Založ si blog

Aj v Nemecku stačí zvrhnúť Matoviča a skončí tam očkovanie a nastane sloboda!

Hanus 12.2.:

„Pri takomto vývoji by sme mali na Slovensku už včera otvorené školy, obchody, reštaurácie, aquaparky, plavárne, fitnescentrá či múzeá, samozrejme, naďalej by platili rôzne kapacitné obmedzenia a v interiéroch by sa stále nosili rúška.

V Nemecku sú však aj v tejto situácii naďalej zatvorené školy, väčšina obchodov, reštaurácie, krčmy, bary, múzeá či divadlá. A tak to má podľa rozhodnutia establišmentu zostať minimálne do siedmeho marca. Výnimkou sú školy, pri ktorých chcela Merkelová presadiť pokračovanie lockdownu, tu však neuspela, keďže spolkové krajiny si presadili, že smú začať s otváraním podľa uváženia. V Berlíne sa tak deti vrátia do škôl asi o dva týždne, ale malí Bavori budú naďalej sedieť doma, lebo hlavným sloganom tamojšieho premiéra Markusa Södera je „nič neunáhliť“.

Samozrejme, rozhodnutie Merkelovej a spol. čelí veľkej kritike – za to, že postupuje prepálene tvrdo, ale paradoxne aj za to, že je opatrnícka.

Búri sa najmä časť opozície aj ekonómovia s biznisom, tí žiadajú, aby tvrdé opatrenia platili len v regionálnych ohniskách (či plamienkoch) a inde sa už začalo s otváraním. Napokon, už ani masívny rozpočet nestíha vyplácať pomoc včas a veľkoryso ako predtým, sociálne napätie rastie.

Táto nemecká debata na nás pôsobí trochu ako z Marsu. Ale ak začíname mať v týchto týždňoch pocit, že Matovič a spol. slovenskú situáciu nadmieru dramatizujú a idú nás ďalšie týždne držať v neznesiteľnej korona-diktatúre, spomeňme si na Merkelland.“

https://www.postoj.sk/v-skratke/3128/v-merkellande-neotvoria-az-kym-hnusobu-nezrazia-k-zemi

 

Čo tu ľudia nechápu!

 

Zas si dovolím pripomenúť, že výmenou jednej vlády za druhú sa nezbavíte povinného očkovania, ktoré vás čaká a ani nosenia rúšok a lockdownov.

 

O tom nerozhodujú politici, ktorí vedcov len poslúchajú, že liečby sú zbytočné a jediným liekom je očkovanie a sústavné preočkovávanie.

 

Je absolútne naivné myslieť si, že len výmenou vlády, nová vláda už nebude poslúchať vedcov a všetky európske inštitúcie, aby neliečila ale očkovala, keď je k tomu komplet celá opozícia ticho. Mienia ich len vymeniť a pokračovať.

 

Preto nie je kľúčové vymeniť vládu ale vybojovať si liečenie, čo by ste museli aj pri ďalšej, ktorej budú „slúžiť“ rovnako predajní vedci, lekári odborníci a obchodníci s celým radom len takto byrokratických lekárov.

 

Nikto za vás nevybojuje liečbu, lebo to nie je v záujme celosvetových plánov!

 

Alebo inak sa spýtajte. Akí lekári odborníci nahradia dnešných, keď sú ticho a žiadnych iných nenavrhujú?

 

 

Určite nie je žiadna skupina ľudí lepšia alebo tá horšia. Nájdete v nej všelijakých ľudí.

No v tejto dobe sú najväčšou pliagou predajní vedci a predajní byrokratickí lekári a to horší než politici, ktorí sa môžu podielať na vašom okrádaní a aj nemocníc a zdravotnej starostlivosti, ale priamo vás zlou liečbou alebo zavádzajúcimi informáciami v liečbe neohrozujú, lebo tomu ani nerozumejú!

 

Aj politici a všetky vlády sú teraz odkázané len na obchody s liekmi a vakcínami cez čo všetko sa to teraz riadi. Čiže ich pešiaci nie sú v prvom rade politici, napríklad Merkelová nerozumie ani liekom, ani vakcínam, ale je odkázaná na odborníkov – lekárov a vedcov. Čiže v tomto prípade su prvoradí byrokratickí pešiaci z radov vedcov a odborníkov lekárov a fungujú takto:

 

1. Ak chceš byť úspešný a podporovaný a chceš mať prácu a možnosti a odbornú kariéru, tak nám schváliš túto štúdiu a tieto štúdie a tieto lieky a tento postup.

 

2. Ak by si bol primoc tvorivý a nie v súlade, čo máme v pláne a v našej byrokratickej schéme pre obchody a nebodaj by si špekuloval nejako inak, najprv ťa budeme len tolerovať, ale nečakaj nejakú pomoc a možnosti, peniaze, priestor a keď si nedáš dobre a odborne poradiť, tak budeš mať pre neodbornosť problémy.

 

3. A ak ešte budeš tak neodborný a budeš kašlať na toto, toto, toto, čo máme v našej svätej byrokratickej štruktúre a ako všetci poslúchame, lebo veríme predsa kapacitám, tak zoberú ti ten priestor, nezaradia ti to, neschvália ti to, nedostaneš k tomu také a onaké ohodnotenie, schválenie atď, lebo tomu nerozumieš a lepšie rozumejú tí, čo chápu túto štruktúru!

 

Takto sa z lekárov a vedcov stávajú titulmi a odbornosťou ovenčené ovce.

 

Na začiatku korony sme lekárom tlieskali, tým v prvej línii. Chápem, že všetci tam nepatria, ale dnes, po tom čo sa o lekároch a vedcoch ukázalo teraz a ako im pomáhajú v ich svinskej byrokracii aj obyčajní lekári, by som na balkóne len búchala nejakou palicou – len buchot o kov, že ich liečba nezaujímala §

 

 

 

Dnes, keď chcete mať o vzdelaných ovciach v medicíne predstavu, títo dvaja to vystihujú. Celkom ako keby som videla členov KSČ:

 

Najväčší nepriateľ Slovenskej lekárnickej komory: lVERMECTlN

 

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549352x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie