Založ si blog

Keď väčší extrémisti chytajú na ukážku extrémistov menších od seba

Pellegrini vie byť vtipný ako Blaha

Nečakala som, že sa tak nasmejem, že mi až slzy budú tiecť od smiechu. Politická relácia bola zábavnejšia než zábavná relácia. A možno preto, že od Pellegriniho by ste to nečakali, keď sa väčšinou snaží pôsobiť seriózne sucho:

https://www.ta3.com/clanok/1163882/politicke-leto-podla-smeru-sd-mimoriadny-kongres-a-rozdelena-sas-politicke-leto-ocami-politologa.html

Viem si predstaviť, že liberáli by boli zhrození, že ako sa môžeš smiať na Pellegrinim, keď ten predsa patrí k mafii, ktorú ideme poraziť, ale smiala som sa aj keď kritizoval Sulíka. Vždy sa viem na tom zasmiať aj z opačnej strany, lebo ako to býva, pravdu majú všetci, čo si navzájom vytknú. To ako by ste sledovali rozvod.

Bohužiaľ, už som tam, že viac držím Smeru, než „progresívnemu“ hnutiu, čo liberáli by sa spýtali – Ako môžeš držať palce mafii? Ale „liberáli“ sú už tak fajnová nadnárodná mafia, že ani mafia nie sú a ani to o sebe nevedia, to sú len tak politicky uvedomelí, ako ani KSČ nebola len mafiou.

Je to ako s Babišom a novým výkvetom v Česku. V českej alternatíve hovoria – Najprv sa pozrite, kto ich má a chce vystriedať. Až teraz nadobúda význam pojem menšieho zla. Ale týmto pomerom sú možno menším zlom aj primitívnejší extrémisti, než extrémisti vo veľkom, čo by im nevadili vši u suseda, ale zriadia vám tu vojenské základne! To už nie sú extrémisti? Len extrémistickejší! A na tých môže podať Chmelár trestné oznámenie, že stihnú ohroziť oveľa viac skupín a ohroziť ich aj na slobode, aj na živote?

To už nie, tu sa len hráme na identifikovanie extrémistov, kde ich ako extrémistov identifikujú len mocnejší extrémisti.

A potom sa chudákom – len menším extrémistom smejú, že nechápu, že zlodej zemiakov nemá na megazlodeja.

 

A oni sami vidia, že extrémista voči zlodejom zemiakov je nič proti extrémistom na nadnárodnej úrovni? Rovnako si všímajú len nejakého chudáka (miesto Róma voliča ĽSNS) a nepozrú sa na seba, že sú od neho len horší a ešte nebezpečnejší extrémisti, čo ohrozujú, a oveľa závažnejšie aj na životoch, ešte oveľa viac ľudí!

 

Ak ho teda väčšia mafia nevyhodí, vždy by mohol byť aspoň vtipný. „Aspoň“ – keby tiež poslúchal. Hodnota je nebyť extrémistom a nielen na zemiakovom poli alebo niekde v kukurici! Takých chytajú len na ukážku miesto seba! Aby si nikto nevšimol a neuvedomil, že oni sú len oveľa väčší a nebezpečnejší extrémisti! Na ktorých ani Chmelár nemôže podať trestné oznámenie!

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:45

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509955x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie