Založ si blog

Čo nové vymysleli pravičiari – ľavicové bábätko!

Skôr, než pôjdem na inú tému, zamyslime sa nad útočnosťou Progresívcov a za ľudí.

 

Viete, keď som sem prišla, a toto je akože miesto, kde sa zliezajú smeráci, ako si hovoria Progresívci a za ľudí, prišla som sem ako volič SaS, čiže mala som byť pre nich akože z nejakej nepriateľskej strany! A ja som sem dokonca prišla propagovať SaS a robila som to tu asi celý rok! A napriek tomu ma tu nikto nenapádal, že ako si ja môžem dovoliť voliť SaS a ešte ich propagovať!

Tu sa príďte učiť od voličov Smeru, SNS a ĽSNS, čo je to tolerancia k voličom iných strán! Tu môžete byť voličom akejkoľvek strany, akej chcete a nikto vám nepíše, že preto niekoho nenávidíte! Tu musíte doslova pľuť na ľudí, aby vás chceli kritizovať!

Tu, keď sa im nepáči, koho chcete voliť alebo čo si myslíte, tak si vás len nevšímajú. A nie tak by to malo byť?

 

Spýtajte sa tunajších ľudí, či chodia nadávať voličom Za ľudí alebo Progresívcov na SME alebo Denník N, že si dovolia voliť ich strany? Ani tam nepáchnu, lebo ich to nezaujíma! Ani nevedia, čo sa tam píše! 

Viete si predstaviť mňa, že by som tam chodila ľuďom nadávať, že ako si dovolíš voliť za ľudí? Môže mi tu niekto vysvetliť, prečo slovenská elita sem chodí nadávať ľuďom, že ako si dovoľujú písať, koho chcú voliť a prečo iných nie? To máme vážne tajné voľby len preto, aby nás slovenská elita neprenasledovala?

A keby som im to písala pod nos, tak nič nepoviem! Ale kde je to miesto, kde sa môžete schovať pred slovenskou elitou?

Tak nečítajte PRAVDU, keď vás to rozrušuje, že iní ľudia môžu aj inak voliť! 

Ja sa vari cítim inak, keď idem na SME a čítam tam, že všetci pravičiari sú už ľavičiari a pôsobia na mňa ako jedna sekta, ktorú nezaujímajú žiadne ich kauzy?

Čo vás do toho, koho ja rada čítam alebo čo sa mi nepáči! Zabránil niekto vám, aby vás chceli ľudia čítať a súhlasili s vami?

 

Napísala som, prečo ja nebudem voliť za ľudí a prečo im nedôverujem. A miesto toho, aby mi niekto napísal čo len jeden argument, kde sa mýlim, tak sa na mňa z opačnej strany, ich voličov alebo koaličných voličov, zosypali len osobné útoky, ako si ja to vôbec dovoľujem myslieť! Pritom nenapísali ani jedinú vec, čo konkrétne, lebo asi vidia, že to všetko je pravda!

 

Čo z toho teda pravda nebola? Neuchádzal sa Kiska o vstup do KSČ? Musí sa vám to páčiť? A takto by sme mohli pokračovať pri všetkých faktoch, ktoré sa mi vôbec NEMUSIA PÁČIŤ! 

Ja chápem, že na SME sú naučení, že komu nepáči, čo sa vám má povinne páčiť, tak tomu máte nadávať, lebo takto sa tam vzájomne udržujú v ideovopolitickej zhode. Ale ja som už odtiaľ ušla, tak ma z toho vynechajte a tešte sa, že vám tam zostala taká ideovopolitická záhradka, v ktorej pretrhávate iných voličov ako burinu. Tam máte to jednotné stádo, čo chcete a čo ešte by ste chceli viac? Aby celé Slovensko volilo povinne vašu slušnú spoločnosť?

 

Je mi to teda celkom jasné, prečo by ste najradšej zrušili aj voľby a nahradili ich protestami puberťákov v uliciachkoho aj bez volieb chcete v parlamente alebo aký panel im vymyslíte, aby vám deti prerazili do parlamentu. Voľakedy na to komunisti potrebovali proletariát a dnes pravičiari, lebo sú to pravičiari, potrebujú na to školákov! Ľudí so skúsenosťami s totalitnými praktikami už na to nevedia presvedčiť! Iba na to zneužiť deti a mládež!

Nevyšlo vám to s len využitím vraždy, tak to pôjde s klimatickou krízou?

 

To tu ešte ľudia nevedia! Že Progresívci a spol sa teraz idú takto predvolebne zviditeľňovať, aby ich ľudia volili a volili spolu s nimi zmenu systému aj bez volieb!

Je to skutočne veľmi dômyselne vymyslené novými a starými tvárami, ako sa medzi školákmi dostanú k moci!

Vy nielen že budete aj ľavičiari, vy budete aj bábätká, keď inak to nepôjde!

 

Nestačilo v mene migrantov, v mene homosexuálov, v mene Rómov, ako píšem, že v mene Boha! Teraz už aj v mene záchrany planéty!

To je nová téma, čo ste si a čo vám vymysleli, že ako elegantne odpáliť, kto by s vami nesúhlasil, že je nielen protieurópsky, ale už aj proti celej planéte!

 

Toto tu ešte ľudia netušia! Čo ste vymysleli teraz! Ale ja som už čítala, že to bude presne ako s vašimi slušnými pochodmi, ako aj toto bude slúžiť na predvolebnú kampaň, keby nestačilo len zmanipulovať prieskumy!

 

A nehovorte mi, že vás nenávidím, mne to pripomína obraz škrečkov, keď nevedia vyliezť z krabice, že ako sa o to pokúšajú!

Áno, je to smiešne, že ste odkázaní na puberťákov a strašenie malých detí, aby ste sa dostali k moci! Presne to, že viete zmanipulovať len deti a puberťákov do 30, čo nemajú s manipuláciami v politike také skúsenosti, ako starší voliči.

 

Nabudúce napíšem presne, ako dnešné klimatické demonštrácie slúžia len na predvolebnú kampaň pravičiarov, čo sa vydávajú za ľavičiarov. Mám k tomu uložených toľko názorov, že to by bolo minimálne na desať článkov, preto to tu na dnes seknem len po jednej informácii:

 

 

V spoločnom liste pre potenciálnych investorov píšu:

 

„Keď sme pred 18 -stimi mesiacmi odštartovali kampaň, intenzívne sme pracovali na vybudovaní imidžu prostredníctvom sociálnych sietí, získali sme investorov a kľúčové mimovládne inicitív, aktívne v oblasti zmien klímy. Zároveň sme dostali na scénu mladých klimatických hrdinov ako Grétu Thunbergovú.“

 

A v liste celkom nezakryte priznávajú:

 

„Úlohou nášho podniku je dosiahnuť zisky vrátane reklamných prijmov. Neexistuje konflikt záujmov medzi ochranou klímy a zarábaním peňazí.“

 

Len za krátky čas vykázala firma zisk 23 miliónov švédských korún od 500 investorov zo 16 krajín sveta. Zábery Gréty, plaviacej sa na jachte cez Atlantik prinesú ďalší kapitál. Bývalý rakúsky europoslanec Paul Ruebig pre RTVS dodáva:

 

„Celé je to projekt, slúžiaci na komerčné účely. Je to priemysel, ktorý žije z vyvolávania obáv z budúcnosti. Myslím, že na riešenie problémov s klímou toto nie je zrovna dobré riešenie.“

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=134313531252059&id=100040202375166

 

 

Ale keďže sa objavil aspoň jeden komentár v diskusii k veci, okrem urážok, a hoci nie mne, nech je mu odpovedané, lebo ja si skutočnú diskusiu ctím:

 

„Nuž milý pane vidíte všetko selektívne. Chápem vaše zhnusenie lenže to je na oboch stranách. A sú to anonymní sociopati, kdežto p.Blaha je poslanec NR, kto potom dokelu má vytvárať lepšiu spoločenskú klímu ak nie politici? Ale vy ho chápete, čiže podporujete. Len pár momentov z toho čo písal p.Blaha. p.Kiska odišiel z KSČ, teda zradil. p.Fico odišiel z KSČ ale pohoda. p.Fico odišiel aj z SDĽ ale pohoda. On vtedy ani socialny demokrat nebol. Aspoň teda tvrdil, že ani ľavica ani pravica ale také akože blairovské labour party. Ale aj tak pohoda. Potom si kúpil značku socialnej demokracie aj s p.Wolfom a hľa, kovaný socialny demokrat. ale pohoda. T akže p.Kiska je politický turista ale p. Fico v pohode, tam je to úžasné a štátnické. Tomu akože mám veriť? Uverím až napíše aj o svojom otcovi, ten tiež odišiel z KSČ. Zradil? Odpovedzte si sám….“

 

Prečo by mal práve Blaha vytvárať lepšiu spoločenskú klímu, akiste mlčaním?

Dajte príklad opozičného politika, ktorý neuráža opačnú stranu! Či ako oni môžu, lebo oni už nemusia vytvárať lepšiu spoločenskú klímu?

Nevidím dôvod, prečo by aj z opačnej strany nemohla zaznievať vtipná a urážlivá kritika, keď inak si to človek ani neuvedomí, čo tu robí opozícia bežne, ale ona môže! Dokonca točiť aj predvolebné urážlivé videá! Či to už spoločenskej klíme prospieva? Podľa opozičníkov určite áno! Keď oni urážajú, tak to politickej klíme prospieva, keď iní im to vrátia, tak už neprospieva!

A to mne vaše predvolebné vtipné videá NEVADIA, ako NEVADIA ani od Blahu, lebo ROVNAKÝ METER! Presne to, čomu nerozumiete – rovnaký meter!

Ale zrazu sa dovolávate lepšej spoločenskej klímy? Takže tá opozičná bola doteraz takto zlá a vaše predvolebné video kazí spoločenskú klímu?

 

Fico, Blaha a jeho otec nie sú známi tým, že by sa pchali dnes opačnej strane – Amerike do fialiek. Ale Kiska sa pchá a chce pchať, takže je to značný rozdiel, že on sa vždy pchal, kde sa požadovalo. Takže nie, to nie je pohoda, keď sa toho nikdy nezbavil!

Už som si aj sama odpovedala a aj vám!

 

A môj celkom súkromný názor, keď nikoho neobhajujem:

Vždy som neznášala komunistov! Ale mám na to rovnaký meter! A za horších považujem dnešných „komunistov“ – progresívcov a za ľudi, pretože to nerobia pod nátlakom, ale celkom dobrovoľne a aktívne!

A za úplne najhoršiu kombináciu, keď niekto bol aj voľakedy a je aj dnes, lebo ten už nevie, do ešte akej fialky by sa mal vopchať!

To sú kariéristi aj z minulosti, aj zo súčasnosti, lebo ich charakter je čistá plastelína!

 

No dnes rozhodne nie je SÚČASNÝM komunistom bývalý alebo terajší komunista! Dnes je súčasným komunistom takzvaný požadovaný politik, ktorého volajú proeurópsky, hoci bráni záujmy proti EÚ a proti Európe! To sú dnešní komunisti!

A aj dnes si idú nohy dolámať, aby vstúpili do DNEŠNEJ KSČ – propagovanej dnes! A to sú PS/SPOLU, Za ľudí a všetky hybridné strany s rovnakým charakterom v zahraničnej politike!

 

Dnešní komunisti nie sú ĽSNS, komunisti, socialisti a možno SME rodina, všetky ani nepoznám a jednotlivci v rôznych stranách, čo sa ešte dokážu ozvať, ako to bolo vzácne aj za socializmu! Dnes ich neobesia, ale ľudia sa dajú likvidovať aj inak – viz Sulík, že nebudú znamenať celkom nič. Alebo im zoberú percentá v predvolebných prieskumoch, čím ich odstavia a nevolajú do diskusií v televízii.

A napriek tomu, že som ĽSNS veľmi skritizovala za ich násilnícku politiku voči ženám v núdzi, dnešní komunisti to nie sú!

Keby som si mala vybrať, či vojenské základne alebo konzervatívny zákaz potratov, tak jednoznačne zákaz potratov! Nepochybujem, ktorí sú väčší násilníci! Že sú to tí zdanliví slušňáci a liberáli, čo sú vojnoví štváči!

 

Z toho je zrejmé, že za najnebezpečnejších aj dnes považujem DNEŠNÝCH „KOMUNISTOV“!

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541060x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie