Založ si blog

Blaha o strane za ľuďmi

Je to naozaj strana za ľuďmi, ktorých za ľuďmi už nevidno!

 

„Kiska dnes na zjazde žaľuďov vyhlásil, že oni sú „tím ľudí, ktorí majú svoj vlastný silný príbeh, ktorí obstáli v ťažkých situáciách a vedeli sa postaviť na stranu dobra, pravdy a spravodlivosti“.

KEĎ TVOJ SILNÝ PRÍBEH ZAČNE PRIHLÁŠKOU DO KSČ A SKONČÍŠ AKO VEĽKÝ ANTIKOMUNISTA

Ja mu nechcem boriť sebavedomie, ale ten jeho silný príbeh začal prihláškou do komunistickej strany, ktorú okamžite po 89-om zradil a spakoval sa do Ameriky. Charakter.

Najskôr hľadal dobro, pravdu a spravodlivosť v KSČ, potom v USA a nakoniec ho našiel v úžere. Fakt silný príbeh. Natočte o tom film – Talentovaný pán Ripley 2.

OŠKLBÁVAŤ ĽUDÍ NA ÚŽERE, TO UŽ JE LEN DOBRO, PRAVDA A SPRAVODLIVOSŤ

Kiska zbohatol na utrpení chudobných ľudí, keď z nich vyťahoval nekresťanské úroky. Fakt silné.

Skúste si niekedy vypočuť osudy ľudí, ktorých nebankovky pripravili o všetko – mnohí sú dnes bezdomovci, iní prišli o rodinu a dôstojnosť, niektorí zo zúfalstva spáchali samovraždy.

Ale Kiska sa napakoval, tak čo sa stresovať – je to proste silný príbeh. On ľudí ožobračoval v mene dobra, pravdy a spravodlivosti – ako inak.

KEĎ EŠTE AJ PREZIDENTSKÝ ÚRAD ZÍSKAŠ PODVODOM

Do prezidentského úradu sa dostal podvodom, keďže do kampane našlahal ďaleko viac prachov, než dovoľuje zákon. Pán Spravodlivosť.

Ešte si aj svoju kampaň odrátal z daní a obral štát o vyše 150 tisíc EUR. To nevymyslíš, to je Kiska. Pán Dobro.

A keď sa na to došlo, tak utekal za generálnym prokurátorom a loboval za svoju firmu. Pán Pravda.

Ale nebojte, to všetko Kiska robil v mene dobra, pravdy a spravodlivosti. On dokonca aj prelietal štátnym lietadlom domov do Popradu milión eur z peňazí daňových poplatníkov iba kvôli dobru. Naš svätý Andrej, patrón letectva.

KEĎ SA DOPOČUL O VRAŽDE KUCIAKA, OD SAMÉHO DOJATIA TÝŽDEŇ BRÁZDIL SVAHY V RAKÚSKU

Jeho silný príbeh pokračoval na lyžovačke v Rakúsku, keď sa stala vražda novinára. V mene dobra, pravdy a spravodlivosti ďalej veselo brázdil svahy a vrátil sa až o týždeň.

Ale po návrate sa tváril ako bohyňa pomsty Nemesis, zo svojim nohsledom Šeligom zorganizovali Majdan a pokúsil sa prevziať moc. V lyžiarkach a kombinéze. Naš rakúsky hrdina.

A keď mu to nevyšlo, tak si založil Žaluďe, aby mohol ďalej na Slovensku rozsievať nenávisť a americké záujmy. Silnejší príbeh som fakt nepočul. A nikdy ma silnejšie nenutkalo na záchod. Iba keď vidím tohto upoteného podvodníka.

REMIŠOVÁ – MATOVIČOVA PODRŽTAŠKA, EHM, TO JE FAKT SILNÝ PRÍBEH

A ten jeho tím, ježišmária. To vám je tiež samá pravda, dobro a spravodlivosť.

Remišová je až taký silný príbeh, že tri roky robila podtržtašku najväčšiemu psychopatovi slovenskej politiky, ktorý neváhal na svoje daňové podvody zneužiť vlastnú matku.

Potom Matoviča zradila a presedlala na iného daňového podvodníka, ktorý pre zmenu kradol ľuďom pozemky. Silné. Príbeh ako lusk. Dievča má proste odhad na ľudí. Imponujú jej podvodníci.

KEĎ SA ROZSYPEŠ AJ PRI OTÁZKE, KOĽKO ČLENOV MÁ TVOJA STRANA

V čom je, preboha, jej silný príbeh. Jediné, čím za tri roky v politike upútala, bola jej slávna, inteligentná a mimoriadne dôvtipná odpoveď na novinársku otázku, že koľko členov má OĽaNO.

Odvetila, že ehm, ach, och, uhm, ehm, ja, ehm, ach, och, ehm. Pamätáte. Pohotová asi ako Ďuro Truľo na maturite. Fakt hviezda. Silný príbeh!

A najlepšie je, že baba sa hrá na tieňovú ministerku vnútra a živého policajta videla naposledy, keď si robila skúšky na autoškolu. No nekúp to. Pravda, dobro, spravodlivosť a hlavne odbornosť!

ŠELIGA – ZRADCA, ČO USVEDČIL SLUŠNÉ SLOVENSKO

Prepánajána a Šeliga? Najskôr tu na pokyn Dona Kisku zorganizoval hnutie známe pod skratkou SS. Slušné Slovensko. Potom ho zradil, lebo Kiska potreboval dokončiť mandát a nepotreboval predčasné voľby.

A potom celé hnutie skompromitoval, keď vstúpil do Kiskovej strany, čím potvrdil celému Slovensku, že všetky tie protivládne protesty boli len trápnou politickou maškarádou, organizovanou Kiskom a jeho americkými kamošmi.

MR. HYENA

Tancovať na hrobe mladých ľudí za Sorosove prachy – to už je len silný príbeh, Šeliga, to ti poviem. Od toľkej pravdy, dobra a spravodlivosti by jednému až zle prišlo. Zneužívať obete vraždy na politickú kariéru – čo lepšie, pravdivejšie a spravodlivejšie si viete predstaviť?

Toto sú, prosím pekne, Žaľude. Oportunisti, ktorí zrádzajú, len aby dosiahli moc. Kiska zradil komunistov, Remišová Matoviča, Šeliga zradil SS. Toto je spoločný menovateľ ich „silných príbehov“. Zrada.

ŽAĽUDE SÚ ZRADCOVIA A ZRADIA AJ SLOVENSKO

A toto ponúkajú aj Slovensku. Zradia nás a odovzdajú Amerike. Ako kolóniu. Za tučný zisk. Lebo oni nerozumejú takým hodnotám ako vlastenectvo, solidarita či česť. Oni poznajú len jedinú hodnotu – doláre.

Vieš čo, milý Andy? Strč si niekam tie tvoje „silné príbehy“ a pakuj sa preč. Už si ubližoval Slovensku dosť. Ty nie si za ľudí, ty si za doláre, za Ameriku a za seba.

Tvoja strana je hanba Slovenska. A ľudia ti to vo voľbách zrátajú.“

 

 

So zdôrazneným súhlasím!

 

 

Čiže s podstatou áno, aj keď ja, ako iný človek, by som to napísala inak a nie tak urážlivo vtipne! Ale Blaha má v podstate pravdu, čo hovorí!

Môžete tomu vyčítať urážlivosť, ale to sa potom pozrite na stránku Zomri! a na iných politikov, čo urážajú iných ako na bežiacom páse, čo sa dá tiež vyjadriť inak a nestratilo by to na údernosti! Viac by pomohli argumenty!

Ale keď sa pretláča len jedno, potom sa človek rád zasmeje, keď si môže prečítať aj niečo iné, ako len jednostrannosť!

Preto sa RADA ZASMEJEM, keď je to napísané aj urážlivo vtipne!

Chápete, že práve pre tú pretláčanú jednostrannosť?

 

Teda, ja by som bola za objektívnosť! A tú na Slovensku nevidím a to podľa toho, ako leziete cudzím záujmom do fialiek!

 

Neželám si, aby sa k moci dostala táto strana, pretože jej absolútne nedôverujem! Považujem ju za nebezpečnejšiu než Smer! A práve to je už dosť čo povedať, že ešte nebezpečnejšiu, pre hore vymenované, než Smer! Smer je podľa mňa doslova menšie zlo! 

Celkom tak prakticky, nebudú už môcť Slovensku tak škodiť, ako v minulosti, čo sa tu nebudem hádať čím, ako bude tiež škodiť táto strana ešte viac! 

A práve pre svoje zradcovstvo, servilnosť, o čom tu napokon stále píšem, že títo všetci slúžia omnoho väčšej mafii, než sme tu doteraz kedy mali!

Čo ešte urobia, to nemôžem dokázať, keď to ešte všetko neurobili! Ale už teraz sa dá vidieť, kam to smeruje a akú majú títo ľudia v sebe servilnosť k cudzím záujmom!

 

 

Teraz paradoxne ďakujem, že tu máme aj Smer, čo ich brzdí! 

 

A v otázkach menšieho zla si položte príklad, či je podľa vás lepší manžel pre ženu, čo ju sem-tam zmlátil a zlomil jej aj ruku, čiže domáci násilník alebo nový milenec, ktorý jej nič nezlomí, lebo ju rovno predá do otroctva!

Aj celkom primitívna žena, ktorej by to docvaklo, kam smeruje, by sa zubami nechtami radšej držala toho násilníka a ešte by bola rada, keby jej zlomil len druhú ruku!

Ale celkom chápem, že pre jednostranných budem tá primitívka ja, čo si chce dať, vo vašom ponímaní, zlomiť dve ruky a ešte bude obhajovať násilníka!

No podľa mňa je elitný primitív ten, čo sa ešte ženie do otroctva (do totality)! Šťastnú cestu, nie so mnou!

 

 

A dôležité! Strana Smer nechce mať z parlamentu kostol, čím by dláždila cestu islamským radikálom do parlamentov v Európe! Nie je voči ženám násilnícka! 

Sobáše homosexuálov ma už nezaujímajú, lebo ani homosexuálov nezaujímajú práva a nenásilie k ženám. Starajú sa výlučne o seba a iné skupiny, ako ženy, už nechránia!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549402x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie