Založ si blog

Ako sa Blaha o mňa zaujíma

A nielen o mňa, ale aj o voličov OĽaNO a to všetkých voličov OĽaNO.
My sme teraz IN skupina, o ktorú sa zaujíma každý. Všetci celé dni premýšľajú, ako nám oznámiť, že ich zaujíma, aby nás neklamali. Škoda, že taký záujem sme nezažili, pokým tu bola vláda Smeru. Vtedy nikoho nezaujímalo, že nás oklamali, ale teraz to vedia. Blaha presne vie, čo chcem a každý na plné obrátky sa zaujíma len o voličov OĽaNO. Všetci sa nám prihovárajú a majú z toho aj plány v parlamente, ako budú hájiť naše sklamania.

A pritom to je také jednoduché, že nemáme iné požiadavky, len aby sa nevrátili tí zlodeji, čo tu už boli.
Smejú sa z nás, že sme tak skromní, ale ja som ešte skromnejšia, než máte predstavu. A už som to aj dávno vyjadrila, že aj keby som mala 150 poslancov nájsť na ulici, tak môžu to byť aj kuchári! Vždy lepšie od zlodejov.

A že by niečo pokazili? Už čo môže byť horšie od uneseného štátu?
Dôchodcov vôbec nezaujímalo, koho nám zvolili a koho tu obdivovali. A od toho už nič horšie byť nemôže, ako nám to novinári opakovali každý deň. Celkom sa teším na dobu, že o nás budete rozprávať ešte štyri roky. Prihovárať sa mi budú na infovojne, na SME, na Pravde, v parlamente a neurobia bez myšlienky na mňa ani jeden krok, ako ma kde oklamali.

 

 

A pritom, viete, kto tu klamal? Novinári z denníka SME a Denníka N, že akože niečo majú proti Smeru, ale pretlačili si koalíciu so Smerom. Toľko podrážali opozícii nohy, pokým to nedosiahli. Ich chránenci boli len koaličníci so Smerom Most a Sieť.

 

Nepomohlo dostať do ulíc Slušných ľudí, tak teraz chcú dostať do ulíc smerákov a kotlebovcov. Zas majú svoje nové strany Hlas a Progresívne Slovensko.

Čo keby ste sa starali o to, ako oklamali vás? Či zas máme počkať na novú koalíciu Smeru ale tentoraz to už bude fakt iné?

 

Kto VÁM bude vykrikovať, že ste povalili vládu, ako ste vykrikovali celé roky SaS?

 

Prečo má politiku na Slovensku určovať Monika Tódová a Denník N? Odkiaľ má ona informácie a prečo jej každý verí, že má dôkazy? Ona pracuje v tajnej službe?

 

 

 

 

Bránik:

„Nuž ale poďme ešte k nemenej dôležitej súčasti tejto kauzy – a síce k spôsobu, akým sa o nej verejnosť dozvedela. Zákon o vojenskom spravodajstve a tiež zákony týkajúce sa ochrany utajovaných skutočností hovoria jasnou rečou: príslušnosť konkrétnej osoby k Vojenskému spravodajstvu je sama osebe utajovanou skutočnosťou a ten, kto takúto skutočnosť zvnútra služby vynesie sa dopúšťa ťažkého porušenia zákona, nehovoriac o ohrození životov a blízkych osôb príslušníkov a tiež bezpečnostných záujmov štátu.
Avšak aj každý, kto sa nejakým spôsobom s utajovanou skutočnosťou oboznámi, je viazaný veľmi prísnymi povinnosťami. Ani novinár, či novinárka nie sú osobami, ktoré by s utajenými skutočnosťami smeli nakladať voľne zvlášť, keď nemôže byť ani reči o konaní v krajnej núdzi, či dokonca v nevedomosti: zo samotného článku je zrejmé, že autorke boli tieto skutočnosti dobre známe. Napriek tomu konala úplne odlišne a v rozpore so zákonom. Konkrétne?
ZÁKON č. 215/2004 Z.z. o ochrane utajovaných skutočností hovorí toto: „nepovolanou osobou je fyzická osoba, ktorá nie je oprávnená oboznamovať sa s utajovanými skutočnosťami, alebo ktorá nie je oprávnená oboznamovať sa s utajovanými skutočnosťami nad rozsah, ktorý jej je určený.“
POVINNOSTI NEPOVOLANÝCH OSOB
(1) Nepovolaná osoba, ktorá získa informáciu alebo nájde vec, ktorá je utajovaná, je povinná neodkladne ju odovzdať úradu alebo útvaru Policajného zboru; na požiadanie odovzdávajúceho vydá príjemca doklad o jej prevzatí.
(2) Nepovolaná osoba, ktorá sa oboznámi s utajovanými
skutočnosťami, je povinná neodkladne to oznámiť úradu alebo útvaru Policajného zboru a o skutočnostiach, s ktorými sa oboznámila zachovávať mlčanlivosť.
Špeciálny prokurátor Turan v úvode svoje predlhej záverečnej reči na tému Kočner a spol. najprv nesmierne ostro a kriticky – hoci žiaľ nemenoval – popisoval škodlivé a zákon nerešpektujúce konanie niektorých novinárov, či novináriek a z úst dovtedy médiami favorizovaného muža museli znieť, ako studená sprcha. Doslova hovoril o okamihoch, kedy následkom vynášania informácií z prípravného konania došlo k lapsusom, ktoré boli spôsobilé narušiť nielen samotné vyšetrovanie, či prezradenie totožnosti utajovaného svedka, ale dokonca išlo o snahu avizovať verejnosti ešte len plánovaný zásah, ktorá takmer viedla k jeho zmareniu (!). Vo frenetickom nadšení nad nebývalou rýchlosťou získavania informácií akosi radi zabúdame, kto ich niektorým novinárom a novinárkam poskytuje, aký je jeho motív a či náhodou nejde o konanie v príkrom rozpore so zákonom, ako na strane poskytovateľa, tak na strane prijímateľa informácie. Pretože ide. Bodka.
Lebo o kauze Kyselicu sme sa mali dozvedieť až potom, ako by sa osoba, ktorá sa náhodne oboznámila s utajovanou skutočnosťou bezodkladne vybrala na políciu a tá by si spolu s prokuratúrou a inšpekciou konala svoje povinnosti – a áno, dozvedeli by sme sa to možno o pol roka, možno o rok neskôr, ako dnes, alebo by sme sa to možno nedozvedeli vôbec.
Reťaz nezákonností, v ktorých príslušník vojenského spravodajstva v štátnej službe kandiduje za politické hnutie, iný zas zvnútra služby vynáša a iná zas utajované skutočnosti zverejňuje, pričom úplne zaradom všetci kašlú na zákon je stále ťažšia a jedného dňa nás stiahne do bahna, z ktorého už sa nevyhrabeme. Ani jeden z nich nekonal v krajnej núdzi, ani vo verejnom záujme a každý po svojom vedome porušil zákon. Nebolo to zďaleka prvýkrát, a tak možno prišiel čas v nejakej ďalšej záverečnej reči aj menovať, pán prokurátor. A prípadne začať konať z úradnej povinnosti, akokoľvek vám to na popularite nepridá. Lebo takto sa všetci pomaly vezieme do temnoty, v ktorej sa medzi „našimi ľuďmi“ da stále ťažšie vyznať.“

Akékoľvek správy od Denníka N a SME, koho preferujú, považujem za oznamy, koho zaručene nevoliť. A akékoľvek štvanice od Denníka N a SME považujem za bezpečnostnú previerku, ktorou tie strany prešli.

 

 

 

komentáre z Denníka N:

 

 

„A stále len útoky na Matoviča a tútú vládu.Nechápem, čo tým sledujú, ale určite nepomôžu PS, skôr naopak. Mne je Matovičova diplomovka ukradnutá.

 

Stále opakujete to samé!!To ste sa zamerali len na Matoviča??
Nechajte ho na pokoji pracovať,chceme lepšie Slovensko,bez mafie,zlodejov,vám sa cnie za Ficom!??
Zaoberájte sa inou témou, zdravotníctvom
kde je katastrofa,sociálnou sférou,je toho veľa.
…. závažné témy,ktoré nás trápia.😫😾 Zmeňte spôsob vyjadrovania
slušnosť

 

No ze vas to aj napadlo ze by uz aj stacilo ved uz len za ostatny tyzden bol Matovic a jeho dipomovka vo vasich podcastoch kazdy jeden den 8 z 8 newsfiltrov mal nadpis Matovic diplomovka nieco… nie je to uz trosku chore z vasej strany preco ste takto nesli aj po Dankovi ?? Ktory sa mimochodom nikdy nepriznal z toho ze opajcol pracu

 

A co tak spravit „graf“ co vykradol Smer za poslednych xx rokov… to Vas este nenapadlo?

 

Urobili ste podraz ,tymito clankami to nenapravite..

 

Proc porad jde po igorovi?a co skola?ta za to nemuze?jdete v deniku n take po ficovi,a kotlebovi bude to od vas fer!

 

Snad to uz je bodka za tymto sialenstvom a zacnete sa venovat podstatnym veciam pani N-ovinari

 

Čo tak sa konečne pozrieť aj na diplomovky opozície? Robí Vám dobre, že sa rýpete len v koaličných diplomovkách????

 

Píšem to tým novinárom, ktorí nevidia iné problémy na Slovensku, len koaličné diplomovky. Bežní ľudia majú né problémy, ale Denník N ma zjavne iné priorrity, tak keď ich tak zaujímajú diplomovky, tak nech pozrú aj do opozičného košiara….

 

No a teraz ste uz spokojni? Vsak on to nepoprel. Tak sami sebe dokazujete, ze mate pravdu? Praca studenta zpred 20 rokov nevypoveda nic o jeho charaktere, o jeho hodnotach, za ktore dnes bojuje. Akosi vam chyba zmysel pre podstatne veci v danom case…

 

Štátna skúška pozostáva z odpovede na otázky a obhajoby záverečnej práce … Je tam komisia, predseda a posudky … Už keby aj za samé E-cka ale prešiel … Riešte to čo trápi túto spoločnosť a nie jednu z tisícok záverečných prác … Vraždy, miliardy na účtoch čo neexistujú, korupciu …

 

blby narod sme s este blbsimi novinarmi

 

presne tak ako píšete, najviac tu vyskakuju takí, ktorí nemajú o VŠ štúdiu ani paru..

 

Bez Nko a Sme by sme tu najskor stale mali Fica.

 

Toľko ficoritolezcov pokope je hotová pohroma..

 

(to si písali liberáli!)

 

ale však Matoviča sme nevolili pre jeho titul…

 

Sa teším, že už nebude 50 článkov denne o diplomovke..Ako chápala by som keby to zatĺkal, ale nakoniec ako jediný sa priznal…A toto už vyznieva až detinsky z vašej strany.

 

nebude tu nikdy dobrá mentálna úroveň národa, ak bude niekto porovnávať vraha a plagiátora…

 

Prosim dennik N viete rozumiem ze je to potrebna zmena a prinasat temy ktore pomozu zmenu krajiny ok ale uz staci dajte nam pauzu. Ocenil by som viac ekonomicko trestnej investigativi. Dakujem

 

Môžete sa konečne, prestať opakovať, ako obohratá platňa?!!!

 

Za takéto diplomovky sú zodpovední, tí ktorí to schvaľujú a nie študenti, tí sú radi, že im to prešlo, za to by som trestala školy že to dovolili.

 

A magistersky titul to je iba diplomovka?! 5 rocne studium, skusky, cvicenia, zadania to je nic? Ved keby si skola plnila povinnost a konzultovala to so studentom pocas pisania prace mohli mu ju dat prerobit, upravit, opravit a vsetko by bolo ok. Tu jasne pochybila skola a nie student…

 

Konečne, už to je fakt trápne. Všetci to pochopili, naši náčelníci majú opajcnutu diplomovku, napriek tomu im nebola vyslovena nedôvera a už nás nemusíte dokola s tým otravovať. Skúste si nájsť novú tému. Za umelo udržiavanu otrepanu tému pulitzerovu cenu nedostanete

 

A viete že to uz nie je zaujímavé???ludi trápi uplne nieco iné..len aby ste vedeli

 

Choďte s tým už niekam. To máte teraz tému a potravu na celé leto?

 

Akoze uz to tahate jak stary sopel… zda sa ze chcete ztoho vacsiu kauzu ako to je, ale dosiahnete len opak

 

Pripadá mi to ako hon na čarodejnice. Matovič Vám povedal že máte pravdu a presto všetko idete dokázať že ju máte. To je choré načo je to dobré prečo a prekoho robíte túto nadprácu? Mám pocit že to je takto : vytiahli ste obrovskú bombu na Matoviča i keď ste vedeli a vedela to aj verejnosť a on to nepopieral , bomba Vám nevišla a on sa ku skutku priznal, verejnosť sa vzbúrila voči vašim redaktorom na ich štýl práce a oni urazene idú dokazovať že mali pravdu. Ale ušlo Vám že ide o štýl práce ako robia vaši redaktory o slušnosť o úctu obsah Vám nikto nezazlieval. Vy ste išli Na tlačovke Matoviča popraviť a nevyšlo Vám to. Zvážim ďalšie čítanie vašich článkov .

 

Preveriť diplomovky novinárov a trvať na tom aby odstúpili keď sa nájdu nezrovnalosti. Ale kto bude novinárom potom?

 

Už by aj stačilo nie ? Odvolávaním prešiel tak neviem čo sa donekonečna rieši

 

Dávať do jedného vreca tých ktorý rozkradli Slovensko do šrúbky, s niekym kto odpisoval v škole pred 22 rokmi, to je také spravodlivé…Benedikovičová nesiaha Tódovej ani po členky, veď už aj na aktualitách písali že to preháňa. Matovič vládne 4 mesiace, čiže nikto nevie ako to bude s tou zmenou, ani ja, ani vy, musíme si počkať.

 

A zasa diplomovka,nemáme iné problémy na Slovensku

 

Ste totalne trapni uz s tymito sprostostami. Este donedavna som vam fandil ale uz ma to vazne prechadza. 👎🏻

 

bude 50 denne pokial bihariova nebude premiérka 🙂 alebo iná postavička inej nálepky. Igor asi neposlúcha ako si niekto predstavoval 😀

 

 

komentáre zo SME:

 

„desiatky clankov o jednej diplomovke, do oci bijuca nadpraca pretoze taketo masirovanie tu nebolo ani pri najvacsich kauzach Smeru. potom sledujem Ficovu tlacovku kde hovori ze Matovic je danovy podvodnik a obral stat o statisice eur a cuduj sa svete NIKTO z pritomnych novinarov sa ho nespyta ako zarobil 40milionov vlastnou hlavou. nieco tu velmi smrdi vazeni novinari. Sme u mna definitivne skoncilo , cital som vas 15 rokov ale co sa tu deje od volieb nema obdoby

 

mylis sa, s tym ja vobec nemam problem, padni komu padni. a nevolil som ho. ale toto je uz fakt moc nasilu. stale to iste dokola, kazde rano ked otvorim Sme. jednoducho tam vidim zadanie, zamer, toto uz nie je o informovani. ale v konecnom dosledku to Matovicovi len prida dalsie percenta, Slovaci miluju zbitych psov

neni to preto aby to preslo tomu „hajzlikovi“ aspon v mojom pripade urcite nie. co mna ale na tom najviac stve je ze ta smeracka banda megazlodejov sa musi rehotat ako sa uspesne recykluje prepytujem kauza odhalena uz v 2012 a ako sa jej chytila vlajkova lod akoze nezavislej zurnalistiky

 

návrat Ficu

Ja len dúfam že tento mediálny tlak Matovičova vláda ustojí a súdruhom z denníka SME a N sa nepodarí taký husársky kúsok s návratom komančov a mafiánov ako to bolo v roku 2006 a v roku 2012.

 

Však hej, lustrova novinárov a vraj veľa toho na nich vylustroval…

„Tohto roku som do novinárov investoval 200-tisíc eur. By si sa po§ral, ako ich mám prelustrovaných. Viem, kto koho j…, kto je bu – zik, ožran, tyran. Aj s foto a videodokumentáciou,“ písal Kočner Tichému v novembri 2017. Upozornil na to Denník N.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22108146/kocner-tichy-o-komunikacii-mlci.html

Možno preto teraz niektorí novinári píšu tak, aby to Kočnerovho Šéfa potešilo…

 

to tu bude o tom článok každý deä, ako

 

mala pravda o kiskovi – daňovom podvodníkovi ?

to vydržíte celé 4 roky, progresívci ?

 

ja viem, čo mám čítať

aj ktoré noviny si platiť, neboj

dozvedel si sa z článku niečo nové ?
3 týždne tu progresívci blačia o veci známej 8 rokov….

 

 

Novinari zo SME skuste napisat aku mal Matovic stolicu predchadzajuci den.Nas citatelov zaujima aj to.

 

 

Je leto, dnes fakt horúce,

 

Práve som dočítal Troch pátračov.
U babiny na vidieku už začína byť skutočne nuda…
rád čítam napínavé detektívky.
Rodičia mi to nechcú dovoliť, ale objavil som ďalšiu napínavú detektívku.
Volá sa záhadne: „diplomovka“.
Vychádza na pokračovanie.
Je fakt super.
Napätie sa v nej dá krájať.
Som na tretej kapitole a teším sa na ďalšie záhady..
Už som sa rozhodol.

Keď vyrastiem aj ja raz budem novinár.

 

 

Toto bude téma až do Vianoc, či ako? Už mi tá jeho diplomovka vyskakuje tuším aj z chladničky. Preverte diplomky celej vlády, parlamentu a všetkých o tom píšucich novinárov a budete mať titulky aj na ďalší rok.

 

a koho by si tam rád videl?

Trubana, ktorý fetoval a v škole tiež opisoval?

 

nie ja rozmýšľam

 

že sa tu idete zblázniť lebo vyhral Matovič nie vás idol

 

Nečítaj

 

Je to také ťažké?! To ako keby sa tu vytvoril klub masochistov. Každý už má toho plné uši, každý toho má už dosť, ale furt na tie články klikajú, stále dokola.

 

 

Nečítam. Vidím titulky. A ťažko sa dajú prehliadnuť, keď je to ako top článok hneď v úvode.

 

 

to je teda článok:-)

 

a oligarchia sa smeje

 

 

ako vieš, že nemá skúšky? vy sa toho Matoviča fakt bojíte. 🙂 verím, že tie vaše eštebácke maniére ho ešte viac posilnia v boji s oligarchiou .

 

 

rozkaz znie jasne… povalit vladu za kazdu cenu, lebo sa zatvaraju valovy. do par dni ocakavam zaplavu clankov na temu… Matovic byva v neskolaudovanom dome

 

 

nepisal som ze hocico, kritizovat treba to je v poriadku. ale uz je toho naozaj vela a navyse cele mi to pride take , az smiesne ked to trosku porovnam, lebo porovnavat zavaznost treba aj ked tu sa mylne razi teoria ze ved zlodej ako zlodej… hej Fico ukradol si nam stamiliony z rozpoctu, a Fico na to ok, ale ty si zas ukradol Jozkovi kyblik vtedy na pieskovisku pred 40 rokmi. mame Jozkove svedectvo, si rovnaky zlodej“

 

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536495x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie