Založ si blog

Prestaňme diskriminovať dôchodcov a zrušme karanténu!

Otvorte všetky obchody a zariadenia, veď pandémia je vymyslená a ľudia nechcú doplácať na ochranu starých. Ja osobne tu nikoho ohrozeného nemám a pre mňa je výhodnejšie, keď náš štát bude na tom ekonomicky lepšie. Tak sa budem mať aj ja v budúcnosti lepšie. Ja tu už rodičov a starých rodičov nemám a vaši sú pre mňa, nehnevajte sa, celkom cudzí občania, ktorým bolo jedno, keď tu predtým boli tisíce chudobných a ešte tí starí volili Smer, čo nás ožobráčil. Takže, čo ja mám s nimi? Veď to ich vlastné deti povedali, že im nič nehrozí, že je to všetko vymyslené, tak prečo ja mám teraz spolu s nimi znášať ochranu ich rodičov a ich starých rodičov? Za nich sa predsa ich deti už rozhodli. A chcú to aj dôchodcovia. Nehovoriac o tom, že mám k nákupu cibule o 2 hodiny menej a my žiadneho dôchodcu nemáme.

Smer by to už dávno urobil a vôbec by sa nestarali, že čo im na to povedia. Záujem o ochranu ste prejavili a už máte dostatočné dôkazy, že občania o takú ochranu nestoja a že vám nevytknú ani mäkké f, keď zrušíte všetky opatrenia. Nikto z nich to už nebude môcť otočiť. Nechcem, aby náš štát doplácal na dôchodcov, ktorí o to nestoja a ešte za to budú aj nadávať. Dajte im trináste dôchodky, tým, čo to prežijú.

Som za kolektívne premorenie, pretože ja už deti mám, aj vnúčatá a neplodnosť mužov mi vadiť nebude. Chcú sa premoriť, takže tiež s tým súhlasia. Aj tak nechceli mať deti. Tiež nebudú môcť nič vyčítať tejto vláde, že ich nechcela chrániť. Nech si to riziko, ktoré chcú, nesú sami. Zaujíma ich ekonomická úroveň, hypotéky, nie ich plodnosť a následky, chcú sa premoriť. Tu sa už naozaj nebude môcť nikto sťažovať. Za toto už vláda evidentne nebude zodpovedať, ľudia preukázateľne žiadajú vládu, aby pandémiu považovala za vymyslenú.  S čistým svedomím môžeme ísť ďalej. Všade po internete sú dôkazy, že to tak ľudia chceli.

Mne osobne vyhovuje, keď sa budem nachádzať v štáte, ktorý ekonomicky nedoplatí na ochranu prevažne voličov Smeru. Napokon sa budú liečiť v zdravotníctve Smeru. Aj ja budem mať vyšší plat, keď sa nášmu štátu bude lepšie dariť a nebude ekonomicky strácať kvôli starým a chorým.

Využite to, že pandémia neexistuje a že je podľa nich vymyslená. Nezdržujte sa karanténou, ale zamerajte sa na chytanie zlodejov.

 

A taktiež som za zákaz interupcií. Pokiaľ sú ešte muži plodní, nech sa narodia tie deti. To si tiež odmanifestovali. Bolo ich 80 000, takže teraz sa nemôžu vyhovárať, že by na ne nemali. A ťažko môžu tvrdiť, že sa museli zbaviť dôchodcov a ešte aj detí, aby nestratili ekonomickú úroveň. Ja už deti mám a keď som ja mohla vychovať tri, nikto sa nemôže vyhovárať, že na to nemá. Môže byť len rád, že je ešte plodný. Preto ja zákaz interupcií podporím, práve teraz. A keďže som veriaca, tak potom totálny zákaz podľa mojich predstáv, pretože v našej rodine potraty neuznávame! My s tým problém mať nebudeme!

 

Taktiež zrušte karanténu v osadách a kostoloch, keďže pandémia je vymyslená. Občania tu to chápu, že zachraňujete Rómov, tak radšej zachraňujte demokratický pohyb dôchodcov. Ešte vám zagratulujú, že nechcete byť fašisti.

 

 

 

Presne na toto sa vyhovorte:

 

„„Jeho základná úprava je uvedená v článku 123 Ústavy Slovenskej republiky

2. Čl. 51 ods. 2 ústavy „Podmienky a rozsah obmedzenia základných práv a slobôd a rozsah povinností v čase vojny, vojnového stavu, výnimočného stavu a núdzového stavu ustanoví ústavný zákon.“. Vláda schválila 15. marca návrh na vyhlásenie núdzového stavu. Uznesenie vlády bolo publikované v Zbierke zákonov SR pod číslom 45/2020 Z. z.

Podľa čl. 5 ods. 3 písm. g) ústavného zákona č. 227/2002 Z.z. o možno v čase núdzového stavu v nevyhnutnom rozsahu a na nevyhnutný čas podľa závažnosti ohrozenia obmedziť základné práva a slobody a uložiť povinnosti na postihnutom alebo na bezprostredne ohrozenom území, okrem iného možno obmedziť slobodu pohybu a pobytu zákazom vychádzania v určenom čase a zákazom vstupu na postihnuté alebo bezprostredne ohrozené územie.“

Kresák dodáva, že podľa čl. 13 Ústavy SR povinnosti možno ukladať: zákonom alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných práv a slobôd; medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7 ods. 4, ktorá priamo zakladá práva a povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb, alebo; nariadením vlády podľa čl. 120 ods. 2.“

Peter Kresák v analýze uvádza, že ak by sme sa aj dokázali stotožniť s myšlienkou, že v čase núdzového stavu môže obmedzovať základné práva a slobody nielen vláda SR v zmysle ústavného zákona, ale aj rozpočtová organizácia, ktorou je Úrad verejného zdravotníctva, potom by sme si aj tak mali položiť otázku, či tento orgán svojím rozhodnutím zo dňa 21. apríla 2020 obmedzil naše základné práva, v tomto prípade slobodu pohybu, aj skutočne akceptovateľným spôsobom.

Dodal, že podľa jeho názoru by tento výpočet zo schváleného opatrenia jednoznačne nemal obstáť v teste proporcionality.

 

Ekonomicky výhodnejšie bude poďakovať za ten nápad Druckerovej strane!

Navyše ešte obstojíte v teste „proporcionality“!

 

 

 

Doteraz sa hovorilo Padni, komu padni len v suvislosti s politikmi. Je na čase, aby to platilo aj na občanov a dôchodcov – Padni, komu padni.

 

Infovojna to len podporí, že nemáte sa čoho báť. Snáď nie vymysleného?

 

 

Ďalšie dôkazy, že s tým všetci súhlasia:

 

Starým a psom vstup zakázaný!

Nariadenie sa pravdepodobne neprebralo s odborníkmi na duševné zdravie.

https://komentare.sme.sk/c/22390448/starym-a-psom-vstup-zakazany.html

 

Seniori sa hnevajú. Dve hodiny na nákupy sú málo…

 

„Ako vidím Slováci ešte stále žijú voľbami. Slovensku chýba pokora. Som v kontakte s Talianmi. Oni na začiatku mali tiež z vírusu prdel, Nebrali to vážne, ale keď sa dostali do stavu že prakticky każdému tam umrel niekto známy, veľmi rýchle zvážneli a robia všetko preto, aby nákaza zmizla. Odhodili politické tričká a dodržiavajú karanténu. A tá je tam oveľa prísnejšie ako tu. Čo by dal Talian za to, keby mohol celý deň behať po vonku a nik ho nekontroloval akonáhle vyjde pred dom či naozaj musel. Lenže Slováci povzbudení nízkym počtom mŕtvych majú z vírusu len akési spestrenie nudného stereotypu, a stále to berú ako nejakú hru, kde môže každý keď ho hra prestane baviť, položiť kocky a odísť. A k tomu ešte tie nechutné politické svinstvá kedy sa oponenti vytesuju z každého prešľapu a neúspechu druhej strany len aby si prihriali preferencie. Pritom do volieb sú ešte takmer 4 roky. A dement robí predvolebné prieskumy. Venujte sa láskavo boju s nákazou a zahoďte na rok politické tričká.“

 

 

Tlačovka Smeru:

 

https://www.ta3.com/clanok/1181685/tb-predstavitelov-smeru-sd-o-obmedzeniach-pre-seniorov.html

 

 

Smer sa odvoláva na súdny rozsudok v Česku, ktorý vyžaduje zrušenie núdzového stavu a krízových opatrení v záujme podnikateľov. Aj náš Smer podá takú žalobu, aby využil čas pandémie na Majdan a na zvrhnutie tejto vlády.

Doteraz sa vyhovárali, že chránení majú byť len dôchodcovia prísnymi opatreniami ale teraz ani to sa im nepáči. Budú vŕtať do všetkého a preto zrušte všetky opatrenia, aby mali čo chcú a nemali už do čoho vŕtať. Urobte to v mene boja proti fašizmu!

 

Vláda chce delší nouzový stav, napadne zrušení zákazů. Vojtěch nerezignuje

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlada-soud-zruseni-narizeni-proti-koronaviru-nouzovy-stav.A200423_163104_domaci_kop

 

 

„A ako sa rozpoznajú seniori? Dostanú žltú hviezdu alebo sa im dátum narodenia vytetuje na predlaktie?“

 

„Pelle

Pelle sa práve dokonale strápňuje na tlačovke v TA3. SMER sa potreboval predviesť, tak sa akože zastáva dôchodcov. Ale nedokáže sa z toho vykrútiť. Celý „problém“ je – či seniorom doporučiť, alebo zakázať nenakupovanie pobede…. Keď sa ho novinári opýtali, či necíti zodpovednosť za to, že 250.000 dôchodcov musí pracovať, tváril sa, že nepochopil čo s tým má SMER. Pripomínam mu, že tzv. soc. dem.vládli 12 rokov… Našli si aj pani z Jednoty dôchodcov, ktorá im robila „křoví“ Napriek tomu, že šéf JD s tým nemá problém… Bezcharakterní zlodeji odvádzajú pozornosť od svojich korupčných káuz a neváhajú do toho zaťahovať aj dôchodcov… Čo dodať? Nezabúdajme!“

 

 

Prestaňme diskriminovať dôchodcov a zrušme karanténu!

 

Nesúhlasím s neslobodou nakupovať medzi 9 -11 hod. a ani neslobodou nekupovať v nedeľu. Nesúhlasím s tým aby sme mali suché rožky kvôli tomu, že niekto sa hrá na veriaceho práve v nedeľu. V iné dni to nejde?

Zachraňujte ekonomiku, to mne vyhovuje viac! Moji ohrození tu nežijú! My tu ochranu a stratu na ekonomike nepotrebujeme!

A nepíšte mi, že dôchodcovia nevedia objednávať cez internet, lebo my dôchodcov nemáme! Vás tiež nezaujíma, keď má doma niekto cukrovkára, člena rodiny s oslabenou imunitou alebo choré dieťa. Iných nemusí zaujímať, že vy máte dôchodcu. 

 

 

 

.

 

 

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519145x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie