Založ si blog

Kritika infovojny a Blahovi ratlíci

Odkedy sa rozpadla dvojica Huďo – Lichtner, ide to s infovojnou dolu vodou. 

 

Huďo sa dal ku kotlebovcom a nedá sa už počúvať, pretože sústavne riešia homosexuálov a transexuálov a dokola len toto. Lichtner je zas rozzúrený, že Matovič je neschopný a má mu vrátiť pol milióna alebo ja, keď som ho volila.

Ale to mal Lichtner povedal, koho si želal, aby sme volili, lebo keď vysmieval všetkých doradu, nebolo jasné, že ktorí sú tí jednorožci, ktorých si želal, hoci vraj je to naša vec a sloboda. Kotlebovcov myslieť nemohol, tých kritizoval. To bude nejaká malá strana, čo mala 1 %. A teraz je naštvatý, že sme ju neuhádli, lebo nás nechcel ovplyvňovať.

Takže, aby bolo jasné. Nadával všetkým, čo nepôjdu voliť. A keď ste šli voliť, šancu mala len progresívna koalícia so Smerom alebo táto vláda.

Kotlebovci boli len smetný kôš na hlasy a veľmi dobre to všetci viete, teda tuto asi nie, že Kotlebovci by nezostavili žiadnu vládu. Pestujú si ich ako smetný kôš na hlasy a Lichtner si to nemusí ani zapamätať. Takže ste mali len tri možnosti: Voliť progresívnu koalíciu so Smerom (aj volením Smeru) alebo túto vládu alebo prispieť na niektoré 1%, keďže naši voliči reagujú len na stádo.

A komu je ľúto, že tu teraz nemáme progresívnu koalíciu? Asi Lichtnerovi, ktorý teraz splieta svoje sci-fi plány, keby sme boli tak všetci uhádli, ktoré to 1% si prial?

 

Čo tak byť realista a chápať, že varíte len z toho, čo máme? No ak si myslíte, že progresívna koalícia by bola lepšia, tak to si mohli odpustiť celé roky infovojny, kde označovali liberálnych extrémistov ako najnebezpečnejších. Mali sa venovať Matovičovi a vysvetľovať, že všetkých liberálnych extrémistov schová do vačku.

 

Nie sú to jednorožci, tejto vete rozumejú smeráci, keď ide o Smer. Mne celkom stačí, že sa tam nedostalo PS/SPOLU a Kiska a nesnívam o tom, že ešte by sme mohli odstreliť Klusa, Naďa a Korčoka. Mne bolo jasné, že keď chcú občania veľké stádo z prieskumu, tak to nebude strana bez oligarchov a ratlíkov. Asi som vám naozaj verila, že liberálni extrémisti sú nebezpeční a teraz za nimi plačete. Ale čo nebolo, ešte môže byť a keď hovoríte, že títo sú lepší, nabudúce budem voliť PS/SPOLU, aby sa tam Matovič nedostal. A to tak bude dovtedy, pokým neuvidím, že rezignovali ste na stádo a už budeme voliť aj tie malé strany bez oligarchov. Ale keď sú pre vás len smiešne, musí sa vám páčiť buď Matovič alebo Truban. Iným ste šancu nedali, tak teraz neplačte.

 

Ako vidím Naďa, Korčoka a Klusa.

 

V tomto sa celkom zhodujem s Blahom a vysvetlím vám to na burleske.

Burleska je podľa mňa niečo odporné. Je to pre mňa len striptíz tučných žien. Vlastne legálny striptíz pre napríklad nosaté ženy, že budú krásne pre tých, ktorých napokon zaujíma podprsenka a nie nos. A to mi pripomína Európsku úniu. Miesto Vivien si predstavte Európsku úniu a NATO. Príde, zatancuje a nikto nemá odvahu povedať, že je to nevkusné, pretože by nebol dosť IN, veď je to predsa burleska. A preto príde Naď, Klus alebo Korčok a presne ako tie moderátorky, čo híkali, híkajú aj oni, že konečne chápu, čo je to burleska, teda EÚ alebo NATO. Proste je to IN:

 

ČSMT – Wendy

Toto zrejme nečakal nikto! Wendy sa odviazala a poriadne to roztočila so svojimi prednosťami ( . ) ( . ) 😂😅Všetky a celé vystúpenie ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT nájdete na webe bit.ly/ČSMT_vystúpenia

Uverejnil používateľ Televízia JOJ Piatok 29. novembra 2019

 

Konečte chápete, čo je EÚ a NATO. Klus, Korčok a Naď majú funkciu tých moderátoriek – nadšený vreskot, aké je to IN.

„A teraz sme to pochopili. Takto to má vyzerať. Bravó!“ – citujem Klusa, teda moderátorku.

 

 

Kto je besný ratlík (pre Blahu)

 

Besnými ratlíkmi sú tu momentálne dôchodcovia Smeru, ktorým vadí karanténa a núdzové opatrenia. 

 

Je im úplne šumafuk, že tým ohrozujú aj dôchodcov, ktorí nevolili Smer a ktorí sa opovážia veriť, že pandémia nie je vymyslená ako Matovičov fašizmus na nich. Je im jedno, že na Slovensku žijú aj cukrovkári, astmatici, deti so zníženou imunitou alebo mladí ľudia so zníženou imunitou. Vraj je to ich problém, keď majú zníženú imunitu, oni doma cukrovkára nemajú ale iných má zaujímať, že majú doma dôchodcu. 

 

Vidím, že som zle smerovala kritiku na redaktorov SME alebo pudlíkov Smeru, že oni ohrozujú ľudí pri pandémii a rozoštvávajú ľudí proti núdzovým opatreniam. Schutz a Tkačenko nie sú všetci liberáli, ktorí sa teraz zastávajú aj starých voličov Smeru, aby boli chránení. Mnohí voliči tejto vlády a aj Progresívneho Slovenska, hoci sú aj mladí, nevolajú po uprednostnení ekonomiky pred životmi, hoci ich k tomu SME štve. 

A vidím, že na vine nie je ani ten Smer, čo nehľadí na životy svojich voličov, len na politický boj o Majdan, keď ich zaujíma, že ich voliči nemajú čerstvé rožky.

Na vine sú nimi poštvaní dôchodcovia Smeru, ktorí hromadne všade šíria, že pandémia je vymyslená. 

 

Chcete, aby som vám doniesla obed? Ako Smer priniesol minerálky?

Ak je pandémia vymyslená, tak tu nevymýšľajte, že ste ohrození. A minerálku si môžu v nemocniciach sami kúpiť, keď teraz miesto pacientov majú čas len tancovať, ako si to hromadne šírite.

Neviem, kto sa vás zastane, keď bude počet nakazených pribúdať, ale ja to nebudem.

Pokiaľ vás nezaujíma, že v niektorých rodinách majú rizikových občanov, lebo vy ste si už dostatočne požili a pre svoje čerstvé rožky a nenávisť k tejto vláde obetujete kohokoľvek, mňa absolútne nezaujíma váš osobný problém, koľko máte rokov. Ja za to nemôžem, ako vás nezaujímajú choroby iných.

Nie, ohrození občania sa nezachraňujú minerálkou alebo obedmi, keď karanténu a núdzový stav považujete za zbytočný.

 

A keď už hovoríme o veku, je podľa mňa hanba, keď mladých ste obviňovali zo sebectva a nakoniec ste starí sebci vy, ešte aj voči sebe navzájom. Že iní majú doplatiť na vašu nenávisť k tejto vláde.

Toľko ste kritizovali pokus o Majdan, aby ste ho v čase pandémie chceli vy a len za minerálku od Smeru. 

 

 

Prehodnotím svoj názor, keď vás začnú zaujímať aj rodiny s cukrovkármi, astmatikmi, chorými deťmi a ľuďmi so zníženou imunitou, ktorí chcú žiť a preto sa musia schovávať. 

 

 

Toto opakuje Lichtner:

 

„My nemáme pandémiu. Nemáme žiadnu pandémiu!“

 

„No nie je!. Hotovo, koniec, bodka.“

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544782x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie