Založ si blog

Nie je garantovaná dobrovoľnosť očkovania v Česku

Európska komisia určí všetkým krajinám v EÚ, aká vakcína to bude a akou vakcínou sa budú ľudia očkovať.

 

 

 

 

Taktiež si myslím, že keď chcú politici poslúchať túto komisiu a od občanov chcú, aby sa nechali zaočkovať, musia sa ako prví zaočkovať všetci poslanci, čo budú hlasovať ako v Česku, spolu so svojimi rodinami verejne.

 

Nikto nemá morálne právo nútiť nikoho do očkovania alebo vydierať ho stratou zamestnania k očkovaniu, keď ani len sám sa nedal zaočkovať a nepodstúpil riziko zdravotných následkov z takého očkovania.  

 

Občania budú veľmi zvedaví, či sa neobjavia následky u príbuzných našich politikov. Pokiaľ sa to nebude zverejňovať ako pri voľbách, ako pekne idú s rodinami na očkovanie a ako im vpichujú vakcínu, ako keď hádžu obálku do urny, nečakajte, že ľudia budú robiť niečo, pred čím sa politici chránia a aj svoje rodiny.

 

Predpokladám, že Matovič so svojimi dcérami tiež bude medzi prvými, keď si to tak samotní občania žiadajú a celkom nikto im nevytkne, že neuprednostnili niekoho iného. Taktiež som veľmi zvedavá, ako sa dá zaočkovať Boris Kollár so svojimi rodinami. Ak si dá zaočkovať všetky svoje deti, nebude sa dať kritizovať, že očkovať chcú len sprosté ovce. No ak povie, že Mikasa má v paži, neočakávajte, že voliči už nebudú mať.

 

 

Ja osobne sa dám zaočkovať len preto, lebo chcem cestovať za deťmi do Česka. Mňa budú vydierať tým, že neuvidím deti. V tom prípade by sme sa znovu mali spojiť s Českom, keď už zavedú zatvorenie hraníc všade pre neočkovaných.

 

Politici, pamätajte pri hlasovaní na to, že aj o vás sa budú točiť videá, ako ste hlasovali a presne kvôli komu to prešlo alebo neprešlo!

 

 

 

Aeronet dnes napísal:

 

Nelze politicky protlačit povinná očkování, když nebudou existovat děsivá čísla nakažených. A k výrobě děsivých čísel jsou zapotřebí právě ty plošné testy.“

 

 

Tu vôbec nie je podstatná druhá veta, lebo falšovanie s testami, to je len konšpirácia. Ale podstatná je prvá veta, že očkovanie prejde tým ľahšie, o čo viac bude nakazených!

 

A preto, každý, kto si to uvedomoval, snažil sa o to, aby nakazených bolo čo najmenej a aby sa nákaza nešírila.

Keby sa všetci správali ako ja, aby sa nákaza nešírila, dnes tu nielenže nemáte také obmedzenia, ako máte, ale mohli by ste sa brániť, že nakazených je tak málo ľudí, že teraz sa môžeme brániť proti očkovaniu!

 

Ale vy ste robili presný opak! Šírili ste nezodpovedne nákazu a plánujete si ju ešte viac nezodpovedne šíriť protestami, odhadzovaním rúšok, anarchiou, otváraním reštaurácií, fitnescentier, nakupovaním darčekov, ktoré ste už dávno mali mať, že robíte všetko preto, aby počty nakazených zdôvodnili očkovanie.

Najprv si nákazu nezodpovedne šírite a potom sa budete čudovať, že očkovaniu týmto len pomáhate. Priam si ho vynucujete!

 

Doplatia na vás všetci zodpovední ľudia, ktorí sa dnes mohli brániť, že nechcú povinné očkovanie, lebo ľudia sú zodpovední a preto nie je dôvod ich očkovať. Neprešli by ani požiadavky na nejaké celoplošné testovanie, ktoré tiež ľudia spôsobili svojou nezodpovednosťou k šíreniu nákazy. A to kvôli takým veciam, ako sú 8 000 svadby, posedenia v kaviarňach a reštaurácii, kvôli darčekom, ktoré sa dajú objednať cez internet. Teraz na to doplácajú všetci, že kvôli vám sa tu vôbec mohlo hovoriť o celoplošnom testovaní, že sa tu mohlo hovoriť o kolapse nemocníc, že sa tu mohlo hovoriť o zavretých školách a že sa tu bude presadzovať aj očkovanie oveľa, oveľa ľahšie!

 

 

A zbytočne sa bojíte, že by vám mohol niekto, niečo nanútiť. Keby ľudia masovo podpisovali petície a to myslím v stotisícoch, nič vám nikto nemôže vnútiť.

Na to nie je potrebné vešať sa na nejakú bránu, kde sa nezavesia všetci, na to nie je potrebné dať sa odpísať ako primitív, čo vie len vulgárne vykrikovať, na to stačí ráčiť podpísať petíciu. A až tam uvidíte, aká je skutočná účinnosť vášho zodpovedného nesúhlasu, ktorý by bol nenapadnutelný!

 

Alebo, či len hŕstka anarchistov a extrémistov, neprivodila všetkým takú situáciu s nákazou a jej nezodpovedným šírením, že na to doplatia všetci!

 

 

Preto aj tu sa ukázalo, že extrémisti, hoci je ich v spoločnosti vždy menej, stiahnu so sebou do skazy všetkých. Každá spoločnosť vždy dopláca len a len na extrémistov! Oslabujú v spoločnosti úplne obyčajné NIE od más ľudí.

 

A najľahšie vždy všade porazia práve extrémistov!

 

Na ten extrémizmus ich práve nachytajú ako muchy na otravu a práve podnecovaním extrémizmu vždy dosiahnu taký stav, aký chcú!

 

 

 

 

Primitív, ktorý cíti len hnev a agresivitu, každý svoj boj len prehrá! Ovládnu ho práve cez jeho hnev a agresivitu, lebo sám sa týmto otvára pôsobeniu len temných síl, kde je pole ich pôsobnosti a na ktorom ho vždy dostanú!

 

Primitívi a primitívne masy ľudí, ktorí cítia len hnev a agresivitu, každý svoj boj len prehrajú. Temné sily ich majú presne tam, kde ich chcú mať, lebo celkom sami sa týmto otvárajú ich pôsobnosti a na ich pole, na ktorom ich vždy dostanú!

 

V agresivite a hneve vôbec nie je sila, tomu veria len primitivi, že extrémizmus sa vyvažuje extrémizmom. Najväčšiu silu má pokojný dav ľudí, ktorí sa nemusia ani stretnúť a sila ich obyčajného nie čomukoľvek. Keď sa nedajú nachytať, aby vyšli zo svojho chráneného územia.

Opäť to máte pekne obrazne tuto. Máte aj vieru, ale asi celkom zbytočne!

Toto je každý z vás! Takto vás naháňajú, aby vás dostali na ich územie hnevu a agresivity a extrémizmu. Potom už rieku z ich územia neprekročíte a žiadne iné sily vám už nemôžu pomôcť!

 

Preto vždy masy prehrajú, lebo to nevedia. Neveria ani vo vlastnú vieru! Hoci vraj „veriacich“ je na zemi najviac.

Ako vidíte, nie sú naozaj veriaci, keď ich všade dostanú na vlastný hnev, na ich vlastnú agresivitu a na ich vlastný extrémizmus!

 

Hnev slúži len na to, aby ťa dal do pohybu, aby si niečo urobil, aby si nestál a nebol ticho. Ale presne tu jeho úloha končí, keď pohneš koňa do cvalu. Tvojim mečom musí byť sila a nie ich moc.

 

Je jedno, na ktorej strane stojíš, keď ich územie nemá hranice podľa skupín ľudí, ale podľa ich územia v tebe. Presne to, kde ťa môžu ovládať cez hnev, agresivitu a extrémizmus v tebe. Žiadnou skupinou neochrániš ich územie v sebe!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549867x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie