Založ si blog

Otvorený list všetkým schopným mužom!

Voľakedy taký správny muž vedel skočiť na koňa a bojovať so zbraňou.

Dnes máte miesto koňa internet, teda to je vaša súčasná schopnosť mať priestor kde písať – koňa a mať jazdecké skúsenosti – ako to napíšete a čo si k tomu zoženiete ako dôkazy a argumenty – vaša schopnosť jazdiť v novom svete Stredozeme.

 

Okrem toho vás z koňa strhnú, spadnete a musíte bojovať aj dnes – argumentami, odpoveďami, šikovnosťou a zručnosťou, aké dôkazy použijete, aké argumenty vám pomôžu a môžete bojovať za seba aj za iných. Nie je to o nič ľahšie ako voľakedy, lebo stále ešte množstvo mužov nemá ani koňa – priestor a nemá ani dôkazy, ani argumenty, ani informácie – čiže zdatnosť bojovať!

 

Ale tí, čo majú a len si ich kefujú v stajni a meče majú na poličkách alebo ich ani nevideli, čo je rok dlhý… nasadať a do boja! Teraz ukážte, ako rýchlo viete jazdiť a narábať s informáciami, dôkazmi a argumentami. Nie každý to vie, to vidíte zapichnutých na každom kroku, nestihnú ani meč vytiahnuť a vedia maximálne v klanoch niekoho dokopať. Ale čo takáto zberba zmôže? Aký boj a za čo, keď čakajú len za rohom, keď niekoho v nejakej uličke kopnú alebo buchnú?

 

Takže tu máte návod, o čo máte bojovať:

 

„Tým čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, a hrnú sa na očkovanie, treba pripomenúť, že až sa ten mega-biznis skončí, príde neprekvapivá správa, že veď sú tu omnoho nebezpečnejšie mutácie toho istého vírusu a tak bude treba vyvinúť novú vakcínu a až budú ňou všetci zaočkovaní, príde nová mutácia… už ste pochopili?!“ pýta sa schopný a šikovný bojovník Murín. Iste, nie každý ho obdivuje, ale je to taký filmový hrdina, ktorý medzi bojom zabáva obecenstvo chlapskými stručnými a údernými vetami. Ale v tomto boji sa ešte nevzdialil od krčmy. Sedí, pije pivo a nadáva. Bude bojovať alebo mu to tak vyhovuje? Veď prečo by mal pomáhať šerifovi? Nech si to vypije, môj švagor na ulici nie je.

 

A vy už ste pochopili, že to tak bude dokola, pokiaľ nezačnú ľudia bojovať za liečbu?

Veď ľudia, čo odmietajú rúška, odstupy, lockdown aj vakcíny im vyhovujú, že im musia potom niečo vnucovať.

A nič z toho by nebolo nutné, keby sa liečili a mali lieky aj na prevenciu!

Kedy toto zas vy pochopíte a začnete bojovať aj za liečenie a prevenciu?

 

„Našepkávačom toho nezmyslu bol istý Jarčuška s Krčméryho fabriky na profesúry (sériu jeho insitných nápadov opisujem v knihe „Koronavírus ako terorizmus“).“

To Murín spomína ako voľakedy jazdil a čo na koho použil.

 

A vy by ste vedeli proti Jarčuškovi bojovať aj inak, keď toľko na neho viete. Čo tak sa pozrieť na jeho obchody s remdesivirom a vakcínami? Kto to urobí lepšie ako vy? A kto to dokáže tak sťavnato popísať?

Myslíte si, že Matovič tomu rozumie, keď je len „blázen“? Alebo ho považujete za tak inteligentného, že tomu rozumie, ako sa tu klame? A ako odborníci zavádzajú aj jeho?

Môžete urobiť veľa dobrého so svojou pátracou schopnosťou, keď to nerobia novinári! Môžete ich predbehnúť!

 

Áno, už nás majú a nie je za tým len naša vláda a bude to tak dovtedy, pokým sa nedostaneme k liekom na prevenciu a okamžitú liečbu po nákaze už v ambulanciách všeobecného lekára, čo môže predpísať aj na diaľku!

Preto je potrebné bojovať za liečbu a lieky na prevenciu a okamžité liečenie pri prvých príznakoch.

Inak je toto všetko rozčuľovanie bez jasného plánu zbytočné a neúčinné. Keď môžu ísť ľudia na námestia a majú aj internet, môžu masovo podpisovať petície a žiadať, žiadať dokola.

Všetko im môžu nesplniť, ale žiadosť o liečbu nie! To už ťažko povedia, že nevyhovieme vám so žiadosťou o liečbu. Každý má právo na liečbu!

Na nenosenie rúšok atď už také nemá a preto vedia, že ľudia sa bránia neúčinne!

 

Keby som bola krčmár, ďalšiu fazuľu mu už nedám a pozerám, kedy sa zdvihne a nedá mu to. Síce jeho švagor tu nie je, ale aj tento muž by mohol zvrátiť dej. Pozerám, či všetci budú čakať, kedy len vymenia šerifa, akoby sa to šerifom skončilo! Neskončí a dobre to všetci vedia.

Ale vedia, že pomoc ľuďom im nikto nezaplatí a preto títo muži váhajú.

Na kopci vraj nie je toľko mŕtvol. Zvykli sme si. Preto teraz nadávajú.

 

 

PRAVÁ A LEVÁ RUKA ĎÁBLA

 

strih, výprava, hudba, zábava na PRAVDE:

 

 

 

 

„Preto je viac než úsmevné, ako si ho liberáli adoptovali, ako protestujú proti jeho 30-dňovému uväzneniu a ani slovom sa nezmienia o Julianovi Assangeovi, ktorému hrozí doživotie až smrť. A keďže priestranná cela s vlastnou toaletou, sprchou, televízorom, chladničkou a kanvicou na kávu nie je dosť pohoršujúca, museli liberálne médiá ešte pridať, že je uväznený v budove „ešte z 19. storočia“, nádvorie je malé, nevidíte z neho oblohu a – to je vari najstrašnejšie – list od manželky mu meškal celý deň. No hrôza! Nečudo, že ruský bulvárny denník Moskovskij Komsomolec nazval toto väzenie nadnesene „päťhviezdičkovým hotelom pre bohatých“.

„Liberáli sú už takí. V skutočnosti im nevadili Trumpove vojnové zločiny a sociálna nespravodlivosť, ale jeho „neslušnosť“. Neprekáža im bombardovanie iných štátov, oni vidia pokrok v tom, že tomu bude veliť muž tmavej pleti. Liberáli totiž nebojujú za spravodlivosť, ale za rôznorodosť útlaku. A preto každú vojnu, ktorá sa začína lžou, môže ukončiť iba pravda. Myslite na to, keď sa zasa necháte strhnúť emóciami, že v Rusku sa bojuje za ľudské práva.“

 

Napísal môj idol Chmelár, z ktorého sa liberáli smejú, že je tučný a napchával sa šalátom v šalátovom bare. Ale keby sa mali tak vyšvihnúť na koňa, ako on (a stačí mu na to facebook!), tak popadaju ako vrecia, čo môžete na SME vidieť každý deň, kto je na nich zvedavý!

A keby mali niečo tasiť, tak to máte „sabakových“ novinárov, čo čakajú na svojho „Sarumana“, čo od nich chce „Sauron“. Medzitým im Chmelár vystrelí všetky okná a im nepomôže, že sa len oprášia.

 

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536467x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie