Založ si blog

Pozrime sa na štruktúru moci nie ako na kýbel húseníc náhodne popadaných do kýbla

Voľakedy štruktúra moci, a je to všetkým jasné minimálne z filmov, nefungovala ako moc len svetských politikov – kráľov, monarchov a ich „politikov“, ale do štruktúry tejto moci sa miešali a prenikali ňou štruktúry moci predstaviteľov „duchovna“ v podobách rôznych cirkví, ktoré tiež viedli svoje boje o moc a pod nálepkou viery (ako dnes vedy).

 

Kto vtedy vládol?

 

Môžete povedať, že len svetská moc v podobe monarchov? Kto, kde si sadne, na aký trón, o tom spolurozhodovali pápeži a celá ich štruktúra moci, kde ešte medzi sebou ako predstavitelia „duchovna“ a rôznych jeho odnoží spolu bojovali o tú moc. Nejaký len kráľ bol v ich moci len figúrkou, ktorá sa nemohla ani pohnúť bez ich schválenia a podpory moci. Na trón a do svojich „funkcií“ sa prešlapali len podporovaním alebo bojom proti iným štruktúram moci.

 

Dnes to už nie sú pápeži a kňazi, kto má moc nad ľuďmi (aj keď vždy sa schovávajú za nejakú duchovnú vieru), ale v modernej dobe je to vedecký pokrok. Dnes sa nechodí papežovi bozkávať ruka (to už máte ako mikulášske rozdávanie balíčkov pre tradíciu) ale bozkávaním tej rozhodujúcej ruky je, že skupina vedcov vo vznešených rúchach samých titulov a štúdií donesie svojim pánom také vedecké objavy, aké potrebujú a nevydá v ich časopisoch také štúdie a také vedecké objavy, ktoré na svoje obchody a štruktúru moci nepotrebujú.

 

Takže nehovorte, že nám vládnu politici, nejakí šaškovia na politických dvoroch svojich „kaštielov“, kde by si ani nepískli bez ich schválenia! Nehrajme sa tu na to, že dnes premiéri sú králi, ktorí majú neobmedzenú moc, ktorú nemali nikdy! Voľakedy im aj manželku vybrali iné štruktúry moci a dnes si asi tak tú manželku môžu vybrať sami. Inak nič, lebo sa neobjavia v predvolebných prieskumoch ako pretláčané strany. Politici sú znovu len ich figúrky a preto je dnes opozícia ku včasnej liečbe ticho. 

Veľmi dobre vedia – pozor, túto štruktúru moci musím poslúchať, inak nebudem mať žiadnu ich podporu a budem mať veľmi krátku životnosť a minimálnu šancu dostať sa k moci alebo nejakým zdrojom. Oni veľmi dobre vedia, že im nevládne Matovič! A to vždy spoznáte podľa toho, kto komu vládne, koho sa neodváži kritizovať!

 

A chcete povedať, že sa neodvážia Matoviča? Naopak, na kritiku nejakej moci sa hrajú práve na Matovičovi! Postavia si nejaký smetný kôš, celkom neškodný, dajú mu nálepku Matovič a tam môžu všetci beztrestne pľuvať, lebo vyzerá to, že niečo kritizujú, ale o tomto vedia, že toto môžu, lebo tento pandrlák raz odíde, bude tam iný pandrlák, ale opováž sa kritizovať štruktúru moci!

 

Preto ani jeden z nich nevytiahol obchody s liekmi, cenzúrovanie liečby, zasielanie genetického materiálu do zahraničia, akékoľvek spochybnenie chýbajúcich štúdii, ktoré tej moci nevyhovujú a presne vedia proti len čomu môžu kričať!

Lebo Matovič môže odísť, ale táto štruktúra moci zostáva a CHCÚ sa jej prispôsobiť a chcú ju poslúchať a týmto aj ukazujú tejto štruktúre moci, že ju poslúchajú a budú rešpektovať!

 

Čo si voľakedy v minulosti „politici“ – miestodržitelia písali?

 

Predhoď už davu nejakých obesených! Nájdi povedzme pätnástich, obes ich nech už je pokoj (Napr. Márii Stuartovej)! Vedeli, že vládnu primitívnym masám, ktoré už chcú vidieť niekoho hompáľať sa a že to boli len náhodne pochytaní ľudia, to ich nezaujímalo, lebo verili, že hompáľajú sa tam skutoční vinníci.

 

Nie, Matovič nie je tohto všetkého vinník. A keby ste na námesti rozrezali na malé kúsočky všetkých poslancov OĽaNO a keby sa vám podarilo na malé kúsočky rozrezať aj všetkých voličov OĽaNO, tak skutoční vinníci sa budú smiať, že hovorili, že vám to bude stačiť!

 

V Česku nemajú OĽaNO, ani v Nemecku a ja rozumiem vášmu argumentu, že keby nebolo sluhov, nič by sa nemohlo stať. 

 

A sme pri najťažšom bode, čo musia ľudia urobiť, aby toto zastavili, aby sa podľa nich nenašli žiadni sluhovia.

 

 

 

Idú na to zle, lebo vždy sa nejakí sluhovia nájdu. Ale nie preto, že ľudia majú zlú morálku, ale preto, že sú vydieraní. Tí dole sú vydieraní existenčne, že napríklad neprežijú, keď sa nepôjdu testovať alebo časom očkovať. Tí hore sú tiež vydieraní existenčne, že po nás môžu prísť ešte horší.

 

 

Na to majú ľudia argument, že nič horšie od tohto už nemôže byť. Nevedia si predstaviť, že by mohlo byť aj horšie, lebo tí horší to vždy vedia tak manipulatívne zariadiť, aby sa tých menej nebezpečných zbavili a dosadili seba. A darí sa im to, lebo majú väčšiu moc než politici, nejakí premiéri, nejakí len poslanci, o ktorých oni rozhodujú, koho zničia a koho nechajú prejsť.

 

Preto jediným riešením nie je strihať burine lístočky v podobe politikov alebo poslancov a ministrov, ale vždy veľmi rýchlo hľadať koreň tej moci, ktorá nám vládne.

A rozhodne to nikdy nie je pľúvátko na námesti, kde máte aj ceduľu – POZOR! POZOR! TU A NA TOHTO MOŽETE PĽUŤ!

 

Moc má ten, kto sa nesmie kritizovať! Moc má ten, koho nikto nekritizuje! Moc má ten, koho na tom námestí vôbec nevidíte, lebo aj keď tam je, nikto sa ho a ich neodváži kritizovať! To je ten, to sú tí, čo sa len prizerajú ako dobre na vás verejné pľuvátko funguje, pokým oni len vyčkávajú a robia si svoje obchody a často práve s gloriólou vášho uznania! Ich predsa nikto nekritizoval, preto ich ste si ani nevšimli!

 

 

 

Dnes je moderná moda, nevládnu nám kňazi a pápeži, ale vedci! Od ich povolených alebo nepovolených štúdií závisia vaše životy!

A od toho, ako poslúchajú svoju štruktúru moci, ich buď počujete alebo o nich ani neviete!

 

 

Dnes je koreň problému včasná liečba. Lebo keby bola včasná liečba, nebolo by toľko ťažkých stavov a také zaplnené nemocnice a ekonomika by mohla fungovať. Všetky štáty by zachránila včasná liečba. A kde o nej počujete? A kde o nej počujete hovoriť vedcov a politikov a opozičných politikov?

 

 

Keď si to všimnete, už niečo o nej aj povedia, sem-tam!  A popri tom naplno beží dezinformačná kampaň a budú pribúdať štúdie kňazov, pardón vedcov, ktoré si ich štruktúra moci objedná ako im vyhovuje na základe ich zámerov a obchodov. 

 

 

Ak dnes hľadáte tých predajných sluhov, ktorých nikto neopľul a neodvážil by sa opľuť, tak sú to predajní vedci a im slúžiaci lekári odborníci ovenčení titulmi.

 

 

Ak môžem na Matoviča nadávať a môžem to robiť dennodenne celkom beztrestne a každý deň môžem napísať článok že je psychopat bez najmenšieho znepokojenia, tak celkom určite nevidím žiadnu štruktúru moci.

Ale keď napíšem, že Remišová je psychopatka a napíšem to len raz a ten článok je vyradený, tak okamžite viem, že túto si ich moc pre nejaké zámery s ňou chráni.

Napríklad ona poslúcha. Vie, že má na povel zaštekať, preukázala sa pri Sputniku. Preto ju si ako pudla pekne ostrihajú a môže reprezentovať politiku.

Tak isto aj Pellegrini, ktorý už pekne s mašľou čaká, ako hračka pudlíka na ovládanie.

 

 

To vaše testovanie. To je len jeden lístok buriny a keby mi pretekala vaňa, tak hľadám kohútik, aby som zastavila vodu a nebudem riešiť, že hrniec nepomáha a Matovič stále behal s hrncom. Nemusel, nemal (vtedy sme ešte nemali toľko štúdií o včasnej liečbe), ale nie je to pri povodni podstatné. Iní len stáli a kritizovali – hrncom nie, kýblom nie, prachovkou nie, pohárom nie… a nikto, ale celkom nikto nezastavil vodu včasnou liečbou, ani len ju nespomenul a dobre vedia prečo! 

 

A veľmi dobre vedia, prečo dokola budú len o tom hrnci! Pokiaľ bude v médiách dokola len o hrnci, dovtedy nebude o včasnej liečbe a skutočných vinníkoch, ktorých sa neodvažuje kritizovať nikto, lebo to sú už sluhovia oveľa väčšej moci! Tej, ktorá sa už nesmie ani spomínať a ktorú kritizovať je tabu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518411x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie