Založ si blog

Nebojuje sa proti niečomu ale za niečo!

Všetci ľudia chcú to isté, len sa líšia v tom, ako to chcú dosiahnuť. Nikto, ani žiadny poslanec si o sebe nemyslí, že je zlý človek a pomáha nejakému svetovému Satanovi alebo Sauronovi na zle, hoci sa na ňom musí podieľať, keď sa nachádza v parlamente, ktorý poslúcha príkazy na zbrojenie, na schvaľovanie vojen, na výberovú morálku.

Ako ľudia poslúchali za socializmu, poslúchajú aj teraz. Nikto nespisuje petície proti zbrojeniu, aj keď chudobné matky nebudú mať na chleba, nikde ku schvaľovaniu vojen, ani k dvojakej morálke, čo musíme podporovať, kedy sa povinne pohoršovať a kedy máme byť ticho. Sme stále ticho a to vás teda neponižuje, len tyčinka v nose.

 

Mnohí si myslia, že túto situáciu vyriešia tak, že budú pandémiu vyhlasovať za vymyslenú a preháňanú, ale zároveň veria, že sa na nich použila biologická zbraň. A keď je to biologická zbraň, tak je to dosť závažné, aby sme si nemysleli, že to nezanechá následky na imunite, plodnosti, vidíme len na ekonomike. Ale ešte nevieme, aké na zdraví ľudí. Preto ja si nemyslím, že najlepšie bolo pandémiu ignorovať a dožadovať sa len práv a slobody bez liečenia. A to už dávno a v ničom sa nepodporuje lacná liečba ani prevencia, ako opakuje Bukovský už roky, v čom mal pravdu. On považuje za dôležitú cestu prevencie a imunity a potom rovno skok – búrte sa za práva a že imunita stačí. Iní si myslia, že pred všetkým nás zachráni len očkovanie, ďalší, že len testovanie. A ja patrím zas k tým, čo si myslia, že veľmi prísna a zodpovedná ochrana – rúška – nie odstup, ale nestretávanie sa – dezinfekcia – a zároveň aj k ľuďom, čo si myslia, že účinne len liečba.

 

Ale uvedomujem si, že nejaká malá skupina svetových obchodníkov neorganizuje len očividné vojny, ale aj túto, čo tu máte, že jedným šmahom obmedzia dopravu, dosiahnu kontrolu nad ľuďmi, poškodia ekonomiky, rozbehnú obchody a ešte zarobia na ľuďoch, ako len na zajacoch.

Nerozčuľujem sa nad tým, lebo vždy sa to tak dialo aj keď nekántrili práve vás. Ich predsa nikdy nebude zaujímať, že aj ja som človek, keď pre nich mám hodnotu maximálne zajaca a ich absolútne nezaujíma, že rozdelia rodiny, keď ich aj vykynožia.

 

Dám tu sem moje obyčajné komentáre, aby sa nestratili, čo si myslím o jednote ľudí, ktorá im bude osudná, keď nebudú spolu držať vláda – opozícia – ľud.

Presne to by ich mohlo zachrániť, lebo čo podporí opozícia a ľud, to je na vládu taký tlak, o ktorý sa môže aj oprieť, keď je to tlak proti nariadeniam zhora.

Ale keď sa čokoľvek krízové deje a ľudia sa budú ruvať len o moc a viac zamestnávať svoju myseľ len nenávisťou a hnevom miesto konštruktívneho boja, tak nedosiahnu celkom nič, len sa sami zomelú. Zomelú ich práve tie ruvanice o politickú moc a vlastný hnev až nenávisť, čo je také vibračné duchovné nastavenie, ktoré ich stiahne do horších dejov.

V duchovných zákonitostiach platí, že na čo zameriavate pozornosť, to priťahujete a zosilujete. Čiže, keď niekto bojuje proti niečomu, tak to posiluje a dodáva tomu silu. A keď je tam ešte emočný náboj, ešte viac tomu dodáva a odovzdáva svoju silu. Čiže, keď proti niečomu bojujete, tak to posilujete a stáva sa to len silnejším.

Preto je tak nesmierne dôležité, aby ľudia nebojovali proti niečomu, ale za niečo! To nie sú len rečičky o konštruktívnom boji, ale duchovná zákonitosť, že keď sa sústredíš na to, za čo bojuješ a nie je tam emócia proti čomu, posiluješ presne to, čo cítiš.

 

Možno ste na to už počuli taký dobrý príklad. Keď sa chceš niečoho zbaviť – prijmi to. Keď chceš niečo získať – vzdaj sa toho.

Je to jednoduché poučenie o tejto duchovnej zákonitosti síl, že keď to prijmeš v tom zmysle, že nebudeš to posilovať zlými emóciami, prestávaš tomu dodávať silu a zbavíš sa toho. A keď sa naopak niečoho vzdáš a nebudeš nedostatok toho opäť posilovať len zlými emóciami, prestaneš sám brániť tomu, aby si to získal.

 

A tiež sa hovorí, že od dna sa stúpa a v tom je tiež duchovná zákonitosť, prečo to tak býva. Dno spoznáš podľa toho, že dosť, necítiš už nič, nebojuješ už žiadnymi emóciami, vzdávaš sa, vzdávaš negatívny boj, čiže práve negatívne brzdenie. Kde je prijatie, až tam nastupuje „božia vôľa“ – napojenie na sily zhora a nie Sauronova, ako ľudia zväčša bojujú.

 

Ak to bude nenávisť, prispievaš k nenávisti v spoločnosti. Ale ľudia na duchovné zákonitosti neveria a myslia si, že hnev a nenávisť sa dajú dobre zúžitkovať. Dajú a zúžitkuje ich práve „Sauron“. Presne toto si z ľudí zúžitkuje, aby nič nedosiahli, aby posilnili len jeho nohsledov, aby v hneve nenašli riešenie a žiadnu cestu von.

 

Musíte mať, za čo pozitívne bojujete. Musí to byť vidina, nie proti čomu ale za aké riešenie. Preto to konštruktívne riešenie musíte mať a musí to byť vidina riešenia a nie deštrukcie s hnevom. Pokiaľ to ľudia nepochopia, takou mierou nad nimi Sauron vyhráva, lebo berie pre seba túto ich silu.

Ak toho nie ste schopní, bojovať za niečo bez zlých emócií, radšej nebojujte, lebo vtedy nie ste schopní bojovať, len to posilovať a tým to v sile utvrdzovať!

Aspoň teda tomu nevenujte svoju silu.

 

 

A teraz tie komentáre:

 

 

Matovic nie je kralom celeho sveta a neurcuje obchody s liekmi a vakcinami. Taktiez sa pandemia netyka len Slovenska, ale celeho sveta a svetovych obchodov. Ak sa nie je schopne cele Slovensko branit a riesit krizu liecbou, cele Slovensko a ludia v nom budu zomleti tymi svetovymi obchodmi.

Ak si niekto mysli, ze sa to vyriesi vymenou dvoch figurok Pellegriniho za Matovica, tak si musi mysliet, ze to su dvaja svetovi krali, ktori rozhoduju o svetovych obchodoch. A toto by na ich mieste nedokazal ani Trump, ani Putin, to dokaze len velmi vela ludi, aby si chranili krajinu. A tym ludom to nemoze byt preto lahostajne!

Lahostajnych komplet zomelu, aj ich obyvatelov, aj ich ekonomiku.

Pellegrini by rovnako posluchal, keby nemal v nikom oporu. Ochotu posluchat uz prejavil a povinne by bol ochotny ockovat. Pritom sa to da riesit liecbou, ked bude potrebne preockovavanie.

 

Aj opozicni poslanci su poslanci Slovenska a maju zastupovat ludi. Vo vladnej koalicii by bol na nich este vacsi tlak, aby posluchali nariadenia EU, Europskej liekovej agentury, farmakologickych firiem s ich obchodmi s vakcinami a liekmi. Keby sa akakolvek vlada (aj progresivna s Pellegrinim) burila proti obchodom s liekmi v EU a rozhadala si to tym s tymi firmami, co dodavaju aj vakciny, tak za trest nedostanu vakciny v takom mnozstve, pretoze tu sa musia doprosovat a ziadna vlada by netrucovala – tak vam na ockovacie vakciny celkom kasleme! My mame vo vsetkych vladach len pesiakov!

A pesiaci v ziadnej krajine nedosiahnu nic, ked miesto boja za liecbu a lacne lieky, sa budu ruvat len o to, kto to vykona, s cim na nich tlacia zhora od EU, od institucii, od predajcov liekov a vakcin. 

Len pesiaci v kazdej vlade musia dostat oporu obyvatelov a opozicie za boj o liecbu. Rovnako by to potrebovala kazda vlada, aj Pellegrini alebo Fico alebo Kotleba. A rovnako by som kritizovala, keby im ju opozicia a obyvatelia neposkytli aj keby slo o Kotlebu! 

Ked je vojna a pandemia je vojna, tak sa otcovi rodiny nepodrazaju nohy, aj keby predtym vsetkych mlatil!

A ze otec rodiny nic nedokazal, sa da povedat, ked vsetci sa zaujimali, vsetci bojovali od opozicie po ludi a jeho vinou ich boj neuspel!

Urcite nie tak, ze my vsetci na to kasleme, budeme ho len kritizovat, bojovat proti vsetkemu a za nic konstruktivne, ako je liecba, a len jeho a len vladu obvinovat, ze tychto par pesiakov to proti svetovym obchodom nedokazalo!

Ked dosiahnete liecbu, nebude potrebny nudzovy stav, nebude koho liecit, ked sa ludia nenakazia alebo rychlo vyliecia! A nebude potrebne povinne ockovanie!

Nic len destruktivne nas nezachrani! Ani vymena len figurok. O tom, co sa udeje, rozhoduje nie mala vlada, ale vacsina ludi konstruktivnym bojom.

Urcuju to obyvatelia s pomocou opozicie, ktora ma vzdy vacsiu volnost na akukolvek kritiku nez vlada.

 

 

Trestnym oznamenim na jedneho pesiaka vo vlade vyhras boj nad celosvetovymi obchodmi?

A kto bez zaujmu vsetkych obyvatelov by to dokazal?

Poviem ti, ani Jezis Kristus. Preto vzdy ludia maju len to, kde sa nachadzaju! A ked ich viac zaujima nenavist v takej naivnej podobe – Kto jeden za to moze? Alebo ktori dvaja za to mozu, tak sa sami zomelu svojou hlupostou a tou nenavistou. A je to tak aj spravodlive – dokonale bozie zakony.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548001x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie