Založ si blog

Politici nemajú od odborníkov ani základné informácie k vakcínam!

Genetická úprava ľudí

 

Veríte dnešným ľuďom, že toto genetické inžinierstvo teraz, keď je preľudnená planéta, využijú zodpovedne?

A keď zodpovedne, prečo chcú ich genetický materiál na sekvenovanie zbierať bez vedomia ľudí?

 

Jennifer Doudna,spoluvynálezkyně genetických nužek,CRISPR,varuje před zneužitím korporacemi,rok 2015.
I dospělému člověku se za pomoci toho CRISPRu dá vystřihnout kus DNA.Z toho videa docela mrazí co ona před 6lety tvrdila že se dá s těma nužkama dělat,popisuje i jak fungují,ve videu si zapněte české titulky.“:

 

„Stačí jen dostatečne dlouho testovat a pak mužeme přejít i na člověka.“

 

https://www.ted.com/talks/jennifer_doudna_how_crispr_lets_us_edit_our_dna#t-722969

 

 

Politici nemajú od odborníkov ani základné informácie k vakcínam! A zberu genetického materiálu na sekvenovanie DNA!

 

 

Ako príklad vám ukážem neinformovanosť Sakovej, ktorá nevie, že Astra Zenecou sa nemôžu očkovať ľudia nad 55 rokov a preto im táto možnosť nebola ponúkaná a nie preto, ako si ona myslí, že premiér sa rozhodol vakcínu od Astra Zeneca spochybňovať tým, že by ju on sám na základe len svojho výmyslu neodporúčal ľuďom nad 55 rokov.

 

Pokiaľ sa dá veriť médiám a to konkrétne Pravde, že ho pravdivo citovala, vyjadril sa o vakcíne Astra Zeneca slovami, že „vieme svoje“ a už to sa považuje u Matoviča, že to je Matovič, za spochybnenie vakcíny, že vieme o nej svoje? Však naozaj vieme o nej svoje na zážitkoch našich učiteľov s ňou (Tak sa to dozvie aj samotná tá farmafirma, čo ich vyrobila, keď teraz zbiera výsledky aj na našich učiteľoch). A keď sa pani Saková ňou dá zaočkovať, tiež o nej bude vedieť svoje!

 

Ale to je len príklad, že ako sú politici mizerne poučení od našich odborníkov o vakcínach, keď niečo takéto potom odznie v politickej diskusii v televízii, že si tam pozývajú politikov, ktorí o tých vakcínach vedia menej aj než ktorýkoľvek diskutér tu na Pravde, keď sa o očkovanie zaujímajú. Potom sa už teda vôbec nečudujem, že prečo sa opozícia, ani opoziční politici nezaujímali o liečbu, keď títo odborníci, ktorých tu máme mesiace k dispozícii v kadejakých komisiách, neinformovali ani politikov a to nielen o liečbe, ale ani o vakcínach, čo je v čase pandémie veľmi pozoruhodné.

 

Povedali im vôbec, že registrácia vakcín je len podmienečná a bez dodania všetkých potrebných náležitostí a hlásenia štúdií, ktoré majú dodať do roku 2023?

Alebo ich nechali v blahej nevedomosti, že tieto vakcíny už všetky náležitosti majú uzavreté? Vedia potom samotní politici, že aj ich budú očkovať len experimentálnymi vakcínami a svojim podpisom potvrdzujú, že o tom vedia, že akékoľvek následky by ani právne nemohli byť uzavreté až do roku 2023, keď budú dodané?

 

A vedia vôbec, že tieto vakcíny budú experimentálne skúšané aj na tehotných, hoci tie podklady majú a môžu odovzdávať až do roku 2023? To môžem citovať zo stránky EMA.

 

21 min. Saková:

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036/260647#1424

 

 

 

Podľa Sulíka nie všetky vakcíny sú rovnako bezpečné a kvalitné

 

 

Tiež 21 minúta – ako si bude vyberať vakcínu podľa kvality a bezpečnosti:

 

https://video.sme.sk/c/22591987/rozhovory-zkh-richard-sulik-a-matovic-video.html

 

 

A čo sa týka Sulíka, to je druhý príklad, že toho neinformovali ani o tom, že Sputnik ešte nie je registrovaný, lebo ešte 8.2.2021 sa vyjadril, že dal by sa očkovať Sputnikom!

A taktiež ho novinári zabudli informovať, že práve on spáchal niečo nehorázne v téme vakcín a očkovania, keď si dovolí v médiách na prvej strane povedať, že keď príde na rad, tak on si vyberie, čím sa dá zaočkovať! To si ako môže dovoliť povedať a člen vlády, že on si bude vyberať, keď občania Slovenska takéto právo nemajú?!!! Alebo to vás zaujíma len keď ide o čaj ako u Kollára?

Tým už nespochybňuje vakcináciu, keď vzápätí dodá, že on si nevyberie len nejaký „šunt“?!

 

Tým šuntom myslel ktoré vakcíny? Ktoré okrem Sputnika, ktorým sa chce dať zaočkovať?

 

Teda, pokým mu geopolitiku neobúchali o hlavu?

 

 

A v 27 min. hovorí Sulík, čo nesmú nikomu povedať!

„No tak choďte preč, keď nechcete Sputnik!“

Alebo mu teraz povedia – No tak choďte preč, keď nechcete Astra Zenecu! Ale Sulík si bude vyberať!

 

Ak je Astra Zeneca dobrá vakcína, počkám si, keď sa ňou dá zaočkovať Sulík!

A váš ŠUKL je poslušná byrokratická štruktúra EÚ a nie naša. Pôvodne mali tie centrálne slúžiť na odbúranie byrokracie, že čo sa centrálne schváli, môžu všetky štáty využiť. Ale pri geopolitike sa za ňu teraz naopak byrokraticky schovávajú!

 

„Angela říká, že pandemie neskončí dokud nebudou všichni očkováni. Takže už ne 65 %, všichni, už i děti hned po narození“

https://www.reuters.com/article/us-germany-politics-g7-merkel-idUSKBN2AJ1WG

„Novinárom však povedala: „Pri svojom vystúpení som zdôraznila, že pandémia sa neskončila, kým nebudú zaočkovaní všetci ľudia na svete.“

 

 

Ale spochybňuje tu vakcíny Matovič slovami „vieme svoje“? Alebo informáciou, že ľudia len do 55 rokov?

To je len ďalší príklad, ako ani médiá nemajú rovnaký meter na politikov, ale závisí od toho, ktorých politikov pretláčajú, teda majú nariadené pretláčať.

A potom, koho oligarchovia potrebujú pretlačiť? Remišovú nehorázne spochybňuje, keď je pyšná prinzezna, ale premiéra už nespochybňuje a prácu jeho vlády, keď sú médiá plné a v titulkoch, že je psychopat? 

 

A len taká perlička. Viete, že o Remišovej nemôžete napísať, že je psychopatka? No, skúste si to! Toto sa smie výlučne len na Matoviča a to aj keby ste to v titulkoch písali každý deň! Objednávka totiž je na iného politika a o tých už nemôžete napísať, že by boli psychopati. Tak mi tu nehovorte, že Matovič je tu pri moci, lebo tu nerozhoduje Matovič, ale oligarchovia v pozadí – čo sa bude písať na Matoviča. A potom sa nečudujte, že novinári striehnu na motorku, ponožky alebo taniere a sú tým tak vyťažení, že príčiny úmrtí ich už nezaujímajú! Spolupracujú na oblbovaní, že stačí sa zbaviť Matoviča a hneď bude liečba v ambulanciách, o ktorú sa tu nikto nezaujíma. Stále len politické divadlo a politické boje!

 

 

 

Včera novinári vzdychali, že si dovolil Matovič kritizovať médiá. Tie médiá, ktoré ho celé mesiace pandémie volajú v titulkoch psychopatom a potom sa čudujú, že prečo ľudia nepočúvajú pandemické opatrenia od psychopata???!!!

 

Však je to presne vaša vina, že presne takto tie pandemické opatrenia spochybňovali práve novinári (celé mesiace to zbieram ako dôkazy a mnohokrát som to za tie mesiace uverejňovala) a médiá! Podľa mňa a nielen mňa ale aj podľa mnohých čitateľov na SME tieto opatrenia najviac spochybňovali práve novinári a médiá a to sústavným poukazovaním na to, že to sú opatrenia len od nejakého psychopata!

 

A viete o tom, že keď takto v Nemecku ich niektoré médiá spochybňovali Drostena, ktorý ešte aj urážal Nemcov kvôli bezpečnostným opatreniam, ako sám o sebe povedal v jednom rozhovore, tak ich žaloval a ten spor vyhral?

A to vyhral za komunikáciu pri pandémii nejakú cenu!

 

Ja, keby som bola premiér a novinári si ma dovolia nazývať v titulkoch psychopatom, čo samotné SME písalo, že pozor, toto je v iných krajinách aj na žalobu a to nie v čase pandémie, tak novinárov tiež volám, že sú psychopati, keď to robia v čase pandémie a závisí od toho rešpektovanie pandemických opatrení!!!§

 

Ukážka dnes 22.2. Ako keby to nepísali v titulkoch celé mesiace!

Už môžeme hovoriť, že je psychopat?

 

https://komentare.sme.sk/c/22602310/uz-mozeme-hovorit-ze-je-psychopat.html

Nie, nikomu ani psychológovia, ani psychiatri nemôžu stanoviť psychiatrickú diagnózu a ešte na diaľku. Je to porušenie základných ľudských práv, ktoré by mali a zvlášť liberáli vedieť. Ale naši novinári sú v tomto sprostí, že to nevedia a ani to, že je to žalovateľné a taký psychológ, psychiater alebo novinári by to prehrali a platili odškodné. Rozhodne nie v médiách a článkoch normálneho mainstreamu.

 

 

Nie, obete vás, novinári, nezaujímajú, keď sedíte v denníkoch, ktoré o včasnej liečbe v ambulanciách nemajú žiadne články a s odborníkmi rozoberajú výlučne len testovanie, ale o testovaní je VRAJ len Matovič!

 

Kedy vás už tie obete a príčiny naozaj začnú zaujímať? A kedy skončíte so svojim len politickým bojom za konkrétne strany bez liečenia?

 

 

Vyriešite to len včasnou ambulantnou liečbou a prvou pomocou po nákaze lacnými liekmi na prevenciu a to bez ohľadu na to, aká je tu vláda.

Proti každej, ovešanej rovnakými pijavicami (v tomto linku ktorými), si to musíte vybojovať! Dožadovať sa včasnej liečby a prevencie lacnými liekmi a to presne takými, aké dostali aj ministri a premiér!

 

Predstavte si, že by sa nakazil povedzme Sulík. Ako prvé mu ministri a lekári poradia: isoprinosine, D, C, Zinok a 100% si dá ivermektín, lebo preňho to nie je problém, jemu predpíšu konšpiračnú liečbu bez problémov! A určite mu jeho lekár zdvihne telefón a nepovie mu, nech si dá ako konšpirátor pohov.

 

Taktiež jemu pošlú aj sanitku a nepovedia mu, že až keď mu saturácia kyslíka klesne pod 91. A v nemocnici by si určite žiadal liečbu ivermektínom a jemu by to neodmietli! No závideli ste Kollárovi samostanú izbu a čaj! Čaj totiž odborníkov a lekárov vedcov neohrozuje, preto toto už medializovali dennodenne.

 

Taktiež sa nedajú zaočkovať šuntom! A to ani tí odborníci!

Ale veď nech povie niektorý z nich, ktorý sa dal?

 

Šunt s prednáškou o geopolitike dostanete od nich len vy.

 

 

Baránek 22.2:

„„Rozprával som sa lekármi, ktorí mi tvrdili, že cit.: „serieme na Jarčuškov Remdesivir. Zháňame Ivermectin, alebo Kolchicín.“ Rozprával som sa primárom, ktorý mi opisoval, ako zúfalo pozeral na pacienta, ktorý mu umieral pred očami. Chcel mu zohnať Ivermectin, nepodarilo sa. Rozprával som sa s lekárom, ktorý mi tvrdil, že intravenózne podávanie vysokých dávok C vitamínu a Ivermectin zabezpečilo, že má 93% úspešnosť pri liečbe Covidu. Rozprával som sa s košickými lekármi, ktorí mi tvrdili, že Jarčuška je vyslovene proti Ivermectinu.Rozprával som sa s pozostalými, ktorí sa ma pýtali, ako je možné, že štát zadržiava lieky, ktoré ich zosnulým možno mohli zachrániť život. Pýtali sa ma, ako je to možné? Kde sme sa ocitli? Toto ani komunisti nerobili…. nevedel som, čo povedať,“ napísal na úvod Baránek.“

 

 

Jarčuška veľmi dobre vie, že musí bojovať proti ivermektínu všetkými silami, aby nevysvitlo, že pacienti nemuseli zomrieť, keby im bol hneď po nákaze podaný!

Ak sa toto ľudia dozvedia, že včasná liečba zachraňuje ľudí pred smrťou, bude všetkým jasné, že tým vrahom týchto ľudí je Jarčuška a jeho skupina odborníkov.

Zachraňuje sa pred trestnoprávnou zodpovednosťou za cenu boja proti včasnej liečbe v ambulanciách a za cenu ďalších mŕtvych. Preto to chce zakryť Sputnikom, že sa zasadzuje za Sputnik.

Keď sa od neho Matovič nebude vedieť dištancovať, spoluzodpovednosť za takého odborníka nesie aj on. Bohužiaľ, potom má smolu, že mu veril. To nie je diplomovka, kde stačia slová – v dobrej viere… Teraz je to už Jarčuškov vedomý boj proti včasnej liečbe aj za cenu ľudských obetí, aby sa zachránil.

 

 

Ak chcete povaliť túto vládu, dokážte, že včasná liečba zaberá! A kto to dokáže, zaslúži si vládnuť!

 

 

Toto je Jarčuška:

 

 

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517780x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie