Založ si blog

Komu vďačíte za to, že je tu ivermektín a Sputnik

Len Krajčímu!

 

 

Odíde Krajčí a máte po ivermektíne a Sputniku! Len na to čakajú a aj preto sa ho chcú zbaviť!

 

Chcete lepšie divadlo? Aj bez tohto? Môže byť aj horšie! Stačí im pomôcť sa ho zbaviť a zostanú vám tu len tí, čo sú zásadne proti včasnej liečbe a zásadne proti očkovaniu Sputnikom a akejkoľvek neposlušnosti!

 

Tak ste naivní, že presne v tomto im pomáhate, lebo vás dostali na nenávisť k Matovičovi. 

Ja viem, že si to neuvedomujete, ale už ste zmanipulovaní, lebo neviete posúdiť, kto vás ohrozuje viac!

 

Aj keby si každý deň Matovič fotil ponožky, aj keby si každý deň fotil mastený chlieb s cibuľou, aj keby každý deň sedel na motorke a Klárka by si na ňom vyskúšala dredy, aj keby každý deň plakal alebo písal Drahá Christa…!

 

tak vás neohrozuje tak, ako na tom ešte len pracujete!

 

 

Asi neviete rozlíšiť, čo je podstatné a na čo vám len odvádzajú pozornosť! A hlavne dostali vás na potrebu nenávisti voči nejakému konkrétnemu človeku, ktorý ako že za všetko môže, čo máte aj inde a čo s ním nijako nezmizne.

 

Musel by byť skutočne bezchybný človek, aby sa im to nepodarilo! Najväčšia chyba bola, že ho nachytali na to testovanie a on si skutočne myslel, že plošným testovaním zachráni ekonomiku pred lockdownom, ktorý denne stojí 100 miliónov!

 

Chcete jeho chybu zaplatiť tým, že skončí ivermektín a skončí možnosť očkovania Sputnikom?

Ak áno, pomstite sa na SEBE!

 

 

Skutočne vás môže zachrániť už len „psychopat“ a vďaka tomu, že ním dokáže byť! Dnes by bol predsa psychopatom každý, kto by sa im postavil!

 

Naozaj kuriózna situácia, že potopiť vás môže len vlastná nenávisť, ktorá naivne hľadala len jedno meno. 

 

 

Áno, naozaj sa veľmi ťažko nenávidí skupina ľudí, ktorých ste nevideli a neviete ani ich mená!

A preto vám predhadzujú Matoviča! Ako besným psom kosť, aby mohli nerušene prejsť.

 

 

A bohužiaľ to neznamená, že nebude musieť aj poslúchať, keď chce v politike prežiť. Takže testovanie si nemôže dovoliť zrušiť a nemôže si robiť čo chce a závisí len od počtu odvážnych ľudí, čo si dovolia. Nie od neho. Opäť to bude väčšia skupina ľudí, ktorí ho môžu ale aj nemusia chcieť podržať.

 

 

 

Smer by sa do vlády nedostal, lebo Hlas dá prednosť progresívnej kariére v ktorej ich moc podporí a preto už v predvolebných prieskumoch.

 

Jediná iná možná vláda je vláda progresívcov so Za ľuďmi, ktorí k nim prebehnú, so SaS a s dodaním vašich hlasov cez Hlas.

 

 

Chmelár 10.3.:

 

„A predovšetkým, je to opäť bulvarizácia verejného života a odvádzanie pozornosti od podstatných vecí. Keby sa politici a takzvané seriózne médiá namiesto tohto babrania v hnoji radšej ráčili zoznámiť so skutočnou šéfkou Európskej liekovej agentúry, ktorou je Emer Cooková, a nie Christa Wirthumerová-Hocheová (ktorá predsedá dozornej rade) a nezavádzali verejnosť, robili by užitočnejšiu robotu. Rovnako by si mohli začať všímať, že obavy z politickej neochoty zaregistrovať ruskú vakcínu v EÚ sú čoraz opodstatnenejšie. A predovšetkým by sme mohli prestať s tými trápnymi pózami ospravedlňovania sa za niekoho druhého v zahraničí a je úplne jedno, či za Igora Matoviča alebo Rada Baťa. Tí dvaja sú svojprávne osoby, za svoje slová a skutky zodpovedajú len oni sami a my sa tým zbytočne zhadzujeme. Rozmazávaním a upozorňovaním na nejaké hlúpe statusy v zahraničí dosiahneme iba to, že Slovenskú republiku si budú vážiť ešte menej. Tak už majme v sebe kúsok cti a sebavedomia. Inak nás táto fekalizácia slovenskej politiky úplne zničí.

 

 

Navyše rodinné a politické väzby (o ktorých som napríklad ja ani len netušil) sú v celej kauze dôležité a verejnosť má právo o nich vedieť.““

 

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/4069483656416829/

 

 

 

A z tohto dôvodu ja v tejto kauze opäť držím palce Matovičovi, pretože inak by sme sa to neboli dozvedeli, aké rodinné a politické väzby má šéfka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv a Baťova manželka a že by jej negatívny postoj k ruskej vakcíne mohol byť politicky motivovaný.

 

Navyše Matovič nikomu vulgárne nenadával ako sa páči fanúšikom týchto manželov, že najprv zaútočil na tajomníčku ministerstva zdravotníctva aby zaliezla a potom vulgárne aj Matoviča, hoci on si nikde jeho manželku „do huby“ nebral, ale spomenul jeho a jeho vzťah k šéfke Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv, o ktorom by občania mali vedieť, nakoľko sú rozhodnutia tejto šéfky motivované politicky.

 

To teraz mnohé objasňuje, nakoľko tu ide len o politický boj a geopolitiku aj cez Štátny ústav pre kontrolu liečiv.

 

 

Presne takíto ľudia vám tu budú po predčasných voľbách vládnuť, čo im vraj vadila kultúra vyjadrovania a teraz vidíte, či by bola lepšia alebo by vám po kritike písali, že máte zaliezť alebo ste „psychopatické hovná“ keď s nimi povinne geopoliticky nesúhlasíte a keby ste na to upozornili, tak neváhajú porušovať aj zákony a ešte tomu budú ich fanúšikovia aj tlieskať a odrazu svoju vulgárnosť už velebiť!

 

Rovnako to bolo aj pri Trubanovi. Keď on urobí chybu a oveľa závažnejšiu než Matovič, tak jeho fanúšikom to nevadí, to sa im už páči! A keby oni mali len také isté nápady ako Matovič, napríklad ležať v SRNR na lavici, u nich to je už príťažlivá ležérnosť a je to trefné a spontánne a to isté by si už vynášali do neba, aký spontánny a ľudský nápad to bol!

Ako vedeli vychvaľovať aj to, keď iná prezidentka apeluje na občanov zúbkovou vílou a na zúbkovú vílu sa odvoláva pri pandemických opatreniach. To už infantilné nebolo, lebo s ňou už nebojovali len o politickú moc!

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544706x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie