Založ si blog

Psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície

A vraj počúvajú odborníkov a máme počúvať odborníkov!

 

 

Tými odborníkmi sa oháňajú ako im vyhovuje, keďže aj tí odborníci si odporujú podľa toho čomu práve slúžia, či obchodom s liekmi, či obchodom s testami alebo pre zmenu geopolitike alebo politickému boju medzi stranami.

 

 

A táto psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície a myslí si, že vakcína je liek, tak bojuje ešte aj teda proti lieku vo vakcíne:

 

Remišová:

 

„Ľudia na Slovensku nemôžu byť opäť pokusnými králikmi,“ hovorila.

 

„Vakcína pre milióny ľudí na Slovensku sa nemá schvaľovať na základe jedného článku v časopise, hoci odbornom časopise.“

 

 

Ako keby sme už neboli pokusnými králikmi pri článku o testovaní, čo sa objednalo na Slovensku bez vedomia občanov. A ako keby sme neboli pokusnými králikmi a bez nášho vedomia sa má náš genetický materiál posielať do zahraničia. A ako keby už učitelia neboli pokusnými králikmi.

 

A ako keby remdesivir bol schválený s nejakým overovaním a nielen na základe obchodov s ním.

 

A ona si ešte teraz drzo osobuje rozhodovať za občanov Slovenska, čím sa nesmú dať zaočkovať kvôli svojmu politickému boju a geopolitike, aby sa zapáčila PS, lebo politicky neuvedomelú ju nevezmú!

 

Vážená psychopatka, 70 % ľudí sa chce dať zaočkovať Sputnikom, tak ukázal prieskum na Pravde. A oni sa nechcú dať zaočkovať ako pokusní králici niečim iným a len preto, že vy potrebujete povaliť vládu a prebehnúť ako politicky uvedomelá do PS a progresívnej koalície so Smerom Hlasom.

 

To si môžete byť istá, že potom sa zaočkovať nedajú! A opovážte sa ich potom za to prenasledovať, keď ste ich chceli nútiť ešte aj čím.

 

Vy máte jedno šťastie, že ste tu teraz v koalícii s OĽaNO a nie v tej, do ktorej smerujete, inak by ľudia videli už teraz, čo za hyeny budete.

 

 

Krajniak:

 

„Nikoho sme nechceli nútiť, aby sa dal zaočkovať a už vôbec nie Sputnikom. Iba sme chceli dať ľuďom možnosť, aby si mohli vybrať aj Sputnik.

 

Budúci týždeň tu mohli byť okrem Pfizera (meškajú a znižujú dodávky), Moderny (meškajú a znižujú dodávky) a Astry-Zeneca (najviac meškajú a dodávky do konca marca znížili o 75 percent) aj vakcíny Sputnik – desiatky tisíc týždenne navyše.“

 

 

Aspoň vidíte, že tohto by ste sa od progresívnej koalície PS – Smer alebo Hlas – SaS – prípadne Za ľudí – nedožili!

 

Tí by vám to hneď geopolitickobyrokraticky vysvetlili!

 

 

„Odborníci boli za !“ – a teraz ich odborníci už nezaujímajú, podľa politickej potreby!

 

„Rokovanie s ruskou stranou o vakcíne Sputnik V odporučila v utorok vláde pandemická komisia. Urobila tak aj vzhľadom na krátenie dávok od iných spoločností.

„Nemôžeme zaháľať, je dôležité ju mať k dispozícii,“ hovoril o ruskej vakcíne v utorok Krajčí.

Marek Krajčí hovoril, že účinnosť ruskej vakcíny bola dostatočne dokázaná. Vedecký časopis uvádza, že má účinnosť 91,6 percenta.“

 

 

Ale na tom ani nezarobia, to nie je remdesivir a obchodná byrokracia a geopolitika nadovšetko!

 

 

Remišová je asi taká kresťanka ako moja papuča. A to aj papuče považujem za zbytočné a chodím len v ponožkách.

 

 

 

 

.

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Kde je táto blogerka SME Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

08.06.2024

Na blogoch SME blogujú blogeri, ktorým nevadí, že SME cenzúruje iné názory. Podľa mňa toto charakterizuje ich boj za demokraciu a že im nevadilo, že ľudí s inými názormi než vyžadovanými, nálepkovali ich novinári ako nacistov a dezolátov, keď povinne nevolili ich stranu. Akoby sa im páčilo, keby ich niekto umlčiaval a cenzúroval? Jednou z tých žien, [...]

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Rochester Hills, streľba

Strelec na predmestí Detroitu zranil osem ľudí, potom sa zabil

16.06.2024 06:30

Osem ľudí, vrátane najmenej dvoch detí, utrpelo zranenia pri streľbe na predmestí Detroitu Rochester Hills.

biden, trump

Predvolebná debata Biden - Trump na CNN ráta aj s vypínaním mikrofónov

16.06.2024 06:00

Prvá americká predvolebná debata medzi Joeom Bidenom a Donaldom Trumpom sa uskutoční 27. júna,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,521
Celková čítanosť: 5598049x
Priemerná čítanosť článkov: 3681x

Autor blogu

Kategórie