Založ si blog

Prečo verím v rovnoprávnosť mužov so ženami

Keď ti niekto odmietne vymodelovať džbán, môžeš ho obviniť, že zničil džbán, lebo keby ho bol vymodeloval, tak by si mal džbán. Keď ti niekto odmietne ušiť šaty, môžeš ho obviniť, že ti zničil šaty a potrestať ho za zničenie šiat, lebo ich odmietol ušiť. Keď ti niekto neupečie tortu, tak ti zas zničil tortu. A môžeš si vyrátať, koľko taká hotová torta stojí. Mohol by si ho prenasledovať, že ti zničil tortu.

Kurča tiež nevznikne lusknutím prstami a nevzniklo ani keď kohút skočil na sliepku. Muži by povedali, že kohút urobil kuriatka. Ale kohút nevyrába kuriatka.

Keď sliepka nebude sedieť na vajíčkach, tak práve pozabíjala kurence. Lebo keby na nich sedela, niečo by z nich vysedela. Keď ste si ich zjedli, tak kuriatka?

 

Plod nie je dieťa. Bez tela matky by nebol žiadnym dieťaťom. Tehotenstvo je ako to vymodelovanie, ušitie alebo upečenie. Znamená to deväť mesiacov toho, čo muži nikdy nezažili. Ak chcete zažiť, vynoste si.

 

 

Podľa odborníka na plodnosť medicína pokročila natoľko, že čoskoro bude možné transplantovať maternicu aj mužovi.

 

„Lekárom sa už úspešne podarilo transplantovať maternicu ženám, ktoré sa narodili bez nej. Teraz chcú pomôcť ľuďom, ktorí sa narodili v tele muža, zmenili však svoje pohlavie na ženské.

 

To by znamenalo, že aj žena, ktorá bola kedysi mužom, by mohla vynosiť dieťa. Lekári tvrdia, že neexistuje žiaden dôvod, prečo by to tak nemohlo byť.

 

Okrem toho, mužská panva je príliš úzka, aj keď by teda muž mohol otehotnieť, nedokázal by porodiť prirodzenou cestou a dieťa by sa muselo narodiť cisárskym rezom. Muž však vo svojom tele má dostatok priestoru na to, aby mu mohla byť implantovaná maternica a keby bral počas tehotenstva hormóny, je možné, že by mohol vynosiť zdravé dieťa.

Operácia by trvala dlhých 10 hodín. Po transplantácii by do novej maternice muselo byť implantované embryo. Aj keď počet záujemcov zrejme bude narastať, zatiaľ ide len o experimentálnu procedúru.

Prvá takáto transplantácia sa konala v roku 2014 vo Švédsku a narodilo sa po nej zdravé dieťa. Prvý Brit by mal podstúpiť operáciu budúci rok v Londýne.“

https://www.interez.sk/muzi-uz-coskoro-budu-moct-mat-deti-lekari-nevidia-dovod-preco-nebolo-mozne/

 

 

Mužom na to doteraz stačila láska a milované ženy im vynosili deti, keď je to dobrovoľne a bez násilia. Nehovoríme o lusknutí prstami, hovoríme o deviatich mesiacoch života!

Navyše, o ktorých vôbec nemáte predstavu, aké to je, keď napríklad päť mesiacov zvraciate, keď vás niekedy zachváti úzkosť z pôrodu a že sa vaše telo natoľko mení, čo už nemôžete zvrátiť, keď vám praská koža (Čo si ešte dovolia muži hodnotiť ako chyby krásy!), keď nemôžete pre brucho normálne spávať, keď vnímate všetky pohyby, keď si vytvárate s budúcim dieťaťom vzťah, keď rodíte, keď sa bojíte, keď sa tešíte, keď máte zmeny nálad, keď zažívate bolesť, keď zažívate radosť, keď zažívate kojenie, keď to kojenie bolí, keď nemáte mlieko, keď máte príliš veľa mlieka…

 

Nehovoríme o lusknutí prstami a nie muž jej urobil dieťa.

 

Keď žena odmietne vynosiť dieťa, pretože toho muža nemiluje alebo nemá z čoho vychovať ani iné deti, vynoste si ho sami, keď je to podľa vás už dieťa.

Často sa muži oháňajú tým, že aj ženy volajú plod dieťaťom. Ale ženy hovoria viac čakám dieťa, že naň ešte čakajú, nie mám dieťa.

Vôbec si nemyslím, že som rozbila džbán, keď som ho nevymodelovala, že som zničila šaty, keď som ich neušila, že som zlikvidovala tortu, ktorú som neupiekla a že by som bola vrahom, keby som tých deväť mesiacov nezažila a rozhodla sa pre potrat. U mňa je to v rovine som, nie som ochotná vynosiť dieťa, chcem dieťa, nechcem dieťa. Žiadnu ženu, ktorá bola na potrate, nevidím ako vrahyňu, ale ako ženu, ktorá nechcela vynosiť dieťa. Nechcela absolvovať ten proces, ktorým stvorí, ona stvorí dieťa. Vnímam ju ako natoľko podstatnú, že to dieťa tvorí ona. Ale pripúšťam, že muži, ktorí nevnímajú ten podiel ženy na vynosení dieťaťa, to môžu vidieť tak, že ona je pri tom celkom nepodstatná, ako keby bola len nejaká miska, v ktorej sa to dieťa samé stvorí.

A podľa mňa to vystihuje pohľad mužov na ženy a aj pohľad žien na ženy, ktoré len prebrali od mužov, keď vnímajú vynosenie dieťaťa natoľko nepodstatne.

Muži bývajú často k ženám aj krutí alebo ich považujú za nejaké menejcenné bytosti a mnoho žien od mužov tento pohľad na ženy len preberá. Zvyknú to tak robiť najmä zotročené ženy. Krutosť medzi otrokmi bola často aj väčšia, než krutosť pánov ku otrokom. K takej krutosti boli dohnaní nielen prežitím, ale hlavne citovým otupením pre vlastné zážitky s otroctvom. Aby to lepšie prežili, radšej ani necítili, nechceli cítiť. O takej krutosti necítenia, ešte aj k vlastným dcéram, sa píše v knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi. Radšej k vlastným dcéram necítili lásku, aby necítili ani bolesť pri ich ženskom údele.

 

Na potraty najčastejšie chodia ženy s plodmi od primitívnejších mužov. Práve tie zotročené ženy alebo čo na nich mali smolu.

 

Ja viem, že si naši muži myslia, že sú už civilizovanejší. Určite, oproti mužom, ktorí svojim ženám odrezávajú hlavy alebo ich kameňujú, sú neporovnateľne citlivejší. Ale ja osobne to vnímam tak, že skutočne citliví muži sú tí, ktorí nemajú problém s liberalizmom, feminizmom, rovnoprávnosťou, aj keď to nepovažujem za pravidlo.

A primitívnejších mužov vždy vnímam ako potenciálnych násilníkov, aj keď to tiež nepovažujem za pravidlo. Napríklad Vladimír Palko nemusí osobne byť násilník, len inteligentný primitív.

 

V takých chvíľach, keď počúvam karikatúry mužov a počujem nejakých liberálov, ako im oponujú, mám pocit, že začal prúdiť kyslík. Mala som ten pocit aj pri Poliačikovi, keď oponoval Palkovi. Ja som nikdy liberálov nekritizovala, keď sú liberálmi, len keď na to zabúdajú. A pri tej diskusii som myslela na to, že je to znak zotročenia, že tam tie ženy sedeli a ticho počúvali. Cítila som, že správne a prirodzené by bolo vstať odtiaľ a odísť a v takých chvíľach celkom prirodzene cítim tie slová liberálov „s fašistami sa nediskutuje“. A to mám pre všelijakých „fašistov“ fakt veľa pochopenia.

 

Nečakám, že ma primitívni muži pochopia a ani zotročené ženy. Ale je fakt, že keby nebolo mužov, liberálov, tak by som si myslela, že muži sú menejcenné bytosti, ktoré to nie sú schopné ani vidieť, ani cítiť tak ako ženy. Práva vďaka mužom liberálom verím v rovnoprávnosť mužov a žien, že aj muži sú tak citlivé bytosti ako ženy a ženy ich majú pre čo milovať. Skutoční liberáli nikdy nebudú odsúdení na to, aby od žien čokoľvek získali len násilím. Tomu zvyšku mužov asi nevadí, že lásku žien mať nebudú, len divadlo na ňu. A v tom je svet naozaj spravodlivý. 

 

 

 

 

 

Módne mólo citovo tupých primitívov na záchranu života ma vôbec nezaujíma. Keby to nemali len ako divadlo na záchranu života, tak ich zaujíma odstránenie príčin a nie naháňanie vrahýň (tu vidno, ako vidia ženy) a tej len nálepky záchrana života. Nikdy takých nevnímam inak, len ako keby som z okna pozerala na niekoho, kto sa hrabe v smetnej bedni. Nie, že je tak menejcenný, ale že tak zbytočné by mu to bolo vyhovárať.

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519003x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie