Založ si blog

Show na Schindlerov

Asi by sa vám nepáčilo a nepáči sa vám, keď sa liberáli len hrajú na spasiteľov sveta, keby písali:

 

Presťahujme všetkých Afričanov k nám, pretože keď zachránime čo len jeden život, zachránime celý svet. Pomáhajme ako matka Tereza a preto poskytneme naše domovy ľuďom v núdzi, lebo v každom z nich máte vidieť Ježiša.

 

Máme za sebou roky, keď ste chápali, aké je ľahké skĺznuť do lacného klišé o záchrane ľudí a stáli za tým nie kresťania, nie liberáli, ale mocenské skupiny, čo rozvracali štáty v Afrike a pašeráci so životmi ľudí. 

Búrili ste sa, že sa týmto divadlom nenecháte oblbnúť a má sa to riešiť inak, riešením príčin alebo skutočným multikulturalizmom, nielen hrou naň, kde násilie ignorujeme pre politickú korektnosť, lebo sa bojíme, že sa tu začnú diať občianske vojny.

 

Pripomínam vám tento príklad, lebo celkom rovnaká politická show na Schindlerov bola aj včera v parlamente. Nie sú to liberáli, ale na toto majú iné, svoje módne mólo, kde sa hrajú, ako zachraňujú ľudské životy. Nie je v tom rozdiel, je to rovnako falošné, lebo vôbec to nerieši príčiny stavu, ktorý chcú odstrániť, ale len ich módne politické mólo zas na ich ľudskosť.

 

 

Sýty hladnému neverí, tak by sa to dalo stručne nazvať, keď ľudia, čo majú 17 tisíc korún na kočík a majú poslanecké platy, idú hovoriť o tom, ako majú prežiť matky s deťmi v núdzi, ktoré, ako som včera čítala v novinách, majú aj len 5 eur na deň.

 

Sme v takej krajine, kde je toto možné a kde sa to zákonmi nerieši. Kde sme všetci zmierení s tým, že tak to je a nič sa s tým nedá robiť.

 

Nesmejte sa zo slniečkárov, že by tu chceli presťahovať celú Afriku, tiež tým chcú zachrániť aspoň niekoľko životov a tie životy nie sú o nič menejcenné, než ešte nevynosené embryo. Nesmejte sa im, že sa nedovolávajú riešenia príčin, lebo rovnako nič pre riešenie príčin nerobia ani naši poslanci a už si myslia, že keď zachránili čo len jedno embryo, zachránili už celý svet. Ako pomáhajú svetu takíto falošní záchranci, či sú to fanatickí slniečkári alebo fanatickí vraj veriaci?

 

Povedala by som, že slniečkári sú v tom lepší o jeden vyšší level, lebo tí si vedia predstaviť tú núdzu a nerozprávajú nám ako sa to dá prežiť a ako by to lepšie na ich mieste zvládli oni a navyše zachraňujú narodené deti a nielen embryá.

 

 

Táto diskusia týchto dvoch žien bola jednoznačne prínosnejšia a odbornejšia, než čo predviedli poslanci alebo muži len svojimi neodbornými infantilnými rečami:

 

Niekedy panovala taká predstava, možno už dnes nie, ale pred takými desiatimi rokmi, že najohrozenejší sú na Slovensku seniori. Nie je to tak. Najohrozenejšie sú jednorodičovské domácnosti a mnohodetné rodiny. Súvisí to so situáciou na trhu práce a výškou miezd,“ uviedla Porubänová. Hovorí o príliš nízkych mzdách a o termíne pracujúca chudoba. “Rodina na Slovensku potrebuje na dôstojný život dva plné príjmy,” dodala.

Častokrát majú dlhy na bývaní, môžu si kúpiť len tie najjednoduchšie potraviny a už vonkoncom neprichádzajú do úvahy veci, ktoré súvisia napríklad s nejakými dovolenkami alebo na jeseň s nástupom detí do školy, povedala sociologička.

Výrazné je znevýhodnenie žien, ktoré často najmä pre plnenie rodičovských povinností vypadávajú z trhu práce na dlhšie obdobie a ich príjem neskôr po návrate nedosahuje výšku ako predtým.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/556894-ide-o-pravdu-so-silviou-porubanovou/

 

Viac detí, viac problémov

Ohrozené chudobou sú aj viacdetné rodiny. V prípade rodín s dvomi deťmi bolo v roku 2018 podľa štatistikov rizikom chudoby ohrozených 14,5 percenta domácností. Pri troch a viacerých deťoch však toto číslo stúpa až na 35,8 percenta.

Práve zlá finančná situácia matiek a ich neschopnosť zabezpečiť ďalšiemu dieťaťu životný štandard môže byť aj jedným z dôvodov interrupcií. Téma sprísňovania interrupcií je opäť v parlamente. Návrhy však riešia len to, ako jednorazovo finančne pomôcť tehotným ženám, respektíve ako im prístup k prerušeniu tehotenstva sťažiť. Ani jeden sa nezaoberá ekonomickou situáciou dieťaťa a jeho matky po narodení.“

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/556878-bieda-ohrozuje-najma-zeny/

 

 

Vrátim sa k tej podstatnej vete – Sýty hladnému neverí. Nevie si ani len predstaviť, čo je to rozhodovať o prežití celej rodiny, keď aj jednotýždňová choroba znamená splácanie pôžičky na prežitie dva mesiace a to bez úrokov, keď vám pomôžu len dobrí ľudia. Kde jednotýždňová choroba, nie tehotenstvo a deväť mesiacov ohrozuje celú rodinu, že skončia a neprežijú.

Kde môžete prísť o prácu, o byt, o stravu. Kde neviete, ako už narodené deti prežijú a oni od vás by ešte chceli vynosenie dieťaťa na adopciu!

Kde nerozumejú, aký je to hyenizmus voči tým matkám, lebo v ich životoch neprešli ani jeden deň pod takým existenčným strachom o narodené deti!

 

 

To nie sú zlí ľudia. To sú len ľudia bez takýchto životných skúseností a rozumovo a citovo plytší, aby si to vedeli predstaviť. Stačí im ich show ako fanatickým slniečkárom a ten obal ako zachraňujú svet. Lepšie sa im potom spí, majú pocit, že majú lepšie svedomie alebo sú veriaci. Myslia si, že s týmto dôjdu do neba a toto, taká povrchná show stačí. 

 

 

Predstavte si, že by sa takto hlúpo riešili ekonomické otázky pomoci akýmkoľvek skupinám. Slovo podnikatelia by sa zmenilo na podnikatelčekovia a bolo by to dôkazom pomoci podnikateľom, že sme použili zdrobnelinu. A pomáhali by sme robotníčkom a zamestnančekom. Čo nás po tom, či to bolo prerokované nejakými odborníkmi na ekonomiku, veď stačí na tieto problémy len správne srdiečko. Nezaoberajme sa úrokmi, ale fotkami podnikateľčekov a robotníčkov, ktorí budú na fotkách šťastní, ako sme im pomohli. Prečo aj tieto ekonomické problémy neriešime infantilne?

 

Prečo toto už stojí za zvrhnutie vlády a sedenie na diaľniciach, že na všetko a všetkých sa nemyslelo? Prečo tieto témy sa už vedú odbornejšie?

Matky s deťmi v núdzi, to je niečo menej ako podnikatelia, ako zamestnanci, robotníci, nezamestnaní, rôzne skupiny?

Prečo sa to nerieši ako problém ich prežitia ale problém len módneho móla na pomoc?

 

A potom mi povedzte, ktorej skupine ľudí sa na Slovensku môže beztrestne nadávať do vrahov aj v parlamente, ako matkám?

To je ako znak ich rovnoprávnosti?

 

Aj keby som bola mimozemšťan a práve som navštívila túto civilizáciu, stačilo by jedno rokovanie parlamentu a aj umelá inteligencia vám len z týchto záznamov určí poslednú skupinu v tejto spoločnosti. Nie sú to Rómovia, nie sú to homosexuáli, nie sú to nezamestnaní, sú to v našej spoločnosti matky!

A práve na nich si robia, na tých v najväčšej núdzi módne mólo na vraj pomoc – politická agenda, že Kotleba nie je fašista, ale záchranca a spol tak isto a vraj veriaci, že sú vraj veriaci.

Nuž, naozaj by viac životov zachránili, keby šli na člnoch vyťahovať migrantov z mora, aj keď tým by nezachránili tak veľa ľudí, ako by mohli.

 

 

Za túto falošnosť berú vysoké platy a ešte si myslia, že s tým dorazia do neba. Nečudujem sa, že normálni ľudia počas ich show na Schindlerov z parlamentu zmizli. Keď som ich počúvala, ja by som asi aj zložila mandát, že parlament nie je náboženská sekta. Dve hodiny, asi som mala smolu na čas od 9,00 do 11,00, som počúvala týchto primitívnych farizejov, že čo by sa stalo, keby ich matky nevynosili. Ale hovorili, že najesť im dávali, čiže mali z čoho!

 

 

Ďakujeme, pán Kotleba, vy ste vlastne Schindler a všetci, čo potrebujete len reklamu na Schindlerov. 
Ale koľko detí sa mohlo narodiť, keby tu matky neboli tou poslednou skupinou?
Už si môžete na adopcie vynucovať len od tých najbiednejších, keď nemajú čo jesť.
Ja tie matky vidím takto, ktorým ste nepomohli.

Ja som zažila, čo je to nemať čo dať trom deťom jesť a to som mala VŠ na trhu práce. Ja som zažila, čo je to, keď vaše dieťa chce zjesť jablko na chodníku a preto viem, aký je hyenizmus takejto matke, keby bola v núdzi, ešte vnucovať, že by bola vrahom a preto vám má ešte vynosiť ďalšie dieťa na adopciu. Väčšinou už ani fyzicky nevládze. Ja viem, že vaša cesta násilia na takej žene vedie do pekla.

 

Prežili sme a vďaka ženám, čo sa nehrajú na Schindlerov, ale zachránili viac detí a matiek pred násilím, ktorú toleruje táto spoločnosť a aj od takých náboženských fanatikov, čo si zo žien robia dobytok. Nevedia sa oslobodiť od násilníkov a vy si na nich robíte politickú agendu. 

Už akú kariéru chce robiť ročne tisíc žien, ktoré by ste chceli nútiť vynosiť štvrté-piate-šieste dieťa a ktoré nemajú vzdelanie, aby prežili?

To vám dajú do dotazníkov pod svojim menom, keď vedia, že im aj tak nepomôžete prežiť?

 

 

 

Takto vidím aj tie matky, ktoré sú pre túto spoločnosť niekde na konci – chudáci:

 

 

 

Čo myslíte, komu budem aj po rokoch ďakovať, že nám pomohol? Hercom na Schindlerov a Kotlebovi, čo má na pomoc len 1488 a viac ani 12 eur? To sa páči len podobným hercom, presne pre ten dojem záchrany. Matky s piatimi eurami na deň vám nikdy nebudú ďakovať za divadlo, ktoré im nepomohlo a takých bude viac.

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509751x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie