Založ si blog

Môžete mi povedať, ktorých odborníkov – lekárov to zaujíma?

Kto z nich sa ozval okrem Mesíka? Ako je možné, že to žiadnych odborníkov, ktorými sa oháňajú, nezaujíma, ani lekárov to nezaujíma, ani opozíciu a opozičných politikov to nezaujíma!

Ako sa to potom môže zmeniť, keď to žiadnych odborníkov – lekárov nezaujíma, že sa tu stále lieči len neúčinným drahým liekom a iné liečenie a prevencia lacnými liekmi v počiatku nákazy tu nie je?

 

Prečo sa o to majú zaujímať len nejakí vyšetrovatelia alebo prokuratúra, keď oni nie sú odborníci lekári a odborníkov lekárov to doteraz nezaujíma?

 

 

Prečo odborníci hovoria dokola len o testovaní a trasovaní a nič iné ako liečba ich už nezaujíma?

 

Ani v rozhovore ani pre Denník N sa o tom nezmienil ani jeden odborník a to tam mali rozhovor s mnohými. Ani teraz ich to nezaujíma a mlčia o tom!

 

Čo by potom robili lepšie, keď stále ich nezaujíma táto korupcia a ani liečenie a ani lieky?

 

Prečo stále dookola len testovanie?

 

Kto iný sa má o to zaujímať v prvom rade, keď nie lekári odborníci?

 

 

 

Mesík 18.2.

 

„Ako som povedal – inak ako sabotáž to nazvať neviem. Ivermectin vyrábajú desiatky firiem po celom svete, dokonca veterinárny robia aj u nás v Nitre! Doviesť tisícky dávok behom 48 hodín by zvládli desiatky slovenských firiem a podnikateľov. Ani by nepotrebovali štátnu podporu. Stačilo by, aby im vláda nehádzala pod nohy polená. Lenže povolenie na dovoz dostala len konkrétna skupinka ľudí. A Matovičova vláda ešte aj predpísala od koho má byť ivermectin dovezený. Liek, ktorý do Rakúska, Nemecka či Francúzska dovážajú rôzni výrobcovia a je tam dostupný pod menami ako Scabioral, Driponin, Stromectol či Ivermectine môže na Slovensko dodávať len jeden jediný monopolný dodávateľ! Keď bolo treba trnavskej firme prihodiť kšeft na dovoz masy zbytočných a nikde nikdy predtým neodskúšaných testov za desiatky, a dnes už asi stovky miliónov eur, bola z toho hollywoodska operácia z lietadlami. Doviesť ivermectin, ktorý by sa zmestil do pár kufrov trvá už viac ako tri týždne – a stále je v nedohľadne. A ľudia zomierajú v stovkách denne. Ja pre to iné meno ako sabotáž nemám.

 

Mnohí chodia liek kupovať do Rakúska, kde jedno balenie pre Rakúšanov stojí 10 eur a pre cudzincov 64 eur.

 

Nemusíme. K tomuto a masovému umieraniu Slovákov nás odsúdila Matovičova vláda. Dávka ivermectinu postačujúca pre dvoch neobéznych pacientov v rannej fáze ochorenia – teda 8 tabletiek po 6 mg – stojí v Egypte 80 centov. A to v lekárni, teda už po započítaní zisku distribútora a lekárne! Jeho výrobná cena je doslova halierová. Práve to je najväčší problém ivermectinu – je tak účinný a tak lacný, že v tejto skorumpovanej spoločnosti je na jeho dovoze ťažké zbohatnúť.

 

V Rakúsku za balenie 4 x 3 mg – teda štvrtinu egyptského balenia 8 x 6 mg – pýtajú od Slovákov 60 až 70 eur. Rakúšanom vraj účtujú 10 eur, zvyšok zrejme preplácajú rakúske poisťovne. Vo Francúzsku sa vraj dá kúpiť lacnejšie. Sú to všetko „nekresťanské“ ceny a zisky – ale aj platy rakúskych pacientov a lekárnikov sú násobne vyššie ako tie slovenské. Hyenizmus je zarábať na liekoch počas smrteľnej epidémie. A to urážame hyeny.

 

 

Tvrdíte, že minister Krajčí poslal Jarčuškovej skupine povolenie na dovoz ivermectinu od monopolne určeného výrobcu. Máte informácie od ktorého?

 

Je to čierne na bielom uvedené v liste, ktorý poslal Matovičov minister členovi Jarčuškovej skupiny 26. januára. Ten povoľuje doviesť na Slovensko 5 000 balení preparátu IV-Bect 6. Tento výrobok vyrába indická firma Mits Healthcare Private Limited. Ako a prečo vybrali práve tohto jedného jediného výrobcu, a prečo list adresovali konkrétnej skupine vybraných ľudí a nie naraz viacerým špecializovaným dovozcom a distribútorom liečiv je otázka pre ministra, ktorý ten list podpísal.

 

Aké máte výhrady k profesorovi Jarčuškovi, ktorý často vystupuje po boku ministra Krajčiho?

Profesor Pavol Jarčuška má ako člen poradného orgánu vlády pre zvládanie pandémie zásadný podiel zodpovednosti na tom, že sa covid na Slovensku „lieči“ podávaním neúčinného lieku remdesivir. Už v apríli 2020 bola pritom uverejnená v prestížnom časopise The Lancet vedecká práca Wanga a kol., ktorá dokázala, že remdesivir je pri liečbe covidu neúčinný. 19. októbra 2020, to sme mali na Slovensku ešte len 98 mŕtvych na covid, tie isté závery jasne potvrdila štúdia WHO Solidarity Trial uverejnená v prestížnom British Medical Journal. Pán Jarčuška nemohol nevedieť o týchto výsledkoch. Napriek tomu presadil remdesivir do liečby covidu na Slovensku a ten je až dones podľa metodických pokynov MZ SR, teda vlády Slovenskej republiky, používaný pri „liečbe“ covidu. Ešte aj dnes, 17. februára 2021, dlhé 4 mesiace po štúdii WHO, visí na oficiálnej stránke MZ SR https://www.health.gov.sk/Clanok?Hlavna-sprava-COVID-19 dokument „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ z 26.10.2020. Bol uverejnený týždeň po tom, čo bola publikovaná štúdia WHO, ale napriek tomu slovenským lekárom vláda dodnes oficiálne odporúča liečiť covid remdesivirom. Cena remdesiviru na neúčinnú „liečbu“ jedného pacienta je 2 100 eur. Nie je to preto, že by svetová veda na jeseň 2020 už nepoznala účinné spôsoby liečby v skorej aj neskoršej fáze priebehu choroby, už predtým boli známe vysoko účinné liečebné postupy vypracované svetovými lekárskymi špičkami známe ako protokoly I-MASK,  MATH + alebo liečba podľa McCullougha a spol. Považujem za vylúčené, aby človek s profesorským titulom hoc aj zo slovenskej univerzity o týchto postupoch a špičkovej kvalifikácii ich autorov nevedel.

 

A v čom vy vidíte problém?

 

Problém podľa môjho názoru nie je v nevedomosti, ale v tom, že profesor Pavol Jarčuška, jeho príbuzní a mnohí jeho kolegovia sú už roky na výplatnej listine firmy Gilead, ktorá remdesivir vyrába a predáva. Každý občan alebo vyšetrovateľ si môže moje tvrdenie overiť na oficiálnej stránke Národného centra zdravotníckych informácií. NCZI už 5 rokov zo zákona uverejňuje „peňažné aj nepeňažné plnenia“, teda koľko peňazí a ktorí lekári a zdravotníci dostávajú od rôznych farmakofiriem za rozličné štúdie, prednášky, „prieskumy trhu“ alebo na lukratívne cesty na kongresy po celom svete. Ak vás zaujíma kto a koľko, jediné čo potrebujete vedieť je link a základy práce s excelom. Kto ďalší z tých, čo riadili a riadia „boj s epidémiou“ – alebo kto z ich príbuzných – bol na výplatnej páske Gileadu alebo iných firiem podrobne neviem. Neviem ani, či popri nahlásených finančných tokoch od firiem ku konkrétnym ľuďom existujú aj iné, čierne finančné toky. Zmapovať to by asi chcelo team schopných vyšetrovateľov. A predovšetkým vôľu prokurátorov a policajných šéfov nasadiť ich do boja proti najsmrteľnejšej tragédii Slovenska od roku 1944-45.

Ako vidíte vyššie, keď hovorím, že slovenská vláda koná na základe korupcie a jej konkrétni členovia nesú podľa mňa trestnoprávnu zodpovednosť za masaker mnohotisíc občanov Slovenskej republiky, vychádzam z tvrdých faktov a čísiel.“

(krátené)

https://www.topky.sk/cl/10/2061741/Analytik-Mesik–To–co-vlada-predviedla-s-ivermectinom–je-len-sabotaz-

 

 

 

 

Chmelár 17.2.

 

INFORMAČNÁ VOJNA O SPUTNIK V
.
„Sú to stále tie isté tváre, stále tie isté mená. Valášek, Šimečka, Korčok, Klus, Bilčík, Demeš… Používajú tie isté argumenty ako cez kopirák, tie isté slová ako z manuálu a svorne nám tvrdia, že nemajú problém s ruskou očkovacou látkou Sputnik V, ak prejde schvaľovacím procesom Európskej liekovej agentúry (EMA), že ich netrápi geopolitika, ale bezpečnosť očkovania… To, že ide o zákernú lož, sa dá vybadať už z tohto tvrdenia. Každý vie, že schvaľovací proces trvá mesiace a mesiace. Dlhé mesiace, ktoré si krajina s najväčším počtom mŕtvych na milión obyvateľov na svete nemôže dovoliť. Pri takomto postupe by sa mohlo zopakovať presne to, čo sa stalo pri očkovacích látkach Pfizer a Moderna: kým my sme čakali na byrokratický proces EÚ, ostatné krajiny vakcíny rýchlo vykúpili a teraz ich je na európskom trhu nedostatok. Nech si tí, ktorí pocítili náhle starosti o bezpečnosť vakcíny, zodpovedia hlavnú otázku: máme lepšie riešenie? Čakať, až kým nepomrieme, ako nám to odporúča náš minister pohrebníctva? Poviem to úplne otvorene: je hanebné, keď títo politici dávajú prednosť záujmom svojich chlebodarcov pred životmi svojich voličov. V nasledujúcej analýze si vysvetlíme, prečo sme svedkami ďalšieho propagandistického diskurzu, v ktorom mainstream vytvára dezinformácie a šíri lži.
.
V čase, keď už je všetkým jasné, že Európska komisia opäť niečo nezvládla a nie je schopná dodať včas dostatok vakcín pre občanov EÚ…
.
Vývoj ruskej vakcíny sprevádzala od začiatku veľmi silná medzinárodná antiruská propaganda. Západné médiá sa z očkovacej látky Sputnik V otvorene vysmievali. Dezinformácie mali svoj pôvod v USA, kde ich výdatne živila CNN a kde sa Trumpova administratíva vyjadrovala, že nie je žiadna šanca, aby také svinstvo v Amerike skúšali na opiciach, nieto na ľuďoch. Zaujímavé, že vtedy liberálnym médiám nevadilo, že nekriticky preberajú konšpirátora Trumpa. Dostali však studenú sprchu. 2. februára tohto roku prestížny medzinárodný lekársky časopis so sídlom v Londýne Lancet uverejnil recenzovanú vedeckú štúdiu, ktorá zistila, že ruská vakcína Sputnik V má účinnosť takmer 92 % a navyše je lacnejšia ako jej západní konkurenti. To ju hneď katapultovalo medzi najúčinnejšie očkovacie látky na svete. Svet začal hovoriť o najväčšom ruskom triumfe od čias kozmických pretekov (Wall Street Journal, Bloomberg atď.) a prominentov informačnej vojny to na chvíľu zaskočilo. No už o pár dní dostali „noty“ a proti Sputniku V sa začala najhlasnejšia propagandistická kanonáda, ktorej ozvena prenikla až do bratislavskej kaviarne. Vôbec ma neprekvapilo, že do tejto špinavej dezinformačnej kampane sa zapojili takmer všetci proamerickí žoldnieri, akých na Slovensku máme.
.
Pokusnými králikmi sú skôr učitelia, ktorých cez víkend začali očkovať látkou AstraZeneca. Táto vakcína je totiž vyrobená na platforme adenovíru opíc, a nie človeka, ako je to pri vakcíne Sputnik V. Niektorí lekári dokonca nechápu, prečo sa látky typu AstraZeneca s takou nízkou účinnosťou a takým zložením považujú vôbec za vakcíny, keď sú to skôr génové terapie. Remišovej útok na Sputnik bol veľmi hlúpy a prvoplánový. Jej zdôvodnenie, že „vďaka EMA si ľudia na Slovensku môžu byť istí, že sa využívajú iba tie najlepšie očkovacie látky“ sa po prevalení škandálu s nízkou účinnosťou AstraZeneca javí ako výsmech, ako čistá trápnosť porovnateľná len s naivnou reklamou na pracie prášky. Jej argument, že ruskú vakcínu nikto nechce, je však už čistá sprostá lož. Je o ňu záujem na všetkých kontinentoch, očkujú ňou v 27 štátoch a počet narastá. O Sputnik V prejavilo záujem vyše 50 štátov, Rusko sa dohodlo s Iránom, Indiou, Tureckom, Mexikom, Brazíliou, Argentínou, Južnou Kóreou a mnohými ďalšími.
.
A táto osoba s takýmito elementárnymi nedostatkami v úsudku je akože naším digitálnym lídrom??
.
Povinnú antiruskú jazdu si odbavili aj politici z Progresívneho Slovenska a Spolu. Europoslanec Vladimír Bilčík podobne ako vicepremiérka Remišová hlúpo klamal, že vraj Rusi nemajú dostatočné výrobné kapacity, dodávajú len zlomok vakcín a Srbom poslali veľmi málo. Skutočnosť je taká, že len Mexiko nakúpilo 24 miliónov dávok očkovacej látky Sputnik V. Len Argentíne dodalo Rusko doteraz takmer 1 a pol milióna vakcín. V Srbsku budú Sputnik V priamo vyrábať. Europoslanec Šimečka okrem štandardných demagogických tvrdení, že Rusi nestíhajú vyrobiť toľko vakcín (akoby západné spoločnosti v tejto krízovej situácii stíhali) pridal aj zopár originálnych klamstiev, že Sputnik sa používa len v piatich krajinách. Ako som už uviedol vyššie, je to hlúpa sprostá lož. Na záver sa nás Šimečka pokúša pobaviť tvrdením, že nákupom ruskej očkovacej látky riskujeme svoje postavenie v EÚ, ale to už, myslím, nepotrebuje nijaký komentár. Povedzte mi, čo sú toto za politické hyeny? Prečo si takto vymýšľajú? Podobne sa správajú aj niektoré médiá. Denník N vyrobil propagandistické video, v ktorom tvrdí, že ruský výrobca udáva 92 % účinnosť. Nie ruský výrobca – medzinárodný tím odborníkov! A nie je to vycucané z prsta, je to vypočítané na základe výskumu.
.
Neverím týmto ľuďom ani slovo, že im nejde o geopolitiku. Keď Denník N ako Rudé právo z päťdesiatych rokov prská, že „nám nejde o geopolitiku, ale cieľom Kremľa je podkopať autoritu Bruselu“, som presvedčený, že takéto paranoidné reči môžu viesť len ľudia s mentalitou politrukov, ktorí v čase komunistického teroru viedli kampaň proti pásavke zemiakovej – v ich predstavách proti „diverzantskému dovezenému imperialistickému chrobákovi z USA“. Takéto uvažovanie sa nám sem vracia. A je to zároveň ukážka, ako by to vyzeralo, keby sme takýmto modrým komsomoľcom zverili do rúk „boj proti dezinformáciám“. Sami dezinformujú a nerobia to zadarmo. Ešte aj Washington Post píše o veľkom víťazstve Ruska na poli vedy, ale úlohou týchto ľudí, ktorí by predali svoju vlasť za misu šošovice, je zabrániť tomu, aby sa vakcíny Sputnik V dostali na náš trh. https://www.washingtonpost.com/…/russia-sputnik…/… Svoju úlohu si v tomto smere splnili aj politruci z Českej televízie, ktorí odvysielali v nedeľu mimoriadne tendenčnú reportáž, v ktorej nielenže opakujú všetky klamstvá ako cez kopirák, ale navyše označujú jednu z najúčinnejších vakcín súčasnosti za „kontroverznú“ a zistenia medzinárodného lekárskeho tímu dokonca za „dezinformácie“ (pred chvíľou ju nekriticky okopírovala TV Markíza, ktorá bez dôkazov a v rozpore s vedeckýmu závermi označila Sputnik V za nástroj ruskej propagandy).
.
Ak platí, že očkovanie je striktne dobrovoľné, potom treba umožniť ľuďom, ktorí sa chcú zaočkovať Sputnikom V, aby tak mohli urobiť čo najskôr. Nechajme to na ich rozhodnutí. Okrem iného tým zvýšime záujem o očkovanie. Takže, ak nám ide naozaj o zdravie a životy ľudí, prestaňme intrigovať a zvádzať pozičné hry a umožnime v tejto mimoriadnej situácii ľuďom rozhodnúť sa nielen v tom, ČI sa chcú dať zaočkovať, ale aj ČÍM sa chcú dať zaočkovať. Nemáme času nazvyš.“
(krátené, je to veľmi dlhé, prečítajte si)
.
.
.
.
Ako vidíte, nikomu tu nejde o životy ľudí. Odborníkov lekárov zaujíma len testovanie a trasovanie a korupcia s liekmi už nie, ani liečenie!
.
.
A predajné médiá zas zaujíma ako presadiť svojich politikov, ktorým slúžia a vedú prostredníctvom médií svoju politickú propagandu proti Rusku, aby sme nezabudli, že keď sa dostanú do vlády, čomu budú slúžiť!
.
.
Vedci odborníci svojej korupčnosti a novinári a politici svojej korupčnosti!
.
.
Za toto všetko nemôže Matovič a OĽaNO, ale korupčnosť vedcov odborníkov a korupčnosť novinárov a politikov z ktorej sa vyhovárajú len na Matoviča a OĽaNO.
A nepíšem to preto, aby som bránila OĽaNO, ktoré sa nevie zbaviť svojich vrahov odborníkov (+ pozn. dole pre Igora), ale preto, že vás KLAMÚ, že zbavením sa Matoviča a OĽaNO to už prestane existovať!
Takže je potrebné riešiť tieto príčiny a nezavádzať pozornosť len na Matoviča a OĽaNO, aby sa vedcom odborníkom v ich korupcii ďalej darilo v ignorovaní liečby a predajní novinári a politici zas pokračovali v ignorovaní vakcín kvôli POLITIKE.
.
.
Zatiaľ stále vyhrávajú farmaobchody a politické boje, liečenie a ľudia tu nikoho nezaujímajú!
.
.
.
.

+ pozn.

Nie Sulík je vrah tých obetí, ale tvoj Jarčuška, ktorý ťa stiahne so sebou. Sulík nie je lekár odborník, ktorý zarába na liečení neúčinnými liekmi a bráni liečbe a ešte aby sa neprišlo na účinnosť liekov a ich viny, bráni jej aj naďalej!

Ani len Pellegrini nie je taká hyena, ako vám stojí na tlačovkách a presne ON je ten vrah so svojou odbornou suitou. Teraz sa na teba hodí – Matovič chráni vrahov! Bohužiaľ, je to tak. A ten „idiot“, čo im veril a nechal sa nachytať LEN na testovanie a neliečenie, si ty a nie Sulík. Dúfam, že oceňuješ dobroprajnú úprimnosť.

A čo sa týka Krajčího, to by bolo na smutný film, ako hlbokoveriaci človek sa stal len nástrojom pre nacistov a v dobrej viere, že tým zachraňuje ľudí, lebo ako veril v Boha, tak aj vo vedcov – odborníkov. 

.
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540437x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie