Založ si blog

Aj Blaha si tam prinesie spacák, keby hrozila koalícia Smeru s progresívcami

Nový spôsob neschvaľovania neželaných zákonov.

Normálne som sa po tejto parlamentnej schôdzi upokojila, že je to super, ako ľahko neschváliť alebo nesúhlasiť s niektorými zákonmi.

 

Budú mať schváliť vojenské základne?

Stačí, keď ktorákoľvek strana takto zablokuje pult a je to.

 

Budú mať schváliť zvýšenie výdavkov na zbrojenie alebo kvóty, federalizáciu, čokoľvek, čo sľubovali, že to nehrozí?

Stačí zablokovať pult a je to.

 

Takže, odteraz sa už nikto nemôže vyhovárať, že sa nedalo, že sa niečo muselo schváliť, že niekto niekoho prehlasoval. Stačí sa tam postaviť a pekne pripomenúť, že k tomu občania nedali vo voľbách mandát a je to. 

 

Ja osobne sa toho budem zakaždým dožadovať, že už neexistujú žiadne výhovorky, že sa nedalo niečo zastaviť a najmä bez mandátu občanov.

 

Napríklad už žiadna, ani neželaná koalícia nehrozí, lebo parlament nič nemusí schváliť.

Budeme sa dožadovať, aby tam niekto, kto vymýšľa, že je proti niečomu, postavil. Za taký plat tam musí aj spať pri pulte.

 

Normálne mi odľahlo, lebo už viem, že aj Blaha si tam prinesie spacák, keby hrozila koalícia Smeru s progresívcami. A naozaj neprejdú!

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3733526700021089&set=p.3733526700021089&type=3&theater

 

 

Nie je to síce bežné, ale ako vidíte, keď niekomu naozaj na niečom záleží, tak to neprejde!

 

 

 

Prečo to nevymysleli už pri Bugárovi, keď sa chcel spojiť so Smerom?

 

No najdôležitejšie z toho je, že tým všetkým občanom prezradili o štátnej moci, že poslancovi stačí aj pyžamo, spacák a ODHODLANIE, keď morálku má celkom zadarmo, že môže zabrániť schôdzi parlamentu a akémukoľvek prehlasovaniu a nie je to protizákonné. A rovnako to budú musieť pripustiť aj pri iných zákonoch.

 

 

A zároveň tým dokázali aj to, že najväčší „cirkusant“ tu nebol Matovič, ale PS/SPOLU a Kiskovi s Pellegrinim tiež môže doniesť svadobnú tortu.

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644360x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie