Založ si blog

Trestnoprávna zodpovednosť vedcov a odborníkov!

Ako znížiť počet úmrtí.

 

 

Aj ich vysoký počet bol zapríčinený len tým, že sa v našej krajine skoro nikto nezaujíma o liečbu a pacienti sa dostávajú do nemocníc až vo veľmi ťažkom stave, keď už z nich vysoké % zomiera.

 

Tomu sa dalo predísť jedine tak, že nakazení okamžite mali dostať pomoc lacnými liekmi, aby sa predišlo ťažšiemu ochoreniu a to ich ambulantnými lekármi, ktorí tie lacné lieky nemali, lebo sa tu o to v celej krajine nikto nezaujímal a len sa všetci prizerali, ako ich bez akejkoľvek pomoci nechávali samých doma prejsť do už nezvratných stavov ťažko rozvinutej nákazy.

 

 

„Ak niekto nezabezpečil jeho dodanie na Slovensko alebo neumožnil jeho použitie na liečenie chorých, hoci aj z nedbanlivosti, mohol spáchať trestný čin. Ak sa preukáže, že liek Ivermectin, alebo hociktorý iný liek, dokáže covid liečiť a nebol pacientovi podaný napriek výslovnej žiadosti, trestnoprávne následky pre zodpovedných sú neodvratné,“ končí status Čarnogurský ml.

 

 

To je len teória, lebo ako v našej krajine nikoho nezaujímala včasná ambulantná pomoc (DOBRÁ POMOC – RÝCHLA POMOC), nikoho v našej krajine nezaujíma ani kto za to môže!

Alebo ukážte, kde a v ktorých médiách sa píše o tom, že tu nie je podávaná včasná ambulantná pomoc? Taký článok nenájdete ani na SME, ani na Denníku N, ani na Topkách, ani v televízii, hoci všetci sa idú potrhať informovať vás aj o blbostiach, keď si Matovič napríklad sadne na motorku. O tom sú schopní písať aj niekoľko dní za sebou deň, čo deň. Ale o tom, že umierajúci a dusiaci sa ľudia nedostali nie slabú ale absolútne žiadnu pomoc v počiatku nákazy, lebo sa ani nedovolali svojim lekárom, čo by im aspoň nejako pomohli a lacnými liekmi, sa nedočítate nikde, lebo toto nezaujíma nielen našich vedcov a preto neodborníkov, ale ani len tých novinárov, čo by to mali zverejňovať.

 

 

A pritom, toto je ten dôvod, prečo u nás teraz zomiera toľko ľudí a doteraz to nikoho nezaujíma, tak ako sa to môže zmeniť, keď ani teraz?

 

 

Alebo už včera začali už konečne o tom tí odborníci lekári hovoriť? Ani dnes!

Alebo už včera toho boli plné médiá? Ani dnes!

 

 

Takže dovtedy tu budú zomierať ďalší a ďalší ľudia, pokým to už niekoho nezačne zaujímať a nezačnú o tom hovoriť lekári odborníci a všade uverejňovať médiá, čo sa má robiť a čo sa nerobí!

 

Tu predsa neexistuje žiadna pomoc pre nakazených, aby u nich zastavovali nákazu už v počiatku podaním lacných liekov. Tu sa predsa len čaká, kedy už budú osamote doma v takom ťažkom stave, že už ich budú modrých prevážať do nemocníc.

 

 

Lekári nakazeným nezdvíhajú telefóny, lekári majú oznamy – Nepíšte nám, netelefonujte! Keď aj zdvihnú telefón, nemajú žiadne lacné lieky, aby mohli pacientom pomôcť, lebo aj lekárom odborníkom hore nič také nechýbalo a nič také nežiadali a ani len o tom celé mesiace nehovorili, hoci boli v médiách ako na Orloji. 

 

 

Tak ako sa tí nakazení nemajú nedostať do ťažkých stavov, keď sú bez akejkoľvek pomoci?! 

Keď to teda celé mesiace nezaujíma ani vedcov, ani lekárov odborníkov, čo sa producírujú v novinách a médiách a o včasnej pomoci pacientov celé mesiace ani necekli?!

 

 

Keď tu Čarnogurský mladší píše o trestnoprávnej zodpovednosti, každý si myslí, že v prvom rade za to môže vláda a politici. Ale toto nie je takou vinou politikov, ktorí nie sú vedci na pandémiu, ani lekári odborníci na to, ako sa má liečiť. Toto je v prvom rade a to v každej krajine úlohou vedcov a lekárov odborníkov, aby informovali aj politikov, aj širokú verejnosť o tom, ako sa má proti nákaze postupovať a už včasným podaním pomoci pri nákaze a cez ambulancie.

 

To my nemáme v na Slovensku ani jediného vedca alebo lekára odborníka, čo by o tom politikov a širokú verejnosť a novinárov informoval?

Alebo si myslíte, že stačilo, že to robil Mesík alebo Firment a Torok, ktorých ďalší vedci a odborníci lekári v tomto len ignorovali?

 

Kde boli okrem PRAVDY na prvých stránkach novín a vo všetkých televíznych novinách s nimi rozhovory a diskusie, že ako môžeme odvrátiť úmrtia pacientov, ktorým nebola podaná žiadna pomoc pri nákaze? Veď to to tu nikoho nezaujímalo a v novinách a médiách sa pretŕčali len „lekári odborníci“, čo o tom nepovedali ani len pol slova a ani u prezidentky!

 

Však presne títo za to nesú trestnoprávnu zodpovednosť, že o tom boli ticho a nevedia o tom, že pacientom sa má podávať včasná ambulantná pomoc hneď po nákaze!

 

To má potom ako prezidentka vedieť, keď ju klamú a nespomenú to nikde? A to potom ako majú politici vedieť, či už vládni alebo opoziční, keď nie sú vedci ani lekári odborníci? To oni študovali tie odbory, aby to vedeli a zaujímali sa o včasnú liečbu?

 

Všetci títo vedci a lekári odborníci boli dokola do médií prizývaní, aby odborne verejnosti oznamovali, čo je potrebné urobiť, aby sa zabránilo úmrtiam.

A kto z nich o tom hovoril? Menujte! Kto z nich hovoril o včasnej ambulantnej pomoci hneď pri nákaze? A akú pomoc má dostať taký pacient?

Neviem ani o jednom, lebo o tomto žiadny z nich asi nikdy nepočul a preto o tom nepovedali ani pol slova!

 

 

A teraz chodia obviňovať politikov? Za to, čo doteraz ani raz nespomenuli? A to hlavnú príčinu úmrtí, že všetci títo mŕtvi nedostali žiadnu včasnú lekársku pomoc a oni riešili celé mesiace len testovanie, kedy testovať, ako testovať, kde testovať, kde netestovať a včasná ambulantná pomoc nikde!

 

 

To sú tí odborníci, lekári a vedci, čo by to robili lepšie? Však ste videli celé mesiace, že o nejakej včasnej pomoci celkom nič nevedia a celé mesiace to nikde nespomenuli. 

Politici boli na takto neschopných vedcov a odborníkov lekárov odkázaní!!! Ako mali politici vedieť o lekárskej včasnej ambulantnej pomoci, keď pomoc tých vedcov, lekárov a odborníkov bola len takto mizerná, že vedia len o existencii testovania alebo nejakého trasovania, ale že nakazení zostávali bez akejkoľvek pomoci, ich už nezaujímalo?!

 

Preto tu sú za to trestnoprávne zodpovední všetci vedci, lekári odborníci, ktorých za týmto účelom pozývali do komisií, do médií, do televízie a k prezidentke a oni k hlavnej príčine nepovedali ani len pol slova!

 

 

Teraz sa zo svojej neschopnosti a svojho odborného zlyhania vyhovárajú na neskorý lockdown, ako keby len lockdown mohol zachrániť nakazených bez akejkoľvek pomoci a na plošné testovanie. Poznajú len tieto dve veci a to celé mesiace, len testovanie do zblbnutia alebo čo obmedziť.

Nič, celkom nič o včasnej ambulantnej pomoci, nieto ešte akými liekmi, o tých nepadlo ani slovo! A zas sa len vyhovárajú na testovanie alebo lockdown.

A to ako ľudia, ktorým celá spoločnosť dôverovala ako vedcom a lekárom odborníkom, čo o liečbe a včasnej liečbe nič nevedeli a nikde o nej nehovorili!!!

A nikde ju NEŽIADALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Ja nebránim OĽaNO! Ja bránim všetkých politikov, či už sú vo vládnej koalícii alebo v opozícii a v parlamente, že toto nemali vedieť politici, čo to neštudovali a roky sa tomu nevenovali, ale práve vedci a lekári odborníci, ktorých si preto zabezpečili, aby im to hovorili, čo majú robiť!

 

Neviem, koľko je vo vláde lekárov a vedcov, čo to mali vedieť! Ale ak je to len Krajčí, akú pomoc mu v tomto poskytli ďalší? 

A ktorí menovite o tomto hovorili? A koľkí na pandemickej komisii, keď v médiách a novinách nič také nebolo?

A teraz za to akože môže len Krajčí? Lebo OĽaNA sa chcete politicky zbaviť, hoci ako vidíte, nemáte tu jediného vedca odborníka a lekára, čo by niečo vedel aj o včasnej liečbe a pomoci nakazeným?

 

 

Kým Krajčího chcete nahradiť? Tými, čo o tom celé mesiace ani necekli a sú trestnoprávne zodpovední, že nič v tomto neurobili a ani o tom nehovorili?

Alebo už zavoláte do pandemickej komisie Mesíka, ktorý je pre vás len konšpirátorom, lebo včasná ambulantná pomoc dusiacim sa je len konšpirácia a voziť už modrajúcich do nemocnice, kde sa už len zadusia, je veda?

 

Veda o čom? O testovaní, trasovaní, len byrokratických počtoch len pajáca matematika Kollára?

Vedecky ste tu mali schválený len remdesivir (za týždeň, keď ide o farma obchody) a o tom tiež všetci boli ticho, aké korupčné obchody ho doniesli na dorazenie pacientov, čo beží dodnes. A ste o tom ticho!

 

A najzaujímavejšie je, že boli o tom ticho skoro všetci novinári a zvlášť tí – SME, Denník N, ktorí týchto vedcov lekárov a odborníkov využívali len na politické boje medzi stranami! Len tak im poslúžili so svojim testovaním, lockdownami a trasovaním, len ako nahuckaní psi.

 

Nie na liečenie, nie na vedu, nie na včasnú pomoc, ale na politickú kritiku ako sa im hodilo.

A len testovanie, to by vedeli rozoberať od rána do večera a už nič iné!

 

A z tohto obvinili Matoviča, že to len on je o testovaní, to len on vie len o testovaní! Lebo Matovič je vedec, lekár a odborník!

To nezblbli výlučne len testovaním len Matoviča, to nám tak hlásali celé mesiace z obrazoviek a novín, že existuje len testovanie, také a onaké a tak časté a inak časté a len obmedzenia alebo lockdowny. Ale len o testovaní vraj vie len Matovič!

 

A vy ste kde boli aj o niečom inom? Však aj vy dokola len o tých testoch alebo maximálne obmedzeniach, tabuľkách alebo štatistikách!

 

Kde ste vy boli aj o niečom inom???

 

Kde o včasnej liečbe???

 

 

NIKDE a CELÉ MESIACE!

 

A preto ste trestnoprávne zodpovední aj keď vás neodsúdia, lebo ľudia vám verili, že ste vedci, že ste lekári a odborníci a nie že ste len psi pre politické strany a ako odborníci nič ani dnes o včasnej liečbe neviete! A nevolali ste po nej!

 

 

18.2

 

 

Obyčajní lekári sú od vás lepší ľudia, aj keď nemajú vašu gloriolu vedcov a odborníkov pre médiá a politické strany a ešte sa vás museli báť!

 

 

Ambulantní lekári žiadajú pre pacientov lieky na Covid-19

 

„Pacienti sa nevedia dostať k liekom, ktoré im predpísal lekár.“

https://domov.sme.sk/c/22600035/koronavirus-lieky-na-covid-ambulancie-pandemia-ivermektin.html

 

 

 

Odborníkov a vedcov to nezaujímalo! Len politické boje a nekompetentné výstupy v médiách! A mlčanie o korupčných obchodoch s liekmi!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547049x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie