Založ si blog

Vlastná chrbtica je pre nich len rozprávka. . .

„Predseda strany identifikoval imaginárnu skupinu, ktorej predstavitelia v neznámom počte a neznámymi nástrojmi naňho vraj útočia a spochybňujú ho.

 

„Tajnú voľbu predsedu všetkými členmi strany považujem za najdemokratickejší spôsob, ako rozhodnúť o tom, kto bude lídrom strany. Beriem na vedomie, že sa nikto neprihlásil,” odkázal s tým, že už teraz sa veľmi teší na stretnutie členov na kongrese.

 

Podľa stanov by mali mimoriadnemu kongresu predchádzať mimoriadne okolnosti. Takéto udalosti nikto podľa Blahovej neeviduje. Podľa nej všetci rešpektujú platný mandát predsedu strany Richarda Sulíka. Líder strany sa mal voliť riadne v júni 2020.“

 

„Sulík vysvetlil, že v uplynulých dňoch telefonicky kontaktoval všetkých vyše 200 členov strany. Aktuálne mu však viacerí podľa informácii Denníka N dali podmienku, že na kongres prídu a vyslovia súčasnému predsedovi dôveru, ak Sulík ponúkne svoju líderskú stoličku na riadnom kongrese na budúci rok.

 

Veľmi sa mi nepáči, čo sa v deje v SaS. Ale aby ste to pochopili, čo presne sa mi na tom nepáči a prečo, preložme si to do smeráčtiny:

 

Predstavte si, že lídrom Smeru by bol Blaha, lebo jeho teraz využíva Fico na predvolebnú kampaň. A strane v Smer by boli problémy, ako aj sú, so smerovaním Smeru.

Niektorí ľudia by sa ozývali proti Blahovi, že takéto smerovanie nechcú, takýto „populizmus“ nechcú, lebo oni chcú poslúchať (čo sa dnes volá byť proeurópskym, ako keby iní už boli proafrickí), politicky diplomaticky prežiť (uchovať si svoje funkcie) a oni sú už rozumne na úrovni servilní.

Niektorí by súkromne písali, že by prípadne Blahu vymenili, ale oni nerobia rozkol – To Blaha!

 

Tak to by Blaha zvolal kongres, keď má takúto možnosť a nepotreboval by sa tam držať zubami nechtami. Ale o tom by povedali, že je to veľmi nedemokratické, pretože keďže otvorene ho EŠTE vymeniť nechcú, tak on si len namýšľa nejaké problémy, že by ho chceli vymeniť už teraz!

 

Oni ho totiž chcú vymeniť až po voľbách!

 

Najviac ho použijú na kampaň Smeru, keďže on im priláka voličov a až po voľbách ho vymenia!

 

Čo by ste na to smeráci povedali, keby Blahu používali ako predvolebnú klobásu? A súhlasili by ste s tým vy na mieste Blahu? Odložili by ste si svoje odvolanie až na po voľbách?

 

V smeráčtine by sa vás to mnohých dotklo, že je to jedno svinstvo voči Blahovi. Najprv ho sprosto využívať, aby nám nahnal hlasy tých voličov, ktorých dokázal osloviť

a potom príde na rad, že sa ho zbavia? Inak sa obávam, aby toto neurobili aj s Blahom, že ho len použijú a servilným bezstavovcom v strane len zabezpečí fleky. Populisti poslúžia a predvádzať sa potom budú na úrovni servilní.

 

Presne toto sa deje v SaS so Sulíkom. Vždy ho používali ako predvolebnú populistickú klobásu a potom z nich zrazu boli vegetariáni. Znie to krajšie, než uvedomelí kastráti.

V Smere sa mnohí budú chcieť zbaviť Blahu a v SaS za rovnakú funkciu Sulíka. Majú im len nahnať voličov a potom prídu ku kormidlu servilní uvedomelci európskejší od európskych.

 

Preto, držím palce Blahovi. Nie preto, aby im len zbieral hlasy, ale aby z toho niečo aj platilo. A Sulíkovi to isté. Nie pre odvodový bonus, keď tu bojujú činčily s vojenskými základňami, ale aby týchto „populistov“, čo zbierajú hlasy, nevymenili bezstavovci, čo nič z toho neurobia, čo im slúžilo len na predvolebnú kampaň.

 

Ak populistov nepotrebujete, ZBAVTE SA ICH PRED VOĽBAMI! Nie tak, že najprv využiť a potom otočiť, lebo už je po voľbách a nič z populistických lákadiel a pascí už neplatí!

 

Prečo by mal SaS vyhrať (pre vyšší výsledok) voľby Sulík, keď ho chcú potom odstaviť a stať sa trojčaťom PS/SPOLU?

 

Choďte do PS za Mihálom! Však vám nerobí problém stať sa ani z pravičiarov ľavičiari. Stať sa čímkoľvek a slúžiť mafii, ktorá nastupuje a vymení činčily za väčší rozmer ovenčený len klobúkom liberalizmu.

 

Preto držím palce aj Blahovi, aj Sulíkovi a všetkým „populistom“, ktorí sú skutočne proeurópski a myslia aj na naše záujmy a nielen ako nerušene vyhovieť svojim sponzorom.

 

Táto scéna dobre vystihuje, ako v živote skončia, len zneužití. Ospevovaní len ich malými skupinami, v ktorých sa preháňa o ich veľkosti, ako v tej scéne, že William Wallace by musel mať dva metre (rozumej žiadne chyby a nie je to ideál). To môžete čakať na záchranu Ježiša, liberáli neocenia Blahu a smeráci Sulíka. Pre opačnú skupinu je to vždy rebel – žobrač:

 

 

Servilnými to pohne len v televíznom kresle, lebo pre nich je vlastná chrbtica len rozprávka.

 

Napísala som to pre obidve strany, ktoré bohužiaľ proti sebe len bojujú a ako schválne rozdrobených ich porazia. Rozprávkový Wallace nikdy nepríde a nikdy nebude mať dva metre, aby vyhovoval všetkým. Bude to obyčajný rebel pre smerákov tak nevhodný ako Sulík a pre liberálov tak nevhodný ako Blaha, ktorého charakterizuje, že mu toľkí neveria, že by voľačo aj zmohol v krajine servilných!

 

A toto je osud vás servilných s vašimi sponzormi a kočnermi na n-tú. Ale o tom nám asi neporozprávate. Ako sa vám to v živote veľmi oplatilo. Obraz vašej rozumnosti:

 

 

Každá strana má svojho Wallacea a nespočet svojich Bruceov.

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541773x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie