Založ si blog

Psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície

A vraj počúvajú odborníkov a máme počúvať odborníkov!

 

 

Tými odborníkmi sa oháňajú ako im vyhovuje, keďže aj tí odborníci si odporujú podľa toho čomu práve slúžia, či obchodom s liekmi, či obchodom s testami alebo pre zmenu geopolitike alebo politickému boju medzi stranami.

 

 

A táto psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície a myslí si, že vakcína je liek, tak bojuje ešte aj teda proti lieku vo vakcíne:

 

Remišová:

 

„Ľudia na Slovensku nemôžu byť opäť pokusnými králikmi,“ hovorila.

 

„Vakcína pre milióny ľudí na Slovensku sa nemá schvaľovať na základe jedného článku v časopise, hoci odbornom časopise.“

 

 

Ako keby sme už neboli pokusnými králikmi pri článku o testovaní, čo sa objednalo na Slovensku bez vedomia občanov. A ako keby sme neboli pokusnými králikmi a bez nášho vedomia sa má náš genetický materiál posielať do zahraničia. A ako keby už učitelia neboli pokusnými králikmi.

 

A ako keby remdesivir bol schválený s nejakým overovaním a nielen na základe obchodov s ním.

 

A ona si ešte teraz drzo osobuje rozhodovať za občanov Slovenska, čím sa nesmú dať zaočkovať kvôli svojmu politickému boju a geopolitike, aby sa zapáčila PS, lebo politicky neuvedomelú ju nevezmú!

 

Vážená psychopatka, 70 % ľudí sa chce dať zaočkovať Sputnikom, tak ukázal prieskum na Pravde. A oni sa nechcú dať zaočkovať ako pokusní králici niečim iným a len preto, že vy potrebujete povaliť vládu a prebehnúť ako politicky uvedomelá do PS a progresívnej koalície so Smerom Hlasom.

 

To si môžete byť istá, že potom sa zaočkovať nedajú! A opovážte sa ich potom za to prenasledovať, keď ste ich chceli nútiť ešte aj čím.

 

Vy máte jedno šťastie, že ste tu teraz v koalícii s OĽaNO a nie v tej, do ktorej smerujete, inak by ľudia videli už teraz, čo za hyeny budete.

 

 

Krajniak:

 

„Nikoho sme nechceli nútiť, aby sa dal zaočkovať a už vôbec nie Sputnikom. Iba sme chceli dať ľuďom možnosť, aby si mohli vybrať aj Sputnik.

 

Budúci týždeň tu mohli byť okrem Pfizera (meškajú a znižujú dodávky), Moderny (meškajú a znižujú dodávky) a Astry-Zeneca (najviac meškajú a dodávky do konca marca znížili o 75 percent) aj vakcíny Sputnik – desiatky tisíc týždenne navyše.“

 

 

Aspoň vidíte, že tohto by ste sa od progresívnej koalície PS – Smer alebo Hlas – SaS – prípadne Za ľudí – nedožili!

 

Tí by vám to hneď geopolitickobyrokraticky vysvetlili!

 

 

„Odborníci boli za !“ – a teraz ich odborníci už nezaujímajú, podľa politickej potreby!

 

„Rokovanie s ruskou stranou o vakcíne Sputnik V odporučila v utorok vláde pandemická komisia. Urobila tak aj vzhľadom na krátenie dávok od iných spoločností.

„Nemôžeme zaháľať, je dôležité ju mať k dispozícii,“ hovoril o ruskej vakcíne v utorok Krajčí.

Marek Krajčí hovoril, že účinnosť ruskej vakcíny bola dostatočne dokázaná. Vedecký časopis uvádza, že má účinnosť 91,6 percenta.“

 

 

Ale na tom ani nezarobia, to nie je remdesivir a obchodná byrokracia a geopolitika nadovšetko!

 

 

Remišová je asi taká kresťanka ako moja papuča. A to aj papuče považujem za zbytočné a chodím len v ponožkách.

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518977x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie