Založ si blog

To sme sa to dožili, že pacienti a rodiny pacientov majú informovať lekárov, že ako majú liečiť!

Ponuka na liečenie pandémie pre Slovensko

 

 

To sme sa to dožili, že pacienti a rodiny pacientov majú informovať lekárov, že ako majú liečiť! 

 

Lebo lekári len čakajú na pokyny zhora, ktoré kvôli korupcii odborníkov hore nedostanú!

 

 

 

„Ako praktik z prvej línie: kto myslíte, že tú dodávku 8.900 balení francúzskeho Ivermektínu vyhrá: slovenské ministerstvo zdravotníctva alebo Afričania?“

 

Francúz žijúci na Slovensku píše ministrovi Krajčímu: Viem Slovensku zabezpečiť liek na pomoc proti covid-19. Nechcem zarobiť, chcem výlučne pomôcť občanom. Sú v strese

 

 

„Pacienti majú stále problém s prístupom k ivermectinu,  ktorý by mal podľa medzinárodných štúdií pomáhať proti covid-19. Ministerstvo zdravotníctva síce zabezpečilo dovoz lieku, ale pacienti s covid-19 sa k nemu nemajú ako dostať, lebo je k dispozícii akurát v nemocniciach aj to  v obmedzenom množstve. Francúz Jérémy Cristau, ktorý žije na Slovensku dlhé roky, sa preto rozhodol konať.  Do redakcie sme dostali list, ktorý napísal list ministrovi zdravotníctva Krajčímu.

 

Vážený pán minister, 

týmto sa na Vás obraciam v súvislosti s dovozom lieku Ivermectin na územie Slovenskej republiky…

Nakoľko liek Ivermectin preukázateľne pomáha pri liečbe a prevencii ochorenia COVID-19, načo som mimochodom poukázal v mojich predchádzajúcich listoch, chcel by som týmto ponúknuť Slovenskej republike pomoc pri zabezpečovaní dodávok lieku na Slovensko, za účelom efektívnej liečby a prevencie tohto ochorenia. 

Konkrétne by som Slovensku vedel vo veľmi krátkom čase zabezpečiť dodanie 8900 kusov produktu dodávaného spoločnosťou …………… (redakcia nezverejňuje názov dodávateľskej spoločnosti- pozn.PL.sk) ktorý je dnes predávaný v Západnej Afrike a vo Francúzsku. Tento produkt pritom slúži primárne na doplnenie klinických štúdií predmetom ktorých je účinnosť lieku na boj s ochorením COVID-19 ako aj využívanie produktu v čase núdze, pričom v rámci tejto schémy môže byť dodaný aj na Slovensko. Dalšie dodávky lieku je možné zabezpečiť začiatkom apríla v dopredu dohodnutom množstve.

Chcel by som v tejto súvislosti ešte podotknúť jednu veľmi dôležitú vec: mojim zámerom nie je na tejto dodávke lieku akokoľvek zarobiť, mojim jediným úmyslom je výlučne pomôcť občanom Slovenskej republiky. Z tohto dôvodu by som preto aj navrhoval a odporúčal, aby Ministerstvo zdravotníctva SR bolo v priamom kontakte a zmluvnom vzťahu s dodávateľom lieku a priamo s dodávateľom aj dohadovalo podmienky dodania lieku. Z mojej strany by som mohol pomôcť Ministerstvu zdravotníctva SR pri dohadovaní cenových podmienok nakoľko mám dobrý prehľad o podmienkach, za ktorých je tento liek dodávaný do iných krajín EÚ. Moja pomoc v tomto zmysle by však bola taktiež nezištná a bez akéhokoľvek nároku na odmenu. 

Som pripravený pomôcť a rád by som týmto spôsobom chránil chcem týmto spôsobom chrániť zdravie občanov Slovenskej republiky. Verím, že je potrebné využiť všetky dostupné prostriedky, aby sme spoločne prekonali ochorenie COVID – 19 a dokázali ochrániť životy mnohých občanov, ako aj znovu naštartovať slovenskú ekonomiku. Považujem za česť pomôcť ochrániť život a zdravie občanov Slovenskej republiky. Na Slovensku žijem dlhodobo a ludia sú tu veľmi milí a prívetiví. 

Chcel by som preto na Vás apelovať, aby ste mi umožnili pomôcť Vám so zabezpečením tohto lieku, aby sme spolu mohli pomôcť obyvateľom Slovenskej republiky. Prosím berte na vedomie, že zásoby tohto lieku sú momentálne veľmi vzácne a aj vzhľadom na aktuálnu veľmi zlú zdravotnú situáciu na Slovensku je potrebná veľmi rýchla odpoveď a reakcia zo strany Ministerstva zdravotníctva SR. 

Jérémy François Hamilton Cristau 

ParlamentneListy.sk sa spojili s týmto mužom. Čo povedal? “Je to veľmi jednoduché. Nechcem s tým robiť žiadny biznis, mám vlastné podnikanie, vlastných zamestnancov, riešim si svoje veci. Ale – veľká časť mojej rodiny sú lekári, študoval som viaceré liečebné postupy, viacero liekov, ktoré by mali zaberať na covid-19. Ale  prečo na Slovensku hovoríme len o lockdownoch, prečo riešime stále testovania a nie sme zameraní na liečbu ako iné krajiny?” –  kladie otázku pre ParlamentneListy.sk Jérémy Cristau.

Ako ďalej uviedol,  vidí, že sa jeho známi na Slovensku, či už  priatelia alebo aj zamestnanci boja, že ochorejú. “Majú z toho stres. Hovoril som o tom s otcom, ktorý mi povedal, že pozná výrobcu takýchto liekov a  ja  som povedal, nech zistí ako je na  tom s týmto liekom. Mali 500 000  balení, dodávali ich do Nemecka, Iránu. Teraz ich majú už len okolo 8 900 balení, ale  ja som sa pýtal, či by bolo možné odložiť ich pre Slovensko. Som ochotný zaplatiť depozit, ale hlavne keby sa  Ministerstvo spojilo s dodávateľom a mohli by nakupovať priamo bez sprostredkovateľa. Viem im to zadarmo sprostredkovať,” hovorí Cristau.“

(krátené, aj list)

 

https://www.parlamentnelisty.sk/arena/415972/francuz-zijuci-na-slovensku-pise-ministrovi-krajcimu-viem-slovensku-zabezpecit-liek-na-pomoc-proti-covid-19-nechcem-zarobit-chcem-vylucne-pomoct-obcanom-su-v-strese/?fbclid=IwAR2k7NvKoPSHYVLGKp8l3PywE6w6pNE-ZvfWYnRqpZIBTQTvZYVtjH1W42U

 

 

Diskusia s Jurajom Mesíkom o pandémii koronavírusu (áno, aj o ivermectíne)

 

Keďže to má 2 hod.18 minút a nie každého to podrobne zaujíma, odporúčam vypočuť si v čase:

 

približne 21 minúta

 

alebo od 1 hod. je to stále zaujímavejšie

 

približne 1 hod.21 minúta

 

doslova odporúčam nastaviť si svoj čas záujmu od konca

 

 

Tu je ten rozhovor s Mesíkom:

 

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=168781628125275&ref=watch_permalink

 

 

 

Mesík 14.2.:

 

„Máte otca/ matku/brata/ sestru/ známeho v nemocnici alebo už na na JISke?
.
.
Postarajte sa, aby sa jeho/jej lekári včas dozvedeli o tejto štúdii z Barcelony. Aktuálne je to preprint v česopise The Lancet. Ak nemajú k dispozícii ivermectin (alebo sa ho boja…), snáď majú a neboja sa aspoň calcifediolu.
.
.
Už v auguste lekári z Cordoby publikovali prácu o veľmi úspešnej terapii ťažkých pacientov s covidom podaním calcifediolu – derivátu vitamínu D. (informovali sme o nej v rozhovore pre Pravdu 23.9.20) Šlo o pomerne malú štúdiu so 76 ľuďmi – 50 pacientov, zvyšok kontrola – ale výsledok bol masívny.
Táto nová štúdia dr. Noguesa a spol. z Autonómnej univerzity Barcelona (ARWU ranking 201-300 – žiadne Karpaty!) je oveľa väčšia: 532 pacientom bol podávaný calcifediol (dávky viď nižšie), 379 pacientov bola kontrolná skupina.
Z liečenej skupiny 5.1% potrebovalo liečbu na JIS – v kontrolnej to bolo 21,1%.
Zomrelo 6,5% pacientov s calcifediolom a 15% pacientov v kontrolnej skupine.
Oba rozdiely sú vysoko signifikantné. Celá práce v linku dole.“
A total of 930 participants were included. Participants (n=551) were randomly assigned to calcifediol treatment (532 ug on day one and 266 ug on day 3, 7, 15, and 30) at the time of hospital admission or as controls (n=379).
… Out of 551 patients treated with calcifediol at admission, 30 (5.4%) required ICU, compared to 80 out of 379 controls (21.1%; p<0.0001)
… 36 (6.5%) out of 551 patients treated with calcifediol at admission died compared to 57 patients (15%) out of 379 controls (p=0.001). Adjusted results showed a reduced mortality for more of 60%. Higher baseline 25(OH)D levels were significantly associated with decreased mortality (RR 0.40 [95% CI 0.24;0.67]).
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3771318&fbclid=IwAR1olJOyiEmUn7yClt8v84w8p5x5yrKgsqU2lfWO7t8LWgcRAfCKwmoMwgk

 

 

 

To sme sa to dožili, že pacienti a rodiny pacientov majú informovať lekárov, že ako majú liečiť! 

 

Lebo lekári len čakajú na pokyny zhora, ktoré kvôli korupcii hore nedostanú!

 

 

Najznámejší odborník korupčník v tejto veci je Jarčuška, okrem len reklamného Sabaku s úsmevom. Sabaka je reklamná obdoba Pellegriniho medzi lekármi.

 

 

Ide o strach z Ivermectinu alebo Jarčuškov biznis s iným liekom?

 

 

„Mesík na sociálnej sieti dodáva: „Inými slovami vedľajší účinok podávania antibiotík u časti pacientov s covidom je smrť pacienta na vredový zápal čriev. Tie antibiotiká lekári pacientom podávajú bez bázne a hany, hoci dobre vedia, aké vážne majú antibiotiká vedľajšie účinky – vrátane smrteľných. Antibiotiká poznajú – a tak sa ich neboja. Boja sa rádovo bezpečnejšieho – ale im neznámeho – ivermectinu! Ono sa to zmení – ale až keď si kritické množstvo lekárov ivermectin „ohmatá“ a získajú s ním vlastnú skúsenosť. Čím rýchlejšie to bude, tým menej bude aj tých, čo zomierajú na vedľajšie účinky antibiotík!“

 

„Lenže ešte 17.12. schválil minister aj ďalší neregistrovaný liek na klinické použitie pre prevenciu a liečbu COVID-19 – Polyoxidonium. Ide o liek firmy Petrovax, ktorý klinicky testuje a chce predávať na liečbu COVID-19 najbohatší Rus Vladimír Potanin. A klinické skúšky lieku pre COVID v Košiciach zastrešuje Prof. Pavol Jarčuška v Univerzitnej nemocnice L. Pasteura. Azda preto je pre média taký skeptický o Ivermektíne, keď zrejme on vsadil na iného koňa.

MUDr. Michal Piják ešte pred COVID pandémiou uviedol Polyoxidonium ako príklad skorumpovanej medicíny v slovenskom zdravotníckom absurdistane. „Cena lieku je 95,- Eur, pacient dopláca 23,75 Eur, zvyšok hradí poisťovňa. Tento liek si v lekárni v Rusku kúpite za priemernú cenu 23,25 Eur voľnopredajne. Komu teda zdravotná poisťovňa hradí ten zvyšok 71,25 Eur?“

(Hlavné správy)

 

 

 

Takže, ako vidíte o liečbe u nás rozhodujú predajní vedci a predajní odborníci lekári podľa toho, kde im dajú zarobiť!

 

Aj na nich sa vzťahuje referendum? Ich ako odvoláme a vymeníme?

 

A hlavne za koho? Máte takých? Keď teraz sú všetci, okrem pár lekárov, ktorých to zaujíma, TICHO ???

 

Ja viem, že politikov na výmenu viete dodať!  Ale viete dodať na výmenu aj vedcov a lekárov – odborníkov?

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539886x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie