Založ si blog

Toto je pre Matoviča hanba, že teraz nemôže vyraziť do ulíc s Krištúfkovou, ale sám ju bude mať vo vláde

Ako z rozprávky o Zlatokopke.

 

Nikdy ma nezaujímali zlatokopky, lebo len primitívny človek by mohol akejkoľvek zlatokopke alebo zalatokopovi závidieť ich život. No ešte stále lepšie sa má zlatokop, lebo nemusí so svojim šéfom spávať. Oligarchovia si ich nepredvolávajú do svojej postele. Muži to majú ľahšie, že sa nemusia predávať aj celkom osobne a oligarchom a ich mafiánom stačia aj ich iné služby a nemusia si sťahovať aj gate.

Život žien, zlatokopiek je ťažší. Musia v prvom rade skončiť so svojou citlivosťou a túžbou po láske, keď si musia zvykať, že toto všetko pôjde bokom a o ich sexe bude rozhodovať materiálne zabezpečenie. Musia si odmyslieť, že citové vzťahy majú s citovo primitívnymi mužmi a musia sa o nich starať ako zdravotné sestry, ktoré podávajú klystír.

Možno mnohí by ste podali aj „sto klystírov“ za bazén, ale človek nemusí podať „sto klystírov“ aby pochopil, ako vás to citovo poškodzuje, keď šlapete po vlastnom cítení. Musí byť strašné žiť v takom cynickom svete a stať sa cynikom aj vo vlastnej posteli.

 

Doteraz som si všimla len Máriu Troškovú, lebo ja celebrity a ani našich mafiánov nesledujem. Už som písala, že pre mňa nie sú originálne, neviem ich rozoznať a ani nepoznám ich mená. Vyzerajú desivo rovnako, ako rôzne druhy jogurtov len v tom, že čučoriedkový, jahodový a stále v rovnakom kelímku.

Aj Máriu Troškovú som si všimla len preto, že s ňou pobehovali na transparentoch, kde to zrazu bolo niečo hrozné, pritom sa to všetkým mužom páči ako v mäsiarstve.

 

To ako teraz vystrieda Troškovú a Jankovskú Krištúfková? A s ňou sa bude kedy behať na transparente? Či ona je už iná liga a len Bc?

 

No dnes som sa začítala, keď už SME o tom informuje a to je príbeh ako z rozprávky o Zlatokopke. Miesto hviezdy na čele guľaté prsia v spoločenskej róbe a znetvorené ústa na pôvodne asi krásnej tvári. 37 strán bakalárskej práce a jachta. Naozaj je Kollár bohatý človek, keď sa o alimenty stará zo štátneho a keď zakáže svojim „exmanželkám“ auto, tak im autá požičiavajú iní mafiáni?

Naozaj si vraždu Kuciaka neobjednal aj Kollár? Veď rad Zsuzsových máte neobmedzený.

 

Najväčší vtip je, že s touto stranou sa spája akýsi Posledný križiak, Duch svätý a konzervatívna vláda. A vy budete ešte niečo hovoriť o nejakom kresťanstve, potratoch matiek v núdzi a vláčiť po uliciach Troškovú? 

Aby sa do vlády dostali iné Troškové a spolu ste riešili nejaké rodiny? 

 

Ak je niečo najväčšou hanbou tejto vlády tak medziľudsky, keď už ratlíkov tam máte aj tak, sú to a budú to nové Troškové, pretože ju ste vláčili ako výsmech bývalej vláde. 

 

Toto je pre Matoviča hanba, že teraz nemôže vyraziť do ulíc s Krištúfkovou, ale sám ju bude mať vo vláde.

 

A ešte chcem pripomenúť jedno. O takých mužoch sa píše ako o milovníkoch žien. Má ním byť Kollár alebo Maroš Kramár.

Chcem vás opraviť, to nie sú milovníci žien, lebo pre takých mužov sú ženy tovarom. Vyberajú si ich len ako dobytok – prsia, ústa, zuby, nohy, stehná.

Keby si ženy takto vyberali mužov, že len od pása dole, prípadne svaly ako druh Róbertkov, asi ťažko by ste také ženy volali milovníčky mužov. Také hanlivo voláte feministky. Čo ani feministky nevidia v mužoch len dobytok.

 

 

 

 

„Preco su tie sliepky

take hlupe. Jankovska v zivote kocnera nevidela, az kym sa neukazali fotky z dovce. Kristufka tak isto.“

 

 

Teraz získala diplom na súkromnej škole Ivana Kmotríka, ktorá ale skrachovala.

 

„Jej líder Boris Kollár (54) tu získal bakalársky titul a pred štyrmi rokmi napísal aj diplomovú prácu s názvom Zmena klímy a bioklimatický potenciál cestovného ruchu v oblasti Kysúc, za čo bol odmenený titulom Mgr. Nedávno v strane oslávili ďalšieho titulovaného člena. Stala sa ním bývalá Kollárova partnerka Petra Krištúfková (42).

S dorobenou maturitou sa rozhodla absolvovať prvý stupeň vysokoškolského štúdia. Bakalárske skúšky na súkromnej vysokej škole absolvovala úspešne a od mája tohto roku si pred menom môže písať titul Bc.

Poslankyňa si zvolila študijný program životné prostredie. Prácu sa rozhodla robiť na tému rodina a nazvala ju jedinečne: Vybrané indikátory sociálnej dimenzie kvality života – rodina. Akademické dielo má tridsaťsedem strán a je podľa odborníka vypracované na úrovni. Politička čerpala grafy zo Štatistického úradu SR a dala si záležať aj na tabuľkách. Vedúci jej záverečnej práce bol docent Jozef Mindáš. Ten dohliadal aj na Kollárovu diplomovú prácu.
Zaujímalo nás, či novopečená bakalárka bude pokračovať vo vzdelávaní a robí si chúťky aj na magisterský titul. Poslankyňa odpovede komunikovala písomnou formou, telefonicky sa nám s ňou nepodarilo spojiť. Vyznala sa, že po vysokoškolskom štúdiu túžila dlhšie, či však bude v najbližších rokoch pokračovať, nekomentovala.

„Pre štúdium na vysokej škole som sa rozhodla z dôvodu vzdelávania. Nástupom do parlamentu som sa rozhodla štúdium prerušiť, pretože v začiatkoch som potrebovala v plnej miere všetku energiu a čas venovať len práci. Minulý školský rok som sa vrátila k štúdiu a obhájila bakalársky titul,“ doplnila.“

 

https://plus7dni.pluska.sk/ludia/zaujimave-vieme-kde-ako-dostudovala-znama-poslankyna

 

Petra Krištúfková získala nový post splnomocnenkyne vlády

 

„Ide o nový post, ktorý vznikne na návrh ministra práce Milana Krajniaka (Sme rodina). Návrh na jej vymenovanie v stredu schválila vláda premiéra Igora Matoviča (OĽaNO).

Úlohou Krištúfkovej ako splnomocnenkyne vlády bude najmä koordinácia plnenia úloh v oblasti podpory rodiny a sociálnej pomoci, ktoré pre orgány štátnej správy, územnej samosprávy, mimovládne neziskové organizácie, ako aj iné subjekty vyplývajú z právnych predpisov a rozhodnutí vlády.“

 

„No keď mohla byť Mária Trošková Ficná štátnou radkyňou predsedu slovenskej vlády, tak to že Petra Krištúfková čoby poslankyňa NR SR, ktorú ľudia volili a krúžkovali vo voľbách pričom poznali jej minulosť a čo je zač, bude robiť splnomocnenca vlády pre rodinu a sociálne veci, tak to nenásobí, nedelí. Hlavne sa Fico, smeráci a ich skalní voliči radšej ani neozývajú.“

 

„Ona predstavuje presný obraz tejto psychopatickej vlády!!… Na čele psychopat a daňový podvodník, minister zdravotníctva vyšinutý pánbožkár, ktorého boh poveril šíriť evanjelium.. Splnomocnenkyňa vlády pre rodinu-mafiánsky matrac… Krása, úžas… Už sú všetky teľatá, ktoré volili túto zberbu spokojné???“

 

„Vymyslená funkcia, vyhadzovanie peňazí. Rozsievač semena sa postaral za štátne…“

 

„Nikdy nabola MAFIA tak blízko k pozícii predsedu NR SR !“

 

„Multiotecko Kollar, uz sa mu asi nechcelo platit alimenty, tak jej umelo vytvorili trafiku. Bravo! Pan Matovic, vsetko co ste slubovali pred volbami, ste zahodili do kosa. Oklamali ste obcanov a to sa bude pamatat a pripominat, az si nahodou myslite, ze rychlo sa zabuda v politike. Pan Matovic, idete momentalne v slapajach takych ,ktorych ste pred casom tak urputne kritizovali!“

 

„Ktora Kollarova milenka este nema novy flek , nech sa prihlasi u sudruha Zincicu :-)“

 

„To je ta ona „odbornost“, o ktorej vyblakoval zalud z popradu aj s trnavskym kretenom?“

 

 

Krištúfková zatajila vzťah s Kočnerom, bola na jeho jachte

 

„Poslankyňa Sme rodina priznala správy Kočnerovi.

Cestu aj pobyt podľa Krištúfkovej zaplatil Kočner.

 

Krištúfková priznáva, že na jachtu prišiel aj Kočner, ale cielene za ním vraj nešla a bola to najmä dovolenka dvoch matiek.

 

„To, že sa on zastaví za svojou bývalou manželkou, tak prepáčte, za to nemôžem. To je zásadný rozdiel,“ tvrdí Krištúfková.

Takto vraj pomohol Krištúfkovej aj vtedy, keď jej Boris Kollár údajne po hádke zobral auto. „Povedal jej, že bude chodiť električkou. V tom čase sa Petra kamarátila s mojou manželkou, aj s nami ako rodinou, a moja manželka požičala Petre auto,“ povedal Kočner.

 

Poslankyňa to vysvetľuje tým, že jej vtedajší priateľ mal s Kočnerom konflikt a ona ho chcela urovnať. O koho išlo, nemenovala.“

https://domov.sme.sk/c/22429676/kristufkova-zatajila-vztah-s-kocnerom.html

 

„Chce sa mi verit, ze pani poslankyna sa este dnes vzda nielen funkcie splnomocnenkyne, ale zaroven aj mandatu poslankyne NR SR.“

 

„Preco su tie sliepky

take hlupe. Jankovska v zivote kocnera nevidela, az kym sa neukazali fotky z dovce. Kristufka tak isto.“

 

 

 

Stále neľutujem, že je tam vláda s novou Troškovou. Hlavne, že tam nie je progresívna vláda so Smerom.

To radšej plný parlament Troškových!

Naše Troškové sa predávajú otvorene! Nikoho tým neklamú, každý to vidí! Každému je to jasné a nie je to taký podvod, ako progresívci so Smerom!

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547563x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie