Založ si blog

Naši servilní si z toho urobili cnosť!

Neviem, prečo vás desí, že môžeme pre niečo oceniť ľudí na rôznych stranách, ktorých len osud a usporiadanie politiky na strany dostal do toho, že proti sebe bojujú.

 

Predstavte si, že by sme na Slovensku mali len týchto troch politikov Sulík, Blaha a Paška a len oni by boli celý parlament a určovali by slovenskú politiku. Samozrejme by mohli využívať odborníkov, akých chceli, ale oni traja by určovali smer našej politiky doma aj v zahraničí.

Áno, schválne som vybrala aj z koalície aj opozície, lebo iste ich je veľa z rôznych strán, ktorí by sa ozvali, ale poznáte také stádo aj z pracoviska, čo vás svojou servilnosťou aj udupe a ešte si to obhajujú, že sú len aktívni! Dusia ich vlastné strany, ako Sulíka „liberáli“, ako Blahu smeráci, ktorým ide len o vlastné prežitie a všetkých určite nepoznám, koľkých takto zastrašia tí uvedomelí bezstavovci.

 

Sulíkovi by neprešiel odvodový bonus. Blaha by vniesol do politiky sociálny rozmer a Sulík by mu vedel oponovať. Sulíkovi zas Blaha. Na niečom by sa už dohodli, keby sa museli dohodnúť, ale hlavne by sa všetci traja dohodli, že nebudú skákať tak, ako im budú zo zahraničia pískať. Sulík by na to odvahu mal. Rovnako by ju mal Blaha aj Paška a to je presne to, čo ich spája, že nemali by sme servilnú vládu. Čiže ich pre mňa spája niečo, čo je schopnosť odolávať nátlaku, ktorý je tak typický pre iných politikov, že len stiahnu chvosty a plnia, čo sa od nich chce.

 

Sulíkovi nikto nekázal, aby sa staval na zadné voči liberálom, keď sú servilní. A prečo nebol ako Truban alebo Šimečka? Dnes by mal takú podporu, ako dostali oni. Stačilo byť trochu servilnejším, trochu imponetne uvedomelejším a je premiérom silnej liberálnej opozície s podporou zo zahraničia.

Vy sa mu smejete, že nebude premiérom. Veľmi ľahko mohol byť, stačilo poslúchať.

 

Blahovi by nikto nemohol prikázať, aby bol iný, než toľkí smeráci, čo tiež boli ticho. A prečo nie je Blaha ako Lajčák alebo Pellegrini? Stačí len viac vzbúrencov a viac servilnosti, liberáli sa len potešia!

 

Paškovi to kto kázal? Hrá to? Hrá to len na populizmus? Inak chce poslúchať?

 

 

Progresívci by povedali, že ich spája populizmus, lebo kto nechce vojenské základne atď, nebudem sa opakovať, tak môže byť len populista. Rozumný politik je lokaj za odmenu, že je proerópsky (a protislovenský). Naši servilní si z toho urobili cnosť, keď slúžia len ako komunisti v socializme, lebo inak sa vraj nedá! Tak bežme tam aktívne!

 

Dobre. Dá sa to zobrať ako cnosť prežitia, ale potom neodsudzujte komunistov, máte viac slobody a ste ešte servilnejší. A hlavne z toho vynechajte slovo liberalizmus, lebo poslušnosť nie je o slobode. Nehrajte sa na slobodomyseľných ľudí, lebo sloboda nie je len 5 gramov, výber pohlavia a inak si skončil.

Povedzte, že to nie je v mene Boha, že to nie je v mene rovnosti, že to nie je v mene slobody, ale v mene prežitia a za platy a mafiánske korytá popri tom vašim sponzorom, nám budete robiť nižšie postavených drábov a zabezpečovať cenzúru, keby sa nepáčilo.

 

Pri ich drzosti, fakt sa čudujem, že to nepovedia takto na plnú hubu. Možno sa boja, že by už puberťáci nešli do ulíc a o čom krásnom by tak písali?

Alebo je problém s vlastným svedomím? Však vám nikdy nezáležalo na tom, čo si budú ľudia myslieť, keď si zabezpečíte kariéru. Prečo toľká malichernosť, že ako to bude vyzerať? Vaše manželky, deti a susedia to pochopia, že kto môže, sa zabezpečí a ešte vám budú vďační, že aspoň ich ste zabezpečili. Či je to nejako inak, aj v tej opozícii?

 

Len pre naivných a preto máte v uliciach len puberťákov a osvetu potrebujete do škôl. Starší vymrú, pokiaľ puberťáci vytriezvejú a bude to dokolečka, že za toto sme nepochodovali! Ale vraj kto mohol vedieť?

 

Vám poviem.

 

Sulík, lebo hovoril o tom. A umlčiavajú ho? Áno, tí jeho!

Blaha, lebo píše o tom. A snažili sa ho umlčať? Áno, že to už prekračuje medze!

Paška, lebo sa ozval. O SNS nič neviem, ale je to len príklad mnohých ďalších, ktorých servilní umlčia.

 

Populisti! Ale pre koho populisti? Pre servilných bezstavovcov vo všetkých stranách.

 

 

A k tej vašej mafii:

Havran píše:

 

„Bioskopové sako, biele bentley, Donovaly a lóve na prednom sedadle, mokasíny do maríny, budú škampy na buzaru a buzeranti dostanú ústavný zákaz detí, lebo nie je dôležité prijať zákon o tom, že Marian K. nemôže v spoločnosti pôsobiť, stretávať sa, telefonovať, vybavovať s Norkom, nádejným športovcom a telocvikárovým kamarátom.

Za desať rokov vznikla uzatvorená, izolovaná komunita, zbožňujúca svätú činčilu a exotiku, komunita dépeháčkarov, gangstrov, cynických zločincov, ktorí si zo Slovenska urobili monopoly a sin city a counterstrike.“

 

 

V rámci Slovenska áno! Ale za tie roky nám tu vznikla uzatvorená, izolovaná komunita slúžiaca nadnárodným gangstrom a cynickým zločincom, ktorí si nielen zo Slovenska urobili monopoly. Viem, má to vyšší level manipulácií, lebo ich exotika aspoň obsahuje biednych, ktorých doma dovtedy nevideli. Nezbožňujú činčilu ale dvojaké metre áno. Slúžia väčšej mafii, než je len tá lokálna, ktorej stačí len kožuch. Títo zbožňujú vojenské základne a svätú vojnu voči Rusku. Táto ich stihne pohnúť osudmi oveľa väčšieho počtu obetí.

 

Příprava molotovových koktejlů majdanskými slečnami v Oděse. Následně byly tyto užity na upálení lidí…

 

Tiež osprostené deti:

 

https://www.youtube.com/watch?v=NZ_G2tS7vx0

 

Politike by pomohlo, keby mohli voliť len rodičia nejakých detí, ktorým zabezpečujú budúcnosť a prežitie. Ľudia so zodpovednosťou za cudzie životy, keď politici ju pre cnosť prežitia nemajú. Viac by si rozmysleli, za čo idú pochodovať – presne za koho v pozadí.

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541652x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie