav ekonomiky) Od nich je zodpovedný už len ten človek, ktorý ich môže odvolať alebo im prikazovať čím majú liečiť!

 

 

Matovičova úderka je kolektív vedcov, odborníkov lekárov, ktorí aktívne bojujú proti liečbe ivermektínom. A to tak, že akože ho schválili s dočasnou platnosťou len do augusta, čo sa teda dá veľmi ľahko zrušiť a potom tým, čo sa kritizovalo aj pri vakcíne Sputnik, že na zodpovednosť všeobecného alebo nemocničného lekára. 

Takže, keď ním lekári liečiť nemusia a ani nechcú, aby nemali problémy a ešte majú byť za to zodpovední a oznamovať vedľajšie účinky ŠUKL, tak ním liečiť odmietajú. Keď to bude takto pokračovať, tak jeho použitie od augusta už ani nepredĺžia.

 

A teraz mi povedzte, či si myslíte, že kto na Slovensku bude tvoriť kolektív vedcov, odborníkov lekárov, zodpovedá Matovič. Ja si totiž vôbec nie som istá, či má na Slovensku Matovič takú moc, aby mohol vymieňať ľudí v ŠUKL a rozhodovať o tom, ako majú vedci a lekári odborníci liečiť a čím! A dám vám o tom dôkaz!

 

Ak je toto v kompetencii Matoviča o tom rozhodnúť, potom je on zodpovedný za to, že sa na Slovensku nelieči ivermektínom! V tom prípade by bol on zodpovedný, keďže o tom môže rozhodovať, za všetky úmrtia tých neliečených ľudí!

 

A všimli ste si, že z tohto ho NIKTO z opozičných politikov neobvinil?

Prečo žiadni opoziční politici nehovoria na tlačovkách o tom, že má zmeniť liečbu?

 

Odpovedám – lebo vedia, že o tom nerozhoduje Matovič, ale kolektív vedcov, odborníkov a lekárov, ktorí doteraz nevieme, komu sa za neliečenie pacientov zodpovedajú!

 

Prečo toto žiadnych opozičných politikov nezaujíma? Prečo Blaha skončí pri vete – liečte ľudí ivermektínom a koniec.

Kto o tom podľa Blahu rozhoduje, čím lekári budú liečiť? Liečbu a tých odborníkov určuje Matovič?

 

Ak on, prečo nikto a žiadny opozičný politik ani raz nevytkol Matovičovi, že nevymení tých odborníkov a len ministra zdravotníctva?

 

Pýtam sa, mohol by Blaha na jeho mieste vymeniť pracovníkov na ŠUKL a poslať do čerta našich odborníkov a lekárov a rozhodnúť tak, že sa na Slovensku bude liečiť ivermektínom? Alebo to len kritizuje a tiež by nemohol?

 

Ak môže, prečo toto najkľúčovejšie žiadny opozičný politik nekritizuje? Veď toto by bolo dôkazom, že je Matovič zodpovedný za smrť neliečených pacientov!

 

 

Mesík 20.3.:

 

Matovičova úderka prišla s novým návodom ako „liečiť“ pacientov s covidom. Dokument „Štandardný postup pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti vo všeobecnej ambulancii pre dospelých počas pandémie COVID-19 (verzia 3 platná od dňa 17. 3. 2021)“ nahradil dokument „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ ktorým Matovičova vláda od 26.10. 2020 do začiatku marca prikazovala ambulantným lekárom covid neliečiť a keď sa už dusia pumpovať do nich v nemocniciach remdesivir.
Po cca 20 000 mŕtvych nový vládny návod na margo ivermectinu na samom konci píše toto. Pastujem aj s „konzultantmi“ – predpokladám, že tá istá karpatská partia stála aj za dokumentom z 26.10.2020.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222261922110959&set=a.10209443570900190

 

Medzi tými konzultantmi sú najznámejší Sabaka a Jarčuška!

 

Títo dvaja ľudia okrem ďalších tam vymenovaných konzultantov, čo tvoria spolu „autorský kolektív“, sú zodpovední za neliečenie pacientov na Slovensku včasnou liečbou a za toľko úmrtí. (následkom toho aj za stav ekonomiky) Od nich je zodpovedný už len ten človek, ktorý ich môže odvolať alebo im prikazovať čím majú liečiť!

 

 

Starostlivosť o pacienta s ochorením COVID-19 v ambulancii všeobecného lekára

Pridané 19. marca 2021 | Článok –

„Za terapiu neregistrovaným liekom preberá  plnú zodpovednosť ošetrujúci lekár. V prípade výskytu závažných nežiadúcich účinkov je ošetrujúci lekár povinný o tom bezodkladne informovať  Štátny ústav pre kontrolu liečiv v Bratislave a Ministerstvo zdravotníctva SR.

Nižšie nájdete vypracovaný dokument – konsenzus troch hlavných odborníkov MZ SR (hlavný odborník MZ SR pre infektológiu a tropickú medicínu, hlavný odborník MZ SR pre anesteziológiu a intenzívnu medicínu, hlavný odborník MZ SR pre všeobecné lekárstvo ) ohľadom podávania ivermectinu pri ochorení COVID- 19, ktorý bol zaslaný na MZ SR dňa  8.2. 2021.“

Platnosť povolenia je od 20.2. 2021 do 20.8. 2021 

 

„Kludne toto tu budem spamovat aj do zblbnutia až kým tam zmudrejú
Doktor Paul Marik, líder FLCCC, uverejnil viac ako 500 peer-rewieved vedeckých článkov, 80 kapitol kníh, štyri knihy o intenzívnej starostlivosti, jeho články boli 43 000 krát citované v odbornej literatúre, má Hirschov index (index vedeckej výkonnosti) 77 a je druhý najpublikovanejší lekár v oblasti intenzívnej starostlivosti v dejinách medicíny. Podrobnosti nájdete tu: https://covid19criticalcare.com/…/FLCCC-Alliance-member….
Hlavný expert Matovičovej vlády na liečbu covidu, prof. Pavol Jarčuška, má podľa oficiálnej stránky UJPŠ vo Web of Science alebo Scopus celkovo 25 výstupov (teda publikácií), má 123 citácií v kategórii A a Hirschov index vedeckej výkonnosti 6. Citujem zo stránky UFPŠ – https://www.upjs.sk/LF/zamestnanec/pavol.jarcuska/.
Človek sa nemusí vyznať v scientometrii, aby pochopil, že aj keby položili bokom faktor korupcie, porovnávať vedeckú kvalitu týchto dvoch ľudí je ako porovnávať hráčov FC Liverpool alebo Bayernu Mníchov s hráčmi okresnej ligy v Horných Žabokrekoch.
Juraj Mesík(SK)“

Vakcinológ Beran prehovoril o vakcínach aj o ivermektíne

 

 

 

Mesík 21.3.:

„Vyšlo včera večer: Trochu o tom, ako Matovičova vláda priviedla národ do katastrofy, o tom, prečo a ako ho v nej drží a ako by sa dalo Veľké umieranie rýchlo ukončiť. To ale nie je cieľ korupčnej vlády.“

 

Juraj Mesík: Zomieranie je možné zastaviť včasnou a extrémne lacnou liečbou Ivermectinom počas 10 dní

 

„Na Slovensku sa pri moci stretla absolútna korupcia s absolútnou nevzdelanosťou. „Boj s pandémiou“ tu riadia ľudia akademickými titulmi, ktorí roky žijú z úplatkov od farmakofiriem a podvodník – plagiátor v roli demokraticky zvoleného premiéra. Výsledok je, že sa zo Slovenska stal trh na nezmyselné masové testovanie za stovky miliónov eur. A tiež trh na predaj remdesiviru – neúčinného „lieku na covid“ po 2100 eur.

Kľúčový dokument,  ktorý vydláždil cestu pre 9 000 oficiálne mŕtvych a zhruba 20 000 reálnych obetí epidémie sa volá „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“. Ide o dokument, ktorým 26. októbra (vtedy sme mali na Slovensku oficiálne 165 obetí covidu), vláda v zastúpení ministerstvom zdravotníctva prikázala ambulantným lekárom covid neliečiť. Resp. liečiť len symptomaticky, čo je prakticky to isté.

Pacienti tak zostali Z OFICIÁLNEHO PRÍKAZU VLÁDY bez účinnej lekárskej pomoci.

A to až dovtedy, kým sa buď sami nevyliečili,  alebo zomreli, alebo „dozreli“ a začali sa dusiť. Až potom ich záchranky vozili do nemocníc.

Lenže pre časť farmaceutického priemyslu a ním skorumpovanej časti lekárov a profesorov by to bol koniec zlatej bane, ktorú pre nich pandémia otvorila.  Plagiátori pri moci žiaľ schvália čokoľvek, pod čím vidia mená s pár slovenskými akademickými titulmi.  Výsledkom budú do leta ešte ďalšie tisícky obetí.

Ivermectin je povolený, ale skoro nikde ho niet. Čo za tým podľa vás je? A čo by mohlo pomôcť?

Zámerná snaha nedopustiť, aby sa ľudia včas dostali k účinnej liečbe covidu a prestali na covid zomierať. Ako každý liek, aj ivermectin a celý protokol I-MASK treba pacientovi nasadiť čo najskôr, hneď pri prvom podozrení, že má covid, alebo hneď po pozitívnom teste. A treba ho nasadiť aj rodinným príslušníkom chorého resp. nakazeného človeka. Na Slovensku máme aj celé rodiny, ktoré vymreli po tom, čo vírus doniesol jeden nakazený do rodiny.

V rozpore s tým boli prvé maličké množstvá Ivermectinu, ktoré sa na Slovensko doviezli niekedy v polovici februára dostupné len pre hospitalizovaných pacientov. Teda ľudí už vo veľmi ťažkom až kritickom stave. Bol to perverzný pokus zdiskreditovať vermectin ako účinný liek na covid: čokoľvek by ste podali človeku,  ktorý sa práve posledný raz v živote nadýchol, ho už nezachráni. Ivermectin je vysoko účinný liek, schopný zachrániť veľkú väčšinu chorých s covidom. Samozrejme, nie je to prostriedok na dosiahnutie nesmrteľnosti.

Potom sa nejaký Ivermectin dostal aj do lekární, ale bleskovo sa po ňom zľahla zem a k pacientom sa ho dostalo len veľmi málo.

Predpokladám, že väčšinu z neho si „pod pultom“ rozobrali lekárnici a lekári pre seba a vlastných príbuzných a známych. Až teraz, na začiatku jari, majú prísť do lekární väčšie zásielky IVM, ktoré na MZ SR doslova „vyboxovala“ MUDr. Janeková.

No a je tu ešte jeden veľký problém a to je zastrašovanie obvodných lekárov strašidelnými vedľajšími účinkami Ivermectinu,  ktoré v reálnom svete u nás neexistujú. Resp. sú podstatne menej závažné, ako napríklad riziká a vedľajšie účinky acylpyrínu alebo ibuprofenu, ktoré sú voľne predajné. Ani nehovoriac o antibiotikách a množstve ďalších liečiv, ktoré lekári predpisujú ako na bežiacom páse. Mnohí lekári aj pacienti užívajú návykový jed vysoko toxický pre pečeň (strašné cirhózy), nervový systém (demencie) a iné orgány.

Iní užívajú veľké dávky karcinogénnych látok spôsobujúcich rakovinu pľúc, srdcové infarkty a mozgové porážky. Tých sa nebojíme. Ale Ivermectinu sa boja, ako keby to bol novičok. Boja sa ho preto, lebo im ten strach vsugerúva štátny aparát a niektoré slovenské denníky.

Niektorí lekári sú veľmi ješitní ľudia – najprv uverili propagande, že ivermectin covid nelieči, a teraz nie sú schopní ani ochotní priznať svoj omyl.  A používať ho. A netreba zabúdať ani na to, že nezanedbateľná časť lekárov a profesorov je na výplatných páskach firiem, pre ktoré je pandémia zlatá baňa.“

(krátené)

z komentárov:

„Informácia z jednej najväčších nemocnic v krajine COVID ARO Remdesivir sa stále používa a Ivermectin sa dáva LEN najťažším prípadom, FLCCC liečebný protokol tam používajú tak na 80%. 15.10.2020 WHO dalo na známosť celému svetu, že Remdesivir je neucinny liek na ARO lekári po celom svete to vedeli už dávno. Čo chceme keď Financie & Zdravotníctvo v krajine držia v rukách takýto magori!“

„Ivermectin možno už aj budúci týždeň bude 100.000 krabíc v lekárni a určite aj v BA.“

.

 

 

Medzi tými konzultantmi sú najznámejší Sabaka a Jarčuška!

 

Títo dvaja ľudia okrem ďalších tam vymenovaných konzultantov, čo tvoria spolu „autorský kolektív“, sú zodpovední za neliečenie pacientov na Slovensku včasnou liečbou a za toľko úmrtí. (následkom toho aj za stav ekonomiky) Od nich je zodpovedný už len ten človek, ktorý ich môže odvolať alebo im prikazovať čím majú liečiť!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551107x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie