Založ si blog

Čo vás čaká pri tomto úsilí, ktoré vyvíjate

Keď sa koronavírus nebude liečiť a to aj preventívne lacnými liekmi, dovtedy sa tu bude točiť nákaza a nové mutácie koronavírusu. Bojovať budú proti tomu dokola len lockdownami do zničenia ekonomík, testovaním a testami, očkovaním a preočkovávaním.

 

Očkovanie najprv bude dobrovoľné a budete sa môcť aj nedať zaočkovať, ale potom nebudete môcť najprv používať leteckú dopravu, potom nebudete môcť cestovať do niektorých krajín, potom do viacerých krajín a ešte neskôr do žiadnych iných krajín. To by vám ešte mohlo byť jedno ako v socializme, ale nebudete môcť chodiť do práce atď., ako pri testovaní. Takže, oplatí sa rozmýšľať, ako sa nenakaziť a ako sa rýchlo vyliečiť a toto riešiť. Keď to bude väčšine ľudí ľahostajné, lebo všetku svoju silu minú na boj výmeny figúrok vo vláde a proti vedľajším efektom, ako je testovanie, dostanú sa do takého kruhu, ktorý už nebude len o „dobrovoľnom“ testovaní, ale „dobrovoľnom“ očkovaní. A potom spomínať na alternatívu liečenia a prevencie už bude neskoro, keď už nepôjde len o „modré papiere“, ale zakonmi podchytené očkovacie preukazy!

 

Preto je potrebné vašu silu využiť na boj za prevenciu a liečenie lacnými liekmi a nie na boj za len výmenu figúrok, ktoré ani ďalšie to za vás nevybojujú. A pokiaľ riešite ešte len „modré papiere“, je čas liečením sa vyhnúť aj „dobrovoľným“ očkovacím preukazom. Tento boj za vás nevybojujú následujúce figúrky, pokiaľ vy ste na taký boj rezignovali a považujete ho za nepotrebný. Nikto, žiadna vláda, ani nová, nebude za vami behať s ivermektínom – Daj si 1 tabletku preventívne, keď celosvetové obchody týmto nedosiahnu realizáciu svojich obchodov a poškodenie ekonomík. Aj nové vlády budú za vami behať len s lockdownami, testovaním a konečným cieľom – „dobrovoľnými“ očkovacími preukazmi. Preto nečakajte na spasiteľa a Ježiša Krista v podaní Pellegriniho, lebo nebude len jehou chybou, že mu ním nedovolia byť.

 

A ani potom nebude za to na vine Pellegrini, len vaša ľahostajnosť, že ste dobu boja za prevenciu pred nákazou a včasnú liečbu premrhali.

 

Na petícii za prevenciu a liečbu lacnými liekmi je teraz aktuálne 8 923 podpisov. Toto jediné číslo je ukazovateľom sily vášho účinného boja, ako tomu všetkému predísť.

 

 

Ak k účinnosti tohto boja máte nejaké otázky, odporúčam vám, aby ste ich posielali autorovi petície Jurajovi Mesíkovi, lebo určite bude rád, keď ich bude môcť všetky zodpovedať a keď ho s nimi oslovia aj novinári!

 

Ak žiadne otázky nemáte, venujte tomuto boju 1 minútu svojim podpisom. Ľahostajnosť k liečbe obetí bude zabíjať ďalších ľudí.

 

Toto jediné číslo je ukazovateľom sily vášho účinného boja, ako tomu všetkému predísť.

 

 

Hnev je ako tento malý tvor, keď sa vám zahryzne do nohy:

 

 

 

 

Darmo niekto nechce nútiť iných k očkovaniu, bude len celkom rovnako „dobrovoľné“!

Zmení sa to nezáujmom ľudí o liečenie a prevenciu lacnými liekmi?

NIE

A zmení sa to len inou vládou, že sa budú môcť ľudia liečiť lacnými liekmi?

NIE

A myslím si, že lekárov a zdravotníkov sa vôbec nedotklo, že sa nemajú dať testovať, ale majú dať podľa vás výpovede a takto účinne bojovať.

A bude vás mať potom kto liečiť, keď budú nakazení?

NIE

A myslím si, že ani učiteľov sa nedotklo, že sa nemajú dať testovať, ale dať podľa vás výpovede a takto účinne bojovať.

A budú potom školy otvorené, keď budú nakazení a v karanténe?

NIE

Viete si predstaviť, že môžu chýbať, keď budú chorí alebo v karanténe?

NIE

A čaká sa na spasiteľa – novú vládu, konkrétne Pellegriniho!

A spasí vás pred očkovaním, hoci sa vyjadril až za povinné očkovanie?

NIE

 

A prečo sa tu nespomína aj opozícia a oni sa už testovali a nedali demonštratívnu výpoveď?

Lebo sa od nich čaká na spasenie?

 

 

„Máme prvý úspešný prípad liečby v PO, dokonca v dosť neskorom štádiu. Treba to viac zmedializovať ale je už len otázkou času, kedy sa to konečne rozbehne. https://www.parlamentnelisty.sk/…/brat-skoncil-s-covid…/

 

Lenka Dale 30.1.2021

 

Brat skončil s covid-19 v nemocnici, ťažký stav, zohnal som ivermectin, hovorí muž. Fungovalo to?

Brat skončil s covid-19 v nemocnici, ťažký stav, zohnal som ivermectin, hovorí muž. Fungovalo to?

V niektorých nemocniciach už ošetrili doslova pár pacientov, ktorí si liek sami zohnali a požiadali o jeho podanie.

Až by som povedal, že je to neuveriteľný príbeh, ale on sa stal a ja som bol pri tom,” hovorí advokát, ktorý vyvinul maximálne úsilie, aby  ivermectin pre brata zohnal. 

Spozorneli sme celá rodina, lebo má doma 3 deti, o ktoré  sa stará po manželkinej smrti sám.

Človek  urobí všetko pre  záchranu zdravia, vy ste sa rozhodli zohnať liek, ktorý ešte len pred pár dňami Slovensko povolilo…

Ja som sa o tom lieku dozvedel od pána docenta Töröka, odborníka na anestéziológiu  a intenzívnu  medicínu,  ktorý vystupoval 22. januára v televízii TA3 a zmieňoval sa o tomto lieku.

Paralelne s tým som riešil ale otázku, čo budem robiť v okamihu,  keď ten liek budem mať a akým spôsobom ho bratovi podám. Komunikoval som to s lekármi,  to  bola sobota a v  nemocnici mi povedali,  že s podaním lieku, ak  ho aj zoženiem,  bude problém, lebo liek nie  je na Slovensku schválený ako  liečivo. V pondelok potom kvôli tomu zasadalo  konzílium na úrovni pani primárky, šéfa infektologickej kliniky  nemocnice v Prešove. Lekári to nakoniec odkomunikovali tak, že dobre, že mu ho podajú.

Nakoniec sme to ale vyriešili tak, že do karty sa poznačilo, že pacient si liek sám zabezpečil  a aplikuje si  ho sám na vlastnú žiadosť. Ja som medzitým zisťoval dávkovanie, lebo aj s tým bol problém, že  koľko toho lieku vo fáze, ktorú  on mal, je treba podať. To sa potom aj  stalo.

 

Brat bol  teda v kritickom stave v  nemocnici, museli ho  saturovať kyslíkom, mal  vysoké teploty, ktoré neprestávali niekoľko  dní, kašľal, nevládal hovoriť a mal zápal pľúc.  Podali ste mu liek, ktorý sa vám podarilo získať. Čo sa dialo potom a v akom časovom rozpätí? 

 

Odhadol by  som, že liek sa prejavil do 24 hodín. Isteže, je to  subjektívny  odhad, bol  som s  ním stále, ale do tých 24 hodín od podania  lieku prestali teploty, prudko  sa zlepšila saturácia, to  znamená, prenos kyslíka do krvi. On už bol v štádiu, že sa blížil k  napojeniu na  umelú  pľúcnu ventiláciu. Kyslík mu, samozrejme, podávali.  Po dvoch terapiách tohoto lieku ho včera prepustili domov. Už nepotrebuje kyslík,  saturáciu má na úrovni 100, čo je absolútne perfektná hodnota,  zápal pľúc prudko ustupuje, až by som povedal, že je to neuveriteľný príbeh, ale on sa stal a ja som bol pri tom.

Prvú dávku si dal osem dní po prepuknutí choroby,  5 dní pred prepustením z nemocnice.

 

Takže je možné,  že bude pár balení alokovaných do  nemocníc a do lekární  nepôjde nič, ale to sú všetko len úvahy, uvidí sa podľa toho aké množstvo lieku sa  podarí doviezť,” uviedol  pre ParlamentneListy.sk Ondrej Sukeľ, predseda Slovenskej lekárnickej komory.“

(krátené)

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547052x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie