Založ si blog

Vyjadrujem podporu tejto vláde

Keby tu dnes bola akákoľvek vláda, vyjadrila by som jej podporu a mala by som to len ťažšie, než vyjadriť tejto.

Ťažšie by sa mi obhajovala teraz vláda Smeru, lebo by mi teraz vypisovali, že milujem Blahu a nevidím, čo nakradli a som s nimi sprostá smeráčka, ale mne by to bolo jedno, lebo keby raz potreboval Smer, ako vláda v čase pandémie podržať, urobila by som to, že teraz nie je čas na politický boj, ale spoločnú zodpovednosť. Dnes by som kritizovala ich opozíciu, že teraz nie je čas riešiť minulosť, ale nemocnice a školy!

 

Rovnako by som mala odvahu teraz zastávať ĽSNS, keby bolo vo vláde a bojovali by za bezpečnostné opatrenia, ako hneď vedeli, čo majú robiť, pokiaľ šlo len o nákazu v rómskych osadách.

Keď som si myslela, že majú v niečom pravdu, vždy som ich podporila v kritike alebo bránila. Mala som tú odvahu, lebo aj vďaka mne sú v EÚ parlamente. Podporila som Radačovského a aj na infovojne mne môžu ďakovať, že mali možnosť, napríklad tá ich Judita. Nebyť aj mňa, nie je tam, kde je.

 

Rovnako by som podporila vládu v Česku, keby som bývala v Česku, proti nezodpovedným primitívom v Česku, kvôli ktorým sa šíri nákaza a následkom toho sú ohrozené nemocnice a školy. Opäť tam protestujú proti rúškam a šíria si veselo nákazu ďalej. Výsledkom je, že opäť im budú školy zatvárať a doplatia na to ich deti.

 

A rovnako podporujem našu vládu v boji s opozíciou, ktorá pandémiu využíva na politický boj – čím horšie, tým lepšie, len aby mali novú možnosť dostať sa k novým voľbám.

 

 

Vyslovene tu všetci klamete, keď sa oháňate odborníkmi, o ktorých ani neviete, že v mnohohodinových diskusiách kedy hovorili, lebo ste tie diskusie nesledovali a ani neviete, čo kedy hovorili, inak by ste sa tým nemohli oháňať!

 

Za prvé si odporovali a protirečili, čiže všetkým sa naozaj vyhovieť nedalo! Za druhé boli svorne za tvrdší lockdown už pred týždňami, čo nikdy opozícii nepáči, lebo všetko chcú len otvárať a bojujú len za práva netestovať sa, nič nezatvárať, ani toto, ani tamto… nič! A také niečo žiadni odborníci nehovorili, že žiadne testovanie a žiadny lockdown! ! !No pre vás je oháňanie sa odborníkmi ako len ovievanie vejárom.

 

Najprv ste tu mesiace bojovali proti lockdownu a zatváraniu čohokoľvek, že koľko to bude koho stáť a potom sa ukáže, že vám na tom vlastne vôbec nezáležalo, koľko to bude stáť, lebo radšej a len teoreticky chcete oveľa drahší lockdown pre všetkých, ako len testovanie.

Všetci (60 % voličov) sa tu správate ako malé deti, že ani lockdown, ani testovanie, ani nič!

 

Ak vám teda šlo o ekonomiku a prevádzky, mohlo to zachrániť len testovanie. Mali ste si vybrať, keď vám záleží na ekonomike a aby to bolo lacnejšie.

Ale to boli len reči, vám ide len a len o politický boj a kašlať na nemocnice a kašlať na prevádzku škôl, že na to doplatia aj vaše deti. To je tiež len taký vejár, že vám záleží na prevádzke škôl.

 

A videli ste, že aj keď sa len pár škôl testovalo, museli ich napokon zavrieť, lebo toľkých mali nakazených!

Keby ich boli masovo len otvárali, ako ste chceli, už by nakazení neboli? A už by nešírili a ešte oveľa viac nákazu?

 

Nakazila sa nám ďalšia učiteľka a ďalšie triedy sú v karanténach, aj ja mám ďalšieho žiaka v karanténe a to sa vám tie školy nepodarilo otvoriť ešte viac!

A potom by už bolo čo? Zatvorené už aj prvé stupne škôl? Lebo pri vašom sprostom rozume, na čele so Sulíkom, len tam ste smerovali, aby pozatvárali pre karantény aj prvé, lebo vy vediete politický boj! A to aj za cenu, že na to doplatia vaše deti. Už čo o takých voličoch povedať? Nielen, že sú primitívni, ale aj sprostí!

 

 

Sulík nepracuje v školstve, nemá predstavu, koľko škôl je v karanténach už teraz a z prvého stupňa, keď chce doraziť aj prvý a to len aby populisticky nahrabal percentá. Ja SaS pre túto nezodpovednosť už nikdy nebudem voliť.

Taktiež Chmelár nevidí, koľko učiteľov je už v karanténach, lebo na jeho prechádzkach v prírode to nevidí, čím reálne žijú školy a ako melú z posledného aj prvé stupne, že nemá kto učiť pri toľkých nakazených, ale chce otvárať!

 

 

Všetci tu klamete (opozícia), že vám nejde o politický boj, ale o ľudí. Čerta starého vám ide o ľudí, keď v tak ohrozujúcich situáciách pre nemocnice a školy, sústavne štvete proti všetkým opatreniam a to doslova všetkým, čo sme za tie mesiace mohli vidieť. Ide vám len a len o politický boj a tie nemocnice a školy sú vám len ukradnuté! Inak by ste také sprosté nápady nemali, ako sa len otvárať a vyhovárať s otváraním na iných.

 

 

Nie, v kostoloch sa dôchodcovia nenakazia a nemôžu nakaziť tak, ako je mnohonásobne vyššie nebezpečenstvo na školách.

A to ste sa najprv celé mesiace vadili, že starým ľuďom neposkytneme celkom nič! Tak majú aspoň ten kostol a nie je povinný, kto sa chce nakaziť.

 

 

A nie, vonku na zjazdovke sa nenakazíte tak, ako v podnikoch. A to ste sa tiež celé mesiace vadili, že ľuďom k športu neposkytneme celkom nič! Boli tu srdcervúce články, ako si nemôžete ani zaplávať. Tak zaplávať nie, môžete lyžovať, lebo nebudete v mase. To naozaj, tam sa ťažšie nakazíte a vedie vás, práve vás len pomstychtivosť, že keď ja nemôžem, nech nikto nič nemôže! Nech im zakážu ísť aj do lesa!

A keby ste tých odborníkov naozaj boli počúvali, tak by ste vedeli, že sa najviac báli toho, že keď sa nebudú môcť lyžovať na Slovensku, pôjdu sa lyžovať do zahraničia! A o to skôr prinesú nákazu. Ale do reštaurácie nebudú už cestovať do iných štátov!

Vedeli by ste na to aj odpovedať, keby ste ich naozaj počúvali, čo ich k tomu viedlo.

 

Práve vás vedie len pomstychtivosť, túžba, aby bolo ešte horšie, aby ste mohli hysterčiť a rozvíjať svoju nenávisť, čím slúžite len a len Pellegriniho Hlasu, lebo nikoho iného si ani nezvolíte. Ale prečo by mu to mali zaplatiť školy a nemocnice svojim zatvorením?

 

A to, ako ľudia dokážu nenávidieť a len pár ľudí, to vypovedá len o ich morálke, že doslova túžia niekoho nenávidieť. Masovo si rozvíjajú svoju nenávisť, lebo to im prospeje ako D – vitamín.

 

Čaputová podrývala túto vládu v jej opatreniach, ale to už vás z Daniša nebude zaujímať, že o tom píše. Lebo vám sa to k politickému boju hodí!

 

 

V prieskume EÚ vyšlo, že najviac práve Slovensko má voličov, ktorí podporujú túto vládu a ktorí schvaľujú bezpečnostné opatrenia ako nosenie rúšok, lokálne lockdowny. Iné krajiny z V4 vyšli horšie. U nás 40 % voličov schvaľuje bezpečnostné opatrenia a toľko aj podporuje túto vládu v opatreniach. Tú diskusiu ste tiež určite nepočúvali.

 

Žiadna vláda by neignorovala pandémiu a žiadna by nenechala skolabovať nemocnice a všetky školy. Ešte aj ten váš Pellegrini, lebo len jeho tým pretláčate, hovoril v televízii o plošnom testovaní a hovoril vám aj o povinnom očkovaní, čo si len populisticky krúti ako Sulík.

Keby tu bola iná vláda, rovnako sa rozčuľujete a rovnako zas nenávidíte a zas by ste si na to pár ľudí našli, čo môžu za všetko a za vašu nezodpovednosť. 

Celkom rovnako by ste dnes na uliciach protestovali – rúška dole. A rovnako by ste boli sprostí, že by ste nechápali, že keď sa nakazí ešte viac zdravotníkov, tak vám nebudú môcť slúžiť a keď sa nakazí ešte viac učiteľov, tak sa pozatvárajú aj prvé stupne škôl!

 

Ale vy si tu ešte vypisujete články, ako normálni ľudia nenosia rúško a dávajú Sulíkovi za pravdu! Sulík do koalície s Pellegrinim pôjde, preto sa chce teraz dištancovať, že s touto vládou vlastne nemá nič, aby ste ho zvolili aj do ďalšej! Čisto populisticky zachraňuje seba, nie vás. Vás môže okašlať, ako okašlal školy, či zavrú aj prvé stupne!

On nemocnicu nepotrebuje! Vždy sa do nej dostane. To VY sa nebudete mať kde dostať, keď ste raz sprostí a nepredpokladáte to, že nemusia mať lekárov, keď budú toľkí nakazení. 

 

 

 

A kde je dnes najviac nákazy? A kde to potrebujú ten najtvrdší lockdown podľa tých odborníkov?

No stále v baštách Smeru, lebo tie vedú politický boj aj za cenu životov svojich voličov!

 

 

súvisiace články:

 

Bašty Smeru a šírenie konšpirácií

 

Blaha: „To boli oni, kto sedel v exekutíve pri všetkých údajných kauzách Smeru. „

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549920x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie