Založ si blog

List číslo 2 Matovičovi – Ako sa môžeš ty osobne zachrániť!

Keď prejde niekoľko rokov a v celej Európe sa už bude dobrovoľne povinne nielen testovať, ale aj očkovať, budeš patriť medzi tých, čo tejto mašinérii pomáhali.

Nikoho nebude zaujímať, že aj teba oklamali, že žiadne účinné lieky na liečbu nie sú a že očkovanie nebude povinné a že vakcíny budú účinné a že sa to neskončí.

Darmo sa budeš vyhovárať ako aj lekári, že to nevedeli, tamto nevedeli, nikto im predsa nepovedal, neschválil, nemohli, mysleli si, chceli len pomôcť, takto im bolo povedané…

 

Budeš presne v takej situácii ako je Pellegrini aj to len z tvojho pohľadu, že ty si vedieť nemohol a to hovorili vedci a štúdie, ktoré si hodiny lúskal v najlepšej vôli pomôcť.

Budeš za to pre ľudí ešte viac zodpovedný, čo si pre nich už aj teraz, než Fico a to už nielen za rozkrádačky a tunelovanie štátu a zdravotníctva, ale za genocídu, ktorej v prvom rade pomáhali vedci, ktorými si sa nechal oklamať a za to, že ty si zaviedol povinné očkovanie!

Pozor! Nielen povinné – dobrovolné testovanie, ale povinné dobrovolné očkovanie, ktoré bolo navyše neúčinné, lebo sú potrebné sústavné preočkovávania, ešte vačšia kontrola a ešte väčšie obmedzenie práv. 

Aj keby sa ti podarilo právne v tom nefigurovať, ak nechceš, aby sa tvoje deti do smrti vozili len v opancierovanom aute alebo aby si musel opustiť Slovensko, aj keď v ničom nebudeš právne figurovať a len odborníci okolo teba, tak všetci obyvatelia ťa budú považovať za zodpovedného v prvom rade, či sa ti to bude páčiť alebo nie, ale bude to tak. A to by nikto normálny nechcel zažiť, keď má ešte aj deti a rodinu.

 

Ja chápem, že si to nevymyslel ty, lebo aj teba len oklamali ako množstvo inteligentných ľudí rôznymi „kapacitami“, a že nepredpokladáš ani teraz, koľkých máš okolo seba vzdelaných a serióznych ale už skutočne psychopatov. 

Ak sa nechceš s nimi zviesť a ty ako najzodpovednejší za všetko to, čo neurobili a nerobia, musíš im v prvom rade neveriť, ale hľadať si informácie sám.

A ja ti dobre radím, že zachrániť ťa už môže len to, keď sa osobne začneš zaujímať o liečbu a prestaneš sa toľko zaujímať len o testovanie.

Keď nebolo dosť randomizovaných štúdií k liečeniu, vtedy malo zmysel sústrediť sa na testovanie ako záchranu. Ale napokon ťa podrazia aj tí, čo sa toľko zaoberali testovaním, lebo nepredpokladáš, že mutácie budú pribúdať a vakcíny nebudú také účinné ako ti tvrdia. Týmto všetkým aj ty osobne strácaš čas na svoju obhajobu, prečo si sa nezaujímal viac o liečenie a že ťa oklamali, že dostaneme sa z toho testovaním a len vraj dočasným obmedzením práv.

 

Nebude to len dočasné, lebo celkom rovnako to bude fungovať už nielen pri testovaní, ale aj očkovaní. Toto chceš na svoju hlavu, že ty si sa zaslúžil o vydieranie pri očkovaní, že inak ľudia nebudú môcť cestovať ani pracovať? Chceš byť ty ten totaliťák pre našu krajinu, keď ani to nie je z tvojej hlavy, ale len padne to na tvoju hlavu?

 

Aj tu je Klárka dôležitá! Ako unesie, že jej otec je za to zodpovedný? Ty musíš chrániť nielen seba a neprijať takúto zodpovednosť, musíš chrániť svoje tri ženy, aby tohto v živote neboli svedkami. Musíš sa už len kvôli nim chrániť brať zodpovednosť za to, čo chcú od teba len iní. A to sa ich nájde veľa!

 

Prestaň riešiť testovanie a celkom to nechaj na odborníkov okolo seba, že chcú 3x týždenne testovať v ohniskách a na školách.

Ja na tvojom mieste by som povedala:

 

Bola som presvedčená, že jedinú účinnú vec, čo máme, je len testovanie, pokiaľ sa nezačne očkovať. Ale títo odborníci okolo mňa mi nepodávali žiadne správy o liečení účinnými a lacnými liekmi. Teraz, keď som sa to dozvedel, ako aj ďalší politici, musím sa teda o to zaujímať ja a liečbu lacnými liekmi presadzovať ja, keď odborníci – lekári o nej u nás nič nevedia a len niektorí. 

Možno ti ich nedovolia pribrať za poradcov, lebo tých sa budú snažiť naopak zdiskreditovať, ale nikto ti nemôže zabrániť sa na nich odvolávať a menovať ich.

Len tak sa zachrániš ty osobne a svoju rodinu, že okamžite vymeníš svoj záujem zameraný na testovanie, na liečbu o ktorej naši lekári, vedci – „odborníci“ nikde neinformujú!

Len keď sa ti podarí takto od nich dištancovať, spomínaním iných, ktorých umlčujú a len každým bojom za liečenie, ktoré ľudia uvidia, sa môžeš ešte zachrániť.

Budeš ľutovať každý deň a čas, keď si sa ešte mohol zachraňovať a nestavil si na to a len na testovanie, ktorým ťa „kapacity“ zavádzali.

Raz budeš veľmi rád menovať, čo všetko tvoja vláda urobila pre liečenie, keď ti budú pripomínať len testovanie a očkovanie a obmedzovanie práv.

 

 

A keď to budeš robiť ako Sulík dnes, že on s tým nič nemá, spomenie to až na vláde, dohodol sa s iným, že ten to bude riešiť, dostane to iný riešiť a podobne…

bude to asi tak stačiť ako keď sa Pellegrini vyhovára a musí čakať, musel čakať… a neveríte mu.

 

Nielen pre ľudí je jediná záchrana účinná prevencia a liečenie, ale to je jedinou záchranou aj pre teba!

Inak zodpovedáš za to všetko, čím ťa zaviedli a oklamali „kapacity“ okolo teba, ktoré sú hlavne predajné alebo hlúpe!

To si mal dobrý tušák, čo za odborníkov máš okolo seba, už len to rozšíriť na ďalších, ktorým ešte dôveruješ!

 

 

Nechajú ťa v tom, keď budú zachraňovať seba!

 

 

Ja nie som byrokratická štruktúra od vedcov. Nie som vedec a „odborník“ niekym zaplatený a mňa neohrozuje, že prídem o kariéru vedca – odborníka alebo medicínsku kariéru.

Ja nedostanem ani euro, či ti poviem pravdu alebo len reklamu s obchodmi. Ja ťa môžem ohroziť len svojou hlúposťou zadarmo.

To si už musíš ty zvážiť, za čo chceš niesť zodpovednosť a z tejto sa nevyzuješ aj keby sa ti to právne podarilo. Ty sa môžeš už len zachraňovať z toho, do čoho ťa dostali doteraz a celý klan „kapacít“, ktorým si veril!

Nechcela by som byť na tvojom mieste a držím ti palce, aby si sa začal zachraňovať čo najskôr!

 

 

A možno sa ti zdá, že idem proti tebe, ale tebe naopak pomôže, keď sa budú ľudia zaujímať o liečenie a budeš sa mať o čo oprieť v ľuďoch dole. 

Naopak to využi, že ti veľa ľudí, ale len v tomto, pomôže!

My nie sme platení farmafirmami a obchodníckymi inštitúciami so zdravím, my ti v boji za liečbu pomôžeme!

 

 

A veľmi dôležitý dodatok, keď máš pružné myslenie. Iste si zachytil toto video, kde sa ľudia smejú z Krajčího, že takto fanaticky mu fanatici veria a vzývajú preňho múdrosť – Salamandra, balamandra. A ja ti teraz poviem niečo veľmi dôležité, čo ti určite neprišlo na um. Presne takto tí tvoji odborníci veria svojim „kapacitám“, že ich vzývajú a oháňajú sa nimi, randomizovanými štúdiami a časopismi. Sú vo svojej slepej viere presne takíto, že povedala nejaká vedecká predajná kapacita, to je ich Boh a Salamandra, balamandra, randomizovaná štúdia. Akurát si tak nevedia predstaviť seba, že aj ten Sabaka a Jarčuška sú presne takíto, ako sa z toho smejú u druhých a je to ešte o to viac smiešne, že títo sú už vzdelaní a stále len slepo veriaci a vzývajú presne takto hlúpo len svoje byrokratické a len titulmi a časopismi ovenčené svoje „vedecké kapacity“. 

Tak, aby si aj ty nebol taký, lebo to ako vzývajú Krajčího, to nás nezabije! Ale keď to isté robia odborníci lekári a takto slepo vzývajú svoje byrokratické štruktúry vo vede, tým nás už aj zabijú. 

Pusti si to a predstav si pri tom Sabaku a Jarčušku a ďalších odborníkov, ako svojich, ktorým slepo veria, vzývajú a tancujú a máš presný obraz, čo vidís!

 

 

Aleluja naše odborné kapacity!

 

Chráň ich pred konšpirátormi, vzývame ich múdrosť, múdrosť, múdrosť, múdrosť a zázračné vakcíny!

 

ZOMRI

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2892673704345207&id=1729940727285183&__tn__=%2As%2As-R

 

 

 

 

 

Ja sa teraz nemám dobre, lebo ma bolí sánka a mám na nej opäť zápal. Aj preto som sa nemohla dať ísť očkovať, lebo by som nevládala s týmto cestovať do práce po potvrdenie od zamestvávateľa, potom vystáť hodinu na mraze, keď s tým mám byť v teple, na testovanie a ešte s tým vystáť rad aj na očkovanie a očkovať sa, keď nie som zdravá. Napíšem ti, či budú očkovať aj o týždeň alebo aj s tým bude Grohling len mávať.

 

Ahoj

 

malina, tá malinová

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549852x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie