Založ si blog

Politici majú poskytnutú včasnú ambulantnú liečbu!

Ja chápem, že vás zaujímajú výmeny vlád ako v Česku, kde len ministra zdravotníctva vymenili 3x a nepomôže im to, keď politici len vykonávajú to, čo od nich chcú štruktúry moci cez vedcov a vedecké štúdie, cez odborníkov lekárov, ktorí to posväcujú, čo majú – nemajú robiť politici. Teraz, v čase pandémie funguje táto moc cez vedu, vedcov, vedecké štúdie, odborníkov lekárov, ktorých pretláčajú ako reklamu na ne.

 

To výmenou politikov alebo vlád nezmeníte, lebo aj ďalší budú pod nátlakom vedy, vedeckých štúdií, odborníkov lekárov ktorých nevymenia, len ďalší politici sa budú nimi riadiť a nebude ich zaujímať včasná ambulantná liečba, ktorá môže zachrániť tisícky životov a našu ekonomiku.

 

 

Preto je kľúčové vybojovať si včasnú liečbu v ambulanciách okamžite a teraz a to bez ohľadu na to, aká vláda sa v ktorej krajine nachádza!

 

 

Komu ide o skutočnú pomoc, ten sa zaujíma o kľúčové riešenie tohto a nie o to, aké figúrky to budú v budúcnosti.

 

 

A keďže tieto štruktúry by boli trestne zodpovedné za to, že sa nezaujímali o včasnú ambulantnú liečbu, nechcú aby sa dokázalo, že mohla fungovať a zabrániť tisíckam mŕtvych. To znamená, že v ich záujme je dokazovať, že liečba lacnými liekmi nepomáha!

 

 

Pozor! To nie je v záujme primárov nemocníc, ktorí sú preťažení a celkom vysilení v boji s covidom. To nie sú tí odborníci lekári, v ktorých záujme bolo neliečiť a ktorí to všetko takto riadia. Oni nie sú zodpovední za riešenia v pandémii, keď robia všetko, čo je v ich silách a s tým, čo majú a čo im prikázali zhora celkom iní odborníci a vedci a ich inštitúcie.

 

 

Tu sú zodpovední tí vedci a lekári odborníci, ktorí to riadia zhora a o včasnú ambulantnú liečbu pacientov sa nezaujímali a o nej už nepovedali ani do novín, ani do televízie ani slovo!

 

 

A teraz sa títo potrebujú kryť, že o čom nehovorili a čomu sa nevenovali, by aj tak nefungovalo, lebo pozerajte ľudia – ivermektín a lacné lieky nijako nepomáhajú!!!

 

A preto nedodali do lekární isoprinosine a ivermektín pre ambulantných lekárov, aby sa to teraz neukázalo, ako mohla včasná ambulantná liečba zabrániť tisíckam mŕtvych. Miesto toho ho dodali len do nemocníc, kde už v ťažkých stavoch nepomáha, aby sa mohli oháňať tým, že nikde nepomáha a zbytočné by boli tieto lieky aj v ambulantnej liečbe. 

 

 

Toto je ich spôsob boja proti liečeniu cez ambulancie, aby nevysvitla ich trestnoprávna zodpovednosť, že to nerobili a nikde nenavrhovali!!!

 

 

V ich záujme nie je, aby sa ukázalo, že tí mŕtvi mohli žiť, keby im mal kto včas poskytnúť lieky hneď po nákaze. 

 

V ich záujme je, aby takáto pomoc neexistovala ani teraz, aby sa to neukázalo a ich podiel viny na tom, že sa žiadnej takej liečby nikde nedožadovali a mlčali o nej!

 

 

Preto teraz budú bojovať proti týmto liekom a zhadzovať ich účinky napríklad slovami, že to nie je zázračný liek pri polomŕtvom, čo nikto nikde netvrdil, že je to zázračný liek na polomŕtvych.

 

Keby naozaj boli odborníci, za akých sa vydávajú, tak by predsa vedeli, že účinnosť liekov vo včasných fázach liečby a hneď po nákaze a ešte pred zápalom pľúc a ďalších komplikácií, sa nedokazuje v nemocniciach vo veľmi ťažkých stavoch, keď už majú pacienti rozvrátený organizmus.

 

 

Všímajte si, kto každý bojuje proti včasnej liečbe lacnými liekmi, ale primári v prvej línii to nie sú! Oni sú, prosím vás, preťažení a celkom vysilení a im dajte pokoj!

Oni predsa neliečia vo včasnej ambulantnej pomoci! Oni sa musia sústrediť na už ťažké stavy pacientov a nie viesť boje s príbuznými pacientov, že budú ich žalovať, keď teraz nebudú, keď už je neskoro, zachraňovať pacientov ivermektínom. Oni na tom žiadnu vinu nenesú, že odborníci vedci a lekári hore sa o včasnú liečbu nezaujímali! 

 

 

Nie primár alebo lekár v prvej línii má suplovať odborníkov a lekárov hore, ktorí na to mali noviny, komisie a médiá, kde o tom mali hovoriť a sa včasnej ambulantnej liečby dožadovať! To teraz píšte im, prečo sa o to nezaujímali, prečo o tom nikde nehovorili, prečo po tom nevolali a prečo sa teraz tejto zodpovednosti chcú zbaviť!

 

 

Nie primár a lekár v prvej línii za to môže, čo sa neudialo hneď po nákaze a cez ambulantnú liečbu!

Im priviezli už zanedbaných pacientov, ktorým nemal kto pomôcť a čím im pomôcť! To zas ani lekári zo všeobecných ambulancií nemôžu za to, že nedostali lieky pre pacientov! Ale určite majú viac času vám odpovedať, prečo sa tých liekov do svojich ambulancií nedožadovali! A prečo sa báli ozvať, že nemajú čím pacientom pomôcť!

 

 

 

A tu je dôkaz, že pre papalášov lieky mali! A to isoprinosine!

 

 

Naši politici sa okamžite po výskyte nákazy liečili isoprinosinom, čo povedal samotný premiér, že takto to robia politici, keď sa nakazia, že sa liečia okamžite isoprinosinom, ktorí už ambulantní lekári ale len pre politikov majú!

 

 

 

Papaláši sa liečia liekmi a ľuďom nakúpili testy aby Trnavská firma zarobila!!!

 

 

 

 

Ja som obyčajný človek, pretože mne moja lekárka nezdvihne telefón a nemá mi kto predpísať isoprinosine ani ivermektín.

Politik a papaláš je človek, ktorému jeho lekár zdvihne telefón a predpíše mu liek, ktorý existuje vo včasnej ambulantnej pomoci len pre politikov!

 

 

 

Takže, my tu nie sme žiadni blázni, čo sa dožadujú niečoho zvláštneho! Len úplne rovnakej liečby, ako sa poskytuje len politikom, že pre nich tie lieky a hneď po nákaze už majú!

 

 

A premiér na tlačovke nepovedal:  – Odmietli sme včasnú ambulantnú pomoc lacnými liekmi, lebo je to len konšpirácia od nejakých bláznov. –

Premiér naopak povedal, že touto, podľa vás len konšpiráciou o ich účinku, sa okamžite liečili!!!

 

Tak si na nich urobte štúdiu, ako im to pomohlo! A nie v nemocnici, kde už je to dokazovať na polomŕtvych neskoro!

 

 

A to som veľmi zvedavá, ako to teraz bude zaujímať SME a Denník N a či aj teraz budú všade písať o papalášizme, lebo toto je 100x závažnejšie než Kollárov len čaj!

Aspoň uvidíte, či im naozaj šlo o papalášizmus alebo znova len ich politický boj za svoje progresívne kone a na to sa ten čaj len hodil, keď ten neohrozuje ich „odborníkov“, čo o liečbe nič nepočuli!

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539705x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie