Založ si blog

Našej vláde – všetkým štyrom stranám

Chcela by som vám ako politikom povedať, že by bolo veľmi dobré, keby ste si uvedomili, že nikto z vás nie je na vine za tento stav a za tie tisícky mŕtvych, lebo toto uvedomenie by vás mohlo spojiť proti všetkým, ktorí sa trasú na vaše stoličky!

 

Keď sa pozriete kdekoľvek po svete, všade sú obete a tisíce mŕtvych a všade po svete si z toho opozičné strany vytĺkajú svoj politický kapitál a vedú len svoje politické boje a obeťami sa len falošne oháňajú. Nie úprimne, falošne!

 

Uvedomte si skutočných vinníkov, aby ste uvideli, ako vás oklamali, že vinníkmi ste vy. Na to si potrebujete uvedomiť koreň problému, čo presne mohlo tieto obete zachrániť!

 

Nie testovanie, nie trasovanie, nie lockdowny, ale včasná liečba ivermektínom a včasnou pomocou, akú vy ste dostali, keď ste covid dostali, že vy ste lekárov mali a mysleli ste si, že majú aj ľudia dole. Nepochybujem, že každý z vás si to myslel, že ľudia dole nejakú liečbu majú a aj lekárov.

 

Dnes a po mesiacoch štúdií s ivermektínom sa ukazuje, že v každom štáte Európy tieto obete mohla zachrániť včasná liečba ivermektínom, ktorá sa medzitým rozpracovala a ktorá mohla zachrániť ekonomiky všetkých štátov a tie tisícky obetí.

 

Vy nie ste lekári! Neštudovali ste medicínu, nie ste lekármi odborníkmi, nie ste vedcami, čo to už celé mesiace vedeli a museli bojovať s inými predajnými vedcami, že existuje včasná liečba. 

 

Uvedomte si, že ste boli predajnými vedcami v Európe zneužití a nepovedali vám, že ste mali presadzovať včasnú liečbu. Nevedel to Matovič, nevedel to Sulík, nevedela to Remišová, nevedel to Kollár. Ale vy máte byť zodpovední za to, že vedci odborníci po včasnej liečbe nevolali a vôbec nerobili to, čo mali a na čo ste si ich do vlády prizvali.

 

Ako môžete byť vy za to zodpovední, keď vy tými odborníkmi nie ste a nemáte medicínske vzdelanie, aby ste miesto nich boli zistili, čo je nové vo včasnej liečbe?

 

 

 

Rozoštvali vás cez médiá a nie náhodou! Vy štyria veľmi dobre viete, koľkí čakajú, aby sa dostali na vaše miesto a zneužili čokoľvek na povalenie tejto vlády.

Myslíte si, že Biháriovú zaujímajú obete? Alebo aby si presadila PS po predčasných voľbách?

Myslíte si, že Pellegriniho alebo Rašiho zaujímajú obete? Alebo aby si presadili Hlas po predčasných voľbách?

Myslíte si, že Valášek odišiel kvôli obetiam? Alebo aby sa presadil v PS?

Myslíte si, že im ide o obete?

 

 

Existuje už len jedna vec, ktorá vás môže spojiť. Keď sa vykašlete na to, čo si o vás myslí Biháriová a SME, za čo sa majú hanbiť Sulík s Remišovou. Keď sa Sulík vykašle na to, že čo mu opakuje Matovič, že miesto vedcov by mal kopať hroby. Keď pochopíte, že vy nie ste vinníci, ale všetkým ide len o vaše stoličky – z politikov a novinárov, čo im slúžia. 

A ľudia si NEUVEDOMUJÚ, že to nie je CHYBA POLITIKOV, ktorí o včasnej liečbe od odborníkov nepočuli a preto to nemohli presadzovať!

 

Môžete a je vo vašich silách túto vládu udržať a zmeniť kurz na záchranu ekonomiky a ďalších tisícov obetí tým, že začnete presadzovať včasnú liečbu a očkovanie hoci aj Sputnikom. Spoločne to máte silu zvládnuť, keď si uvedomíte, že vás médiá účelovo rozoštvávajú len aby vás vymenili!

 

A dokážete ľudí presvedčiť len záchranou ekonomiky a životov včasnou liečbou a očkovaním.

 

Na to, čo si myslia o vás, čo píšu o vás, sa už zvysoka vykašlite! Nie ste na vine a teraz to viete, že môžete všetko zachrániť včasnou liečbou. Odborníkov, čo vám s tým pomôžu, nájdete, už sa našli! Stačí zavolať Toroka, Firmenta, Mesíka a ďalších nepredajných odborníkov a dokážete to! Spolu. Ale musí vám byť jedno, čo si o vás myslia a čo o vás budú písať médiá, ktoré pracujú pre tých, čo chcú len vaše stoličky na svoje obchody!

 

 

Pustite sa do toho, aby vláda nepadla. Čo sa hovorí na tlačovkách, nie je podstatné, ľudia sa aj tak budú vždy rozčuľovať, pokiaľ neuvidia výsledky, na ktoré už teraz viete ako postupovať – včasnou liečbou a neveriť slepo ani odborníkom!

 

 

Toto môže túto vládu podržať. A to je tak vaša aj jediná možnosť záchrany, aby ľudia uvideli, že nie vy ste boli na vine!

 

 

Nič si nerobte z toho, že nikto vám palce držať nebude, od prezidentky, opozičníkov cez SME až po voličov. Voliči to pochopia až keď budú vidieť tie výsledky.

 

 

Opakujte si – vy sa nehádate, za vás sa hádajú médiá! Z čohokoľvek vyrobia len hádku na pád vlády!

Médiá nepracujú v prospech obetí, inak by všade písali o včasnej liečbe!

 

Médiá pracujú len v prospech politického boja objednaných politických strán!

 

 

 

Chmelár včera: „Rád by som predstaviteľom OĽaNO pripomenul, že zomrelo vyše 8 000 ľudí, nie Marek Krajčí.“

 

 

A ja by som rada pripomenula, že VINOU odborníkov, ktorí dodnes o včasnej liečbe nepočuli a neveria, že existuje! (A to nevedel ani Chmelár!)

 

 

A kto už to mal, keď nie oni, vedieť?

 

 

 

„V Čechách odstúpili už traja ministri MZ a štvrtý je na odchode, a sú na tom horšie ako my. Nikto nechce pochopiť, že vírus nie je politický, iba sa na politiku zneužíva.“

 

 

NIKDY NEBUDEM VOLIŤ objednanú progresívnu koalíciu a nikoho z tejto objednanej progresívnej koalície: HLAS – PS – Za ludi – SaS!

 

 

„Nazvat progresivcov liberalmi je urazka liberalov. Progresivizmus je totalitna ideologia obmedzujuca ludske prava.“

 

„Ohrozuje ju progresivizmus, ktory na Zapade uz vyhadzuje ludi z prace, sikanuje ludi ineho nazoroveho spektra, obmedzuje slobodu slova, obmedzuje umelecku slobodu, ovladla univerzity, kde iny ako progresivny nazor nema narok, ovladla takmer vsetky media, kde su redaktori vyhadzovani za banality ci nedostatocny prejav nadesnia k progresivistickym nazorom. Je to extremne nebezpecna ideologia, pretoze na rozdiel od primitivnych neonacistov, ovladla znacnu cast intelektualnych elit, ktore maju ovela vacsi potencial vladnut statom a presadzovat svoje zvratene antidemokraticke predstavy do realneho zivota. Preto ich osobne povazujem za daleko nebezpecnejsich ako nacistov. Ti sa k moci nedostanu, no progresivci uz realne diktuju v USA ci UK.

Ja ako clovek, ktory ma rad demokraciu a slobodu, povazujem progresivizmus za najvacsie ohrozenie slobody a demokracie na Zapade od WW2.“

 

 

A ja dodávam, že nežijú liberalizmom a zmyslom pre slobodu, ale diktátorskou geopolitikou a liberalizmus na to len zneužívajú ako nejakú novodobú KSČ!

 

 

včera 11.3.:

Nie je možné, aby schopní ľudia sedeli so založenými rukami

 

Ďalej sa ozval celkom slušný počet doktorov, ktorí mi referovali úspešné výsledky s liečbou Ivermectinom. O účinkoch sú bytostne presvedčení. Volali doktori, ktorí si nechávajú posielať Ivermectin od známych zo zahraničia, volali doktori, ktorí nemali zábrany použiť veterinárny prípravok. Jednoznačné stanovisko od nich je, že sú ochotní spraviť všetko pre to, aby pacienti prežili. Ale zároveň veľa ľudí mi hlási skúsenosti s doktormi, ktorí odmietajú predpisovať Ivermectin v súvislosti s covidom. Bezhlavo tvrdia, že nebudú predpisovať antiparazitikum na vírusové ochorenie.

Dôsledkom podpory, ktorá bola dnes cítiť enormne, už každou chvíľou rastie odvaha ďalších verejne sa postaviť za liečbu Ivermectinom. Táto iniciatíva, ktorá sa buduje v rozpore s vládnymi postupmi, čoraz viac pripomína druhé Slovenské národné povstanie. Ľudia pochopili, že svoje zdravie musia zobrať do vlastných rúk.

Netvrdím, že k takémuto riešeniu skôr či neskôr nedôjde aj vláda. Ale ich tempo je vražedné. Iniciatíva ľudí je oveľa efektívnejšia a účinnejšia a, čo je dôležité, začíname rozmýšľať spolu. Zjednocuje nás to.

Cieľom tohto článku je zistiť, či existuje široká verejná podpora profesionalizovať túto činnosť. Verím, že áno. Ak bude pokračovať aj po tomto článku, okamžite sa zomkneme a rozanalyzujeme, aký postup bude v zmysle našich potrieb najlepší možný (každý v reťazci si vie uvedomiť, akú pomoc potrebuje, aby bol efektívnejší…).

Nie je možné, aby schopní ľudia sedeli doma so založenými rukami. Nie je možné, aby sme sa báli zabojovať o účinnú liečbu.

Náročnosť si uvedomujeme a sme pripravení jej čeliť. Nesmú zbytočne zomierať ľudia.

 

https://www.40plus.sk/ivermectin-lieci-spolu-s-i-mask-kontraindikacie-s-diagnozami-kontraindikacie-s-inymi-liekmi-podporne-vyzivove-doplnky-k-liecbe-specifika-vitaminu-d3/?fbclid=IwAR08jZxcYAMZwd90GGHK-3aPvx3QuOJHygx_77cbyNUgQf7ecozNjGwoaH8

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541369x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie