Založ si blog

Sluhov oveľa vyššej moci sa obaja boja poslať kopať hroby!

Mesík 9.3. v Denníku N:

 

Anatómia katastrofy 2020 – 21

 

„Kto je kto medzi lekármi je možno trochu ťažšie posúdiť, ale vo vede našťastie existujú scientometrické dáta, ktoré to umožňujú. Počty prác uverejnených v špičkových odborných časopisoch, počty citácií atď. Tak ako má futbal – tomu predsa rozumie každý – svoj Bayern Mníchov, Real Madrid, Manchester či Juventus a rovnako ako má aj svoje okresné ligy, tak má svoju svetovú ligu aj veda. Sú vedci a lekári, ktorí publikujú v Nature, Science, BMJ alebo v The Lancet a citujú ich tisícky vedcov a lekárov z celého sveta. No a sú aj vedci, ktorí publikujú v časopisoch, ktoré čítajú len oni, a citujú sa v nich navzájom medzi kamarátmi a kolegami v takzvaných citačných krúžkoch. A potom z nich rituálne urobia docentov a profesorov.

 

K tým prvým patrí napríklad profesor Paul Marik, druhý najcitovanejší autor v celých dejinách odboru intenzívnej medicíny. On a jeho tím FLCCC vytvorili v prvom roku pandémie protokoly efektívnej intenzívnej aj ambulantnej liečby covidu známe ako MATH + a I-MASK. Jedným z ich kľúčových liečiv je ivermektín, iným vitamín D, ďalším metylprednizolon a ďalšie.

K tým druhým – ja ich nazývam karpatskými vedcami – patria slovenskí profesori, ktorí vymysleli provinčné postupy liečby-neliečby covidu, ktoré sa stali protokolmi Matovičovej vlády. Ich obete ležia na početných cintorínoch Slovenska. Ich bratia a sestry z okresných líg medicíny zaplnili cintoríny Čiech aj zvyšku Európy.

Karpatskí vedci sa namiesto zdrojov informácií stali zdrojmi smrtiacich dezinformácií pre lekárov, verejnosť, masmédiá aj vládnucu vrstvu. Ako je však možné, že im to veľká časť spoločnosti „zožrala“, aj keď už v októbri, najneskôr v novembri 2020 bolo krištáľovo jasné, že ich doktríny sú cestou do národného masakru – a v svetovej odbornej literatúre bolo uverejnených množstvo prác, ktoré ukazovali, že cesta vedie cez včasnú liečbu a konkrétne účinné látky?

 

(Tu som vynechala časť, že medicínu a vedu mali vyštudovať Matovič so Sulíkom, aby ich karpatskí vedci neoklamali!)

 

Ako však môžeme očakávať, že nevzdelané elity dokážu rozlišovať medzi skutočnou vedou a vedecky sa tváriacou karpatskokorupčnou produkciou ovenčenou titulmi? Systematický rozklad vzdelanosti nielenže vyhnal zo Slovenska veľkú časť mladých ľudí s vyšším intelektom a záujmom o poznanie. Rozklad vzdelanosti, masová výroba otitulovaných a všeobecná neúcta k skutočnému vzdelaniu urobil z tých, čo na Slovensku zostali a neodišli, masu ľudí ľahko manipulovateľných dezinformáciami produkovanými Karpaťanmi honosných titulov a rozličných motivácií. Vrátane predstaviteľov politických i mediálnych elít, ktorých mizerne vzdelaná spoločnosť vygenerovala.

 

(Ale potom ako máme vzdelaných lekárov, keď tí na rozdiel od Matoviča a Sulíka medicínu študovali a miesto nich na to mali prísť Matovič so Sulíkom?)

 

Môžeme sa, samozrejme, tešiť, že od roku 2000 Slovensko podľa zistení Nadácie Zastavme korupciu „vyprodukovalo“ 38 profesorov ošetrovateľstva (v ČR 3), 34 profesorov verejného zdravotníctva (v ČR 13) a impozantných 57 profesorov sociálnej práce (v ČR 3). Také úspešné fabriky na profesorov nemá na svete asi nikto – súdruh, ktorý ešte nemá profesúru, nech sa hlási na vrátnici u sv. Alžbety. Alternatíva k radosti z titulov je dúšok naivného optimizmu, že Matovičov (študoval medicínu) národný masaker prebudí aspoň časť preživších a povedie k revolúcii vo vzdelávaní – a tiež k obnove akej-takej úcty spoločnosti k skutočnej vzdelanosti, nie k posvätnej úcte k bezcenným (ale veľmi výnosným) karpatským titulom.

A krátkodobý kúsok optimizmu? Včera dorazila z Turecka do slovenských lekární zásielka ivermektínu. Prišla na povolenie vydupané z korupčnej vlády tlakom slovenskej občianskej spoločnosti (alebo ako som kdesi čítal „štekajúcich čiváv“). Pre pár tisíc ľudí, ktorí sa k nemu dostanú skôr, než bude beznádejne rozobratý, je to šanca vyliečiť sa z covidu, pre pár stoviek šanca prežiť.

Ak im ho, samozrejme, salvami dezinformácií vydesená časť slabšie vzdelaných lekárov predpíše a podá…“

 

 

 

Ja si Mesíka vážim, ale tiež vie, čo si môže a čo si nemôže dovoliť!

Tiež si môže dovoliť z tohto národného masakru obviniť len Matoviča a Sulíka bez medicínskeho vzdelania, ktorých títo karpatskí vedci ovenčení titulmi oklamali svojou nevzdelanosťou, že oni dvaja ako vláda môžu za to, čo dodnes nevedia ani naši mediálni odborníci!

 

 

Povedzte mi tú logiku, odkiaľ mali Matovič so Sulíkom vedieť nové medicínske poznatky, keď ich nevedia ani naši najväčší odborníci vnucovaní nám cez médiá dennodenne?

 

Veď títo „nevzdelaní“ lekári odborníci a vedci dodnes tvrdia, že včasná liečba covidu NEEXISTUJE!

Tak odkiaľ to mali vedieť Matovič so Sulíkom ??????????????????????????????

 

 

Tu si viete čo nikto nemôže dovoliť? Aby tie hroby poslali kopať týchto lekárov odborníkov a vedcov, čo dodnes nevedia to, čo mali vedieť Matovič so Sulíkom! Keby teda tiež študovali medicínu a vedu!

 

Nie Sulík má ísť kopať hroby, ale títo vedci, na ktorých sa netrúfa nikto a to ani Mesík! A obviňuje z ich nevzdelanosti Matoviča, Sulíka a túto vládu!

 

Ale títo politici medicínu neštudovali! A teda nemohli tušiť, že naša ekonomika sa dala zachrániť včasnou liečbou a tak isto aj tie tisíce životov!

 

 

To, keby ste nevedeli, kto má ísť kopať hroby za túto vládu, ktorú svojou nevzdelanosťou oklamali!

A klamú ešte aj teraz, že včasná liečba NEEXISTUJE a nikde sa jej nedožadujú a nikde o ivermektíne nehovoria!

 

Ak tu niekto politicky pre ten ivermektín niečo spravil, tak to bol práve len Krajčí (A práve naša vláda!) A už dávno som písala, že zaslúži si vládnuť ten, kto niečo pre včasnu liečbu urobí! Opozícia o to neprejavila absolútne žiadny záujem, ani tí karpatskí odborníci, ani lekári, okrem pár lekárov čo ním liečia. Naopak, tu na Slovensku odborníci aj lekári proti ivermektínu a včasnej liečbe bojujú!

 

 

Neposielajte kopať hroby túto vládu. To sa Matovič mýli, keď z toho obviňuje Sulíka alebo Sulík Matoviča a to len preto, že sluhov oveľa vyššej moci sa obaja boja poslať kopať hroby!

 

 

Všetci, ale kompletne všetci si zatancujte Salarabandalaru za to, že ste týmto nevzdelaným odborníkom lekárom a vedcom len slepo verili, ako sa z toho vysmievate len iným. Je to o vás všetkých! Presne takto ste im slepo verili! Je to o vás!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518014x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie