Založ si blog

Slovenský orloj odborníkov, čo o včasnej liečbe nič nevedeli!

Slovenský orloj lekárov odborníkov a vedcov, čo o včasnej liečbe nič nevedeli:

 

 

 

 

 

Keď som 12.12. prvýkrát písala článok o ivermektíne, ktorý som nazvala – Liek sa volá ivermektín a je lacný – neverila som, že za 2 mesiace a desať dní dosiahneme, že sa bude v tisícoch kusov distribuovať do lekární. Keby mi to bol vtedy niekto povedal, tak neuverím, lebo som si bola veľmi dobre vedomá, že nikto o ňom ani nepočul (verejnosť) a ani len naši najväčší odborníci na pandémiu, čo sa striedali v médiách ako na Orloji. 

 

Aj keď som to považovala za zbytočné o to bojovať, lebo veď stále bojujem za niečo zbytočné, mala som taký pocit, že o tom musím aspoň napísať, že aspoň túto úlohu som si splnila a nenechala si to len pre seba, že o tom viem, ja ivermektín mám a čo ma po ostatných? Potom som o ňom písala každý deň, lebo vždy som sa o ňom dozvedela niečo nové. Našťastie ma to stretlo vo fáze, keď už mi bolo celkom jedno, že preto budem vyzerať ako blázon, keď aj každý deň. Možno práve na ivermektíne som sa naučila, že je mi to celkom jedno, ako to bude vyzerať a čo o tom z duše budem písať.

 

Ale bol aj taký deň, keď som sa cítila ako v tejto ukážke. Asi najlepšie vystihuje, ako som tú námahu videla – pri tej plechovke. A naozaj sa tá vrtuľa na druhý deň pohla.

 

 

 

 

Ja viem, že ľudia za to vôbec nie sú vláde vďační, čo si môžete prečítať tuto:

https://debata.pravda.sk/debata/578950-ministerstvo-zdravotnictva-prichadzaju-dalsie-lieky-na-pomoc-v-liecbe-covid-19/

 

 

„Ministerstvo zdravotníctva: Prichádzajú ďalšie lieky na pomoc v liečbe COVID-19“ Asi tak po roku čo je u nás Covid prichádzajú lieky. Nie je zlatý ? Asi ho osvietil duch.

 

 

No konečne sa ktosi zodpovedný rozhýbal, veď tento liek používajú vo svete minimálne už pol roka. Koľko životov už mohol za ten čas na Slovensku zachrániť?

 

 

Inde to ide bez problemov, lockdownu a nekonecneho testovania:

 

 

… tie lieky tu mali byť ešte pred testami a nie až teraz po funuse !

 

 

Prečo ich je tak málo ?

 

 

Konečne je tu snaha liečiť ľudí nielen kyslíkom a Bromhexinom.

 

 

Teraz, keď ste neliečením nechali umrieť toľko ľudí? Čo ste robili doteraz? Akí je to pocit „manažéri“ moci mať takéto výsledky riadenia? Presným obrazom schopností tejto vlády je Remišová, smerácky démon Pelle s ňou vytrel štúdio do sucha…

 

 

oni tie lieky dovážajú po pár baleniach. to sú akí neschopní bastardi v tej vláde

 

 

Ked bolo treba pre Igora NSDAP Trnavskeho doviezt rychlotesty, tak sa vozili po milionoch do tyzdna.

 

 

A nezisti nam ta kvalitna zurnalistika, kolko baleni neucinnej sracky Remdesivir v cene 2200€ , ktoru aj WHO vyhlasila za placebo , sme nakupili a minuli?

 

 

jedna poďakovala

 

dúfam, že tie lieky už skoro dorazia a že budú dostupné každému už v počiatočných štádiách choroby

Ak to tak bude, tak za všetkých, ktorí to potrebujú a budú potrebovať, ďakujem“

 

 

Takže, žiadny odborník, lekár alebo vedec ich v novinách a médiách, ako na tom Orloji, neodporúčal a nedožadoval sa ich, ale mali prísť už dávno?

Veď ten ktosi zodpovedný, kto sa rozhýbal, bol napokon Krajčí! Či niekto iný sa rozhýbal z tých odborníkov, čo sa žiadnej včasnej liečby nedožadovali?

 

Našich odborníkov to nezaujímalo a veľmi dlho to nezaujímalo nikoho ani z opozície a to som ich prosila a vyzývala v mnohých článkoch, ale že čo chcem od opozície. Teraz už ivermektín spomína aj opozícia, ale presne od 17.2. keď bol ten prelomový deň, že prvýkrát ho na tlačovke spomenul Hlas aj Smer! To je ale len šesť dní a teda prvý sa rozhýbal Krajčí miesto našich odborníkov, ktorí ho chcú len odvolať, že napríklad skôr neurobil niečo účinné ako toto, na čo neprišli ani tí odborníci za celé mesiace!

Ako som už napísala, ja by som ich vyhnala, ale miesto toho oni budú odvolávať Krajčího. No keby ho nebolo, tak tu ivermektín nie je dodnes, lebo v Česku ho nemáte, tam tiež majú zaostalých odborníkov, čo poznajú len testovanie a nemajú Mesíka, čo nám závidia.

 

Áno, už dávno to mohli vedieť, ale ako, keď to ich odborníci v komisiách nevedeli? Ako potom mohli o tom vedieť politici? 

A zaujímalo sa o to doteraz len 10 000 ľudí na petícii a predsa len príde viac krabičiek ivermektínu než tých ľudí, ktorým to nestálo ani za minútu podpisu, ale malo to tu byť už dávno aj napriek ich ľahostajnosti ku včasnej liečbe.

 

A ešte stále nie je boj vyhratý, lebo od lekárne vás ešte delia lekári, ktorí sa zabarikádovali vo svojich ordináciách, či vám teraz zdvihnú telefón a predpíšu ho okamžite po nákaze. Pacientom týchto dvoch lekárov môžete závidieť, že títo dvaja sa vo svojej ordinácii nezabarikádovali, ale normálne liečia pacientov akokeby sa nechumelilo.

 

Odporúčam vypočuť si diskusiu od 20 minúty idú k veci a od 40 minúty k predpisovaniu liekov. Pozerala som ako puk, že aj takí lekári existujú, čo považujú za dôležité získať si „dôveru pacienta“. Rozmýšľala som pri tom, či som niekedy zažila lekára, čo by sa snažil získať moju „dôveru“, ale vždy mali len niekoľko minút a rýchlo, rýchlo, väčšinou ani nezdvihli zrak od počítača. Čo som ale vždy chápala, že zdravotníctvo sa zmenilo na hydináreň na páse.

 

 

Bukovský týmto rozhovorom s lekármi o tom, ako má vyzerať včasná ambulantná liečba po nákaze, tiež urobil viac, než všetci naši odborníci doteraz (z mediálneho Orloja), od ktorých by ste sa o včasnej ambulantnej liečbe celkom nič nedozvedeli!

 

 

TAKTO dnes liečia PRAKTICKÍ lekári a INTERNISTI !!!

 

 

Dožadujte sa u lekárov včasnej ambulantnej liečby okamžite pri prvých príznakoch nakazenia:

 

 

Šéf rezortu zdravotníctva Marek Krajčí povolil doteraz najväčší dovoz liekov s účinnou látkou Ivermektín. Časť z desiatok tisíc balení by mala prísť na Slovensko už budúci týždeň.

O ktoré lieky ide:

Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg

Ministerstvo zdravotníctva vydalo 19. februára 2021 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg s indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19 na 20 000 kusov.

Ivermex tbl. 4×3 mg

Ministerstvo zdravotníctva vydalo 19. februára 2021 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermex tbl. 4×3 mg s indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19 na 30 000 kusov. Na Slovensku by mohlo byť navezených 8 930 balení budúci týždeň.

Ermetin tbl. 10×3 mg

Ministerstvo zdravotníctva vydalo 19. februára 2021 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ermetin tbl. 10×3 mg s indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19 na 30 000 kusov. Výrobca poslal objednávku na 30 000 kusov, ktoré sú k dispozícii a pripravené na odoslanie. Na Slovensku by mohli byť k dispozícii budúci týždeň (9. týždeň).

Minister zdravotníctva Marek Krajčí už v uplynulých týždňoch schválil dodávky ivermektínu pre nemocnice a prvých niekoľko tisíc balení aj pre lekárne. „Dodávky prichádzajú postupne, je na distribútorovi, ako rýchlo ich vie následne dodať, čo ministerstvo zdravotníctva nevie ovplyvniť.  Faktom zároveň je, že dopyt po týchto liekoch je celosvetový. Na Slovensku reagujeme rýchlo na základe odporúčaní hlavných odborníkov pre jednotlivé medicínske oblasti, nakoľko nielen účinnosť, ale aj bezpečnosť pacienta je pre nás na prvom mieste,“ vysvetlil minister Krajčí.  

Odborníci na ministerstve sledujú situáciu, na Slovensko prichádzajú lieky postupne

Colchicum-Dispert, tbl obd 20×0,5 mg

Ministerstvo zdravotníctva  vydalo 2. februára 2021 povolenie na terapeutické použitie lieku Colchicum-Dispert, tbl obd 20×0,5 mg na včasnú liečbu ochorenia COVID-19. Colchicum-Dispert, tbl obd 20×0,5 mg v počte 10 000 kusov bol dňa 18.februára 2021 dovezený do distribučných firiem a je dostupný pre lekárne.

Ivermectin Tablet IV-Bect 6 tbl 100×6 mg

Ministerstvo zdravotníctva vydalo dňa 26. januára 2021 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermectin Tablet IV-Bect 6 tbl 100×6 mg s hlavnou indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19 na 5000 kusov. Na Slovensko bolo zatiaľ privezených 240 kusov, ktoré boli naskladnené do nemocničných lekární.

Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg a Ivert 6 tbl 4x1x6 mg

Ministerstvo zdravotníctva vydalo dňa 8. februára 2021 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg a Ivert 6 tbl 4x1x6 mg s hlavnou indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19. Dňa 19.2.2021 bolo dovezených na SK 2 000 kusov Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg a 7 000 kusov Ivert 6 tbl 4x1x6 mg.

Ivert 6 tbl 4x1x6 mg bude navezený do distribučných skladov a v utorok, prípadne v stredu by mal byť distribuovaný všetkými veľkodistribútormi do verejných lekární v rámci celého Slovenska. Ivermectin Tablet USP IverJohn-6 tbl. 100×6 mg bol distribuovaný do nemocničných  lekárni dnes – v pondelok 22.2.2021.

Isoprinosine tabl. 100 x 500 mg aj 50 x 500 mg

Isoprinosine tabl. 100 x 500 mg aj 50 x 500 mg bol na Slovensko navezený v pondelok 22. februára 2021 v počte 21 468 kusov Isoprinosine tabl. 100 x 500 mga 21 300 kusov Isoprinosine tabl. 50 x 500 mg (pôvodne 5 000 ks). Ide o navýšenie oproti pôvodnému množstvu v celkovom počte takmer 42 768 ks.  Dostupný je aj Isoprinosine 1000 mg granulát na perorálny roztok a tiež Isoprinosine sirup.

Dexamethasone inj. Biodexone 10x5x2 ml

Ministerstvo zdravotníctva vydalo dňa 4.februára 2021 povolenie na terapeutické použitie lieku Dexamethasone inj. Biodexone 10x5x2 ml. Dňa 12.2.2021 bolo rozvezených na nemocnice 1000 kusov Dexamethasone inj. Biodexone 10x5x2 ml. Ďalších 1 000 kusov bolo dovezených dnes – pondelok 22.2.2021. Ďalších 1 000 kusov bude privezených budúci týždeň.

Inomed

INOMED 500 mg tbl (blis.PVC/PVDC/Al) 1×100 kusov bol dovezený dňa 8.februára 2021 v počte 12 000 kusov do konsignačného skladu, následne od 9.2.2021 bol rozdistribuovaný do jednotlivých distribučných spoločností.

Najbližší dovoz lieku INOMED očakávame v 3. dekáde apríla 2021 a to v počte 8 000 kusov INOMED 500 mg tbl 1×50 ks a 12 000 ks INOMED 500 mg tbl 1×100 ks.

Fabiflu

Ministerstvo zdravotníctva vydalo dňa 17.decembra 2020 povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Fabiflu tbl flm 34×200 mg v indikácii podozrenie alebo potvrdená infekcia COVID-19. K dnešnému dňu 22.2.2021 bolo do nemocníc navezených necelých 5 000 kusov, k dispozícii je ešte 6 000 kusov. Čo sa týka ďalších možných dodávok, výrobca dokáže zabezpečiť ďalšie množstvá do cca 10 pracovných dní.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549430x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie