Založ si blog

Tri roky bojov, že nie ste fašisti. Tri roky bojov, že by ste nerobili to, čo teraz robíte.

Ja som v názoroch konzistentná. Keď blogeri SME dennodenne na SME kritizovali Fica, kritizovala som to, že nie je normálne každý deň písať o Ficovi, vstávať s Ficom a zaspávať s Ficom. Tomu by tu ľudia tlieskali, lebo sa im páčilo, keď som to tu písala, prestaňte sa vyhovárať na Fica a na všetko mať „lebo Fico“.

A to isté si konzistentne myslím o ľuďoch, čo dennodenne píšu o Matovičovi, vstávajú s Matovičom a zaspávajú s Matovičom. Rovnako to nie je normálne, ale ľudia to nepochopili, keď pri Ficovi to vraj chápu ale pokiaľ by šlo o ich úchylku, tak už nie.

A celkom rovnaké je to aj s výhovorkou „lebo Fico“ a „lebo Matovič“, čomu ľudia tiež nerozumejú, keď „lebo Fico“ je pre nich smiešne a „lebo Matovič“ je už vraj niečo iné. Aspoň vidno, že prečo je smiešne „lebo Fico“, nikdy nepochopili a robili by presne to isté, čo kritizujú a boli by celkom rovnako smiešni.

 

Na Pravde sa páčia takéto komentáre:

 

 

„Opakujem ešte raz! Voliči prestali voliť Fica, nie preto, že im bolo zle, ale preto, že im bolo AŽ PRÍLIŠ DOBRE! Podobne to bolo za Mečiara – bolo tu okolo r. 1997 až príliš dobre. Ale ľudia sa báli, že sa „nedostaneme do Európskej Únie“ a teda, že sa to tu zhorší ak bude pokračovať Mečiar… To je celé.

Dzurindu držali na „vlne popularity“ len dve veci – vstup do Európskej Únie a predaj slovenských strategických podnikov a útŕžené peniaze zo strategických podnikov národ postupne „prejedol“ v priebehu menej ako 10 rokov. Mylne sa toto „zlepšenie“ nazýva Dzurrindovsko-miklošovskými reformami – v skutočnosti to bolo PREJEDENIE uvarených zlatonosných sliepok…“

 

 

„Poviem to takto Kormidlo. Národ nemusel vyjsť do ulíc. Stačilo voliť politikov ktorí chceli národu dobre a nepodľahnúť západu ktorý nás chcel iba orabovať a nič viac. Odpísali sme si Mečiara na úkor Dzurindu ktorého protežoval západ a ktorý sa mu aj dobre odvďačil následným vyrabovaním Slovenska. Odpísali sme si Fica ktorý nech už je akýkoľvek, ale predsa sa len snažil národu niečo dať. Odpisujeme si Kotlebu len preto lebo prozápadní zapredanci na neho kydajú, že je fašista, nacista, rasista. Odpísali sme Harabina ktorý nie je bez chýb, ale vždy má viac kladov ako tých chýb. Odpísali sme si napríklad prof. Fischera ktorý kandidoval za prezidenta len preto lebo na neho jeho odporcovia naváľali, že sa dal podplatiť kačicou pričom to bolo úplne inak. Mohol by som pokračovať. Odpisujeme si národne orientovaných ľudí a na ich úkor volíme internacionálne zamerané indivíduá platené zahraničnými mimovládkami a západným kapitálom. Nezaslúžime si teda nič iné ako to čo tu dnes je.“

 

 

 

Na SME by sa ľudia z toho smiali, ale tu sú to výstižné názory, ktoré každý pluskuje. Na SME si nemyslia, že Gorila bola dobrá, ale že ich za to neospevovali, ako smeráci dodnes ospevujú svojich zlodejov. A to má logiku, ale tu je nepochopiteľná. 

 

 

Harabina ste si teda odpísali tiež, ale kto vám kázal si ho odpísať? To bude ten váš výsmech malým straničkám, že sú malé. 

A teraz už Harabin narastie, keby ste aj dennodenne sedeli na diaľniciach? Fischer sa nedal podplatiť len kačicou, viem to 100%.

 

Nie, ľudia odtiaľto pôjdu a budú voliť Pellegriniho, aj tak sa vykašlú na Harabina. Infovojna sa môže roztrhať, ale v konečnom dôsledku svojou kritikou slúži len novej strane Pellegriniho. Darmo sa tam rozčuľujú, ich malú straničku s Harabinom im voliť nepôjdu a ešte sa mu budú posmievať, že mal málo hlasov!

 

Nechcú si odpísať Kotlebu, ale nikto s ich Kotlebom nepôjde do koalície, ani tá ich nová strana, ktorú si vydupú. Akú to má logiku, je pre mňa záhadou. Asi veria, že tentokrát to Kotleba dá tak, že nikoho do koalície nebude potrebovať, lebo kotlebovci prevalcujú voľby a parlament. A iná skupina verí, že Harabin teraz prevalcuje voľby a ďalší, že zas Blaha s Ficom, hoci pred pár mesiacmi videli, že je to len sen. Ale teraz, za pár mesiacov to už sen nebude. Súčasne všetci naraz už prevalcujú voľby a preto chcú zvrhnutie vlády. Toto je to rozumnejšie myslenie podľa nich – zopakujme si to a zas urobíme to isté. Tentokrát nám už sen o výhre rôznych strán súčasne už vyjde. 

 

 

Vy sami ste si odpísali ľudí, ktorých ste mali hlavne v malých stranách a odpíšete si ich len znova. Maximálne zvolíte svoje indivídum Pellegriniho a jeho stranu, ktorá bude slúžiť zahraničným mimovládkam a západnému kapitálu, ale chcete si to zopakovať a VRAJ inak. 

A ak si nezaslúžite nič iné, tak prečo s tým nie ste spokojní? Lebo teraz to už bude inak? A teraz vás už zaujímajú nejaké podstatnejšie témy? A kde a koho?

Však vás vôbec nezaujímajú!

 

Keby teraz boli voľby ešte raz, že sú v tom čase, keď boli, vyberám stranu, ktorá nás ochráni pred pandémiou. Nie som povinná veriť, že je to svetový hoax.

Volila by som len preto OĽaNO, keď pre iné strany je to a bol to len hoax.

Mne vadia konzervatívci, mne vadí zákaz potratov, mne vadí hra na kresťanov a mne vadí zákaz predaja v nedeľu, ale nie sú to pre mňa podstatné témy, ktoré by u mňa rozhodli. Oveľa viac mi vadí to zvyšovanie výdavkov na zbrojenie, ale keď to má schváliť každá vami pretláčaná strana, tak aspoň tá ochrana pred pandémiou, preto OĽaNO.

 

Často som tu obhajovala ľudí, aby im nenadávali, že volili Smer, lebo majú svoje a logické dôvody, prečo chcú napríklad Blahu. Obhajovala som tu aj voličov ĽSNS, aby im nenadávali, že sú fašisti, lebo majú svoje logické dôvody, prečo chcú a volili ĽSNS a snažte sa im porozumieť a nevyrábajte z nich všetkých fašistov. Voličom Harabina som popriala veľa šťastia a neodsudzovala ich, že volia Harabina, rozumela som im, prečo ho chcú voliť. Asi najviac som tu kritizovala voličov PS/SPOLU, ale tiež im rozumiem, prečo tak volia a nereagovali na kritiku PS/SPOLU, len že sú to ich liberáli.

A teraz si myslím, že nikdy tak nikoho nekritizovali, ani voličov Smeru, ani voličov liberálov, ako voličov OĽaNO. Lebo zas si každý naivne myslí, že tentokrát tí ich už prevalcujú parlament a voľby a to si právom myslia len liberáli. Tým sa naozaj oplatí kritizovať a podporovať Pellegriniho a jeho novú stranu.

 

No tieto tri posledné roky Pravdu charakterizovalo to, že tu sa ľudia búrili pre nespravodlivosť, že kto nesúhlasil s liberálmi, bol fašista.

Mali pravdu, bola to veľká nespravodlivosť a preto som sa týchto ľudí zastávala a mne samej preto mnohokrát nadávali, že som fašista, keď sa ich zastávam.

 

Aby som teraz, po troch rokoch týchto bojov videla, že tí, ktorí sa sťažovali, by robili presne to isté a iným nadávali, že kto by volil OĽaNO je psychopat, má vymletú hlavičku a podobne, ako sa proti tomu tri roky búrili, že to je nespravodlivé. Proti tomu istému, čo robia teraz sami!

 

Ak si myslíte, že som z toho v smútku, veľmi sa mýlite. Je to pre mňa len poučenie, že keď sa bude niekto proti niečomu búriť, vôbec to neznamená, že on by už bol iný, že on by to už robil inak a on by už bol lepší. Znamená to, že kritizuje niečo, čo sa mu deje a čo by veľmi pravdepodobne robil sám.

 

Dopredu to neviete a aby ste ľudí okolo seba spoznali, vyskúšajte si ich!

Povedzte im, že s nimi nesúhlasíte, že si dovoľujete myslieť niečo iné alebo si dovoľujete chcieť niečo iné. A vtedy uvidíte, či stoja za to, aby ste sa ich zastávali.

Ak vám to nedovolia a budú na vás útočiť, môžete ich kľudne odpísať, že by robili všetko to isté, čo kritizujú a podržali by vás len vtedy, keby ste ich poslúchali.

 

A kto z vás by chcel takého partnera, rodičov, súrodencov, priateľov, kolegov? NIKTO!

 

 

 

Milujúci a normálny človek vám aj ako partner, aj ako rodič, aj ako súrodenec, aj ako priateľ, aj ako kolega, dovolí myslieť si niečo iné alebo chcieť niečo iné. A takí ľudia stoja za to, aby ste si ich vyberali ako partnerov alebo priateľov, keď už rodiča, súrodenca alebo kolegu si nevyberiete, len ich musíte znášať, keď nie sú normálni.

 

 

Táto hudba pre mňa najviac vyjadruje takých neľudí, čo chcú iných len zotročiť a vnucovať im, čo si majú myslieť a čo majú chcieť.

To je presne ten „Satan“ v nich, čo je len nevedomosť o pojmoch láska a sloboda.

Najlepšie vystihuje, ako sa medzi sebou za iné myslenie a chcenie neznášate a nenávidíte. A akou hordou ste pre nich, aby povinne mysleli ako vy a chceli to isté, čo vy.

 

 

 

 

 

Trefne to aj o vás napísal MeinGeist:

„….len sa utešujte, verejnosť vie svoje a svoj úsudok o vás si už dávno urobila. Nakoniec to vidíte aj sama v reakciach na vaše blogy. Okrem jednoho imbecila s vami už nikto nemá žiadny súcit.“

 

Presne tak, nemali by ste súcit s nikým iným, kto by si dovolil myslieť niečo iné alebo chcieť niečo iné.

 

 

Pozrite sa na svoj obraz v seriáli KALIFÁT

 

 

 

 

 

.

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540823x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie