Založ si blog

Mechanizmus extrémizmu – Zlodej kričí chyťte zlodeja!

Nikdy som sa nezastávala extrémistov. Absolútne nikto by ma tu nepochopil, že pre mňa sú stále najviac liberálne hodnoty, ktoré ste vy naučili ľudí nenávidieť, pretože zneužívate liberalizmus na svoje politické ciele. Len by som sa tu mohla hádať za čokoľvek z liberálnej agendy, čo by už ani nemalo význam, keď ste ich to naučili všetko len nenávidieť dvojakými metrami a falošnosťou a VAŠIM EXTRÉMIZMOM.
Ale to vám teraz nejdem vyčítať, evidentne je vám to jedno, ako učiteľovi, ktorému nezáleží na tom, či to bude prijaté a pochopené, veď on má palicu (cenzúru, zastrašovanie) a vynúti si to násilím. Hlavne, že výchove detí by ste rozumeli! Asi tiež len zastrašovaním a nátlakom a nie diskusiou.

Dnes vám chcem vysvetliť, že extrémisti, ktorých prenasledujete, sú od vás len menší extrémisti. Áno, presne tak, vy ste od nich horší! Vy, čo sa chválite, že od voličov ĽSNS ste vzdelanejší a múdrejší a vy ste už vraj viac citlivejší.
Presne si zoberme rómsku otázku, na ktorej vidno, že len potrebujete pohľadať niekoho, nejakú inú skupinu ľudí, než ste vy, aby ste oproti tej skupine boli akože menší extrémisti, alebo žiadni extrémisti, hoci vy ste od nich ešte väčší a nebezpečnejší extrémisti!

Iste veľmi dobre rozumiete tomu, že keď chudák pochybuje o svojej hodnote, hľadá od seba niekoho horšieho, oproti komu by bol lepší, keď ten iný je ešte horší.
Pre množstvo Slovákov sú tí horší od nich Rómovia. Oproti nim si už vedia umyť vlasy a onakvejšie žijú. Slúžia im ako ukážka, že sú lepší.
Ako vás poznám, považujete to za veľmi primitívne, lebo oni nechápu, že Rómovia to nie sú tí, čo ich okradli a nemali by sa zaujímať o chudákov, ale o megazlodejov, ktorých im ukážete vy.

Ale v čom ste iní, keď ste úplne rovnakí a vy máte zas na ukážku od seba týchto ľudí? Vám kto vysvetlí a vy si od koho dáte vysvetliť, že títo ľudia nie sú najextrémistickejší a že sa tiež zaujímate v otázke extrémizmu len chudákmi a nevidíte oveľa väčších extrémistov? Vy to rozoznávate už nejako lepšie?
Čo už stihne nejaký chudák volič ĽSNS, koho ohroziť? Prirovnajte si ho k tomu Rómovi a hneď uvidíte, že on nemá žiadnu silu, že on vôbec nie je taký veľký extrémista, ako sú vaši vlastní šéfovia v politike a sponzori!

Chápete, že Róm kradne, keď nemá z čoho prežiť. Snažíte sa to chápať, viete to citlivo pochopiť, ako sa do toho Rómovia dostali. (Tu totiž máte citlivosť povolenú a preto je falošná!)
A teraz rovnaký meter, čo vám očividne už nič nehovorí. Celkom rovnako, úplne rovnako môžete chápať, keby ste teda chceli a naozaj mali takú citlivosť, o ktorej tvrdíte, že ju máte, ako sa do toho dostali obyčajní ľudia, napríklad voliči ĽSNS, že súhlasia až s extrémistickým slovníkom, keď ani ich problémy sa neriešili!

Už som tu raz o tom písala. Keby som bola cudzinka, nemôže sa mi nič stať, aby to noviny nerozmazávali kvôli vašej obľúbenej téme rasizmus. Ale keďže som nebola, nikoho by nezaujímalo, keby ma aj zabili, lebo to by sa vám už do vášho rasizmu nehodilo:

https://malinova.blog.pravda.sk/2018/06/28/nerobme-z-jednej-normalnej-poulicnej-bitky-celospolocensky-problem/

Tieto zážitky má x obyčajných ľudí. Vedia, že kvôli rasizmu sú tu dvojaké metre a presne to sa im nepáči, dvojaké metre. Prečo je život jedného človeka menej hodnotný, než iného? Ale čo vám budem hovoriť, dobre to viete, že tu panujú dvojaké metre na posudzovanie trestných činov a že rómska otázka sa zanedbávala a neriešila. Dobre viete, že sa nerómovia na nej ešte aj priživovali a nespravili celkom nič. A mali by ste vedieť, že extrémisti vznikajú len tam, kde sa niečo – celospoločenský problém trestuhodne len nerieši. Kde za to kompetentní berú len peniaze a nerobia nič.

Prečo teda takto citlivo nechápete aj obyčajných ľudí ako Rómov? Sú vari menejcennejší od Rómov a nezaslúžia si rovnakú ochranu a riešenie celospoločenských problémov?
Čo vám bráni, rozumieť aj Rómom (že aj kradnú a ich kriminalitu) a celkom rovnako citlivo rozumieť aj obyčajným ľuďom, prečo aj u nich vzrastá extrémizmus?
Prečo u moslimov tomu rozumiete? Lebo tí sú exotickejší, než vaši vlastní spoluobčania? Ako máte radi ľudí okolo seba, keď niektorých takto zo svojho pochopenia vylučujete? Vy, ako liberáli, musíte citlivo rozumieť nielen Rómom, ale aj moslimom a aj našim obyčajným ľuďom. Tiež sú to ľudia a tiež si zaslúžia celkom rovnaký prístup, aby ste aj im rozumeli, čo sa zas s nimi deje, keď sa neriešia ich celospoločenské problémy. 

Keby ste boli liberáli, tak tomu rovnako citlivo rozumiete a celkom rovnako za to neobviňujete nejakú skupinu a aké to má následky, ale celkom rovnako by vás zaujímali príčiny a na tie by ste poukazovali! Čiže na riešenie tých celospoločenských problémov! Aby sa riešili a vyriešili pre všetky skupiny!
A robíte to? Veria vám ľudia, že vás to zaujíma rovnako? Vidia, že niečo sa v celospoločenských problémoch rieši?

Ale vráťme sa ku vašej falošnosti a ku VAŠEJ primitívnosti. Ste úplne rovnakí, ako tí, čo ich kritizujete. Tiež máte vyššie vzdelanie, viete si nielen umyť hlavu a napriek tomu potrebujete chudáka a chudákov od ktorých vy ste vraj menši extrémisti alebo žiadni. 
Prečo sa im čudujete, že oni odsudzujú Rómov, keď vy odsudzujete zas ich a tiež ste si na to našli od seba väčších chudákov? Tiež sa cítite oproti nim lepší?
Veď je to celkom to isté!
Oni odmietajú pochopiť tú relatívnosť voči Rómom oproti megazlodejom a vy odmietate pochopiť tú relatívnosť, že jeden volič, ani tisíc voličov ĽSNS tu nenapácha to, čo megaextrémisti, ktorých už poslúchate a ktorým slúžite!

Nie, oni nie sú väčší extrémisti od vás, vy patríte k skupine oveľa väčších extrémistov. To je presne ako s násilníkmi! Nie ten je väčší násilník, čo má len primitívnejší slovník, ale ten, čo spácha väčšie násilie. A nie ten je väčší extrémista, čo má extrémistickejší slovník, ale ten, čo ohrozuje na slobode alebo na živote oveľa viac ľudí!

 

Takže, povedzme si o VAŠOM väčšom etrémizme! Nie, nemajú na vás títo oproti vám väčší chudáci. Oni len majú extrémistickejší slovník, čo vôbec neznamená, že by niekoho chceli zabiť. Váš slovník je slušnejší, ale oveľa viac a neporovnateľne viac ohrozujete na slobode a životoch oveľa viac ľudí. To je darmo, že len vyzeráte slušnejší! Slúžite skupinám, čo si do volebného programu zavádzajú cenzúru pre iných, čo chcú iných prenasledovať, zastrašovať, ohrozovať. Potom ich ohrozujete ekonomicky, lebo nikde tu nie sú diskusie, ako množstvo ľudí ožobráčite vašou, teda vám prikázanou myšlienkou na federalizáciu dlhov v EÚ. Rozhodne vaša moc a moc škodiť iným je väčšia. Aj násilník to môže povedať veľkolepo, ako on nechcel a nechce svojej obeti ublížiť, lebo on jej vlastne POMÁHA!

A potom ohrozujete ľudí doslova na životoch, keď bez toho, aby s tým súhlasili, chcete z ich územia, ktoré nie je len vaše, a z ich životov urobiť nárazníkovú zónu pre vojenské základne. Vy ste extrémisti a veľmi nebezpeční extrémisti, na ktorých menší extrémisti majú len tak, ako muž z krčmy oproti inteligentnejšiemu násilníkovi, ktorému je to ťažšie dokázať!

 

Ale to ako liberáli viete, že násilie nie je len medzi najnižšími vrstvami v spoločnosti. Viete, že rovnako je aj vo vyšších a ťažšie sa to dokazuje! Viete, že takých je ťažšie chytiť a dokázať im to! Alebo ako chcete povedať, že len v domácom násilí a inak sú násilníci len v najnižších vrstvách spoločnosti?

 

Nie, celkom rovnako sú všade a kde je to ťažšie dokázateľné. Presne rovnako, ani extrémisti nie sú najviac zastúpení medzi najnižšími vrstvami ale rovnako sú zastúpení aj vo všetkých vyšších a najvyšších. Tak sa pozrite okolo seba, kde ich máte! Ich prejav nie je ako z krčmy, keď obhajujú cenzúru, keď obhajujú zastrašovanie ľudí, keď obhajujú všetko, čo ich ekonomicky ešte viac zničí, keď obhajujú vojenské základne. Presne ako násilník s inteligentným slovníkom!

A je preto už lepší? Keď robí ešte horšie veci a so závažnejším dopadom pre obrovské skupiny ľudí? Keď štvú do vojny? To už nie sú extrémisti? A nie sú tisíckrát väčší extrémisti? Však násobte si počtom obetí. Ich obetí z minulosti, ku ktorým už prispeli!

 

A ešte si budú hubu otierať o nejakého chudáka z krčmy, že ale on má extrémistickejší slovník?!

Jemu sa smejete, že on je primitív, lebo on má na to Róma! Aby si primitívne vyvyšoval.

A celkom rovnako primitívne vy na to máte týchto obyčajných ľudí. No, niekto Róma, niekto voliča ĽSNS. Medzi vami ani nie je rozdiel. Akurát sa tiež cítite inteligentnejší.

On sa povýši nad Róma a hneď mu bude lepšie a vy sa povýšite na voliča ĽSNS a hneď je vám lepšie tiež. Rovnako primitívne, hoci na vyššom leveli. A rovnako primitívne vzhľadom na dosiahnuté vzdelanie!

 

A smejete sa, že on je horší od toho Róma, lebo on je niečo horšie, než len zlodej zemiakov, on je až fašista! Rovno, kvôli len primitívnejšiemu slovníku, čo ešte nemusí byť dôkazom násilia.

A pozrite sa na seba, vy ste horší od toho voliča ĽSNS, než len niekto z krčmy (keby všetci rovno aj boli), lebo vy nemáte len primitívnejší slovník, ale vy ohrozujete oveľa väčšie skupiny ľudí a aj na životoch! Váš extrémizmus je len ešte vyšší level extrémizmu, ako dokážete ohrozovať iných ľudí!

 

Chudákov potrestáte, pochytáte, identifikujete ako väčších extrémistov od seba a pritom vy ste mnohonásobne väčší extrémisti a slúžite ešte nebezpečnejším extrémistom. Presne v duchu hesla – Zlodej kričí chyťte zlodeja!

 

Vás kto identifikuje? Na vás kto môže podať trestné oznámenie? Vás kto odsúdi? Vás kto môže zastaviť?

 

Len obyčajní ľudia (Pretože je ich veľa a vy to viete!), ktorí, bohužiaľ, mávajú primitívnejší a extrémistickejší slovník. A preto ste to na nich takto pekne vymysleli, že ich budete chytať ako extrémistov, hoci vy osobne ste neporovnateľne väčší extrémisti!

 

Pri Rómoch a voličoch ĽSNS by ste tejto relativite rozumeli!

Ale pokiaľ pôjde o vás a voličov ĽSNS, zrazu už tejto relativite extrémizmu rozumieť nebudete. A to celkom účelovo už tomu rozumieť nebudete!

 

Ale stačil by rovnaký meter, aj na tú relativitu v pochopení.

 

A tak to vždy je. Väčší zlodeji chytajú na ukážku zlodejov menších. A väčší extrémisti chytajú na ukážku extrémizmu menších extrémistov. Je to vynikajúci a overený mechanizmus na odpútanie pozornosti od seba a zlikvidovanie oponentov, ktorých je veľa.

 

Keď chcete odsúdiť extrémizmus, pozrite sa, či máte na to morálne právo, lebo neslúžite ani oveľa väčším extrémistom!

Nepodporujte ani menších, neospravedlňujte ich, ale neslúžte ani horším!

Extrémizmus neriešte len na zemiakovom poli a v kukurici medzi nejakými „chudákmi“! Tam sa možno hráte len na frašku boja proti extrémizmu.

A to práve tí obyčajní ľudia vidia, hoci majú, mávajú primitívnejší slovník a expresívnejšie až extrémistickejšie a zväčša len vyjadrenia! Nie je medzi nimi v spoločnosti viac extrémistov!!! 

 

Nezabudnite, že sú rozložení, ako pri domácom násilí, v celej spoločnosti rovnako!

 

A KEDY budete riešiť a identifikovať a podávať trestné oznámenia na tých väčších a najväčších?

To sa ale zbytočne pýtam v len fraške na identifikovanie extrémizmu.

 

 

.

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nemali by sme tu zbytočne komplikované a zbytočne zdramatizované voľby voličmi KDH, čo nezačali rozmýšľať!

26.03.2024

Luna Vive: „Nepáči sa mi napríklad, že si presviedčala ľudí , aby volili Harabina, ale neodsudzujem ťa, pred pár rokmi by som možno vlastne vysoko pravdepodobne robila to isté, teraz si myslím, že preberať za iného svojím spôsobom zodpovednosť a svojím spôsobom ho manipulovať , nie je správne. Možno aj ty k tomu názoru raz dospeješ.“ Luna po voľbách: [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 5517296x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie