Založ si blog

Politické čistky medzi liberálmi

Keď budem stíhať, budem informovať o čistkách medzi takz. liberálmi na ich servilnosť. Cieľom sú poslušné strany, ktoré zabezpečia propagáciu federalizácie EÚ, federalizácie dlhov v EÚ, plnenia rozmiestňovania už len legálnych migrantov (nelegálni už nebudú existovať), plnenia vítania vojenských základní, plnenia úprav v mene klimatických štrajkov, kde sa ešte na čom dá priživiť.

 

Všetko to bude pod hlavičkou boja proti mafii, ktorá ale neprestane existovať. Niekoho predhodia, aby sa zachránili oveľa väčší mafiáni za budúcu spoluprácu na hore vymenovaných cieľoch.

 

Strana SaS nie je komplet poslušná, ako je ukážkovo poslušná PS/SPOLU a Za ľudí. Ide tu o hlasy pre servilné strany a preto musia SaS zlikvidovať. Cez Sulíka robila problémy už dávno a vraj len pre populizmus. Populizmom sa tu nazýva všetko, čo poukazuje na totálnu servilnosť v našej politike voči cudzím záujmom. Za politicky uvedomelých sa tu vyhlasujú všetci jednotlivci a všetky strany, ktoré sú ochotné bezpodmienečne slúžiť cudzím záujmom. Presne ako to bolo za čias KSČ. Vtedy nám tiež predkladali politicky uvedomelých – celkom a ukážkovo poslušných!

 

Aj v strane SaS sú stále takí poslušní, preto to nie je ideálna neservilná strana. Ale mojim cieľom je poukázať na to, ako aj akúkoľvek neservilnosť potrebujú zničiť!

 

Od 2.októbra do 6.októbra už vyšlo na SME a Denníku N dohromady 11 útočných a diskreditačných článkov na SaS. Nepočítam tam články, ktoré len objektívne informovali ako mali. Počítam tam len články, ktoré boli vyslovene diskreditačné a s cieľom odradiť voličov, aby túto stranu nevolili! 

 

Boli to tieto články:

 

SME:

 

https://komentare.sme.sk/c/22225303/v-sas-dalej-zongluju-s-mandatmi.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22225910/po-sulikovych-chybach-bojuje-sas-o-svoje-bytie.html

 

https://video.sme.sk/c/22226315/rozhovory-zkh-kissova-o-rozkole-v-sas-video.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22227323/divadlo-v-sas-pripomina-euroval-a-povalenie-radicovej-vlady.html

 

https://domov.sme.sk/c/22226780/radovy-clen-sas-ziada-vylucenie-blahovej-zo-strany-sulik-uz-za-nu-riesi-nahradu.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22229522/sulik-sa-myli-sas-nas-bude-bavit-aj-dalej.html

 

https://domov.sme.sk/c/22229506/sas-sulik-kissova-kongres.html

 

https://domov.sme.sk/c/22229517/sulik-poupratoval-v-strane-a-presadil-svoju-kandidatku.html

 

a prirovnáva ich ku KSČ, najväčší výpad

https://komentare.sme.sk/c/22229566/po-nominacnom-zjazde-sas-zabrany-padaju.html

 

dobre to ilustruje tento komentár:

 

„Komentátor sa tu riadne vybúril na Richardovi Sulíkovi. „Čistka“, „zjazd“, „štátostrana“, „autoritatívny zásah“, „zvrhlosť“, „matka všetkých absurdít“. Taká zbierka tu dávno nebola, hádam ani v komentároch o politikoch Smeru.“

 

Denník N:

 

https://dennikn.sk/1601365/newsfilter-sulik-sa-vrhol-na-personalnu-krizu-alza-panakmi/?ref=list

 

https://dennikn.sk/1607772/sas-bola-vzdy-mala-teraz-je-miniaturna/?ref=tit

 

 

Dag Daniš, Aktuality – objektívne zhodnotenie:

https://www.aktuality.sk/clanok/728544/komentar-daga-danisa-sulik-robi-to-co-fico-zatial-nemoze/

 

Už si ich od 2.októbra ukladám a budem ich ukladať a aj priebežne a súhrnne uverejňovať, aby ste mali presnú predstavu, koľko námahy a priestoru sú ochotní vložiť do prenasledovania neposlušných a neservilných voči ich záujmom. Hlavne, koľko ich bude do volieb!

Priebežne to budem špikovať aj komentármi, ktoré dokazujú, že si to nemyslím len ja, ale množstvo čitateľov, voličov a sledovateľov týchto politických čistiek medzi samotnými liberálmi.

 

„Každý súdny clovek

Každý súdny človek chápe, že ak niekto škodí SASke a pokojne ju pošle mimo parlament, tak je to Galko a spol.
Sulík urobil to co mal a co Galko a spol nečakali že urobí.
Sranda ze keď zbor volitelov vyhral Trumpovi americké voľby, tak tu na sme bolo nareku aké je nedemokratické, keď menšia skupina rozhodla za volicsku väčšinu.
Teraz väčšina členov strany rozhodla o kandidátke a menšia elitna skupina a SaS hejteri kvicia o nedemokratickosti.
Demokratickejsi spôsob predsa neexistuje. Nikde.
Mimochodom ak sa niekto ukázal ako politický idiot, tak je to Galko. Pustil sa do prestrelky a v ruke držal obusok a nie pištoľ…
Ešte aj ten Mihal zobral prehru s hrdosťou a neškodil strane. Aj tu sa ukázal charakter. Keď nie my tak späté aj vy. Ak niekto prezentuje že ho vôbec nezaujíma ci opozícia porazí Smer, tak to nie je Sulík ale Galkovi didzeji.“

„ako vidime, i tu na diskusiach sme, je sudnych ludi tak 10%.“

 

Áno, nie sú súdni, lebo im vôbec nevadí, že nimi presadzovaná pravica sa zmenila na ľavicu, ale čo tam potom, keď plnia politickú uvedomelosť, za ktorú im platia?

Cieľom nie je zničiť Smer ale dostať k moci všetkých poslušných! Za to budú mať zaručený ďalší nerušený chod mafie. Naša slovenská mafia bude môcť nerušene existovať len vtedy, keď bude ochotne plniť zahraničné záujmy! Vtedy dostanú zo zahraničia podporu, ktorú dostávajú už teraz.

 

Nám sa tu len producírujú politici, ktorí akože bojujú proti mafii. Ak si myslíte, že naša najväčšia mafia je nejaká Jankovská, tak ste na veľkom omyle. Ona musí byť stále malá ryba, keď slúži len na ukážku, ako sa proti mafii bojuje! Alebo si myslíte, že ste v rozprávke už niekde pri konci, kde stačí Truban a je po oligarchoch?

 

Všetci títo bojovníci proti lokálnej mafii sú bojovníci za väčšiu mafiu, za jej záujmy, za jej zahraničnú poslušnosť! 

A dokázať tomu odolávať, je dnes rovnaké hrdinstvo ako odolávať voči nastupujúcej totalite.

 

Nikto od vás nechce, aby ste sa nechali zavrieť, aby ste bojovali proti svetovláde. Ale, preboha, sa tu nehrajte, že bojujete proti nejakej mafii, keď viete naháňať na ukážku svojej neservilnosti len Jankovskú!

 

Inak ste totiž celkom servilní a v tej servilnosti, kto bude politicky uvedomelejší, máte z toho len preteky ako sa politicky uchytiť! Presne ako za čias KSČ!

 

 

Obrazom dnešných komunistov je Truban, Beblavý, Kiska a všetci, čo chcú len nerušene politicky prežiť. Tiež majú na to výhovorku, keby som to nerobil ja, robil by to niekto iný! Tak prečo nie ja, keď sa na tom môžem priživiť?

 

 

Budem prinášať ďalšie útoky na neservilných a to na obidvoch stranách, lebo odolávajú ľudia aj z koalície, aj z opozície! 

Nehovorte, že celkom nič sa nedá v tejto dobe novej servilnosti obhájiť a že symbolom prežitia môže byť zas len človek, čo má charakter totálnej handry. 

 

 

Veľmi dobrý článok k dnešnej situácii.

aj tento:

https://juliuskovacs1.blog.sme.sk/c/518236/kocner-je-len-a-len-poskok-hascak-je-zrejme-kluc-preto-mu-ho-nechal-kocner-aj-na-stole.html

 

 

„PRÍBEH NEKONČÍ

Každý koniec znamená totiž začiatok niečoho nového. Toto sú odvčera pre mňa hrdinovia (je ich viac, len niektorí sa ponáhľali za povinnosťami a niektorí nemohli do Jasnej prísť).

Ozveme sa čoskoro.“

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216788838006467&set=a.1190810683605&type=3&theater

 

Najviac ma bude zaujímať ich zahraničná politika!

Ešte môžu prekvapiť, že nezakladajú len ďalšiu servilnú stranu akože proti mafii.

 

 

z komentárov na SME:

 

„Argument ze by po volbach inak hrozil rozpad klubu oznaci za absurdny len tak, subjektivne. Cize ked sa jemu samemu v Sme vyformuje „demokraticke“ jadro, ktore zacne napr. o migrantoch inak ako hlavna linia, ani nebudu mat sancu pracovat v redakcii, dokonca su nazory takych svojvolne mazane v diskusiach pod pseudoargumentami, ktore readakcia nie je ochotna podrobit verejnej diskusii – berie sa ze ako vyhodnoti ich schvaleny cenzor je automaticky spravne, a nazory diskutera su podradne. A takyto clovek pracujuci v takomto mediu, nam bude hovorit ze to, co jemu to pripada absurdne a tak to je absurdne. Neargumentuje. Podsuva. A hotovo. OK. :-)“

 

 

„ty sa radšej pozri na program tvojich milovaných progresívcov.
Samé bomby-šupy. Zákon o klimatickej kríze, ktorý spolahlivo odrovná polku priemyslu, Nové ministerstvo pre ľudské práva, občiansku spoločnosť a obranu demokracie (zrejme progresívny názov pre ministerstvo pravdy – viď. moj oblubeny roman 1984), nové agendy pre úradníkov a viac regulácie, zvýšenie mandatorných výdavkov vo všetkých myslitelných oblastiach, pritom zníženie určitých typov daní a rozpočtová zodpovednosť zároveň – vz& aacute;jomne sa vylučujúce body, perpetum mobile, takže program je nerealizovatelný blud, klamstvo. Jediný bod, na ktorom chcú šetriť, ktorý som postrehol, je výstavba nosnej dopravnej infraštruktúry, teda na tých rýchlostných cestách, na ktoré ľuďia v regionoch čakajú desaťročia (vraj ich treba prehodnotiť na princípe „hodnota za peniaze“, zato sociálne dávky v zmysle ich programu by zvýšili všetkým, tam nič prehodnocovať netreba).“

 

„Bravo Riso

Nechapem o com tu pisu, ved jasne bolo povedane … ukazme volicovi co bude volit na 4 roky. A nie klasicky slovensky folklor naslubujeme, vyvezieme sa po niekoho chrbte a potom urobime na volica podvod, vymenime sulika …“

 

„Stale dookola tu citam, ze toto Sulik

nemal urobit a ze pochoval SaS.
Ale nikto este nenapisal, co mal teda urobit, aby nepochoval SaS – poprosit „demokraticke jadro“ o odpustenie, dat Galkovi do ruky funkciu predsedu, ponuknut DJ-ejom prve miesta na kandidatke, vyhlasit Blahovu za blahoslavenu, spachat ritualnu samovrazdu pred nastupenym kongresom…?:)“

„Spokojnosť.

Sponzorom rozvracania SaS práve došli náboje.

Už o pár dní zistíme, ako sponzorované ovečky prevracajú hodnotové kabáty.“

 

„Rýchlo prebehnú inde

zrejme ku žaluďom“

 

„Zaujímavá situácia-

Dlhé mesiace tu SME aj na Denniku N sledovali utoky na Sulika aj SaS v snahe ich zlikvidovat, aby volici presli do PS.
Havran Sulika nazyval trapnuckym fasistom, kolegovia pisali ze je horsi ako Kotleba.

https://dennikn.sk/666651/suli…

A teraz zrazu ti isti vypisuju komentare a lutuju problemy v SaS.
Farizeji.“

 

„uz tolko nerypte..kazdy druhy clanok o sas..

stalo sa..nie su prvi ani posledni..
uvidi sa po volbach..“

 

„Moze mi niekto vysvetlit,

preco su vsetky Schutzove komentare pod Pianom – okrem komentarov tykajucich sa SaS?
Na konspiracie neverim, takze asi len nahoda.:)“



„Sulík zjavne nepozná dejiny

vlastnej krajiny a neuvedomuje si, ako podobná je tá jeho včerajšia čistka s notoricky známymi čistkami v KSČ v 50-tych rokoch a po 68. roku.

Sulík má k boľševickému svetonázoru a spôsobom oveľa bližšie, než by si myslel.

Ešteže tentokrát je to už viac-menej len fraška.“

 

„V tej KSČ dostal tiež každý možnosť kandidovať na predsedu v tajnej voľbe všetkými členmi?

Skôr to bude tak, že progresívne krídlo strany sa rozhodlo, že keď sa im nepodarí strany zmocniť, tak ju skúsia aspoň potopiť.

SME sa kedysi pýšilo tým , že je pravicový denník. Totálne otočili a stal s z nich lavicovo liberálny plátok.“

 

 

z Denníka N – FB:

 

„To isté spravil aj Stalin, keď zlikvidoval skoro všetkých generálov.“

 

„Ako predplatiteľ vás hlavne prosím, aby ste až do volieb nepísali denodenne o Sulíkovi a Matovičovi… Lebo pred 4 rokmi to bolo dokolečka, dokola. A vadilo to asi väčšine vaším čitateľom.“

 

.

 

 

 

 

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545133x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie