Založ si blog

Keď väčší extrémisti chytajú na ukážku extrémistov menších od seba

Pellegrini vie byť vtipný ako Blaha

Nečakala som, že sa tak nasmejem, že mi až slzy budú tiecť od smiechu. Politická relácia bola zábavnejšia než zábavná relácia. A možno preto, že od Pellegriniho by ste to nečakali, keď sa väčšinou snaží pôsobiť seriózne sucho:

https://www.ta3.com/clanok/1163882/politicke-leto-podla-smeru-sd-mimoriadny-kongres-a-rozdelena-sas-politicke-leto-ocami-politologa.html

Viem si predstaviť, že liberáli by boli zhrození, že ako sa môžeš smiať na Pellegrinim, keď ten predsa patrí k mafii, ktorú ideme poraziť, ale smiala som sa aj keď kritizoval Sulíka. Vždy sa viem na tom zasmiať aj z opačnej strany, lebo ako to býva, pravdu majú všetci, čo si navzájom vytknú. To ako by ste sledovali rozvod.

Bohužiaľ, už som tam, že viac držím Smeru, než „progresívnemu“ hnutiu, čo liberáli by sa spýtali – Ako môžeš držať palce mafii? Ale „liberáli“ sú už tak fajnová nadnárodná mafia, že ani mafia nie sú a ani to o sebe nevedia, to sú len tak politicky uvedomelí, ako ani KSČ nebola len mafiou.

Je to ako s Babišom a novým výkvetom v Česku. V českej alternatíve hovoria – Najprv sa pozrite, kto ich má a chce vystriedať. Až teraz nadobúda význam pojem menšieho zla. Ale týmto pomerom sú možno menším zlom aj primitívnejší extrémisti, než extrémisti vo veľkom, čo by im nevadili vši u suseda, ale zriadia vám tu vojenské základne! To už nie sú extrémisti? Len extrémistickejší! A na tých môže podať Chmelár trestné oznámenie, že stihnú ohroziť oveľa viac skupín a ohroziť ich aj na slobode, aj na živote?

To už nie, tu sa len hráme na identifikovanie extrémistov, kde ich ako extrémistov identifikujú len mocnejší extrémisti.

A potom sa chudákom – len menším extrémistom smejú, že nechápu, že zlodej zemiakov nemá na megazlodeja.

 

A oni sami vidia, že extrémista voči zlodejom zemiakov je nič proti extrémistom na nadnárodnej úrovni? Rovnako si všímajú len nejakého chudáka (miesto Róma voliča ĽSNS) a nepozrú sa na seba, že sú od neho len horší a ešte nebezpečnejší extrémisti, čo ohrozujú, a oveľa závažnejšie aj na životoch, ešte oveľa viac ľudí!

 

Ak ho teda väčšia mafia nevyhodí, vždy by mohol byť aspoň vtipný. „Aspoň“ – keby tiež poslúchal. Hodnota je nebyť extrémistom a nielen na zemiakovom poli alebo niekde v kukurici! Takých chytajú len na ukážku miesto seba! Aby si nikto nevšimol a neuvedomil, že oni sú len oveľa väčší a nebezpečnejší extrémisti! Na ktorých ani Chmelár nemôže podať trestné oznámenie!

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544657x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie