Založ si blog

Blaha sa už nesmelo odvažuje!

„Za tú chvíľu pešej chôdze som napočítal celkom 143 osôb z ktorých 39 nemalo žiadnu ochranu dýchacích ciest !“

 

https://eduard.blog.pravda.sk/2021/02/12/bonzacia-a-korona-ale-nielen-korona/

 

 

Zaujalo ma, čo tu napísal bloger Eduard. A na Denníku N je zas veľmi dlhý článok svedectiev, ako načierno sú pootvárané všelijaké podniky, kde sa chodia ľudia zabávať a je to pre nich ešte aj dobrodružstvo, že chodia robiť niečo zakázané a vraj takých našli na jednej akcii až sto.

 

Vôbec nie som zástanca tohto teroru, ktorý ja neverím, že vznikol prírodne a dokonca ani náhodným únikom. Ja si myslím, že toto cielene robia s ľuďmi, ale nie naša vláda, že by to vymyslela naša vláda, vlády len poslúchajú a čo môžu robiť, keď nechcú nechať skolabovať nemocnice a odborníci lekári bojujú za vakcíny, určené lieky a testovanie. Vôbec teraz ako horších nevidím politikov, ale túto hierarchickú štruktúru lekárov od ich manažerov hore, po ich lekárov odborníkov, čo spoluriadia vlády. 

Ako sa môžu hoci aj politici vzoprieť, keď odborníci lekári sa oháňajú štúdiami, odporúčaniami, obchodmi s liekmi? Môže politik povedať, že tomu neverí, keď nie je žiadna lieková a medicínska inštitúcia? Toto ovládli hlavne predajní vedci. 

 

Ale rozhodne si nemyslím, že sa proti tomu bojuje tak, že zahoďme všetci rúška, nakazme hockoho, veď ľudia predsa raz zomrú, to je pre vás novinka? Takto to odznelo na infovojne, že nepriateľom ľudí je každý, kto nezahodí rúško. Lebo keby sme všetci zahodili, bola by sloboda a nie skolabované nemocnice.

Hnevá má tá bezmocnosť voči hlúposti, že tlačia na všetkých, aby nikoho ani seba nechránili a toto volajú slobodou iného názoru, keď pritom iných ľudí týmto terorizujú a nadávajú im, že pomáhajú zavádzať fašistický štát, keď neodhodia rúška a chcú kohokoľvek doma chrániť alebo seba. Tí ľudia už zrazu nemajú pre nich slobodu názoru, nemajú čo iných chrániť, nesmú sa chrániť, inak na nich nadávajú, zosmiešňujú ich a ešte aj obviňujú, že preto spolupracujú s nejakým „gestapom“.

 

Nevidím žiadny zmysel v boji proti rúškam, keď liečbu už celkom ignorujú a stále je na petícii len 10 000 ľudí, ktorých zaujíma aj liečba. Vyrieši sa pandémia a nákaza len zahodením rúšok? A pritom všetku silu a energiu minú len na boj proti rúškam a proti Matovičovi, akoby tým porazili medzinárodné obchody s vakcínami a liekmi a niečo sa zmenilo len tým, že sa ho zbavia. 

Aj to ma hnevá ako bezmocnosť voči hlúposti ľudí, že kto by chcel bojovať proti tomuto systému, proti týmto vyšším inštitúciám, proti týmto lekárom odborníkom a opakuje – nevenujte sa len Matovičovi, tak sa ho zastáva, lebo stačí vymeniť Matoviča a už nebudú ani rúška, ani testovanie, ani očkovanie. Zas všetku energiu a silu minú len na boj proti jednej menej podstatnej postavičke , ako len proti jednému škrečkovi. Ale to ho milujete, keď v niekom vidíte len škrečka.

Tiež si myslím, že Pellegrini hnusne zaútočil na Blahu a podrážal ho a držala som pritom palce Blahovi, ale to tiež neznamená, že obhajujem Smer!

Čo proti toľkej hlúposti? Keď nikoho nezaujíma to najpodstanejšie – liečenie?

Keď sa nestihnú dostať k liekom, lebo si ich nevybojujú a čakajú podľa seba na „idiota“, ktorý im to má vybojovať aj proti celej EÚ, čaká ich a ja viem, že ich čaká, povinné očkovanie a sústavné preočkovávanie s obmedzeným pohybom. Mohli to dokázať len liečbou, nie výmenou len jednej figúrky, len jednej vlády a len bojkotovaním rúšok a testovania. Takto sú len na najlepšej ceste ku svojej prehre a k tomu už nie povinnému testovaniu, ale už naozaj povinnému očkovaniu s dozorom iných škrečkov a množstvom ďalším vlád aj po okolitých krajinách, pred ktorými sa ešte nechcú strápniť našim škrečkom, keď aj v tom zahraničí máte len serióznejšie hyeny vo vládach a v tých inštitúciách. Kritizujú Brusel, ale nechcú sa pred nimi strápniť!

 

Veselo si klamú, že vraj ľudia dodržiavajú nejaké bezpečnostné opatrenia ako rúška a pritom všade čítate dôkazy, ako na to ľudia kašlú. Ale oháňajú sa tým, že všetci to dodržiavali a aj tak to nefungovalo? Už čo proti takej hlúposti?

 

Mňa tento týždeň doslova dorazilo, že mám kamarátku chorú na covid a jej manžel veselo chodí do práce a tam nakazí ďalších, veď no a čo?

 

 

Blaha sa už nesmelo odvažuje!

 

Blaha 11.2.:

 

„9. Nerozumiem, prečo na Slovensku nechávajú našich rodičov zomierať a neskúšajú ich liečiť. Nerozumiem, prečo pri vakcínach nevadí, že môžu mať vedľajšie účinky, ale lieky zakazujú, lebo si nie sú istí vedľajšími účinkami – čo je toto za logiku?!“

 

 

Čakáme na tlačovku o obchodoch s liekmi! Toto má robiť opozícia!

Inak zbytočne odídu tí pred vami, keď budete rovnakí!

 

Aj jeho otec by dnes žil, keby sa o to opozícia zaujímala! Nakazila sa aj Pietruchová, ale včasné podanie ivermektínu jej pomohlo.

Nepomáha tak, keď je neskoro, ale okamžite po prvých príznakoch najviac!

 

 

Opozícia, máte o čo konštruktívne a najzávažnejšie bojovať!

Nie listové obálky, nie rúška, nie tyčinky a testovanie. Všetky sily spoločne za liečenie už prvých príznakov.

Tak vybojujete, že nebude potrebný núdzový stav. A za to všetkým, čo sa zapoja, budú ďakovať.

Tak ich predbehnite, máte priestor, máte kecpulty, kamery, musia vás vysielať!

.

 

Ak to teda myslíte vážne. A máte na tento ťažký boj odvahu!

Vy viete, že taký boj je oveľa ťažší než len proti Matovičovi, lebo nebude proti vám stáť len Matovič a táto vláda, ale oveľa väčšia chobotnica medzinárodných obchodov, na ktorú je aj táto vláda krátka. Keď sa budete ruvať len medzi sebou a len o obálky a testovanie, všetci prehráme

a príde už nielen povinné testovanie, ale už aj povinné očkovanie – sústavné preočkovávania s rúškami a ďalšími testovaniami a ďalšími lockdownami. Aj vám skončí sloboda. Aj tejto vláde, všetkým.

 

A ste to týmto ľuďom dlžní! Nielen divadlo na boj, ale skutočne ťažký boj!

 

Tak ich predbehnite, máte priestor, máte kecpulty, kamery, musia vás vysielať!

 

 

Nemáte čas vymeniť vládu!

Musíte si vybrať – zachraňujeme seba alebo ľudí?

A ak veríte v Boha, viete kedy dostanete pomoc zhora!

 

Ak to bude len divadlo, nič nedosiahnete! Aj keby Boh nebol a žiadna sila zhora, nikdy nemáte takú silu, akú môžete mať, keď skutočne bojujete za ľudí. Tú presvedčivosť už nezahráte. Jednoducho mnohých neoslovíte.

 

 

A ešte viac to vyjadruje táto hudba – rozhodujúci boj. Ku koncu môžete počuť beh z posledných síl. Najprv ticho a potom osobný beh.

Dajte si to dobre nahlas a počúvajte.

 

 

 

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518920x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie