Založ si blog

A práve preto sa ho potrebujú zbaviť!

Žiadne problémy by nenastali, keby mali ako strana ujednotenú politiku, čo vlastne chcú presadzovať. Bolo by to jasne voličom, či chcú takýto program a bolo by to jasne aj poslancom za SaS, čo majú presadzovať.

Lenže v SaS nastal problém, že sa tam nachádzali dve krídla, ktoré každé chceli niečo opačné. Niektorí razili absolútnu podriadenosť Bruselu alebo iným „proeurópskym“ záujmom a niektorí stáli za Sulíkom, ktorý so všeličím nesúhlasil. Z nich sa ozýval len čisto Sulík.

Už vtedy od nich žiadali ich voliči, aby sa na tom strana SaS ujednotila, čo vlastne chcú. Ich budúci voliči im sústavne celé roky písali – Vyhoďte to krídlo alebo opačné, zbavte sa opačných.
Ale strana SaS nechcela stratiť žiadne hlasy, chcela hlasy pre úplne opačné smery a oklamala voličov, že preto, aby si vybrali jej smerovanie.
Voliči si vybrali smerovanie Sulíka a to krídlo SaS, ktoré sa vie proti nariadeniam zhora aj búriť.

Po tomto začali odchádzať a dodnes odchádzajú zo SaS ľudia, čo predstavovali opačné krídlo v SaS, než predstavuje Sulík.

 

Je to podľa mňa prirodzené, lebo keď chcú ísť celkom iných smerom (servilným voči všetkým požiadavkám), tak nemôžu byť v strane, kde Sulík hlása niečo celkom opačné.

 

Všetci odídenci, minulí aj súčasní, bojovali o stranu SaS, aby ju mohli ovládnuť svojim smerom a v tomto boji im zavadzal a stále zavadzia Sulík. Preto ho chceli vymeniť a umlčať. Ale až po voľbách, keď vo svoj prospech využijú všetky hlasy, ktoré podvodom získajú od voličov opačného krídla, ktoré predstavuje Sulík.

 

Galko na poslednej tlačovke obhajoval právo „demokratického jadra“ privlastniť si stranu SaS, keďže túto stranu nezakladal len Sulík ale práve aj členovia „demokratického jadra“. Keby šlo o dom, ktorý spolu stavali, mali by na to plné právo, lebo v tom prípade by ich spoločný dom patril všetkým rovnako a ako sa na jeho budovaní spoločne podieľali!

 

Ale strana SaS sa nebudovala z tehál a len z práce poslancov SaS a tých, ktorí ju zakladali, ona sa budovala a mohla budovať len vďaka voličom SaS, ktorých získali. Priamo jej životnosť vytvárali najmä ich voliči a o celej budúcnosti tejto strany rozhodujú len jej voliči!

Preto strana SaS nepatrí jej poslancom a budovateľom tejto strany, ale jej voličom, vďaka ktorým majú všetci títo poslanci mandát. Keby ich nebolo, dnes by v politike vôbec neboli a nesedeli v parlamente. Galko na voličov strany SaS celkom zabúda a celkom zabúda na to, že ich má reprezentovať! Svoj mandát v parlamente má len a len vďaka voličom, že bude reprezentovať ich záujmy a nie svoje!

 

Opäť opakujem, že sami vyzvali voličov, aby si vybrali smerovanie SaS a sľubovali, že ho budú podľa preferencií pre jednotlivých poslancov, plniť!

 

To len vsádzali na to, že voliči si vyberú konkrétne ich krídlo a len vtedy to budú plniť, čo sľubovali?

 

 

No, nevybrali si želané krídlo, ale vybrali si v preferenčných hlasoch opačné krídlo so Sulíkom! A dnes sa voliči právom môžu dožadovať, aby to komplet celá SaS dodržala a rešpektovala len svoj vlastný návrh voličom, na základe ktorého ich získala!

 

Galko nemá nijaké právo privlastňovať si hlasy voličov, ktoré ich servilnému len poklonkovaniu voči moci nedali zelenú. Môže reprezentovať len vlastných voličov, ktorí práve jemu a členom „demokratického jadra“ dali svoje preferenčné hlasy!

 

No tých je evidentne len menej!

 

Je mi veľmi nepríjemné, keď musím nesúhlasiť s Natáliou Blahovou. Mňa ona v domácej politike nikdy ničím nesklamala. Ku všetkým kauzám, kde hrala nejakú rolu, som sa už vyjadrila a či to bol Čistý deň alebo únos dieťaťa alebo otázka interupcií, zdieľala som na to jej názor. Keby sme boli v inej dobe, keď nehrozí servilnosť v zahraničnej politike, tak celkom stojím na jej strane a ona by nemala žiadny dôvod nestáť na Sulíkovej! Toto je dôležité, že ani ona by nemala dôvod nestáť na jeho strane!

 

Celý rozkol spôsobila práve zahraničná politika Slovenska a aj SaS, keď sa nám na Slovensku delia strany na servilné a odolné voči nátlaku zo zahraničia.

Politici nám prebehujú do tých servilných strán a vytvárajú nové servilné. Na celú SaS sa tlačí, aby aj táto strana bola celkom servilná a vždy so všetkým a všetkými požiadavkami súhlasila! Napokon samotní poslanci SaS tlačili a tlačia na Sulíka, aby poslúchal a nebol populistom, ako to oni volajú, keď niekto neposlúcha! 

 

Keď to urobil Poliačik alebo Mihál, odsúdila som to. A je to úplne jedno, kto ďalší to urobí, pretože taká servilnosť je odsúdeniahodná. 

Keď to budú nabudúce ďalší, budem o nich písať len ako o servilných voči nastávajúcej moci.

Keď chce niekto naozaj bojovať proti mafii, nemôže byť už v zahraničnej politike celkom servilný. Ak je, voči žiadnej mafii nebojuje, ale ju naopak len podporuje!

 

 

Je mi ľúto, keď sa ktokoľvek, koho poznám, stáva servilným voči cudzím záujmom. Je to pre mňa to isté, ako keď ľudia v socializme boli servilní voči moci a totalite. Vtedy som voči nim nemohla vyjadriť nesúhlas, lebo nebola žiadna sloboda slova.

Dnes ešte je a pokiaľ bude, budem o nich písať, že to sú tí, čo nám tu budujú totalitu prispením vlastnou servilnosťou!

 

Chceli ste to od nás v socializme? Že sme nemali mlčať? 

Teraz máte príležitosť ukázať všetci, ako nemlčíte! A ako vám to nie je jedno!

 

 

„Vylúčiť ju navrhol jeden z členov strany za komentár na sociálnej sieti, v ktorom napísala, že SaS je nebezpečná strana.“

Ja osobne by som ju za to nenavrhovala vylúčiť a ani jej vylúčenie neschválila!

A podľa mňa bude strana SaS nebezpečná ako iné servilné strany vtedy, keď sa v nej a mimo nej zbavia Sulíka!

Prečo mi tak veľmi záleží na tom, aby stranu SaS viedol Sulík, to som už mnohokrát vysvetľovala.

 

Žiadny Blaha nezastaví naše servilné strany v opozícii tak, ako to dokáže len Sulík!

A práve preto sa ho potrebujú zbaviť! O čo sa budú aj odteraz pokúšať každý deň!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:17

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545848x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie