Založ si blog

Čoho sú ľudia schopní, keď ste volili OĽaNO

To, keby mi niekto povedal o voličovi Smeru alebo ĽSNS, že niekto ide na nich takto útočiť a len za to, že volili Smer alebo ĽSNS, tak neuverím.

Aby do toho montovali, že to za to, akého ste mali rodiča a nenávidíte svet za to, že bol zlý rodič alebo nemôžete byť preto dobrý učiteľ.

 

Tiež sa tu ľudia sťažovali na liberálov, že liberáli by chceli zasahovať do škôl a liberáli by chceli, aby hádam nikto z voličov iných strán nemohol učiť, len voliči liberálov a liberáli.  

Keby to takto bolo, áno je to nespravodlivé, pretože je slobodná vec, koho budete voliť.

Ale napokon sa ukázalo, že nie liberáli vypisujú iným, že ako voliči iných strán by takí učitelia nemali učiť, ale budú vám to vypisovať voliči Smeru a ĽSNS, že čo vy ste za učiteľ, keď si dovoľujete voliť OĽaNO alebo chcieť OĽaNO a tie deti musia byť chudáci, keď nemajú učiteľov, čo by volili Smer alebo ĽSNS.

Takže, zas kritizovali tri roky niečo, čo sami robia a liberáli to nerobili.

 

Asi by štvali deti proti ich vlastným rodičom, keby si dovolili ich rodičia voliť OĽaNO alebo liberálov.

A ja mám presne takých rodičov, čo volili OĽaNO a obhajujú OĽaNO. Pre vás teda nie sú chudáčikovia len také deti, ktoré by učili voliči OĽaNO alebo liberáli, ale psychopati by boli a sú pre vás aj ich rodičia!

Koho by ste teraz chceli presvedčiť, že ako učitelia by ste také deti neštvali proti ich rodičom?

Kritizovali ste teda na liberáloch presne to, čo robíte sami!

Nemyslíte si, že je lepšie, keď majú deti učiteľa, ktorý v ich rodičoch nevidí psychopatov?
A nemyslíte si, že dôležitejšie je, aby boli so mnou spokojní podľa vás títo psychopati, než vy, čo milujete celý svet, čo vás zotročuje?

 

Veľmi dobre tu ľudia vedia, že som mala veľmi krásny vzťah s mojou mamou, lebo mi tu mnohokrát vyčítali, že čo ju toľko spomínaš a ty a tvoja mama!

Asi by im nevadila, keby bola volila Smer a nebola liberálka. Asi im ležalo v žalúdku, že taký krásny vzťah som mala s mamou liberálkou. A dovolím si teda o liberálke písať, že bola veľmi múdra žena a ukážková matka a považujem to za mimoriadnu devízu v mojom živote, že ma vychovala taká žena.

Každý si tu môže chváliť koho chce a ja si kľudne môžem chváliť svoju mamu. Normálnym ľuďom by to nevadilo.

 

Moju mamu som prirovnala k Matovičovi v tomto:

 

„Moja mama ma nikdy nechcela pustiť na nočné diskotéky niekde pri lese. Raz som ju prosila na kolenách, kvôli jednému chlapcovi, a celkom zbytočne. Bola tvrdá, nepustila ma, lebo sa jej zdalo veľmi podozrivé, že na kolenách.

Zbytočne bola tvrdá, nemala som s ním príležitosť. A vidíte, bolo to celkom zbytočné, nič sa mi s ním nestalo! Jasný dôkaz, že sa vždy bála celkom zbytočne!

Vždy bola takto zbytočne tvrdá. Raz som ušla, že idem kúpiť mlieko do obchodu a vrátila som sa až ráno. A aj tak sa mi nič nestalo, len od nej! Celé roky mi tým liezla na nervy, lebo iné príležitosť mali a ja nie.

 

To, že sa mi nič nestalo, je jasný dôkaz toho, že moja mama bola zbytočne prísna!

Mohla si ušetriť nervy a ja som nemusela prísť o zábavu a množstvo dobrodružstiev, o ktoré som kvôli nej prišla.

 

Matky a dcéry

Láska k našim rodičom!“

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2020/05/28/svedsky-experiment/

 

Hodnotím v tom vysoko kladne Matoviča, že preto naopak by som znova volila OĽaNO a hodnotím v tom vysoko kladne aj moju mamu.

Podľa mňa len somár nevidí, že to bolo napísané z pohľadu puberťáka, ktorý by sa búril presne tak sprosto a nelogicky, ako sa teraz búria proti opatreniam v pandémii. Zdal sa mi to a zdá sa mi to skvelý príklad na nelogické búrenie sa puberťákov alebo dospelých ľudí s takouto „logikou“ aj v dospelosti.

 

A čo si mám myslieť o tej ďalšej logike, že keď som volila OĽaNO a dovoľujem si chcieť OĽaNO, čím som sa stala triednym nepriateľom, tak to iste preto tak nenávidím svet, lebo v ňom nenávidím vlastnú mamu?

A keď vlastnú mamu, Matoviča už nie? Veď logicky by som potom mala aj Matoviča, keď tu húfne neumierajú ľudia. Mamu za to, že ma nepustila na diskotéku a Matoviča za vymyslenú pandémiu.

Kto tu potom nenávidí? Ja, keď ja by som ho za to znovu volila?

 

Ja si myslím, že rozhodnutie Matoviča bolo správne a rovnako bolo správne rozhodnutie mojej mamy, že ma na také diskotéky nepustí. A ani v tých šestnástich som nebola taká sprostá, aby som si myslela, že dôkazom toho, že to bolo zbytočné je, že sa mi nič nestalo!

Proste tu ľudia nepochopili tú iróniu, že takto by uvažoval len sprostý puberťák, že by to bolo nelogické a takto by uvažoval len dospelý človek, čo má také nelogické myslenie dokonca ešte v dospelosti!

 

Jednoducho som to prehnala do pohľadu hlúpeho puberťáka, aby som vám ukázala, ako hlúpo rozmýšľajú aj dospelí, čo by bolo takto naivné a hlúpe aj u puberťáka! Prehnala preto, lebo na takú diskotéku som chcela ísť len dvakrát v živote. Raz ma nepustila a raz som na takú diskotéku ušla.

Nemyslím si, že ma to na celý život poznačilo nenávisťou k mojej mame, ako ma to nepoznačilo nenávisťou ani k Matovičovi, len sa skôr primitívi snažia hľadať, prečo som musela svoju mamu nenávidieť a prečo ja nenávidím celý svet a ten problém nemajú oni, hoci sú tu každý deň len články o zotročení celým svetom. Ktorý ale teda milujú!

 

Celé to nepochopenie bude asi tým, že bolo veľmi náročné, aby ste taký jednoduchý príklad nelogického myslenia pochopili. Možno tak veľa ľudí uvažuje nielen v puberte, ale aj v dospelosti. Opatrenia na ich bezpečnosť boli zbytočné, keď sa im nič nestalo a opatrenia proti pandémii boli zbytočné, keď tu húfne ľudia neumierali.

Som zvyknutá na vysvetľovanie deťom, že nezakazujeme behať po chodbách preto, že by sme im nedopriali pobehať si a behať, ale preto, aké úrazy sa potom stávajú. Učíme to chápať malé deti, že keď nemali ešte úraz, tak to nie je dôkazom, že je to zbytočné. Je to veľmi trefný príklad tiež, lebo deti veľmi obmedzuje, keď nemôžu behať a prežívajú to rovnako dôležito.

Ako okomentovať to, že tomu nerozumejú ani dospelí? Že skôr by som to očakávala od puberťákov. A už vôbec nie, že taký príklad ani nepochopia.

A platím aj vysokú poistku a celkom zbytočne, lebo sa mi doteraz nič nestalo!
Možno vo vás nenávidím aj poisťovákov a poisťovne, podľa vašej logiky.

 

Ale pokračujte, ako nenávidíte Matoviča, ako ste zotročení a hrozí vám totalita a koncentráky, snaha len o čipovanie, ale tento svet nenávidím ja, ale vy ho taký milujete. A ako milujete mňa, že som si dovolila voliť OĽaNO a ešte si dovoľujem neľutovať to!

Pritom stačilo tak málo! Poslúchať! Nevoliť OĽaNO a povinne to oľutovať. Dať preto výpoveď, aby mnou netrpeli deti psychopatov, čo volili OĽaNO tiež a povedať, že nenávidím nielen Matoviča ale aj svoju mamu, lebo tak milujete tento svet a mňa, hoci ste chudáci zotročení. Asi za to ten svet tak milujete!

 

 

A čo robíte so svojimi rodinnými príslušníkmi, ak volili OĽaNO? Sú pre vás psychopati?
A môžu sa aj odvážiť byť psychopatmi?

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544727x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie