Založ si blog

Obchody so životmi

Mesík 22.3.:

„Kto je to EMA – European Medical Association? EMA – to sú presne tí ľudia, čo 25. 6. 2020 bez mihnutia oka expresne schválili liečbu covidu neúčinným remdesivirom. Vzápätí EU nakúpila 500 000 balení za viac ako miliardu eur . Dnes má Európa najviac covid mŕtvych na svete. Podľa ich ovocia ich spoznáte.“

https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-treatment-recommended-eu-authorisation?fbclid=IwAR2ikvwBne7k65KK21soyKeLL8U3U0uqZJE8FtiPkC7MaHySJDzc8wQRCpo

 

 

Prečo odborníkov lekárov nezaujímalo, že pacienti nedostávajú včasnú liečbu???

A prečo ich to nezaujíma ani dnes???

 

Prečo to nezaujíma poslancov a novinárov???

Prečo novinári riešia len politické boje a nie záchranu ľudí a ekonomiky???

Prečo to nezaujíma podnikateľov, keď tak môžu skončiť núdzový stav, že už nebude potrebný? 

Otvárať by ste všetko chceli a nech si ľudia umierajú bez liečby!

 

Dovtedy tu aj núdzový stav a obmedzovanie slobody bude trvať, pokým sa o to neráčite zaujímať!

 

 

Šokujúce slová košického docenta: Niektorí lekári potrebujú štúdie aj na odtrhnutie toaleťáku!

 

„S kým všetkým konzultujete liečbu pacientov?

S niekoľkými špičkovými profesormi z Ameriky, som členom spoločnosti – aliancie pre diagnostiku a intenzivistickú liečbu covidu, v ktorej komunikujeme s odborníkmi z viacerých častí sveta.

Ovládanie pľúcneho ventilátora je však pomerne zložité.

Je, ale lekár ho musí dokonale ovládať. To nemôže robiť lekár, ktorý ukončil vysokoškolské štúdium. On môže kontrolovať či čísla sú také ako potrebuje, ale nič viac..

Je teda problémom, ak niektorí lekári nevedia obsluhovať pľúcnu ventiláciu?

Narábať s ním vie asi 60 percent tých, ktorí by to mali vedieť. Lenže aj zle nastavenou umelou pľúcnou ventiláciou sa dajú pľúca ťažko poškodiť. To je ako s obyčajným vetroňom. Keď jeho pilotovi dajú riadiť stíhačku s 55-timi obrazovkami a povedia mu: Vieš lietať, toto je plyn, toto sú páky a ideš, ani neodštartuje. Preto je aj s novým ventilátorom od Chirany potrebné naučiť sa pracovať. Volávajú mi kolegovia z rôznych kútov sveta, cez videohovor im poskytujem rady, ako ho obsluhovať.

Čo je v tretej dôležitej časti liečby?

Farmakoterapia. V tejto aliancii si s americkými profesormi vymieňame informácie. Vravíme si, kto čo vyskúšal a čo zafungovalo. Absolútnym lídrom je profesor Marik – americký špičkový odborník. On už pred piatimi rokmi prišiel na to, že Celaskon môže pomáhať pri sepse. Keď prišiel covid, pri liečbe sme zdvihli podávanie Celaskonu na takú dávku, že väčšine ľudí sa pretočili oči – gram na kilo do žily. Marik na začiatku dával 0,25 až 0,3 g na kg. Dnes už je aj v jeho návodoch gram na kilogram. Teraz už aj Američania idú na to tak, ako my, len my sme boli o dva mesiace rýchlejší.

Aké ďalšie lieky podávate?

Od jesene sledujem Ivermektín. Našiel som publikované práce z Brazílie. Pomyslel som si, že tak ako podceňujú nás v istej časti sveta, tak my podceňujeme tých ďalších. Skontaktoval som sa s jedným brazílskym profesorom a ten nám poslal informácie. Keď sme si to prečítali, povedali sme si, že to nemôže byť pravda… Potom aj Marikova skupina začala robiť nejaké štúdie, hoci niektorí tvrdia, že na Ivermektín nie sú štúdie. Pritom dnes ich je už ukončených tridsať a s jednoznačne jasným výsledkom sedemnásť. A všetky hovoria jedno – že Ivermektín funguje, zabraňuje vírusu vnikať do množiť sa v bunke. Na 86-percent zníži riziko, že sa do nemocnice vôbec dostanete, ale pre niektorých našich doktorov štúdie nie sú. Ivermektín, teda scabioral, ničí parazity, u nás sa bežne používa pre zvieratá, má aj antivirotické účinky, no niektorí lekári potrebujú štúdie aj na odtrhnutie toaletného papiera.

Kedy ste ho začali skúšať? 

Keď nám zrazu ochoreli štyria lekári a chceli ho vyskúšať aj na vlastné riziko. V Rakúsku liek mali, jedna dávka stála 66 eur. Vypísali sme recept a taxikári vybehli za hranice. Už po troch dňoch od užitia nemali žiadne príznaky, na siedmy deň už prišli do práce, lebo boli negatívni a fit. Neprešlo to u nich do žiadneho vážneho štádia. Potom nám ochoreli sestry a tie už prišli ako na hotovú vec. Kúpili si ho v Rakúsku, podali, do desiatich dní boli v robote. Potom si ho žiadali príbuzní ťažkých covidových pacientov, zväčša z lekárskych rodín.

Ako by mala vyzerať liečba po nakazení koronavírusom?

Ak pacient začína mať drobné ťažkosti, lekár by mal predpísať Celaskon, Ivermektín, vitamín D, zinok, selén, Anopyrín a Melatonín. To by malo zabrať. Keď sa stav zhorší a má príznaky, mal by ísť do nemocnice. Tam dostane rozšírenejšiu liečbu – antibiotiká, kortikoidy, kadečo. A Invermectin či Celaskon je podávaný infúzne, ivermectin v tabletách. Keď sa aj tak začne stav zhoršovať, je potrebné nasadiť pľúcny ventilátor a rozšírenú intenzivistickú liečbu. Na Slovensku to však veľmi nefunguje, nebol vydaný jednotný postup pre praktických lekárov, ale s tým istým bojujú aj Američania.

Prečo je potrebné podávanie zinku, vitamínov C a D či melatonínu?

Zvyšujú obranyschopnosť organizmu. Melatonín znižuje prienik vírusu do bunky.

Čo je najväčším problémom pri liečbe u nás?

Pacienti so stredne ťažkým priebehom sa neskoro dostávajú na dýchacie prístroje. Čakáme, kým mu začnú zlyhávať orgány. Zažil som to v Rusku na vlastnej koži pri liečbe SARS-u. Kto bol neskoro napojený na ventiláciu, umrel. S pľúcnou ventiláciou SARS , teda vírusovej pneumónie nemá nikto väčšiu skúsenosť. Ja nie som zástanca medicíny založenej na dôkazoch Evidence Based Medicine (EBM – pozn. red.). Ja som zástanca Expert opinion – skúsenosť experta.

Nekritizujú vás kolegovia?

Povedzte mi, liečili amerického prezidenta Donalda Trumpa podľa EBM? Mali tie lieky štúdie? Trump môže byť liečený na základe skúseností experta liekmi, ktoré možno neboli vyskúšané ani na myšiach, ale Slovák bez štúdie nemôže dostať liečbu, ktorá je jednoznačne potvrdená? Áno kritizujú nielen ma, oni však majú úmrtnosť pacientov aj 50-80 percent, preto to nekomentujem.

Ste už zaočkovaný?

Ešte nie. Preto preventívne užívam ivermektín.“

 

 

VIDEO: Nezkusit ivermektin je neetické, tvrdí světoví lékaři

Global Medical & Scientific Experts Call Upon World Governments to Act Now to Save Lives

 

 

Becík sa musí úradom zodpovedať kvôli ivermektínu. Vláde a úradníkom posiela odkaz

 

 

Liek podávala pacientom miestna obvodná lekárka, ktorá poznala ich zdravotný stav a kontrolovala ich. Pomôcť tak mali spolu 30 chorým pacientom.

Becík hovorí, že v týchto dňoch dostal žiadosť z VÚC z Nitry, aby sa vyjadril k podnetu od štátnych inštitúcií ŠÚKL a Slovenskej lekárnickej komory.

 

Becík dodáva, že mu za jeho čin hrozí aj pokuta, ktorú je ochotný zaplatiť. Je totiž presvedčený o tom, že to čo urobilo bol správne.

V závere vyzval starostov, ktorí sú ochotní ísť rovnakou cestou, aby sa na neho obrátili.“

 

 

 

Mesík 22.3.:

„Asi tým, že dnes začína jar vyšiel dnes ešte ďalší rozhovor, ten je tu https://www.parlamentnelisty.sk/arena/422279/mesik-kto-spochybnuje-ivermectin-ti-co-veria-propagande-korupcnej-vlady/?fbclid=IwAR2KS9ulapHGqRFtBLrn5E6lUwS378ot5gJlt6LeBvl_jmVhGTvEBu-7Rj4
V grafe na obrázku je Matovičova „zimná úroda“. Vyznačil som v ňom počty obetí 26. októbra, v deň deň, keď Matovičova vláda v záväznom dokumente „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ prikázala slovenským ambulantným lekárom covid neliečiť a potom do pacientov v nemocniciach pumpovať neúčinný remdesivir po 2100 eur. Tento dokument stiahli z oficiálnej stránky MZ SR až začiatkom marca 2021.“

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222267766937076&set=a.10209443570900190

 

 

 

Nesúhlasím s tým, že je to Matovičova úroda, lebo Matovič tu o všetkom nerozhoduje a žiadnym odborníkom, lekárom a vedcom nezakázal, aby sa ivermektínu dožadovali a nedožaduje sa ho nikto z nich!!!

Taktiež žiadnym politikom, ani koaličným, ani opozičným nezakázal, aby sa ho dožadovali a nedožaduje sa ho nikto z nich!!! Taká veta nestačí, že v parlamente povie Blaha – rozdávajte ivermektín akokeby Matovič mohol ísť do skladu a rozdávať ivermektín, keď tu o včasnú liečbu nezavadia ani vedci, ani lekári odborníci, ani politici, ani podnikatelia a všetci rozoberajú len politické boje!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553413x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie